Ismét közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobban megérheti

Az előző hónap során a Bitcoin értéke összesen 11%-kal tudott erősödni, amivel átlépte a bűvös 27,000 dolláros határt. Ennek kapcsán vizsgáljuk meg, hogy mennyire reális még idén a 30,000 dollár feletti BTC.

Ismét közeleg a 30,000 dolláros Bitcoin? A Bitcoin Minetrix jobban megérheti

Mivel a világ legnagyobb kriptojának jövője továbbra is kérdéses, a szakértők is erősen megosztottak.

A Bitcoin ETF átmenetileg nagyot lökött az árfolyamon

Az előző időszak során az egyik legnagyobb löketet az árfolyamnak kétségtelenül a Grayscale által kezdeményezett Bitcoin ETF jóváhagyása adta. Hosszas tárgyalás után végül késő augusztusban született meg az első döntés az üggyel kapcsolatban. Ez kimondta, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet (Sec) önkényesen akadályozta meg a spot Bitcoin ETF bevezetését. 

A döntés átmenetileg a legtöbb kételyt eloszlatta, aminek köszönhetően újult erővel vetették a BTC-re magukat a befektetők. Mivel várhatóan elérhető lesz a Grayscale kínálatában ETF formájában a Bitcoin, így sokkal szélesebb rétegekhez tud majd eljutni a népszerű kripto. Ez pedig minden bizonnyal további erősödést von majd maga után.

A bíróság döntése ellenére a Sec továbbra is akadályozza a Bitcoin ETF értékesítését, ezért jelenleg még nem lehet forgalomban kapni az alapot.

bitcoin árfolyama grafikon

Megosztottak a befektetők

Az augusztusi bírósági döntést ugyan bikafutam követte, azonban ez mindössze néhány napig tartott. Vagyis az ugrásszerű erősödés után sokan azonnal eltették a megszerzett profitot. Ez alapján arra lehet következtetni, hogy csekély a bizalom a BTC-vel kapcsolatban.

Szintén negatív fejlemény, hogy az amerikai központi bank (Fed) továbbra is fenntartja annak a lehetőségét, hogy ismételt kamatemeléseket eszközöl. Végezetül egyáltalán nem zárható ki, hogy a Sec továbbra is blokkolni fogja a Bitcoin ETF engedélyezését, amivel így egy bikafutam lehetősége is lecsökken.

A felsoroltak összessége miatt érhető módon sokan azon az állásponton vannak, hogy érdemesebb még a szokásosnál is óvatosabbnak lenni a Bitcoinnal.

Ezzel szemben az optimisták táborát Michael van de Poppe, az MN Trading vezérigazgatója vezeti. Szerinte az árfolyam ismét tesztelni fogja a 26,700 dolláros szintet, még mielőtt áttörné a régóta várt 30,000 dollárt.

Érdemes még említést tenni az optimista oldalon Tom Essaye-ről, a Sevens Report Research alapítójáról is. Szerinte a piac még nem tudta beárazni a Fed hawkish politikáját. Amint ez megtörténik, akkor a Bitcoin értéke a 30,000 dollárt elérheti majd.

Bányássz Bitcoint a Bitcoin Minetrix segítségével

A BTC körüli bizonytalanság igazi nyertese a Bitcoin Minetrix lehet

Kétségtelenül nehéz időszakát éli a Bitcoin, ez azonban egy cseppet sem azt jelenti, hogy ne találhatnánk kimagasló befektetéseket a kriptoszektorban.

Ilyen például az elmúlt időszak igazi sztárja, a bitcoinbányászatot forradalmasító Bitcoin Minetrix is. Köszönhetően a natív ERC-20 $BTCMTX érméknek, a befektetők biztonságosan és gyorsan részesülhetnek a bitcoinbányászat minden előnyében.

Ami még ennél is jobb, hogy semmilyen költséges eszköz beszerzésére nem lesz szükség, mivel a Bitcoin Minetrix felhőalapú bányászatot kínál. A szektor népszerűsége miatt számos csalóval lehet találkozni, azonban a projekt stake-to-mine rendszere minden visszaélést maximálisan kizár.

bitcoin minetrix

A gyakorlatban az történik, hogy lekötöd az érméidet, amiért cserébe teljesen passzív módon fogsz forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket kapni. Ezeket, továbbá a rendelkezésedre álló $BTCMTX érméket elégetheted, amiért cserébe számítási teljesítményt (hashrate) fogsz kapni.

Minél nagyobb a rendelkezésedre álló hashrate, annál nagyobb lesz a bányászattal megszerezhető jutalom mértéke is. 

Köszönhetően a blokklánc-technológiának, az érméidet és a krediteidet bármikor nyomon tudod követni. Szintén az előnyök között kell említeni, hogy a lekötött befektetésedhez azonnal hozzá tudsz majd férni, ahogy a jutalmadhoz is.

Végezetül ami legjobb, hogy ezzel a Bitcoin árfolyamától szinte teljesen függetlenül juthatsz hozzá jutalmakhoz. 

A jelenleg előértékesítési fázisában lévő Bitcoin Minetrix mostanáig közel 600,000 dollárt gyűjtött össze, mindössze 1 hét alatt.

Az elsöprő siker egyik oka, hogy a vásárlást követően azonnal le tudod kötni a $BTCMTX érméket, amivel így másodpercek alatt meg tudod kezdeni a passzív jövedelmek begyűjtését.

Ha szeretnéd jobban megismerni a projektet, tájékozódj a magyar nyelven is elérhető weboldalon, még ma!

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet: 

Öntik a pénzt a YouTube inflienszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

Az Avax 7%-ot emelkedett a héten, de ez az új kriptó készen áll, hogy lekörözze

Meme Kombat token vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás:

Ismét csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. adózott eredménye

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt.: a nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el; adók, járulékok, díjak és osztalék formájában mintegy 170 milliárd forint költségvetési befizetést teljesített, így az előző évhez képest 14,9 százalékkal nagyobb összeggel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 29. 20:30
Megosztás:

Gyengült szerdán a forint

Gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, és a hét eleji kezdéshez képest is egy-másfél százalékos veszteségbe csúszott.
2024. 05. 29. 20:05
Megosztás:

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás:

Eladói nyomás miatt a nap végére csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,35 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 68 485,50 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 29. 19:00
Megosztás:

Közel húszezer hektár földrészletet kínál megvételre az állam

Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz, az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán.
2024. 05. 29. 18:30
Megosztás:

Nagy összegű uniós támogatást kaptunk a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Varga Mihály pénzügyminiszter szerdai Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy 184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez.
2024. 05. 29. 18:00
Megosztás:

A kgfb-díjak növekedésének konszolidációja várható

Éves összehasonlításban 11 százalékkal, 56 ezer forintra emelkedett a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának (kgfb) átlagos éves díja, ami a 2023-as éves átlagos infláció utóhatása, de az alatt alakult. Az infláció csökkenésével, a biztosítói kárráfordítások mérsékelt, 8 százalékos emelkedésével a díjak konszolidációja várható - olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss Kgfb-indexében.
2024. 05. 29. 17:30
Megosztás:

Csődeljárás indult egy romániai hajógyár ellen

Csődeljárás indult a Damen Shipyards Mangalia romániai hajógyár ellen - írta az economedia.ro.
2024. 05. 29. 17:00
Megosztás: