Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás:

Mennyiért lehet most nyaralót venni?

Nehezebb, de egyáltalán nem lehetetlen dolguk van azoknak, akik most szeretnének venni nyaralót valamelyik kedvelt magyar üdülőhelyen. Az otpotthon.hu ingatlankereső adatai szerint a legtöbb hétvégi házat Siófok és Gárdony környékén hirdetik. A Balaton-parti ingatlanok négyzetméterára a fővároséval vetekszik, a Velencei-tónál és az Orfűi tavaknál olcsóbbak lettek az üdülők tavalyhoz képest.
2024. 07. 14. 21:00
Megosztás:

Felértékelődő értékesítők: verseny indult a legjobbakért

A nehéz gazdasági helyzet miatti nyomás hatására felértékelődik az értékesítők szerepe a vállalatoknál. A turbulens gazdasági helyzetre a cégek logikus válasza a sales csapat erősítése, ami az értékesítők iránti kereslet élénküléséhez vezetett. Egyre élesebb a verseny a legjobb értékesítők megszerzéséért - állítja Horányi-Kiss Annamária, recruitment szakértő, a JIT Talent vezető tanácsadója.
2024. 07. 14. 20:00
Megosztás:

A magyar vállalatok akár százmillió forint váltságdíjat is fizethetnek

A 2023-ban zsarolóvírus által megtámadott magyar vállalatok több mint fele saját adatmentési módszereket alkalmazott, és nem kellett váltságdíjat fizetnie. A vállalkozások leggyakrabban biztonsági mentésekhez folyamodtak e célból. Azok közül, akik fizettek váltságdíjat, az 50%-uk tízmillió forintnál kevesebbet fizetett, de 7 százalék több mint százmillió forintot adott át a kiberbűnözőknek.
2024. 07. 14. 19:00
Megosztás:

Magyar innováció állíthatja meg a japán húsevő baktérium terjedését

Egy magyar újításnak köszönhetően bármilyen felületen, hosszútávon megakadályozható a baktériumok, gombák és vírusok megtelepedése, és szaporodása.
2024. 07. 14. 18:00
Megosztás:

Európának közös űrkutatási stratégiára van szüksége

Európának közös stratégiára és szabályozásra van szüksége az űrkutatás terén - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) űrkutatásért felelős miniszteri biztosa szombaton az Országházban.
2024. 07. 14. 17:00
Megosztás:

A német kormány 16 000 BTC-t szabadít a piacra, követi-e az amerikai kormány a példát?

A német kormány elképesztő 16 000 BTC-t szabadított a piacra, és az amerikai kormány is követheti a példáját.
2024. 07. 14. 15:00
Megosztás:

Versenyképes európai akvakultúráért dolgozik a magyar elnökség

Az édesvízi akvakultúra környezeti és gazdasági fenntarthatósága, valamint az innovatív, fenntartható megoldások előmozdítása került középpontba az uniós tagállamok halászati igazgatóinak és attaséinak balatonfüredi informális ülésén - tájékoztatta az Agrárminisztérium (AM) közleményben az MTI-t pénteken.
2024. 07. 14. 14:00
Megosztás:

Átadták Balatonudvari megújult csónakkikötőjét

Átadták pénteken Balatonudvari csónakkikötőjét, amely mintegy 100 millió forint ráfordítással újult meg.
2024. 07. 14. 13:00
Megosztás:

A cégeknek érdemes időben felkészülni az unió MI-rendeletének alkalmazására

Az Európai Unió mesterséges intelligenciáról (MI) szóló rendelete számos kötelezettséget ír elő a cégeknek, ezért érdemes időben megkezdeni a jogszabályi felkészülést - közölte az MTI-vel pénteken a Hegymegi-Barakonyi és Fehérváry Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda.
2024. 07. 14. 12:00
Megosztás:

Japánban nőtt az ipari termelés májusban

Japánban havi és éves összevetésben egyaránt nőtt az ipari termelés májusban.
2024. 07. 14. 11:00
Megosztás:

A környezetért tett lépéseknek a versenyképességet is előre kell mozdítania

A klímasemlegesség, a körforgásos gazdaság, a környezeti célok elérése érdekében tett lépéseknek a versenyképességet is erősíteniük kell - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, az uniós környezetvédelmi miniszterek kétnapos informális ülése után.
2024. 07. 14. 10:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat júliusban

Az elemzők által várt javulás helyett zsinórban a negyedik hónapban romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe júliusban.
2024. 07. 14. 09:00
Megosztás: