Ez a legjobb mém érme, amit most vásárolhatsz?

A kripto piac esése és a nagy piaci kapitalizációjú altcoinok gyengülése ellenére az elemzők továbbra is optimisták a mém érmék hosszú távú kilátásaival kapcsolatban.

Ez a legjobb mém érme, amit most vásárolhatsz?

Egy új, több láncon elérhető mém érme, a Base Dawgz ($DAWGZ) előértékesítése átlépte az 1,75 millió dollárt. A projekt jó úton van afelé, hogy néhány nap múlva a 2 millió dolláros mérföldkövet is elérje.

A népszerű kriptovaluta befektető, Whale Everything (@WhaleEverything) szerint a mém érmék készen állnak arra, hogy a következő napokban újabb bikafutamba kezdjenek.

A több mint 70 000 Twitter követővel rendelkező népszerű elemző PetaByte (@PetaByteCapital) úgy gondolja, hogy a következő mém érme hullám megváltoztatja az életünket. 

A szakértők szerint a Base Dawgz lehet majd az egyik legjobban teljesítő token, ha berobban a bika piac, így érdemes rá figyelni.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A Base Dawgz a legjobb mém érmék egyike, amit az esésben vehetsz

A Base Dawgz iránt már az előértékesítés indulása óta nagy a kereslet. A smart money befektetők és a kiskereskedők egyaránt látnak potenciált az érmében. A projekt ugyanis mindössze két hét alatt 1,75 millió dollárt gyűjtött, ami jól mutatja a közösség érdeklődését.

A Base láncon futó mém érmék ráadásul pont reflektorfényben vannak, amit különösen az elmúlt hónapban tapasztalt Brett rally hajtott. A mém érme piacra nehezedő eladási nyomás ellenére az érme több mint 200%-ot tudott nőni az elmúlt 30 nap során. 

Brett kriptó árfolyam grafikon és elemzés

Az üzenet meglehetősen egyértelmű – a Base mém érmék ugyanazokkal az egyedi értékesítési pontokkal érkeznek, mint a Solana társaik, nevezetesen alacsony kereskedési díjakkal és magas skálázhatósággal. A Base azonban – mivel a népszerű Coinbase layer 2 blokklánca – sokkal nagyobb felhasználói bázist érhet el.

A smart money kereskedők arra jutottak, hogy még mindig csak a kezdeti szakaszban van a Base mém érme meta. A Brett valójában az egyetlen Base mém érme, amely 1 milliárd dollárnál nagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik, a 100 millió dollárt pedig csak két másik Base érme érte el. Érdekesség, hogy a három érme közül egy sem kutyás tematikájú.

Ennek eredményeként a $DAWGZ jelentős érdeklődést válthat ki a mém érme rajongók körében, ahogy azt már az előértékesítés is jól mutatja.

A DAWGZ több láncon is elérhető, így a potenciális befektetők még nagyobb köréhez juthat el, növelve ezzel a láthatóságot és a márkaismertséget. Az új mém érme a Base mellett az Ethereumon, az Avalanche-on, a BNB Smart Chain-en és a Solanán is elérhető.

Minden blokklánc saját DEX-ekkel, CEX-ekkel és mém érme trackerekkel rendelkezik. A DAWGZ mögötti csapat elárulta, hogy szeretné minél több platformon elindítani az érmét, maximalizálva ezzel a benne rejlő potenciált. 

A több láncú megközelítésének köszönhetően a szakértők már párhuzamot is vontak a projekt és a Brett között.

A DAWGZ erős alapokra épül: innovatív share-to-earn és staking

Mivel a $DAWGZ nagy hasznosságú mém érme, nagymértékben alapoz a közösség támogatására. Ezzel elkerülheti, hogy az érme árfolyama pusztán a hype-tól függjön, még tovább erősítve pozícióját a legjobb mém érmék között.

A projekt például bevezette a forradalmi share-to-earn koncepciót, amely jutalmazza azokat a befektetőket, akik részt vesznek a mém érme népszerűségének növelésében. A tulajdonosok DAWGZ-zal kapcsolatos tartalmakat oszthatnak meg a közösségi médiában, amivel kripto jutalmakat szerezhetnek.

Az ajánlói rendszer keretében a befektetők saját hivatkozást hozhatnak létre a Base Dawgz weboldalán, amivel barátaik befektetésének 10%-át megkapják USDT formájában.

A tulajdonosok végül részt vehetnek a Base Dawgz letéti programjában is, ezzel passzív jövedelmet szerezve. Az érdeklődők nyomon követhetik a projekttel kapcsolatos eseményeket az X/Twitter és a Telegram csatornákon.

Így vásárolj DAWGZ-t még azelőtt, hogy az előértékesítési ár emelkedik

A Base Dawgz előértékesítés több szakaszos megközelítése révén jutalmazza a korai vásárlókat. A mém érme ára a szakaszok előrehaladtával egyre nő. Ennek eredményeként minél korábban vásárol valaki, annál olcsóbban juthat hozzá a tokenhez.

A következő emelésre a tervek szerint június 25-én kerül sor, az érdeklődőknek így már csak néhány napja maradt a token beszerzésére.

Base Dawgz kripto ico előértékesítés

Látogass el a Base Dawgz előértékesítés honlapjára és csatlakoztasd a pénztárcádat a widget segítségével.

A befektetők a DAWGZ-t a több láncos megközelítés révén ETH, BNB, AVAX, USDT vagy SOL tokenekkel is megvásárolhatják. Alternatív megoldás lehet, ha bankkártyát használnak. Az előértékesítés gyorsan pörög, az ár egyre emelkedik, így érdemes sietni. Csatlakozz te is.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás: