Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Szakmai horoszkópunk kiemelten foglalkozik a pénzügyi, anyagi lehetőségekkel és a csillagok állása alapján megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a következő héten az egyes horoszkóp-jegy szülötteinek. Horoszkóp: egészség, szerelem, pénzügyek. Érvényesség: 2022. május 15-21. közötti időszakra.

Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Bak

Gondolatait nem tudja elterelni napok óta egy dologról és folyamatosan arra vár, hogy megerősítést kapjon. Hamarosan üzenetet kap és szinte mindenben úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte. Az elkövetkezendő napokban legyen hatékony és vigye véghez, valósítsa meg terveit, amely oly sok örömöt fog okozni, majd az Ön számára.

Pénzügyekben ne engedje befolyásolni magát és bízzon önmagában. Nem bizonytalanodjon el akkor sem, ha mások erre bíztatják.

Olyan régi ismerőssel találkozik, aki annak idején nagyon közel állt önhöz, de idővel eltávolodtak egymástól és talán önök sem tudják ennek az okát. Az azóta eltelt idő alatt sok minden változott, így önök is. Talán itt lenne az ideje egy jót beszélgetni és nem a múlton rágódni.

Heti szerencse állata az elefánt

Szerencseszáma: 4

Vízöntő

Hivatalos ügyeidet ne hanyagold el, mert nem mindenki akarja, hogy dolgaid jól alakuljanak. Legyél körültekintő és precízen állj hozzá a rád váró feladatokhoz. Vannak emberek, akik nem mindig örülnek, ha valakinek egyszerűen mennek a dolgaik, ezért ha nem is mindig szánt szándékkal, de akadályokat gördítenek elé. Ezért fontos, hogy a jelenleg Rád váró feladatot jól végezd el.

Többször is kísértésbe esel a pénzügyek területén, de ne hagyd magad befolyásolni. A jelenlegi helyzet amúgy is eléggé ingatag és talán senki nem tudja mi lesz a helyes döntés. A kiadásaidat azért érdemes egy kicsit optimalizálni és csak a nagyon szükséges dolgokat megvásárolni.

Egy olyan új kapcsolat kerül előtérbe, amelyre már úgy gondolt, hogy talán soha nem jön létre. Talán még ön sem tudja ki az az ismerős, aki egyik napról a másikra be fog robbanni az életébe, de amikor ott lesz sok minden meg fog változni.

Szerencse állata az egér

Szerencseszáma: 72

Halak

Munkahelyén rengeteg kompromisszumot kötött az elmúlt időszakban. Gondolja át, hogy jó úton jár-e és, hogy folytatni szeretné e így a munkáját.

Lehet, hogy el kellene gondolkoznia a pályamódosításon, amely talán sokkal közelebb áll önhöz és boldogabbá is tenné.

Anyagiak sem jól alakulnak a következő időszakban, amelynek okán sokkal ingerlékenyebb azokkal szemben, akik viszont nagyon szeretik önt. Legyen türelmesebb minden téren és akkor lehetősége lesz az anyagiak helyreállítására is.

Amennyiben nem él párkapcsolatban úgy, az elkövetkezendő időszakban bekopogtat Önhöz a szerelem a nagy Ő személyében. Ez egy nagyon csodálatos kapcsolat eleje és elmondhatatlanul boldog időszak következik. Amennyiben párkapcsolatban van, úgy kapcsolatuk megújul, és ha nem is lesz minden pillanat rózsaszín álom mindenképp új mérföldkőhöz ér kapcsolatuk és ismét egymásra fognak tudni koncentrálni.

Szerencse állata a teknősbéka

Szerencseszáma: 21

Kos

Az elkövetkezendő napokban egy idősebb hölgy ismerőse nagyon sok mindenben lesz segítségükre, melyre igen nagy szükség lesz. Fogadja meg tanácsait, mert az élettapasztalata és pozitív hozzáállása a dolgokhoz nagyban fogja segíteni jövőbeni életük alakulását.

Szerencsés időszak elé néz a pénzügyek területén is és sok olyan gondolat, amelyet dédelgetett most meghozza a várva várt sikert. De ennek ellenére ne legyen könnyelmű és ne menjen bele kétes ügyletekbe.

Munka területén számtalan kihívás várja, amelyet odafigyeléssel, jó szervezéssel, kitartó szorgalommal meg fog tudni oldani.

Párja hamarosan meglepi önt egy olyan dologgal, amelyre már régóta várt és ezzel nagyon nagy örömöt fog önnek okozni.

Szerencse állata a ló

Szerencseszáma: 63

Bika

Egészségével kapcsolatosan komoly gondok merülnek fel, ezért fontos, hogy vegye komolyan és tartsa szem előtt, hogy a mielőbbi gyógyuláshoz nem elegendő az idő múlását várni. Lelkileg is össze kell szednie magát és nem sokáig búslakodni.

Az hogy jelenleg a kiadások nagyobbak, mint a bevételek nem feltétlenül ad okot az örömre, de a búslakodásra sem, mert ha belemerül ebbe az állapotba nagyon nehéz lesz kilépni belőle.

Párja mindenben ön mellett áll és ketten mindent meg fognak tudni oldani, ezért legyen türelmes vele és figyeljen jobban rá.

Szerencse állata a leveli béka

Szerencseszáma: 91

Ikrek

Az elmúlt időszak nem teljesen úgy alakult, ahogy szerette volna. Figyeljen oda, mert ha nem szedi össze magát és nem koncentrál jobban a teendőire sok bosszúság fogja érni.

Nézzen körül környezetében, mert vannak olyan személyek, akik nem feltétlenül az Ön érdekeit szolgálják, és nem tetszik nekik, hogy Ön jobban boldogul az életben mint ők.

Amennyiben megvizsgálja a kialakult helyzetet és azokat, akik befolyással lehetnek életre sok veszteséget elkerülhet mind erkölcsileg, mind anyagilag. Ne hagyja magát befolyásolni ismerősei által, de ha még is bizonytalan kérjen szakembertől segítséget.

Ne keverjen könnyű kalandokba, mert a jövőben nagy árat kell majd fizetni érte. Legyen türelmes és várja ki a megfelelő alkalmat.

Szerencse állata a tatu

Szerencseszáma: 82

Rák

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok jó üzenetet, levelet, hírt fog kapni, mely a jövőjére nagy befolyással lesz és megalapozza mind az erkölcsi, mind az anyagi biztonságát. Ezért ne hagyja abba azt a pozitív hozzáállást tevékenységeihez, amely eddig is jellemezte, mert mint látszódni fog meg érte az időt és energiát bele fektetni ezekbe a munkákban.

A pozitív energiák meghozzák eredményüket a párkapcsolat területén, mert olyan személlyel fog találkozni, aki az egész további életében nagy szerepet fog játszani. Ha türelmesen áll ehhez az új kapcsolathoz, még az is lehet, hogy egy életre szóló tárását találja meg.

Munkájában nagyon kreatív és munkatársai is csak ámulnak-bámulnak eredményein. Ne hagyja abba a szorgalmas, tevékeny munkát, mert egy igen komoly megbízást is fog kapni ennek köszönhetően.

Szerencse állata a puputeve

Szerencseszáma: 22

Oroszlán

Valaki a környezetében folyamatosan ellenségesen viselkedik Önnel és aláássa a tekintélyét. Ez által mindaz, amit eddig olyan lelkesen felépített veszélybe kerülhet.  

Munkájában egy bizonyos területen elbizonytalanodik és kétségei támadnak. Gondolja át, hol lehetnek gyenge pontok és azokat erősítse meg. Nem baj az sem, ha esetleg néhány munkafázist újra kell terveznie és ismét energiát kell befektetni, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Ha így tesz sok kellemetlen dolgot fog tudni elkerülni.

Anyagi területen igen komoly pozitív változásra számíthat, amely nagyban fogja befolyásolnia az elkövetkezendő időszak eseményeit.

Szerelmi téren is jelentős pozitív előrelépés fog bekövetkezni azzal a személlyel kapcsolatosan, akire az elmúlt időszakban olyan sokat gondolt.

Szerencseállata a kecske

Szerencseszáma: 51

Szűz

Gyermekével/fiatal családtagjával kapcsolatosan nagyon sokat tervezget, amelynek azért is van különös jelentősége, mert ez nagyban befolyásolni fogja az elkövetkezendő időszak anyagi előrelépését. Vonja be gyermekét/ismerősét is hisz az ő életéről, jövőjéről van szó.

Munkájával kapcsolatosan gondolja át hol és milyen területeken tud még hozzátenni azokhoz a már kitűzött célhoz, amelybe olyan sok energiát fektetett.

Az eddigi életében megszerzett tapasztalataira nagy szüksége lesz, mert olyan segítséget fognak öntől kérni, amelynek kimenetele jelentősen fogja befolyásolni mindenki életét, így az önét is.

Ne rágódjon a múlton és nézzen előre, mert ha kis ügyekből továbbra is hatalmasat csinál el fogja veszíteni azt az embert, aki a legfontosabb az ön számára.

Szerencse állata a méhecske

Szerencseszáma: 75

Mérleg

Elkövetkezendő időszakban minden reménye valóra fog válni és Fortuna Ön mellé fog szegődni, ezért itt az ideje, hogy terveit megvalósítsa. Ez a jó széria nem a véletlennek köszönhető, hiszen sokat tett érte és ami a jó hír, hogy nem is szakad meg, így lehetősége lesz további terveit is tető alá hoznia.

Eljött az idő, hogy egy kicsit élvezze az elvégzett munka gyümölcsét és megengedjen magának egy kis kikapcsolódást, akár egy rövidebb külföldi utazás megszervezésével.

Egy Önhöz közel álló személy nagy szerepet fog betölteni életében és az elkövetkezendő időszakban sok mindenben számíthatnak egymásra.

 

Szerencse állata a réti sas

Szerencsszáma: 3

Skorpió

Az elkövetkezendő időszakban valami elszomorítja, és ha nem figyel, ez a mélabú eluralkodhat Önön, ezért gondolja át ki az, aki miatt napja nem úgy telik, ahogy szeretné. Ha valakire gyanakszik, beszélje meg vele azokat a gondolatokat, amelyek nem hagyják nyugodni és így elejét veheti a nagyobb bajnak, ami akár az egészsége rovására is mehet.

Anyagiak miatt nem kell aggódni, mert az elmúlt időszakban igen körültekintően szervezte dolgait és így most a dolguk maguktól mennek.

Szerelemre is igen jó kilátásai vannak, hisz az a személy, akiért úgy dobog a szíve csak arra vár, hogy megtegye a kezdő lépést és ő viszonozni tudja azt.

Szerencse állata a pillangó

Szerencsszáma: 2

Nyilas

Szerencsés embernek mondhatja magát, mert van a környezetében egy férfi, aki mindig, mindent meg tesz annak érdekében, hogy az Ön dolgai a lehető legjobban alakuljanak. Ez a valaki nem feltétlenül családtag. Lehet, hogy munkahelyről, vagy egy olyan helyről van a kapcsolatuk, ahol Ön gyakran megfordul és valamilyen rendszeres tevékenységet végez. Becsülje meg ezt a személyt és biztosítsa arról, hogy nagyon hálás azért, amit Önért tesz.

Pénzügyei területén lesz egy kis megingás, de ne aggódjon hamar minden megoldódik és a kezdeti nehézségek egy pillanat alatt eltűnnek.

Olyan ismerőssel fog találkozni, aki már rég óta nagyon szeretne önnel közelebbi kapcsolatba kerülni és ez nem csak baráti. Csak önön múlik, hogy kialakul-e önök között komolyabb érzelmi kötődés.

Szerencse állata a mezei pocok

Szerencseszáma: 44

Részlegesen visszavonja adócsökkentési terveit a brit kormány

Részlegesen visszavonja hatalmas piaci és politikai viharokat kavaró adócsökkentési terveit a brit kormány.
2022. 10. 04. 02:00
Megosztás:

Szeptemberben 27 havi mélypontra csökkent a német feldolgozóipari teljesítmény

Szeptemberben a vártnál nagyobb mértékben, 27 havi mélypontra csökkent a német feldolgozóipar teljesítménye az S&P Global gazdaságkutató intézet feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexe (BMI) alapján.
2022. 10. 04. 01:30
Megosztás:

Ekkora volt júliusban a külkereskedelmi áruforgalom hiánya

Júliusban az export euróban kifejezett értéke 12,8, az importé 24,1 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, a deficit 1,123 milliárd euróval 1,298 milliárd euróra nőtt és 148 millió euróval emelkedett az első becslésben jelzett 1,150 milliárd euróval szemben - közölte hétfőn második becslése alapján kiadott részletes jelentésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2022. 10. 04. 01:00
Megosztás:

Az EU tovább fogja erősíteni a korlátozó intézkedéseit Oroszországgal szemben

Az Oroszországra nehezedő nyomás növelése érdekében az Európai Unió tovább fogja erősíteni korlátozó intézkedéseit, hogy Moszkva véget vessen az ukrajnai háborúnak - jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn, a tagállami vezetőknek küldött, az uniós csúcstalálkozóra szóló meghívólevelében.
2022. 10. 04. 00:30
Megosztás:

Szeptemberben szűkülést jelez a BMI

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szeptemberi értéke 49,6 pontra esett az augusztusi 57,8-ról. A további növekedést jelző augusztusi érték után az index értéke kisebb, és immár enyhe szűkülést jelez - közölte hétfőn a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési társaság (MLBKT) az MTI-vel.
2022. 10. 04. 00:01
Megosztás:

13 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma az idei első nyolc hónapban Romániában

Romániában 13,3 százalékkal, 16,686 millióra nőtt a vendégéjszakák száma az idei első nyolc hónapban a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte hétfőn a román országos statisztikai intézet.
2022. 10. 03. 23:30
Megosztás:

Két nap alatt 300 milliárd forintért vásároltak az új állampapírokból

Rekordértékesítéssel indultak az új, magas kamatozású állampapírok: két nap alatt 300 milliárd forintért vásároltak az új állampapírokból, a Bónusz illetve Prémium Magyar Állampapírokból - közölte a pénzügyminiszter a Facebook-oldalán hétfőn.
2022. 10. 03. 23:00
Megosztás:

Jelentősen visszaesett az új autók forgalomba helyezése az első három negyedévben

Az idei első kilenc hónapban 85 769 új személygépkocsi forgalomba helyezésével 9,3 százalékot esett vissza a belföldi autópiac - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE).
2022. 10. 03. 22:30
Megosztás:

EDP-jelentés: 6,1 százalékosra emelkedik a kormányzati szektor GDP-arányos idei hiánya

A kormányzati szektor uniós módszertannal számolt hiánya 3872,5 milliárd forint, a GDP 6,1 százaléka lehet ebben az évben a frissített EDP (Excessive Deficit Procedure) jelentés szerint - derül ki a KSH honlapján hétfőn megjelent friss adatokból.
2022. 10. 03. 22:00
Megosztás:

Két új partner a KPMG-nél

2022 október elsejétől két új partner dolgozik a KPMG magyarországi csapatában, mindketten az audit részleg működését segítik innovatív munkájukkal.
2022. 10. 03. 21:00
Megosztás:

Komoly megpróbáltatások előtt állunk, a béke hozhat megoldást – zárult az MCC Budapest Summit

Komoly kihívások és megpróbáltatások előtt áll Európa és Magyarország, gyökeres változtatásokra lesz szükség a háború és a szankciók okozta gazdasági problémák kezelése érdekében – hangzott el a Mathias Corvinus Collegium (MCC) háromnapos konferenciáján. 10 országból 20 nemzetközi és 15 hazai előadó, szaktekintély osztotta meg álláspontját a szeptember 29-től október 1-ig tartott IV. MCC Budapest Summiton. A konferencián mintegy 800 érdeklődő vett részt.
2022. 10. 03. 20:30
Megosztás:

A fogyasztók az élményekre és az alapszükségletekre költenek legszívesebben a gazdasági kihívások közepette

Az online élelmiszervásárlásra fordított kiadások 70%-kal meghaladják a járvány előtti szintet. A repülőjegy-foglalások száma már a nyár folyamán 15%-kal a 2019-es szint felett volt. A távmunka komoly hatással van az életvitelünkre és a mindennapjainkra - Az egyik leglátványosabb változás a korán kezdődő hétvége.
2022. 10. 03. 20:00
Megosztás:

Még most is érdemes aranyba menekíteni megtakarításainkat

A lakossági kisbefektetők közül egyre többen fordulnak az arany felé. A viharos gazdasági környezetben hagyományosan biztonságosnak tekintett befektetési forma hozama ráadásul az elmúlt egy évben megközelítette a 30 százalékot. Szinte alig akadt olyan más megtakarítás, ami jobb eredményt produkált volna az elmúlt 12 hónapban, mint ez a nemesfém.
2022. 10. 03. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Pluszban zártak a főbb európai értékpapírpiacok hétfőn.
2022. 10. 03. 19:00
Megosztás:

Pluszba fordult a BUX a kereskedés végére

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 582,03 pontos, 1,54 százalékos emelkedéssel, 38 420,33 ponton zárt hétfőn.
2022. 10. 03. 18:30
Megosztás:

Kis odafigyeléssel több tízezer forintot is spórolhatunk a rezsin évente

Minél közelebb kerülünk az őszi-téli időszak egyre hűvösebb és sötétebb napjaihoz, annál nagyobb fejtörést okoz a háztartásoknak, hogy hogyan spóroljanak az energiával, és ezzel együtt hogyan csökkentsék rezsiköltségieket. A Lumenet prémium világítástechnikai webáruház szakértői összegyűjtötték azokat a mindennapi gyakorlatokat, termékeket és megoldásokat, amelyekkel spórolni lehet az áramköltségeken.
2022. 10. 03. 18:00
Megosztás:

Készpénzmentes fizetés: fintech megoldást vezet be a Coca-Cola HBC Magyarország

Banki és fintech együttműködésnek köszönhetően a Coca-Cola HBC vállalatcsoporton belül elsőként Magyarországon fizethetnek ezután azonnali átutalással és kártyával az italgyártó vállalat ügyfelei. A fejlesztéssel a Coca-Cola HBC Magyarország és mintegy 35 ezer vevőpartnere számára is lényegesen egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá válnak a pénzügyi tranzakciók, ez lehetőséget nyújt arra, hogy a készpénzforgalom csökkenjen és az egyre népszerűbb azonnali fizetési megoldás még gyorsabb ütemben terjedhessen.
2022. 10. 03. 17:30
Megosztás:

Klímatechnológiai befektetési alap jön létre

A portugáliai Lisszabonban megrendezett szeptemberi esemény, a The Business Booster keretein belül bejelentették, hogy a Santander Asset Management (Santander AM) és az EIT InnoEnergy összefogásával új kockázati tőkealapot hoznak létre, amelyen keresztül a jövőben az energiaátállást segítő induló vállalkozásokat kívánják támogatni.
2022. 10. 03. 17:00
Megosztás:

Fordulat várható a munkaerőpiacon, a mértéke viszont még nem látható

Idén nyáron a vállalatok visszavettek a toborzás intenzitásából, de még nem érzékelhető igazán markáns fordulat a munkaerőpiacon. Kevesebb volt az álláshirdetés idén a júniustól augusztusig tartó időszakban, mint a tavalyi év azonos időszakában, a munkakeresők viszont az eddigieknél aktívabbak a munkaerőpiacon. A bérfejlesztések mértékének emelkedése és az ezeket leggyakrabban befolyásoló tényezők azt mutatják, hogy a cégek egyre erősebben ragaszkodnak a munkavállalóikhoz és egyre inkább a megtartásra koncentrálnak a toborzás helyett – derül ki a Profession.hu adataiból és friss, reprezentatív kutatásából.
2022. 10. 03. 16:30
Megosztás:

10% nagyságrendű esés a BUX-ban szeptemberben, itt vannak a részletek

Amellett, hogy a tőkepiacok globális visszaesése a budapesti parketten is jelentősen éreztette hatását, a szeptember rendkívül mozgalmas hónapnak bizonyult a Budapesti Értéktőzsde életében. A BÉT három új társaságot – Biggeorge Property, Naturland Holding, Navigator Investments – is köszönthetett középvállalati piaca, a BÉT Xtend kibocsátói között. A részvénypiac forgalma visszafogott képet mutatott, 201,7 milliárd forintot tett ki, amely napi 9,2 milliárd forintnak felel meg. A blue chipek sorrendjében ismét az OTP Bank zárt az élen, 112,7 milliárd forintnyi forgalommal. A bankpapírt a Richter és a MOL követte, 42,4, illetve 37,9 milliárd forinttal. A brókercégek forgalmi versenyét a Wood&Company nyerte, a második, illetve a harmadik helyen a Concorde és az Erste Bank végzett.
2022. 10. 03. 16:00
Megosztás: