Fedezzük fel 2024 legtüzesebb kriptóit!

A Dogecoin, Polkadot és Shiba Inu teljesítménye ismét bizonyíték arra, hogy a mémcoinok továbbra is izgalmas befektetések. Rajtuk keresztül kiválóan kihasználhatjuk a kriptopiaci optimista hangulatot. Közülük is kitűnik a Meme Moguls, mely az előértékesítés harmadik szakaszában hatalmas sikereket ér el, és a befektetők figyelmét magára vonta azzal, hogy ígéretet tett egy 2024-es 1,000%-os áremelkedésre. Olvass tovább, hogy felfedezd ennek a felemelkedő csillagban rejlő potenciált, ami átformálhatja a kriptovilágot.

Fedezzük fel 2024 legtüzesebb kriptóit!

1. Dogecoin

A Dogecoin, az a memecoin, ami mindennek az elindítója volt, az elmúlt hónapban lenyűgöző 14%-os emelkedést mutatott fel. Ez a lendület ellenáll minden piaci nehézségnek, amivel a Dogecoin szembesült 2023 eleje óta. Ennek ellenére és számos kihívás dacára a Dogecoin továbbra is szárnyal, bizonyítva tartósságát és növekedési potenciálját.

A kriptopiaci szakértők, akiket lenyűgöz a Dogecoin ellenálló képessége most egy jelentős ugrást jósolnak ennek a kedvelt tokennek 2024 folyamán, különösen a lelkes Dogecoin közösség által tett erőfeszítéseknek köszönhetően.

Ezen túlmenően, azok az befektetők, akik korábban csak internetes tréfaként tekintettek a Dogecoinra, most újraértékelik annak értékét, mint komoly befektetést, ami 2024-ben további magasságokba emelheti a Dogecoint.

2. Polkadot

A Polkadot decemberben lenyűgöző, 60%-os növekedést mutatott be 2023-ban. És ez az emelkedés nem csak egy pillanatnyi csillogás. Sok szakértő szerint ez lehet a bikapiac lendületének a kezdete, amelyet várhatóan 2024-ben is folytatni fog.

A Polkadot kriptó növekedésének jelentős hajtóereje a heti tranzakciós díjak minden idők legmagasabb szintjének elérésében rejlik a Polkadot relay láncán. A lendületet nagyrészt az írások iránti rohamos kereslet okozza, amelyek képeket és adatokat ágyaznak be közvetlenül a láncba, egyedi digitális eszközöket és decentralizált alkalmazásokat meghajtva. Ez az innováció növelte a tranzakciókat és díjakat különböző hálózatokon.

A Polkadot kripto köré épülő közösség is bővül, egyre több fejlesztő és felhasználót vonzza a platformra, vonzva őket egyedi interoperabilitási és skálázhatósági jellemzőivel. Ennek növekvő felhasználói bázisa új magasságokba emelheti a Polkadotot a következő évben.

3. Meme Moguls

A Meme Moguls arra készül, hogy világelsővé váljon a meme-támogatott tőzsde terén, egy olyan platformmal, amely éppúgy szól a szórakozásról, mint a kereskedésről. Ebben a vibráló ökoszisztémában MGLS tokeneket szerezhetsz, fejlesztheted a meme kereskedési képességeidet és gyarapíthatod a vagyont.

A platform egy igazi kincsesbánya a meme-inspirált eszközök terén, a virális érzésektől az ikonikus internetes pillanatokig. Valós idejű piaci adatokkal és trendelemzésekkel a kezedben jól felszerelt vagy a tájékozott, stratégiai kereskedési döntésekre.

A MGLS tokenek tételével fokozhatod a kereseti potenciálodat és felmászhatsz a vagyonosok ranglistáján. Emellett a Meme Moguls pool-jában való részvétellel a játékosok hozzájárulhatnak tokenjeikhez, és jutalmakat kaphatnak az éves hozamuk alapján. Minél többet teszel tétbe, annál magasabb a potenciális nyereséged.

A Meme Moguls emellett NFT-ket is tartalmaz, kínálva ezzel ritka digitális műtárgyakat, amelyeket meg lehet vásárolni és kereskedni is lehet velük. Ezek az NFT-k nemcsak ritkák és értékesek, de magukban hordozzák a meme kultúra lényegét, ezzel kínálva a tulajdonjog és gyűjthetőség érzését.

A Meme Moguls ambiciózus célja, hogy az első három hónapban 100 milliomost hozzon létre, és minden elővásárlási (presale) szakasz végén egy 10,000 dolláros ajándékot adjon, ezzel a lehetőségek aranybányája, amely az előrejelzések szerint a presale végén 1,000%-kal fog drágulni.

Ez a merész jóslat azért lehetésges, mert a Meme Moguls túlnyúlik a pusztán pénzügyi kilátásokon; ez egy tőzsde, amely mélyen gyökerezik a meme kultúrában. Ez a platform közvetlenül szól egy olyan generációnak, amely nemcsak felismeri a digitális eszközök pénzügyi értékét, hanem magába foglalja a meme kultúrát is.

4. Shiba Inu

A Shiba Inu 2023 decemberében több mint 27%-kal emelkedett. Ez a növekedés egy olyan trendet jelent a memecoinok között, amely miatt egyre inkább komoly szereplőként tekintenek rá a kriptopiacon.
A Shiba Inu emelkedése számos tényezőnek tulajdonítható, ideértve az eszköz égetési mechanizmusát és a Shibarium nevű második rétegű blockchain megoldás fejlesztését is. Shiba Inu bálnák tevékenysége is befolyásolta az utóbbi idők sikereit, kiemelve a Shiba Inu növekvő befolyását és potenciálját.

Összefoglalás

Amikor a MGLS tokent összehasonlítjuk társaival, mint például a DOGE, Polkadot és Shiba Inu, egyértelművé válnak egyedi értékesítési pontjai és vonzereje.

Míg a Dogecoin és a Shiba Inu továbbra is szívhez szóló memekkel nyerik el a szívüket, míg a Polkadot technológiai innovációkkal tör elő, a Meme Moguls kialakítja saját piaci réseit, mint egy olyan platform, amely a meme kultúrát ötvözi a komoly kereskedéssel.

A jelentős hozamok és a dinamikus ökoszisztéma ígéretével a Meme Moguls kiemelkedik a 2024-es memecoin kriptó prognózisokban.Az óra ketyeg - ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek izgalmas kriptónak.

Itt lehet részt venni a Meme Moguls előértékesítésében.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A DTX Tőzsde harca a BNB és a Ripple áremelkedési potenciáljával, miközben a globális nagybefektetők az 1 millió dolláros előértékesítéshez özönlenek

A DTX tőzsde, a Binance (BNB) és a Ripple (XRP) a spekulatív kriptopiacon elért legutóbbi teljesítményükkel megragadják a mainstream figyelmet. A Ripple ára rendkívüli emelkedést mutatott, míg a BNB továbbra is tartja magát az állandó nyereségekkel. Ezen fejlemények közepette a DTX tőzsde hullámokat kelt az 1 millió dolláros, szárnyaló előértékesítésével.
2024. 07. 18. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Fed Bézs Könyve - miről árulkodik?

Az amerikai gazdaság a harmadik negyedévbe lépve enyhe ütemben növekedett, az ország több régiójában stagnáló vagy csökkenő aktivitás tapasztalható – derült ki az amerikai jegybank felméréséből.
2024. 07. 18. 21:00
Megosztás:

Új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 18. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 19:00
Megosztás:

Fellendült a lakáshitelezés az első fél évben

A magyar lakáshitelpiacon csaknem 10 százalékkal több hitelt vettek fel az idei első fél évben, mint tavaly egész évben - közölte a Bankmonitor szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 18. 18:00
Megosztás:

Romániában nőtt a külföldi turisták száma májusban

Romániában 12,4 százalékkal nőtt az országba látogató külföldi turisták száma májusban a tavalyi év azonos időszakához képest - írta Radu Oprea gazdasági miniszter közlése alapján a Profit.ro.
2024. 07. 18. 17:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.
2024. 07. 18. 16:00
Megosztás:

Lassult az euróövezeti infláció júniusban

Lassult az éves infláció az euróövezetben júniusban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt végleges adatai szerint.
2024. 07. 18. 15:00
Megosztás:

Már több mint húszezren dolgoznak a Nyári diákmunka programban

A kormány idén tizenkettedszer hirdette meg az országszerte népszerű Nyári diákmunka programját mintegy 3,8 milliárd forint keretösszegből. A kimagasló érdeklődés miatt a forráskeretet a vármegyék még közel félmilliárd forinttal megemelték, így eddig csaknem 3700 munkáltató 21 400 diák foglalkoztatását tudja megvalósítani 4,3 milliárd forintból - összegezte szerdai közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 07. 18. 13:00
Megosztás:

A Tetra Pak bejelentette, hogy Alex Henriksen lesz a kelet-európai régió ügyvezető igazgatója

A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy augusztus 1-jei hatállyal Alex Henriksent nevezi ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatójának. Henriksen Lyndsey Loyden-Edwards helyét veszi át, aki hamarosan új pozícióban folytatja a munkát.
2024. 07. 18. 12:05
Megosztás:

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ

Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően megszámlálhatatlan lovasprogram, kerékpáros túrák, lebilincselő gyerekprogramok várják a látogatókat. Szeptemberben pedig 1984 után újra a település ad otthont a Négyesfogathajtó Világbajnokságnak.
2024. 07. 18. 11:00
Megosztás:

Rendkívül kedvező áron beszerezhető a szlovák autópálya matrica

Magyarországon egy ideig nem emelkedett évről évre az autópálya matricák ára. Amióta viszont bevezették az inflációkövető áremelést, egyre mélyebben kell a magyar autósoknak a zsebükbe nyúlniuk, ha igénybe szeretnék venni hazánk gyorsforgalmi útjait.
2024. 07. 18. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás:

Az áttörés rally akár 800%-kal is felhajthatja az új előértékesítési tokent indulás előtt, ami arra ösztönözheti az Ethereum és BNB tulajdonosokat, hogy átszálljanak!

Ethereum és Binance Coin a kriptovaluták két oszlopa, amelyek forradalmi hasznossággal és lenyűgöző piaci kapitalizációval büszkélkedhetnek, ami a világ második és negyedik legnagyobb kriptovalutájává tette őket.
2024. 07. 18. 04:00
Megosztás: