Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Szakmai horoszkópunk kiemelten foglalkozik a pénzügyi, anyagi lehetőségekkel és a csillagok állása alapján megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a következő héten az egyes horoszkóp-jegy szülötteinek. Horoszkóp: egészség, szerelem, pénzügyek. Érvényesség: 2022. május 15-21. közötti időszakra.

Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Bak

Gondolatait nem tudja elterelni napok óta egy dologról és folyamatosan arra vár, hogy megerősítést kapjon. Hamarosan üzenetet kap és szinte mindenben úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte. Az elkövetkezendő napokban legyen hatékony és vigye véghez, valósítsa meg terveit, amely oly sok örömöt fog okozni, majd az Ön számára.

Pénzügyekben ne engedje befolyásolni magát és bízzon önmagában. Nem bizonytalanodjon el akkor sem, ha mások erre bíztatják.

Olyan régi ismerőssel találkozik, aki annak idején nagyon közel állt önhöz, de idővel eltávolodtak egymástól és talán önök sem tudják ennek az okát. Az azóta eltelt idő alatt sok minden változott, így önök is. Talán itt lenne az ideje egy jót beszélgetni és nem a múlton rágódni.

Heti szerencse állata az elefánt

Szerencseszáma: 4

Vízöntő

Hivatalos ügyeidet ne hanyagold el, mert nem mindenki akarja, hogy dolgaid jól alakuljanak. Legyél körültekintő és precízen állj hozzá a rád váró feladatokhoz. Vannak emberek, akik nem mindig örülnek, ha valakinek egyszerűen mennek a dolgaik, ezért ha nem is mindig szánt szándékkal, de akadályokat gördítenek elé. Ezért fontos, hogy a jelenleg Rád váró feladatot jól végezd el.

Többször is kísértésbe esel a pénzügyek területén, de ne hagyd magad befolyásolni. A jelenlegi helyzet amúgy is eléggé ingatag és talán senki nem tudja mi lesz a helyes döntés. A kiadásaidat azért érdemes egy kicsit optimalizálni és csak a nagyon szükséges dolgokat megvásárolni.

Egy olyan új kapcsolat kerül előtérbe, amelyre már úgy gondolt, hogy talán soha nem jön létre. Talán még ön sem tudja ki az az ismerős, aki egyik napról a másikra be fog robbanni az életébe, de amikor ott lesz sok minden meg fog változni.

Szerencse állata az egér

Szerencseszáma: 72

Halak

Munkahelyén rengeteg kompromisszumot kötött az elmúlt időszakban. Gondolja át, hogy jó úton jár-e és, hogy folytatni szeretné e így a munkáját.

Lehet, hogy el kellene gondolkoznia a pályamódosításon, amely talán sokkal közelebb áll önhöz és boldogabbá is tenné.

Anyagiak sem jól alakulnak a következő időszakban, amelynek okán sokkal ingerlékenyebb azokkal szemben, akik viszont nagyon szeretik önt. Legyen türelmesebb minden téren és akkor lehetősége lesz az anyagiak helyreállítására is.

Amennyiben nem él párkapcsolatban úgy, az elkövetkezendő időszakban bekopogtat Önhöz a szerelem a nagy Ő személyében. Ez egy nagyon csodálatos kapcsolat eleje és elmondhatatlanul boldog időszak következik. Amennyiben párkapcsolatban van, úgy kapcsolatuk megújul, és ha nem is lesz minden pillanat rózsaszín álom mindenképp új mérföldkőhöz ér kapcsolatuk és ismét egymásra fognak tudni koncentrálni.

Szerencse állata a teknősbéka

Szerencseszáma: 21

Kos

Az elkövetkezendő napokban egy idősebb hölgy ismerőse nagyon sok mindenben lesz segítségükre, melyre igen nagy szükség lesz. Fogadja meg tanácsait, mert az élettapasztalata és pozitív hozzáállása a dolgokhoz nagyban fogja segíteni jövőbeni életük alakulását.

Szerencsés időszak elé néz a pénzügyek területén is és sok olyan gondolat, amelyet dédelgetett most meghozza a várva várt sikert. De ennek ellenére ne legyen könnyelmű és ne menjen bele kétes ügyletekbe.

Munka területén számtalan kihívás várja, amelyet odafigyeléssel, jó szervezéssel, kitartó szorgalommal meg fog tudni oldani.

Párja hamarosan meglepi önt egy olyan dologgal, amelyre már régóta várt és ezzel nagyon nagy örömöt fog önnek okozni.

Szerencse állata a ló

Szerencseszáma: 63

Bika

Egészségével kapcsolatosan komoly gondok merülnek fel, ezért fontos, hogy vegye komolyan és tartsa szem előtt, hogy a mielőbbi gyógyuláshoz nem elegendő az idő múlását várni. Lelkileg is össze kell szednie magát és nem sokáig búslakodni.

Az hogy jelenleg a kiadások nagyobbak, mint a bevételek nem feltétlenül ad okot az örömre, de a búslakodásra sem, mert ha belemerül ebbe az állapotba nagyon nehéz lesz kilépni belőle.

Párja mindenben ön mellett áll és ketten mindent meg fognak tudni oldani, ezért legyen türelmes vele és figyeljen jobban rá.

Szerencse állata a leveli béka

Szerencseszáma: 91

Ikrek

Az elmúlt időszak nem teljesen úgy alakult, ahogy szerette volna. Figyeljen oda, mert ha nem szedi össze magát és nem koncentrál jobban a teendőire sok bosszúság fogja érni.

Nézzen körül környezetében, mert vannak olyan személyek, akik nem feltétlenül az Ön érdekeit szolgálják, és nem tetszik nekik, hogy Ön jobban boldogul az életben mint ők.

Amennyiben megvizsgálja a kialakult helyzetet és azokat, akik befolyással lehetnek életre sok veszteséget elkerülhet mind erkölcsileg, mind anyagilag. Ne hagyja magát befolyásolni ismerősei által, de ha még is bizonytalan kérjen szakembertől segítséget.

Ne keverjen könnyű kalandokba, mert a jövőben nagy árat kell majd fizetni érte. Legyen türelmes és várja ki a megfelelő alkalmat.

Szerencse állata a tatu

Szerencseszáma: 82

Rák

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok jó üzenetet, levelet, hírt fog kapni, mely a jövőjére nagy befolyással lesz és megalapozza mind az erkölcsi, mind az anyagi biztonságát. Ezért ne hagyja abba azt a pozitív hozzáállást tevékenységeihez, amely eddig is jellemezte, mert mint látszódni fog meg érte az időt és energiát bele fektetni ezekbe a munkákban.

A pozitív energiák meghozzák eredményüket a párkapcsolat területén, mert olyan személlyel fog találkozni, aki az egész további életében nagy szerepet fog játszani. Ha türelmesen áll ehhez az új kapcsolathoz, még az is lehet, hogy egy életre szóló tárását találja meg.

Munkájában nagyon kreatív és munkatársai is csak ámulnak-bámulnak eredményein. Ne hagyja abba a szorgalmas, tevékeny munkát, mert egy igen komoly megbízást is fog kapni ennek köszönhetően.

Szerencse állata a puputeve

Szerencseszáma: 22

Oroszlán

Valaki a környezetében folyamatosan ellenségesen viselkedik Önnel és aláássa a tekintélyét. Ez által mindaz, amit eddig olyan lelkesen felépített veszélybe kerülhet.  

Munkájában egy bizonyos területen elbizonytalanodik és kétségei támadnak. Gondolja át, hol lehetnek gyenge pontok és azokat erősítse meg. Nem baj az sem, ha esetleg néhány munkafázist újra kell terveznie és ismét energiát kell befektetni, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Ha így tesz sok kellemetlen dolgot fog tudni elkerülni.

Anyagi területen igen komoly pozitív változásra számíthat, amely nagyban fogja befolyásolnia az elkövetkezendő időszak eseményeit.

Szerelmi téren is jelentős pozitív előrelépés fog bekövetkezni azzal a személlyel kapcsolatosan, akire az elmúlt időszakban olyan sokat gondolt.

Szerencseállata a kecske

Szerencseszáma: 51

Szűz

Gyermekével/fiatal családtagjával kapcsolatosan nagyon sokat tervezget, amelynek azért is van különös jelentősége, mert ez nagyban befolyásolni fogja az elkövetkezendő időszak anyagi előrelépését. Vonja be gyermekét/ismerősét is hisz az ő életéről, jövőjéről van szó.

Munkájával kapcsolatosan gondolja át hol és milyen területeken tud még hozzátenni azokhoz a már kitűzött célhoz, amelybe olyan sok energiát fektetett.

Az eddigi életében megszerzett tapasztalataira nagy szüksége lesz, mert olyan segítséget fognak öntől kérni, amelynek kimenetele jelentősen fogja befolyásolni mindenki életét, így az önét is.

Ne rágódjon a múlton és nézzen előre, mert ha kis ügyekből továbbra is hatalmasat csinál el fogja veszíteni azt az embert, aki a legfontosabb az ön számára.

Szerencse állata a méhecske

Szerencseszáma: 75

Mérleg

Elkövetkezendő időszakban minden reménye valóra fog válni és Fortuna Ön mellé fog szegődni, ezért itt az ideje, hogy terveit megvalósítsa. Ez a jó széria nem a véletlennek köszönhető, hiszen sokat tett érte és ami a jó hír, hogy nem is szakad meg, így lehetősége lesz további terveit is tető alá hoznia.

Eljött az idő, hogy egy kicsit élvezze az elvégzett munka gyümölcsét és megengedjen magának egy kis kikapcsolódást, akár egy rövidebb külföldi utazás megszervezésével.

Egy Önhöz közel álló személy nagy szerepet fog betölteni életében és az elkövetkezendő időszakban sok mindenben számíthatnak egymásra.

 

Szerencse állata a réti sas

Szerencsszáma: 3

Skorpió

Az elkövetkezendő időszakban valami elszomorítja, és ha nem figyel, ez a mélabú eluralkodhat Önön, ezért gondolja át ki az, aki miatt napja nem úgy telik, ahogy szeretné. Ha valakire gyanakszik, beszélje meg vele azokat a gondolatokat, amelyek nem hagyják nyugodni és így elejét veheti a nagyobb bajnak, ami akár az egészsége rovására is mehet.

Anyagiak miatt nem kell aggódni, mert az elmúlt időszakban igen körültekintően szervezte dolgait és így most a dolguk maguktól mennek.

Szerelemre is igen jó kilátásai vannak, hisz az a személy, akiért úgy dobog a szíve csak arra vár, hogy megtegye a kezdő lépést és ő viszonozni tudja azt.

Szerencse állata a pillangó

Szerencsszáma: 2

Nyilas

Szerencsés embernek mondhatja magát, mert van a környezetében egy férfi, aki mindig, mindent meg tesz annak érdekében, hogy az Ön dolgai a lehető legjobban alakuljanak. Ez a valaki nem feltétlenül családtag. Lehet, hogy munkahelyről, vagy egy olyan helyről van a kapcsolatuk, ahol Ön gyakran megfordul és valamilyen rendszeres tevékenységet végez. Becsülje meg ezt a személyt és biztosítsa arról, hogy nagyon hálás azért, amit Önért tesz.

Pénzügyei területén lesz egy kis megingás, de ne aggódjon hamar minden megoldódik és a kezdeti nehézségek egy pillanat alatt eltűnnek.

Olyan ismerőssel fog találkozni, aki már rég óta nagyon szeretne önnel közelebbi kapcsolatba kerülni és ez nem csak baráti. Csak önön múlik, hogy kialakul-e önök között komolyabb érzelmi kötődés.

Szerencse állata a mezei pocok

Szerencseszáma: 44

Alvásproblémákat okoz a globális felmelegedés

Világszerte alvásproblémákat okoz a globális felmelegedés, különösen a nőket és a súlyos betegségekkel küzdő idős embereket viseli meg - olvasható egy új tanulmányban, melyet a The Guardian ismertetett.
2022. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Kitöltési határidőket tett közzé a Digitális Agrárakadémia

Közzétette a Digitális Bemutató Gazdaság díjra, valamint a Digitális Szolgáltatók Adatbázisába jelentkezők kitöltési határidejét a Digitális Agrárakadémia - közölte a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) hétfőn az MTI-vel.
2022. 05. 23. 22:00
Megosztás:

Erősödött a forint hétfő estére

Erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest.
2022. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Az ország nagyobb részén továbbra sem enyhül az aszály

A csapadék egyenlőtlen eloszlása miatt az országban többfelé száraz a talaj, országos, áztató eső pedig továbbra sem érkezik, így az ország nagyobb részén nem enyhül az aszály - írta hétfői bejegyzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést

Zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Turbó fokozatba kapcsoltak a bankok: egyre drágább a személyi kölcsön

A személyi hitelek drágulása is rohamtempóban száguld: májusban átlagosan 1,17 százalékponttal emelkedett a legnépszerűbb fedezetlen hitel kamata. Ha a teljes elmúlt évet nézzük, akkor a helyzet még durvább, egy év alatt a banki kamatemelések mértéke meghaladta a 4 százalékpontot.
2022. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Erősödött hétfőn a forint

Erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest.
2022. 05. 23. 19:00
Megosztás:

5G drónok segítségével forradalmasítja az egészségügyet a Vodafone

5G hálózathoz csatlakozott drónok szállítják az előkészített gyógyszereket a Düsseldorfi Egyetemi Kórház épületei között a hatékonyabb ellátás érdekében. Elsőként a drónok tápszert szállítanak a központi raktárból a gyermekosztályra. A jövőben mindennapossá válhat, hogy drónokra bízzák az egészségügyi transzfert, ha nehezen megközelíthető, távoli vagy veszélyes helyekre kell gyógyszereket szállítani. Az ilyen típusú repülések biztonságához kulcsfontosságú a repülési adatokat rendkívüli gyorsasággal és minimális késleltetéssel továbbító 5G hálózat.
2022. 05. 23. 18:30
Megosztás:

A kedvező nemzetközi hangulatban "kilőtt" a tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1678,10 pontos, 4,02 százalékos emelkedéssel, 43 457,58 ponton zárt hétfőn.
2022. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A Pfizer is oltaná az 5 év alattiakat

A Pfizer 5 év alattiaknak szánt oltása 80%-ban hatékony az omikron variáns ellen a gyógyszergyártó klinikai tesztje alapján.
2022. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Digitalizált döntéstámogatási megoldással járul hozzá a KITE Zrt. a mezőgazdaság fejlesztéséhez

A világban megtalálható innovatív mezőgazdasági technológiai megoldásokat felkutató KITE Zrt. 3 éve elindított világszínvonalú PGR rendszere lehetővé teszi, hogy a szántóföldekről és az egyéb szenzorokból beérkező mérési adatokat megtisztítsák, rendszerezzék, feldolgozzák majd partnereiknek a döntéstámogatási folyamataikhoz olyan formában jutassák el, amely segíti őket a fenntartható és nyereséges szántóföldi növénytermesztés elérésére irányuló erőfeszítéseikben.
2022. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank.
2022. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Kétszámjegyű hitel és betétállomány növekedés a K&H-nál az első negyedévben

A bank adózás utáni eredménye 10,3 milliárd forint volt a 8,9 milliárd forintos rendkívüli OBA befizetést követően 2022 első negyedévének végén. A bank teljes hitelállománya 12 százalékkal, betétállománya pedig 15 százalékkal emelkedett. A K&H Biztosító 2 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el 2022 első negyedévében.
2022. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Klímaváltozás: közel 10 milliárd euró értékben valósít meg zöld és fenntartható befektetéseket a Generali Csoport

A Generali Csoport a fenntarthatóság fontosságára hívta fel a figyelmet a május 15-ei nemzetközi klímaváltozási akciónap alkalmából. A fenntarthatósági törekvések megvalósítása a társadalom minden tagja számára alapvető érdek, különös tekintettel a klímaváltozás következtében kialakuló éghajlatváltozásra, és annak nyomán keletkező szélsőséges meteorológiai eseményekre. A Generali Csoport tavaly év végén bejelentett új, hároméves stratégiájának mozgatórugója a fenntarthatóság, melynek elemei közt szerepel, hogy 2024-re elérje az ESG-kritériumok teljes körű integrációját.
2022. 05. 23. 15:30
Megosztás:

Munkaerőhiány a turizmusban: eddig idegen megoldásokkal barátkozik a szakma

A munkaerőhiány a turizmusban már a minőség szinten tartását veszélyezteti, ezért ágazati stratégia kidolgozására és a szolgáltatóknak egyedi megoldásokra tett javaslatot az a kutatás, amelyet a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. közösen készített.
2022. 05. 23. 15:00
Megosztás:

Orosz energiaembargó: Mi lesz így jövő télen?

Az Allianz Trade szakértői szerint gyors intézkedések szükségesek az uniós tagországok részéről az orosz energiaembargó negatív következményeinek mérséklése érdekében. Ezek nélkül ugyanis nemcsak az energiahiány kockázata fenyegeti a tagországokat, de ennek következtében elbocsátási hullám is lehet. Az állampolgárok megfelelő tájékoztatása a lehetséges forgatókönyvekről, a gázfogyasztás csökkentése, a tárolókapacitások feltöltése, egy egységes uniós terv az energiahiány kezelésére, a terhek elosztására és LNG-beszerzésre mind olyan lépések, melyekre a szakértők szerint szükség lehet.
2022. 05. 23. 14:30
Megosztás:

Mire fizet és hogyan lehet olcsóbb a casco?

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) adatai szerint 2020-ban nem kevesebb, mint 400 bejelentett káresemény történt naponta a casco biztosítással rendelkező hazai autósokkal. Azaz minden áldott nap átlagosan 4 percenként érte valami baj a cascós ügyfeleket, ami után a biztosító fizetett helyettük. Méghozzá nem is keveset: az UNION Biztosítónál például a töréskárokra kifizetett átlagos összeg elérte a félmillió forintot 2021-ben. Az UNION legfrissebb blogcikkéből kiderül többek között, hogy milyen esetekben fizethet helyettünk a biztosító, és hogyan csökkenthetjük a biztosítás díját.
2022. 05. 23. 14:00
Megosztás:

Oroszország nem szállít gázt Finnországnak

Egyre több európai jegybankár utal nyilatkozataiban arra, hogy júliusban megkezdődhet a kamatemelési ciklus.
2022. 05. 23. 13:20
Megosztás:

84 tonnával kevesebb a műanyag a Spar logisztikai központjaiban

A logisztikai területen használt új csomagolóanyag segítségével évente 84 tonnával csökkenti a felhasznált műanyagok mennyiségét a Spar Magyarország - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2022. 05. 23. 12:30
Megosztás:

Javult az ifo német üzleti hangulatindexe

A várt romlás helyett májusban már a második egymást követő hónapban javult az ifo gazdaságkutató intézet németországi üzleti hangulatindexe, miután márciusban drasztikusan esett, mert az Ukrajna ellen indított orosz háború hatására romlottak a kilátások.
2022. 05. 23. 12:00
Megosztás: