A mém érmék továbbra is volatilitsek, a Meme Kombat mégis jó befektetés lehet

Az előző hét során minimális erősödést lehetett látni a mém érmék között. Ennek ellenére azonban a szektorban továbbra is elsősorban a bizonytalanság a meghatározó trend.

A mém érmék továbbra is volatilitsek, a Meme Kombat mégis jó befektetés lehet

Ilyen időszakokban érdemes megfontolni a befektetést különböző előértékesítésekbe. Ezek olyan projektek, melyeken előre meghatározott áron van lehetőség tokeneket vásárolni. Mivel lényegében “előfinanszírozol” egy kezdeményezést, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy jól válassz projektet.

Mai írásunkban egy egészen egyedi tokent mutatunk be, amivel még egy problémás időszak idején is tetemes bevétel érhető el. 

Ha érdekelnek a játékok, esetleg az aktív vagy passzív jövedelem, abban az esetben számodra a Meme Kombat a tökéletes választás.

Meme Kombat

Szeretném megismerni a Meme Kombatot

A Meme Kombat előértékesítési kimagasló sikereket ért el

A projekt előértékesítése kevesebb mint két héttel ezelőtt indult el, ennek ellenére már most több mint 400,000 dollárt sikerült gyűjteni a natív $MK érmék eladásából.

A Meme Kombat ökoszisztémájában egyszerre lesz elérhető egy izgalmas play-to-earn (P2E) játék, mód lesz fogadáni mások ütközeteire továbbá az érméinket akár stakelni is lehet. Vagyis legyen szó izgalmas csatákról, vagy semmilyen erőfeszítést nem igénylő bevételszerzésről, itt mindkettőre lesz alkalmad.

A legfontosabb része a Meme Kombatnak egyértelműen a mesterséges intelligenciával ellátott harci aréna lesz. Ebben különböző ismert mém érmék vívhatnak csatákat egymással szemben kártya alakban, majd a párviadal nyertese $MK érmékhez juthat.

Abban az esetben ha neked inkább a fogadások fekszenek az sem lehet probléma, hiszen akár mások ütközeteire is lehetőséged lesz téteket tenni. Ha a szórakozás ezen formája érdekel örömmel fogod hallani, hogy akár a csaták egyes elemeire is lehetőség nyílik fogadni.

Az előnyök között muszáj továbbá megemlíteni, hogy már a listázás előtt meg lehet kezdeni a Meme Kombat tokenek stakelését. Amennyiben így teszel a készítők ígérete szerint éves szinte 112% extra $MK-ra számíthatsz!

tokenomika

A jutalmak pedig már most elkülönítésre kerültek, hiszen a teljes tokenkészlet 30%-a kizárólag stakelési jutalmakra lesz majd fordítva.

Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a megszerezhető jutalmak fedezete a következő évek során is biztosítva lesz.

Szeretnék $MK-t vásárolni

A Meme Kombat a Pepe sikereit is megismételheti

Annak érdekében, hogy mindenki egyenlő esélyekkel tudjon csatlakozni, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a gyűjtés teljes időtartama alatt egységes, 1.667 dolláros áron lesznek elérhetők az $MK érmék.

Összesen mindössze 6 millió token lesz elérhető, aminek a fele a mostani gyűjtés során fog majd gazdára találni. 

Ahogy azt említettük alig 2 hét leforgása alatt már 400,000 dollár feletti összeg érkezett be. Ennek tükrében könnyen lehet, hogy még idén elérhetővé fog válni a Meme Kombat korai verziója.

Érthető módon a projektet látva a befektetők fellelkesültek, amire ékes példa a Meme Kombat Telegramcsoportjának növekedése

Hála a mémek, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a P2E szektorok ötvözésének, a Meme Kombat kimagasló sikereket érhet el.

Hamarosan érkezik a harcok első évada

A csapat ígérete szerint a listázással közvetlenül egyidőben elérhetővé fog válni a Meme Kombat harcainak első évada amiben összesen 11 mém token mérheti majd össze tudását.

Ezt követően a második évad során már kibővült harci repertoár, új fogadási lehetőségek továbbá még több izgalmas jutalom várja a közösség tagjait.

Az ezt követő évadokat a csapat úgy tervezi, hogy a közösséggel szorosan együttműködve fogják létrehozni, így a Meme Kombat mindig meg fog felelni a felhasználók minden elvárásának.

stakelés

Mindezeket szem előtt tartva kicsit sem meglepő, hogy a legnépszerűbb youtuberek közül többen is a szárnyuk alá vették a Meme Kombatot. 

Olyan közismert elemzők mint Crypto Gains vagy Michael Wrubel úgy vélekednek, hogy a listázás követően a Meme Kombat egyike lehet a legnagyobb mém kriptoknak. Azzal a fontos különbséggel, hogy az $MK már a listázást megelőzően is rendelkezik felhasználási móddal. 

Szintén érdekesség, hogy a projekt mögött nem titok hogy ki áll. Matt Whiteman kifejezetten azzal a céllal hozta létre az ökoszisztémát, hogy összekösse a P2E játékok és a DeFI világát. Korábban Whiteman a Phat Loot DeFi ügyvezető igazgatója volt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, a csatlakozást másodpercek alatt ETH-val, USDT-vel és BNB-vel egyaránt el tudod végezni.

Nem akarok lemaradni a Meme Kombatról

Ez is érdekelhet: 

Ismét közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobban megérheti

Öntik a pénzt a YouTube inflienszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

Kriptovaluta vásárlás Magyarországon

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Újraszámítják az összes nyugdíjat 2024 január 1-től!

Újraszámítják a hazai nyugdíjakat 2024 januárjától, mert a törvény úgy rendelkezik, hogy a nyugdíjakat emelni kell: a megállapított társadalombiztosítási nyugellátást a megállapítás naptári évét követően minden azt követő év január hónapjában az emelés évére tervezett fogyasztói árnövekedésnek megfelelő mértékben kell emelni. Mit is jelent ez pontosan, forintban? Cikkünkben magyarázó videót is talál!
2023. 12. 02. 03:00
Megosztás:

Mennyibe kerül 1 köbméter lakossági földgáz most tényleg?

Ha a gázszámlánkra pillantunk, akkor sokunknak elmegy az életkedve is, mert nem értjük, hogyan lesz egy köbméter elfogyasztott földgázból korrigált mennyiség és azt pedig már végképp nem értjük, hogy a végén miért kell mégis MJ (megajoule) árat fizetnünk? Mitől függ a gáz fűtőértéke? És a legfontosabb kérdés: hány forintba kerül egy köbméter lakossági gáz jelenleg? Most végre Ön is megtudhatja!
2023. 12. 02. 02:00
Megosztás:

Felemás termeléscsökkentési döntés az OPEC ülésen, az olaj maradt a korábbi alacsonyabb árszinten

A nyersolaj árjegyzése a tegnapi, napközbeni alacsonyabb szinten maradt ma reggel.
2023. 12. 02. 01:00
Megosztás:

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.
2023. 12. 02. 00:01
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2023 harmadik negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok alapján 0,9 százalékkal nőtt az előző negyedévhez mérten - erősítette meg pénteken második becslésével a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 12. 01. 23:00
Megosztás:

Fejlesztési támogatást nyert el Füzesgyarmat

Egymilliárd forintból valósíthat meg hat fejlesztést a Békés vármegyei Füzesgyarmat - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 01. 22:00
Megosztás:

Leszállítja első Cybertruck-jait a Tesla

Hosszú várakozás és körülbelül kétévnyi folyamatos csúszás után úgy tűnik, hogy megkezdődhet a Tesla Cybertruck leszállítása a vásárlóknak.
2023. 12. 01. 21:00
Megosztás:

Vegyesen változott a forint péntek estére

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 01. 20:00
Megosztás:

Visszaesett a cseh gazdaság a harmadik negyedévben

Éves összehasonlításban 0,7 százalékkal gyengült a cseh gazdaság a harmadik negyedévben - derül ki a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) pénteken nyilvánosságra hozott felülvizsgált becsléséből. Ez sorban már a harmadik negyedév, amelyben visszaesett a cseh gazdaság.
2023. 12. 01. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2023. 12. 01. 19:00
Megosztás:

Szerény emelkedéssel zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 132,56 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 58 010,99 ponton zárt pénteken.
2023. 12. 01. 18:30
Megosztás:

Megbírságolták a K&H Biztosító Zrt.-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 15 millió forint bírságot szabott ki a K&H Biztosító Zrt.-re, többek között a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződések állománykezelésével összefüggő, egyes élet- és nem-életbiztosítási termékek biztosítási feltételeihez kapcsolódó informatikai biztonsági, illetve a vállalatirányítási területet érintő hiányosságok miatt - jelentette be pénteki közleményében a felügyeleti hatóság.
2023. 12. 01. 18:00
Megosztás:

Hűtőhasználati útmutatót készített a Nébih a pazarlás csökkentésére

Hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjában, hogy segítsen az élelmiszerek biztonságos és fenntartható tárolásában - számolt be a hivatal pénteki közleményében.
2023. 12. 01. 17:30
Megosztás:

Három kulcsfontosságú abroncstechnológia, ami szükséges az elektromos átálláshoz

A Goodyear minden új és jelenlegi gumiabroncsát úgy optimalizálja, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson ne csak a belső égésű motorral (ICE) hajtott járműveken, hanem az elektromos autókon is. Ezt az alkalmasságot a gyártó az új Goodyer EV-Ready logó bevezetésével teszi még inkább egyértelművé.
2023. 12. 01. 17:00
Megosztás:

A kormány köszönetét fejezi ki a magyar vállalkozásoknak

A kormány a Magyar Vállalkozók Napján köszönetét és elismerését fejezi ki a magyar vállalkozások teljesítménye előtt, hiszen a vállalkozások adják a magyar gazdaság gerincét és tartópillérét - fogalmazott pénteki közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).
2023. 12. 01. 16:30
Megosztás:

Karácsony előtt is érdemes használni az Árfigyelőt

Pénzt és időt spórolhatnak a családok a karácsonyi nagybevásárlások során az online Árfigyelő használatával - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2023. 12. 01. 16:00
Megosztás:

Drága vagy olcsó az S&P500? – Magnificent Seven II.

A nagy házak egyre-másra jönnek elő az S&P500 jövő évi teljesítményére vonatkozó várakozásaikkal.
2023. 12. 01. 15:30
Megosztás:

Újabb rekordra nőtt a 4iG árbevétele

Ismét erős negyedévet zárt az infokommunikációs 4iG-csoport, a cég az első háromnegyedévben rekordösszegű árbevételt és EBITDA-t ért el, az adózott eredmény azonban mínusz 6,4 milliárd forint volt, az egy évvel korábbi mínusz 11,7 milliárd után.
2023. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Száznál is több adventi programmal készültek a Tourinformok

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal várják az érdeklődőket - közölte az MTÜ pénteken az MTI-vel.
2023. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis Nyrt. több mint egyharmadával növelte árbevételét és nyereségét az első három negyedévben, mindkét mutató szeptember végére meghaladta a 2022-es egész éves értéket - tájékoztatott a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. Közölték: jövő év első felében felfelé módosíthatják a 2025-re kitűzött tervszámokat.
2023. 12. 01. 14:00
Megosztás: