Hamarosan robban az új Solana mém érme egy Airdrop kampánnyal

A Jupiter DEX-nél mérföldkőnek számító új Solana mém érme, a Smog (SMOG) még a közelgő nagy airdrop esemény előtt egy jól hangzó ajánlattal indul.

Hamarosan robban az új Solana mém érme egy Airdrop kampánnyal

A JUP-tulajdonosok és a frissen csatlakozott Jupiter DEX kereskedőinek nagy örömére az új Smog token a Solana mém érmék új családjának elindítását ígéri egy látványos airdrop-kampánnyal.

A Smog token pool január 7-én 16 órakor nyílt meg. A legfrissebb Smog árfolyamgrafikát a Birdeye-on lehet megnézni.

A Solana közelmúltbeli áttörő bevezetéseinek sikerére építve, amilyen például a Myro, a Bonk és a Dogwifhat, a Smog token célja, hogy szenzációs sikert indítson el egy szupererős airdrop kampánnyal.

SMOG price USD

Hogyan indíthatja el a SMOG airdrop kampánya a ralit?

Az "egyetlen mém érme sem élheti túl a SMOG tüzes lángjait" című felhívással indult a kampány, amelyben innovatív SMOG hozzáférést biztosítanak a tulajdonosoknak egy szakértői kriptoközösséghez, amelyet "The Dragon's Court"-nak neveztek el.

Ennek a rejtett közösségnek a célja, hogy megállíthatatlan vírust szabadítson el a mém érmék világában. Méghozzá az interaktív, fenntartható, több airdropot tartalmazó kampányok ígéretével és izgalmával, amelyek játékélményt is adnak a felhasználóknak.

Ez az interaktív elem azt jelenti, hogy a felhasználó SMOG-ot vásárol és tart, hogy airdrop pontokat generáljon és szerezzen. Bár a konkrét jutalmakat és az airdrop kampány terveit még mindig titok övezi. A móka fokozása érdekében a SMOG-tulajdonosok jogosultak lesznek a kampány által generált közösségi jutalék egy részére, ami megduplázza a befektetők birtoklási kedvét.

Vásárolj a SMOG tokent itt

A SMOG célja: az Airdrop kampány közösségén keresztül jelentős ismertséget szerezni

smog token

A projekt tokenomikáját közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy a csapat milyen erőfeszítéseket tesz az airdrop kampány vírusos sikeréért. A kínálat hatalmas, 50 százalékos szeletét a marketing költségeire szánják. Egyértelműen látszik, hogy a Smog fejlesztői valami igazán nagy dologra készülnek.

Ehhez párosul a kínálat tekintélyes 35 százaléka, amelyet a jövőbeni airdrop jutalmakra különítettek el. Utalva az előttünk álló airdrop nyeremények potenciális értékére.

További fontos részlet, hogy ezzel a token-dinamikával, amely csökkenti a forgalomban lévő kínálatot, a SMOG token összehasonlítva sokkal erősebb indulással rendelkezik, mint a korábbi sikeres Solana mém érmék. Ilyen például a BONK, amely a visszakövetés ellenére még mindig hihetetlen, 862 százalék YTD értéken áll.

bonk árfolyam grafikon usd

A Smog token kiterjedt ütemtervének részletei

A projekt jövőjével kapcsolatban egy alapos ütemtervet találunk, amely számos izgalmas mérföldkővel rendelkezik az előttünk álló időszakban. A lekötési funkció elindítása utalhat az előttünk álló airdrop tervekre, és több jövőbeli airdrop indítás mellett egy lehetséges égetési mechanizmusról is van megjegyzés. Egyedülálló módon a projekt a több mint 10 000 úgynevezett "Loyal Chosen" mérföldkő elérését is célul tűzte ki.

Ahhoz, hogy csatlakozhassanak ehhez a megfoghatatlan és titokzatos csoporthoz, a tulajdonosoknak ki kell választaniuk, majd számos közösségi beavatási rituálén keresztül el kell kötelezniük magukat a SMOG birodalmának. Méghozzá a szupererős airdrop jutalmak ígéretével.

Hogyan lehet SMOG tokent vásárolni és részt venni a SMOG Airdrop kampányban?

A SMOG airdrop kampányban való részvételhez a kereskedőknek Solana-kompatibilis pénztárcát kell használniuk, amilyen például a Phantom.

Ezután a SOL, az USDT vagy a BONK tokenek használatával a felhasználók a Jupiter DEX felületén vagy a Birdeye-on keresztül cserélhetnek Smog tokent.

Ahhoz, hogy növeld az esélyeidet arra, hogy beválogassanak a Loyal Chosenbe, és növeld airdrop bevételedet, vállald a kihívást, és töltsd ki a közösségi feladatlistát a Zealy oldalon.

Csatlakozz a Smog közösséghez az X-en (Twitter), a Discordon és a Telegramon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről és frissítésekről. A Lite paperből is sok egyebet megtudhatsz.

Vásárolj a SMOG tokent itt

Ez is érdekelhet:

Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A 5-ös lottót feladtad már a héten? Kár, kukába is dobhatod...

A lottózás izgalma és a nagy nyeremények áhított álma mindig is elbűvölte az embereket. Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egyetlen szelvény húzásával hirtelen gazdaggá válik, és végleg búcsút inthet a pénzügyi gondoknak? Aztán persze jönnek a szép mesék arról, hogy valaki csak úgy, könnyedén, szinte véletlenül, húzott egy számot, és a nagy nyeremény az ölébe hullt. Nos, kedves olvasók, itt az ideje, hogy lehűtsük a kedélyeket és rávilágítsunk a valóságra.
2024. 02. 23. 02:00
Megosztás:

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás: