Hamarosan robban az új Solana mém érme egy Airdrop kampánnyal

A Jupiter DEX-nél mérföldkőnek számító új Solana mém érme, a Smog (SMOG) még a közelgő nagy airdrop esemény előtt egy jól hangzó ajánlattal indul.

Hamarosan robban az új Solana mém érme egy Airdrop kampánnyal

A JUP-tulajdonosok és a frissen csatlakozott Jupiter DEX kereskedőinek nagy örömére az új Smog token a Solana mém érmék új családjának elindítását ígéri egy látványos airdrop-kampánnyal.

A Smog token pool január 7-én 16 órakor nyílt meg. A legfrissebb Smog árfolyamgrafikát a Birdeye-on lehet megnézni.

A Solana közelmúltbeli áttörő bevezetéseinek sikerére építve, amilyen például a Myro, a Bonk és a Dogwifhat, a Smog token célja, hogy szenzációs sikert indítson el egy szupererős airdrop kampánnyal.

SMOG price USD

Hogyan indíthatja el a SMOG airdrop kampánya a ralit?

Az "egyetlen mém érme sem élheti túl a SMOG tüzes lángjait" című felhívással indult a kampány, amelyben innovatív SMOG hozzáférést biztosítanak a tulajdonosoknak egy szakértői kriptoközösséghez, amelyet "The Dragon's Court"-nak neveztek el.

Ennek a rejtett közösségnek a célja, hogy megállíthatatlan vírust szabadítson el a mém érmék világában. Méghozzá az interaktív, fenntartható, több airdropot tartalmazó kampányok ígéretével és izgalmával, amelyek játékélményt is adnak a felhasználóknak.

Ez az interaktív elem azt jelenti, hogy a felhasználó SMOG-ot vásárol és tart, hogy airdrop pontokat generáljon és szerezzen. Bár a konkrét jutalmakat és az airdrop kampány terveit még mindig titok övezi. A móka fokozása érdekében a SMOG-tulajdonosok jogosultak lesznek a kampány által generált közösségi jutalék egy részére, ami megduplázza a befektetők birtoklási kedvét.

Vásárolj a SMOG tokent itt

A SMOG célja: az Airdrop kampány közösségén keresztül jelentős ismertséget szerezni

smog token

A projekt tokenomikáját közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy a csapat milyen erőfeszítéseket tesz az airdrop kampány vírusos sikeréért. A kínálat hatalmas, 50 százalékos szeletét a marketing költségeire szánják. Egyértelműen látszik, hogy a Smog fejlesztői valami igazán nagy dologra készülnek.

Ehhez párosul a kínálat tekintélyes 35 százaléka, amelyet a jövőbeni airdrop jutalmakra különítettek el. Utalva az előttünk álló airdrop nyeremények potenciális értékére.

További fontos részlet, hogy ezzel a token-dinamikával, amely csökkenti a forgalomban lévő kínálatot, a SMOG token összehasonlítva sokkal erősebb indulással rendelkezik, mint a korábbi sikeres Solana mém érmék. Ilyen például a BONK, amely a visszakövetés ellenére még mindig hihetetlen, 862 százalék YTD értéken áll.

bonk árfolyam grafikon usd

A Smog token kiterjedt ütemtervének részletei

A projekt jövőjével kapcsolatban egy alapos ütemtervet találunk, amely számos izgalmas mérföldkővel rendelkezik az előttünk álló időszakban. A lekötési funkció elindítása utalhat az előttünk álló airdrop tervekre, és több jövőbeli airdrop indítás mellett egy lehetséges égetési mechanizmusról is van megjegyzés. Egyedülálló módon a projekt a több mint 10 000 úgynevezett "Loyal Chosen" mérföldkő elérését is célul tűzte ki.

Ahhoz, hogy csatlakozhassanak ehhez a megfoghatatlan és titokzatos csoporthoz, a tulajdonosoknak ki kell választaniuk, majd számos közösségi beavatási rituálén keresztül el kell kötelezniük magukat a SMOG birodalmának. Méghozzá a szupererős airdrop jutalmak ígéretével.

Hogyan lehet SMOG tokent vásárolni és részt venni a SMOG Airdrop kampányban?

A SMOG airdrop kampányban való részvételhez a kereskedőknek Solana-kompatibilis pénztárcát kell használniuk, amilyen például a Phantom.

Ezután a SOL, az USDT vagy a BONK tokenek használatával a felhasználók a Jupiter DEX felületén vagy a Birdeye-on keresztül cserélhetnek Smog tokent.

Ahhoz, hogy növeld az esélyeidet arra, hogy beválogassanak a Loyal Chosenbe, és növeld airdrop bevételedet, vállald a kihívást, és töltsd ki a közösségi feladatlistát a Zealy oldalon.

Csatlakozz a Smog közösséghez az X-en (Twitter), a Discordon és a Telegramon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről és frissítésekről. A Lite paperből is sok egyebet megtudhatsz.

Vásárolj a SMOG tokent itt

Ez is érdekelhet:

Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás:

A1 besorolást kapott az MBH Jelzálogbank jelzáloglevél-programját

A Moody's Investor Service stabil kilátások mellett a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH-csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank Nyrt. jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 23. 16:00
Megosztás:

Megerősítették a Market Építő Zrt. stabil kibocsátói minősítését

A Növekedési Kötvényprogramhoz kapcsolódó éves felülvizsgálat során a Market Építő Zrt. BB-(Stabil) kibocsátói minősítését megerősítette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által megbízott Scope Ratings GmbH. - közölte a Market Építő Zrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) oldalán hétfőn.
2024. 07. 23. 15:00
Megosztás:

Leépít a Leoni Romániában

Az egyik legnagyobb romániai autóipari cég, a Leoni 10 százalékkal csökkenti dolgozói számát besztercei gyárában - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 07. 23. 14:00
Megosztás:

Humanoid robotokat használ a jövő évtől a Tesla

Saját gyártmányú humanoid robotokat használ majd a jövő évtől az üzemeiben a Tesla, kezdetben kis számban és belső célokra - jelentette be Elon Musk vezérigazgató hétfőn az X üzenetküldő szolgáltatáson.
2024. 07. 23. 13:00
Megosztás:

Közös kötelesség az erdők fenntartása

Magyarország elkötelezett az érzékeny erdei ökoszisztémák megőrzésében és hosszú távú fenntartásában - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a FAO Erdészeti Bizottságának (COFO) 27. ülésszakán hétfőn Rómában a szaktárca közleménye szerint.
2024. 07. 23. 12:00
Megosztás:

A gyermekek immunrendszerének erősítése a megelőzés szempontjából is fontos

Ha betegség ér el minket, az megviseli a szervezetünket, de akár a lelkiállapotunkat is. Nem is beszélve arról, ha gyermekeinket éri el valamilyen kórság. Ráadásul ez sokba is kerülhet nekünk anyagilag is.
2024. 07. 23. 11:30
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.
2024. 07. 23. 11:00
Megosztás: