A mém érmék továbbra is volatilitsek, a Meme Kombat mégis jó befektetés lehet

Az előző hét során minimális erősödést lehetett látni a mém érmék között. Ennek ellenére azonban a szektorban továbbra is elsősorban a bizonytalanság a meghatározó trend.

A mém érmék továbbra is volatilitsek, a Meme Kombat mégis jó befektetés lehet

Ilyen időszakokban érdemes megfontolni a befektetést különböző előértékesítésekbe. Ezek olyan projektek, melyeken előre meghatározott áron van lehetőség tokeneket vásárolni. Mivel lényegében “előfinanszírozol” egy kezdeményezést, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy jól válassz projektet.

Mai írásunkban egy egészen egyedi tokent mutatunk be, amivel még egy problémás időszak idején is tetemes bevétel érhető el. 

Ha érdekelnek a játékok, esetleg az aktív vagy passzív jövedelem, abban az esetben számodra a Meme Kombat a tökéletes választás.

Meme Kombat

Szeretném megismerni a Meme Kombatot

A Meme Kombat előértékesítési kimagasló sikereket ért el

A projekt előértékesítése kevesebb mint két héttel ezelőtt indult el, ennek ellenére már most több mint 400,000 dollárt sikerült gyűjteni a natív $MK érmék eladásából.

A Meme Kombat ökoszisztémájában egyszerre lesz elérhető egy izgalmas play-to-earn (P2E) játék, mód lesz fogadáni mások ütközeteire továbbá az érméinket akár stakelni is lehet. Vagyis legyen szó izgalmas csatákról, vagy semmilyen erőfeszítést nem igénylő bevételszerzésről, itt mindkettőre lesz alkalmad.

A legfontosabb része a Meme Kombatnak egyértelműen a mesterséges intelligenciával ellátott harci aréna lesz. Ebben különböző ismert mém érmék vívhatnak csatákat egymással szemben kártya alakban, majd a párviadal nyertese $MK érmékhez juthat.

Abban az esetben ha neked inkább a fogadások fekszenek az sem lehet probléma, hiszen akár mások ütközeteire is lehetőséged lesz téteket tenni. Ha a szórakozás ezen formája érdekel örömmel fogod hallani, hogy akár a csaták egyes elemeire is lehetőség nyílik fogadni.

Az előnyök között muszáj továbbá megemlíteni, hogy már a listázás előtt meg lehet kezdeni a Meme Kombat tokenek stakelését. Amennyiben így teszel a készítők ígérete szerint éves szinte 112% extra $MK-ra számíthatsz!

tokenomika

A jutalmak pedig már most elkülönítésre kerültek, hiszen a teljes tokenkészlet 30%-a kizárólag stakelési jutalmakra lesz majd fordítva.

Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a megszerezhető jutalmak fedezete a következő évek során is biztosítva lesz.

Szeretnék $MK-t vásárolni

A Meme Kombat a Pepe sikereit is megismételheti

Annak érdekében, hogy mindenki egyenlő esélyekkel tudjon csatlakozni, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a gyűjtés teljes időtartama alatt egységes, 1.667 dolláros áron lesznek elérhetők az $MK érmék.

Összesen mindössze 6 millió token lesz elérhető, aminek a fele a mostani gyűjtés során fog majd gazdára találni. 

Ahogy azt említettük alig 2 hét leforgása alatt már 400,000 dollár feletti összeg érkezett be. Ennek tükrében könnyen lehet, hogy még idén elérhetővé fog válni a Meme Kombat korai verziója.

Érthető módon a projektet látva a befektetők fellelkesültek, amire ékes példa a Meme Kombat Telegramcsoportjának növekedése

Hála a mémek, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a P2E szektorok ötvözésének, a Meme Kombat kimagasló sikereket érhet el.

Hamarosan érkezik a harcok első évada

A csapat ígérete szerint a listázással közvetlenül egyidőben elérhetővé fog válni a Meme Kombat harcainak első évada amiben összesen 11 mém token mérheti majd össze tudását.

Ezt követően a második évad során már kibővült harci repertoár, új fogadási lehetőségek továbbá még több izgalmas jutalom várja a közösség tagjait.

Az ezt követő évadokat a csapat úgy tervezi, hogy a közösséggel szorosan együttműködve fogják létrehozni, így a Meme Kombat mindig meg fog felelni a felhasználók minden elvárásának.

stakelés

Mindezeket szem előtt tartva kicsit sem meglepő, hogy a legnépszerűbb youtuberek közül többen is a szárnyuk alá vették a Meme Kombatot. 

Olyan közismert elemzők mint Crypto Gains vagy Michael Wrubel úgy vélekednek, hogy a listázás követően a Meme Kombat egyike lehet a legnagyobb mém kriptoknak. Azzal a fontos különbséggel, hogy az $MK már a listázást megelőzően is rendelkezik felhasználási móddal. 

Szintén érdekesség, hogy a projekt mögött nem titok hogy ki áll. Matt Whiteman kifejezetten azzal a céllal hozta létre az ökoszisztémát, hogy összekösse a P2E játékok és a DeFI világát. Korábban Whiteman a Phat Loot DeFi ügyvezető igazgatója volt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, a csatlakozást másodpercek alatt ETH-val, USDT-vel és BNB-vel egyaránt el tudod végezni.

Nem akarok lemaradni a Meme Kombatról

Ez is érdekelhet: 

Ismét közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobban megérheti

Öntik a pénzt a YouTube inflienszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

Kriptovaluta vásárlás Magyarországon

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás:

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó európai büntetővámokkal

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó brutális európai büntetővámokkal, a túlzott protekcionizmus nem megoldás - nyilatkozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai közleménye szerint.
2024. 06. 13. 14:30
Megosztás:

Cseh konzorcium vásárolta meg a Foxpost csomagküldő szolgálgatót

A cseh Packeta csomagküldőt is tulajdonló pénzügyi befektetőkből álló konzorcium vásárolta meg a szektortárs Foxpostot magyar tulajdonosaitól - tájékoztatták az MTI-t szerdán a felek.
2024. 06. 13. 14:00
Megosztás:

A jó irodai forgószék ergonomikus, kényelmes és tartós

Biztos számodra is egyértelmű, hogy nem csak azért érdemes minőségi és modern forgószékeket használni az irodai adminisztratív munkák végzésekor, mert stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek az irodatérnek, hanem mert sok más számos előnnyel is jár a beszerzésük.
2024. 06. 13. 13:30
Megosztás:

Mérséklődött az ingatlanpiaci forgalom májusban

Mérséklődött a magyarországi ingatlanpiaci forgalom májusban áprilishoz képest, de 2023. azonos időszakát 7,5 százalékkal felülmúlta, és a 2022-esnél is magasabb volt - közölte a Duna House (DH) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 13:00
Megosztás:

Átadták Az utazó magazin legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjait

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten.
2024. 06. 13. 12:30
Megosztás:

Gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász az ország nyugati felének azon településeit, ahol az elmúlt napok viharai a legnagyobb pusztítást okozták.
2024. 06. 13. 12:00
Megosztás:

Az előző év a korrekcióé volt a biztosítók, a pénztárak, a tőkepiaci szereplők számára

A korábbi jelentős eszközleértékelődés után a tavalyi a korrekció éve volt a biztosítóknál, pénztáraknál, valamint a tőkepiacokon, és a háztartások bruttó pénzügyi vagyona is jelentősen emelkedett - mondta Szeniczey Gergő, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 06. 13. 11:30
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

A NAV több ezer hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.
2024. 06. 13. 10:30
Megosztás:

A gépbeszerzési nehézségek miatt nőtt a gépi bérmunka iránti igény az agráriumban

A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania - derül ki az Agroinform.hu legutóbbi felméréséből. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége, amely tevékenység jellemzőit a mezőgazdasági portál alábbi elemzése mutatja be.
2024. 06. 13. 10:00
Megosztás:

Meghosszabbítja a Kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot

Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú Diákhitel kamata a tervek szerint az év második felében is marad 7,99%. A Bankmonitor szakértői megvizsgálták, ez mennyire kedvező a jelenlegi piaci hitelkonstrukciókhoz képest.
2024. 06. 13. 09:30
Megosztás:

Autós utazást tervezel? – Most akár 200 kilométernyi üzemanyag árát kaphatod vissza

Hivatalosan is itt a nyár, és most már dönteni kell, hol töltjük a vakációt. Időpont és szállás kiválasztása mellett érdemes megtervezni a kiadásokat is, hogy legyen keretünk szórakozásra és felhőtlen kikapcsolódásra. Az okos tervezésben segít az OTP Bank Hitelkártya kampánya, amellyel 200 kilométernyi üzemanyagköltséget lehet megspórolni.
2024. 06. 13. 09:00
Megosztás:

Nemzetközi tulajdonoshoz kerülhet a Foxpost, a sikeres magyar startup

Nemzetközi tulajdonossal folytathatja a további dinamikus növekedést a Foxpost, miután a csomagautomata vállalatot értékesítette a Wallis Csoport és a Trueway. A vevő a cseh Packetát is tulajdonló befektetői konzorcium, amely minden zárási feltétel teljesülése után válhat a sikeres magyar startup tulajdonosává.
2024. 06. 13. 08:30
Megosztás:

Hogyan előzi meg a Rollblock (RBLK) a Polkadotot (DOT) és a Litecoint (LTC) a 200-szoros ROI tervével?

A kriptopiac egyre versenyképesebb, és az új projektek kiszorítják a régebbieket a kriptovaluta ranglétrájáról.
2024. 06. 13. 08:00
Megosztás:

KRIPTO HÍREK: A Binance elérte a 200 millió felhasználót, a Bitcoin tranzakciós díjai az egekbe szöktek, és az előértékesítési szuper sztár új trendet indít

A Binance megszilárdította státuszát a legnagyobb kriptotőzsdéként, miután elérte a rekord 200 millió felhasználót. Ezzel a Binance az összes kriptotőzsde felhasználóinak hatalmas 36%-át birtokolja. Más hírek szerint a Bitcoin hálózata által felszámított tranzakciós díjak történelmük során először lépték túl a 195 dollárt.
2024. 06. 13. 07:25
Megosztás:

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste, a költési szokásokhoz igazodik a kötelező napi limit

A korlátok néha jók, főleg, ha csalók akarják ellopni a pénzünket. Az Erste ezért személyre szabott, az egyéni költési szokásokhoz igazított átutalási limitet állít be lakossági ügyfeleinek. A Magyar Nemzeti Bank ajánlása nyomán mindenkinél kötelező lesz beállítani a számlát védő korlátot: ez képes megakadályozni, hogy a csalók azonnal minden pénzt el tudjanak vinni. A limitet persze mindenki szabadon saját maga is beállíthatja, módosíthatja, valamint ideiglenes, legfeljebb 12 óráig élő időzáras limitet is megadhat, ha mégis többet szeretne költeni.
2024. 06. 13. 07:00
Megosztás: