Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Szakmai horoszkópunk kiemelten foglalkozik a pénzügyi, anyagi lehetőségekkel és a csillagok állása alapján megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a következő héten az egyes horoszkóp-jegy szülötteinek. Horoszkóp: egészség, szerelem, pénzügyek. Érvényesség: 2022. május 15-21. közötti időszakra.

Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Bak

Gondolatait nem tudja elterelni napok óta egy dologról és folyamatosan arra vár, hogy megerősítést kapjon. Hamarosan üzenetet kap és szinte mindenben úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte. Az elkövetkezendő napokban legyen hatékony és vigye véghez, valósítsa meg terveit, amely oly sok örömöt fog okozni, majd az Ön számára.

Pénzügyekben ne engedje befolyásolni magát és bízzon önmagában. Nem bizonytalanodjon el akkor sem, ha mások erre bíztatják.

Olyan régi ismerőssel találkozik, aki annak idején nagyon közel állt önhöz, de idővel eltávolodtak egymástól és talán önök sem tudják ennek az okát. Az azóta eltelt idő alatt sok minden változott, így önök is. Talán itt lenne az ideje egy jót beszélgetni és nem a múlton rágódni.

Heti szerencse állata az elefánt

Szerencseszáma: 4

Vízöntő

Hivatalos ügyeidet ne hanyagold el, mert nem mindenki akarja, hogy dolgaid jól alakuljanak. Legyél körültekintő és precízen állj hozzá a rád váró feladatokhoz. Vannak emberek, akik nem mindig örülnek, ha valakinek egyszerűen mennek a dolgaik, ezért ha nem is mindig szánt szándékkal, de akadályokat gördítenek elé. Ezért fontos, hogy a jelenleg Rád váró feladatot jól végezd el.

Többször is kísértésbe esel a pénzügyek területén, de ne hagyd magad befolyásolni. A jelenlegi helyzet amúgy is eléggé ingatag és talán senki nem tudja mi lesz a helyes döntés. A kiadásaidat azért érdemes egy kicsit optimalizálni és csak a nagyon szükséges dolgokat megvásárolni.

Egy olyan új kapcsolat kerül előtérbe, amelyre már úgy gondolt, hogy talán soha nem jön létre. Talán még ön sem tudja ki az az ismerős, aki egyik napról a másikra be fog robbanni az életébe, de amikor ott lesz sok minden meg fog változni.

Szerencse állata az egér

Szerencseszáma: 72

Halak

Munkahelyén rengeteg kompromisszumot kötött az elmúlt időszakban. Gondolja át, hogy jó úton jár-e és, hogy folytatni szeretné e így a munkáját.

Lehet, hogy el kellene gondolkoznia a pályamódosításon, amely talán sokkal közelebb áll önhöz és boldogabbá is tenné.

Anyagiak sem jól alakulnak a következő időszakban, amelynek okán sokkal ingerlékenyebb azokkal szemben, akik viszont nagyon szeretik önt. Legyen türelmesebb minden téren és akkor lehetősége lesz az anyagiak helyreállítására is.

Amennyiben nem él párkapcsolatban úgy, az elkövetkezendő időszakban bekopogtat Önhöz a szerelem a nagy Ő személyében. Ez egy nagyon csodálatos kapcsolat eleje és elmondhatatlanul boldog időszak következik. Amennyiben párkapcsolatban van, úgy kapcsolatuk megújul, és ha nem is lesz minden pillanat rózsaszín álom mindenképp új mérföldkőhöz ér kapcsolatuk és ismét egymásra fognak tudni koncentrálni.

Szerencse állata a teknősbéka

Szerencseszáma: 21

Kos

Az elkövetkezendő napokban egy idősebb hölgy ismerőse nagyon sok mindenben lesz segítségükre, melyre igen nagy szükség lesz. Fogadja meg tanácsait, mert az élettapasztalata és pozitív hozzáállása a dolgokhoz nagyban fogja segíteni jövőbeni életük alakulását.

Szerencsés időszak elé néz a pénzügyek területén is és sok olyan gondolat, amelyet dédelgetett most meghozza a várva várt sikert. De ennek ellenére ne legyen könnyelmű és ne menjen bele kétes ügyletekbe.

Munka területén számtalan kihívás várja, amelyet odafigyeléssel, jó szervezéssel, kitartó szorgalommal meg fog tudni oldani.

Párja hamarosan meglepi önt egy olyan dologgal, amelyre már régóta várt és ezzel nagyon nagy örömöt fog önnek okozni.

Szerencse állata a ló

Szerencseszáma: 63

Bika

Egészségével kapcsolatosan komoly gondok merülnek fel, ezért fontos, hogy vegye komolyan és tartsa szem előtt, hogy a mielőbbi gyógyuláshoz nem elegendő az idő múlását várni. Lelkileg is össze kell szednie magát és nem sokáig búslakodni.

Az hogy jelenleg a kiadások nagyobbak, mint a bevételek nem feltétlenül ad okot az örömre, de a búslakodásra sem, mert ha belemerül ebbe az állapotba nagyon nehéz lesz kilépni belőle.

Párja mindenben ön mellett áll és ketten mindent meg fognak tudni oldani, ezért legyen türelmes vele és figyeljen jobban rá.

Szerencse állata a leveli béka

Szerencseszáma: 91

Ikrek

Az elmúlt időszak nem teljesen úgy alakult, ahogy szerette volna. Figyeljen oda, mert ha nem szedi össze magát és nem koncentrál jobban a teendőire sok bosszúság fogja érni.

Nézzen körül környezetében, mert vannak olyan személyek, akik nem feltétlenül az Ön érdekeit szolgálják, és nem tetszik nekik, hogy Ön jobban boldogul az életben mint ők.

Amennyiben megvizsgálja a kialakult helyzetet és azokat, akik befolyással lehetnek életre sok veszteséget elkerülhet mind erkölcsileg, mind anyagilag. Ne hagyja magát befolyásolni ismerősei által, de ha még is bizonytalan kérjen szakembertől segítséget.

Ne keverjen könnyű kalandokba, mert a jövőben nagy árat kell majd fizetni érte. Legyen türelmes és várja ki a megfelelő alkalmat.

Szerencse állata a tatu

Szerencseszáma: 82

Rák

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok jó üzenetet, levelet, hírt fog kapni, mely a jövőjére nagy befolyással lesz és megalapozza mind az erkölcsi, mind az anyagi biztonságát. Ezért ne hagyja abba azt a pozitív hozzáállást tevékenységeihez, amely eddig is jellemezte, mert mint látszódni fog meg érte az időt és energiát bele fektetni ezekbe a munkákban.

A pozitív energiák meghozzák eredményüket a párkapcsolat területén, mert olyan személlyel fog találkozni, aki az egész további életében nagy szerepet fog játszani. Ha türelmesen áll ehhez az új kapcsolathoz, még az is lehet, hogy egy életre szóló tárását találja meg.

Munkájában nagyon kreatív és munkatársai is csak ámulnak-bámulnak eredményein. Ne hagyja abba a szorgalmas, tevékeny munkát, mert egy igen komoly megbízást is fog kapni ennek köszönhetően.

Szerencse állata a puputeve

Szerencseszáma: 22

Oroszlán

Valaki a környezetében folyamatosan ellenségesen viselkedik Önnel és aláássa a tekintélyét. Ez által mindaz, amit eddig olyan lelkesen felépített veszélybe kerülhet.  

Munkájában egy bizonyos területen elbizonytalanodik és kétségei támadnak. Gondolja át, hol lehetnek gyenge pontok és azokat erősítse meg. Nem baj az sem, ha esetleg néhány munkafázist újra kell terveznie és ismét energiát kell befektetni, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Ha így tesz sok kellemetlen dolgot fog tudni elkerülni.

Anyagi területen igen komoly pozitív változásra számíthat, amely nagyban fogja befolyásolnia az elkövetkezendő időszak eseményeit.

Szerelmi téren is jelentős pozitív előrelépés fog bekövetkezni azzal a személlyel kapcsolatosan, akire az elmúlt időszakban olyan sokat gondolt.

Szerencseállata a kecske

Szerencseszáma: 51

Szűz

Gyermekével/fiatal családtagjával kapcsolatosan nagyon sokat tervezget, amelynek azért is van különös jelentősége, mert ez nagyban befolyásolni fogja az elkövetkezendő időszak anyagi előrelépését. Vonja be gyermekét/ismerősét is hisz az ő életéről, jövőjéről van szó.

Munkájával kapcsolatosan gondolja át hol és milyen területeken tud még hozzátenni azokhoz a már kitűzött célhoz, amelybe olyan sok energiát fektetett.

Az eddigi életében megszerzett tapasztalataira nagy szüksége lesz, mert olyan segítséget fognak öntől kérni, amelynek kimenetele jelentősen fogja befolyásolni mindenki életét, így az önét is.

Ne rágódjon a múlton és nézzen előre, mert ha kis ügyekből továbbra is hatalmasat csinál el fogja veszíteni azt az embert, aki a legfontosabb az ön számára.

Szerencse állata a méhecske

Szerencseszáma: 75

Mérleg

Elkövetkezendő időszakban minden reménye valóra fog válni és Fortuna Ön mellé fog szegődni, ezért itt az ideje, hogy terveit megvalósítsa. Ez a jó széria nem a véletlennek köszönhető, hiszen sokat tett érte és ami a jó hír, hogy nem is szakad meg, így lehetősége lesz további terveit is tető alá hoznia.

Eljött az idő, hogy egy kicsit élvezze az elvégzett munka gyümölcsét és megengedjen magának egy kis kikapcsolódást, akár egy rövidebb külföldi utazás megszervezésével.

Egy Önhöz közel álló személy nagy szerepet fog betölteni életében és az elkövetkezendő időszakban sok mindenben számíthatnak egymásra.

 

Szerencse állata a réti sas

Szerencsszáma: 3

Skorpió

Az elkövetkezendő időszakban valami elszomorítja, és ha nem figyel, ez a mélabú eluralkodhat Önön, ezért gondolja át ki az, aki miatt napja nem úgy telik, ahogy szeretné. Ha valakire gyanakszik, beszélje meg vele azokat a gondolatokat, amelyek nem hagyják nyugodni és így elejét veheti a nagyobb bajnak, ami akár az egészsége rovására is mehet.

Anyagiak miatt nem kell aggódni, mert az elmúlt időszakban igen körültekintően szervezte dolgait és így most a dolguk maguktól mennek.

Szerelemre is igen jó kilátásai vannak, hisz az a személy, akiért úgy dobog a szíve csak arra vár, hogy megtegye a kezdő lépést és ő viszonozni tudja azt.

Szerencse állata a pillangó

Szerencsszáma: 2

Nyilas

Szerencsés embernek mondhatja magát, mert van a környezetében egy férfi, aki mindig, mindent meg tesz annak érdekében, hogy az Ön dolgai a lehető legjobban alakuljanak. Ez a valaki nem feltétlenül családtag. Lehet, hogy munkahelyről, vagy egy olyan helyről van a kapcsolatuk, ahol Ön gyakran megfordul és valamilyen rendszeres tevékenységet végez. Becsülje meg ezt a személyt és biztosítsa arról, hogy nagyon hálás azért, amit Önért tesz.

Pénzügyei területén lesz egy kis megingás, de ne aggódjon hamar minden megoldódik és a kezdeti nehézségek egy pillanat alatt eltűnnek.

Olyan ismerőssel fog találkozni, aki már rég óta nagyon szeretne önnel közelebbi kapcsolatba kerülni és ez nem csak baráti. Csak önön múlik, hogy kialakul-e önök között komolyabb érzelmi kötődés.

Szerencse állata a mezei pocok

Szerencseszáma: 44

Van a sikeres lakásvásárlásnak titkos receptje?

Azok, akik már megszerezték vagy rendbe hozták új otthonukat, elsősorban három anyagi forrásra támaszkodtak: saját megtakarításaikra, lakáscélú jelzáloghitelre vagy egy ingatlan eladásából származó bevételre – derült ki az OTP Bank és az otpotthon.hu közös felmérés.
2023. 03. 29. 11:30
Megosztás:

Ne lehessen kevés pénzzel elmozdítani a tőzsdén a banki CDS árfolyamokat!

Az EKB meg fogja vizsgálni a CDS (csődbiztosítási ügyletek) piacok működését, mivel a rendkívül illikvid piacon kis mennyiségekkel is jelentősen el lehet mozdítani az árakat.
2023. 03. 29. 11:00
Megosztás:

Pluszban nyitottak az európai tőzsdék

Erősödéssel kezdték a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2023. 03. 29. 10:30
Megosztás:

Másfél évtizedes mélyponton a magyar fizetések, de belátható időn belül javulhat a helyzet

Legutóbb 2007-ben mutattak olyan csökkenést a nettó reálbérek, mint most. Az infláció alakulása ebből a szempontból kulcsfontosságú - értékelte a kedden megjelent béradatokat és az MNB friss inflációs előrejelzését Németh Dávid, a K&H vezető elemzője. Elárulta, hogy a mostani kilátások szerint mikor kerülhetnek vissza a pozitív tartományba a nettó reálbérek.
2023. 03. 29. 10:00
Megosztás:

Pályázat indult női vállalkozók támogatására

Magyarországon is elindítja a Visa a She's Next elnevezésű, nők által vezetett vállalkozások támogatására létrehozott globális programját - jelentette be Sármay Bence, a digitális fizetési szolgáltató területi vezetője kedden Budapesten.
2023. 03. 29. 09:30
Megosztás:

Megdőlt az országos és fővárosi szélrekord hétfőn

Megdőlt az országos és a fővárosi szélrekord is hétfőn - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján kedden.
2023. 03. 29. 09:00
Megosztás:

Márciusban némileg kedvezőbben ítélte meg exportlehetőségeit a német ipar

Kissé javultak a német ipar exportvárakozásai márciusban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének kedden közzétett felmérése alapján.
2023. 03. 29. 08:30
Megosztás:

A cégek háromnegyede áremelést tervez

A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben. Az áremelésre készülő vállalkozások több mint harmada 6-10 százalékos, valamivel több mint negyede 11-15 százalékos, ötöde pedig 1-5 százalékos emeléssel számol - ismertette januári felmérésének eredményeit kedden az MTI-vel az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI).
2023. 03. 29. 08:00
Megosztás:

Blochamps: néhány ezer ügyfél kezében van a privátbanki vagyon fele

A teljes magyarországi privátbanki vagyon több mint 50 százaléka mintegy 6500 milliárdos kezében összpontosul - tájékoztatta a Blochamps Capital Kft. kedden az MTI-t sajtóközleményben.
2023. 03. 29. 07:30
Megosztás:

Nyolcszázmillió forintos fejlesztés a Caadex Kft.-nél

Európai uniós támogatással csaknem nyolcszázmillió forint értékben hajtott végre fejlesztést a magyar családi tulajdonban lévő mindszentgodisai Caadex Kft. - tájékoztatta a vállalat az MTI-t.
2023. 03. 29. 07:00
Megosztás:

Tavaly 22-szeresére nőtt az Indiába irányuló orosz olajexport

Oroszország energiaszállításainak nagy részét 2022-ben baráti országokba irányította át, az Indiába irányuló olajexport 22-szeresére nőtt - jelentette ki Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes az orosz energiaügyi minisztérium kollégiumának keddi ülésén.
2023. 03. 29. 06:30
Megosztás:

Huszonegy új autóbusz áll forgalomba Veszprém vármegyében

Huszonegy új autóbuszt állít forgalomba tavasszal Veszprém vármegyében a Volánbusz a 2018-ban indított járműfiatalítási-program keretében, a beszerzésnek köszönhetően javul a térség közlekedésbiztonsága - fogalmazott a buszok átadása alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón a területfejlesztési miniszter.
2023. 03. 29. 06:00
Megosztás:

Az uniós tagállamok jóváhagyták dízel- és benzinüzemű új autók értékesítésének 2035 utáni betiltását

Az uniós tagállamok energiaügyekért felelős miniszterei keddi brüsszeli tanácskozásukon jóváhagyták az új személygépkocsikra és kisteherautókra vonatkozó szén-dioxid-kibocsátási normák felülvizsgálatáról szóló rendeletet, amelynek értelmében 2035-ig fokozatosan meg kell szüntetni a dízel- és a benzinüzemű új autók értékesítését az EU-ban, és minden új gyártású autónak kibocsátásmentesnek kell lennie.
2023. 03. 29. 05:30
Megosztás:

Újabb hitelminősítő erősítette meg Magyarország befektetésre ajánlott besorolását

A veszélyes nemzetközi környezet ellenére megerősítette Magyarország adósbesorolását a Japan Credit Rating Agency - hívta fel a figyelmet Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalára felkerült üzenetben kedden.
2023. 03. 29. 05:00
Megosztás:

Melyek az ország legkedveltebb női és férfi nevei most? Mutatjuk a TOPlistákat!

A Belügyminisztérium nemrég megjelent statisztikáiból kiderül melyek hazánk legkedveltebb nevei mind a hölgyek, mind a férfiak esetén. Kétféle kimutatás is megjelent, az egyikben a lakosság körében népszerű neveket, míg a másikban a 2022-ben születettek nevei alapján készült toplistát találjuk. Nézzük a TOP20 legnépszerűbb neveket!
2023. 03. 29. 04:00
Megosztás:

Uniós megoldást sürget a román és a lengyel miniszterelnök a belső piacot elárasztó ukrán gabona ügyében

Románia és Lengyelország is az Európai Bizottságtól (EB) vár megoldást az unió piacát vámmentesen elárasztó, a hazai termelőket nehéz helyzetbe hozó ukrán gabonaexport ügyében - mutatott rá Nicolae Ciuca román és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök kedden, egy Bukarestben rendezett lengyel-román gazdasági fórumon.
2023. 03. 29. 03:30
Megosztás:

Jövőre visszaválthatók lesznek az italosüvegek és -dobozok

A vízfogyasztás és az energiafogyasztás növekedésére, illetve az ezzel járó rendkívüli mennyiségű hulladék keletkezésére az egyik válasz a körforgásos gazdaság lehet - mondta Áder János kedden az Esztergomi Szakképzési Centrum diákjai számára tartott, az elektromobilizációt is érintő előadásában.
2023. 03. 29. 03:00
Megosztás:

Erősödött a Conference Board amerikai fogyasztói bizalmi indexe

A várt romlás helyett javult a Conference Board amerikai gazdasági kutató intézet amerikai fogyasztói bizalmi mutatója márciusban.
2023. 03. 29. 02:30
Megosztás:

A tavalyinál 11 százalékkal több a foglalás húsvétra a belföldi szálláshelyeken

Már csaknem 410 ezer foglalásnál tartanak a belföldi szálláshelyek, ami 11 százalékkal több a tavalyinál - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kedden az MTI-vel.
2023. 03. 29. 02:00
Megosztás:

Snack Day gluténmentes tallérokat hívott vissza a Lidl

Nem jelölt gluténtartalom miatt a Lidl Magyarország visszahívja és a forgalomból is kivonja a Snack Day márkájú gluténmentes tallér sajttal és a gluténmentes tallér medvehagymával elnevezésű termékeket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI-vel.
2023. 03. 29. 01:30
Megosztás: