Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Szakmai horoszkópunk kiemelten foglalkozik a pénzügyi, anyagi lehetőségekkel és a csillagok állása alapján megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a következő héten az egyes horoszkóp-jegy szülötteinek. Horoszkóp: egészség, szerelem, pénzügyek. Érvényesség: 2022. május 15-21. közötti időszakra.

Kapaszkodjunk, mert pénzügyi vihar jön! Heti Horoszkóp a jövő hétre

Bak

Gondolatait nem tudja elterelni napok óta egy dologról és folyamatosan arra vár, hogy megerősítést kapjon. Hamarosan üzenetet kap és szinte mindenben úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezte. Az elkövetkezendő napokban legyen hatékony és vigye véghez, valósítsa meg terveit, amely oly sok örömöt fog okozni, majd az Ön számára.

Pénzügyekben ne engedje befolyásolni magát és bízzon önmagában. Nem bizonytalanodjon el akkor sem, ha mások erre bíztatják.

Olyan régi ismerőssel találkozik, aki annak idején nagyon közel állt önhöz, de idővel eltávolodtak egymástól és talán önök sem tudják ennek az okát. Az azóta eltelt idő alatt sok minden változott, így önök is. Talán itt lenne az ideje egy jót beszélgetni és nem a múlton rágódni.

Heti szerencse állata az elefánt

Szerencseszáma: 4

Vízöntő

Hivatalos ügyeidet ne hanyagold el, mert nem mindenki akarja, hogy dolgaid jól alakuljanak. Legyél körültekintő és precízen állj hozzá a rád váró feladatokhoz. Vannak emberek, akik nem mindig örülnek, ha valakinek egyszerűen mennek a dolgaik, ezért ha nem is mindig szánt szándékkal, de akadályokat gördítenek elé. Ezért fontos, hogy a jelenleg Rád váró feladatot jól végezd el.

Többször is kísértésbe esel a pénzügyek területén, de ne hagyd magad befolyásolni. A jelenlegi helyzet amúgy is eléggé ingatag és talán senki nem tudja mi lesz a helyes döntés. A kiadásaidat azért érdemes egy kicsit optimalizálni és csak a nagyon szükséges dolgokat megvásárolni.

Egy olyan új kapcsolat kerül előtérbe, amelyre már úgy gondolt, hogy talán soha nem jön létre. Talán még ön sem tudja ki az az ismerős, aki egyik napról a másikra be fog robbanni az életébe, de amikor ott lesz sok minden meg fog változni.

Szerencse állata az egér

Szerencseszáma: 72

Halak

Munkahelyén rengeteg kompromisszumot kötött az elmúlt időszakban. Gondolja át, hogy jó úton jár-e és, hogy folytatni szeretné e így a munkáját.

Lehet, hogy el kellene gondolkoznia a pályamódosításon, amely talán sokkal közelebb áll önhöz és boldogabbá is tenné.

Anyagiak sem jól alakulnak a következő időszakban, amelynek okán sokkal ingerlékenyebb azokkal szemben, akik viszont nagyon szeretik önt. Legyen türelmesebb minden téren és akkor lehetősége lesz az anyagiak helyreállítására is.

Amennyiben nem él párkapcsolatban úgy, az elkövetkezendő időszakban bekopogtat Önhöz a szerelem a nagy Ő személyében. Ez egy nagyon csodálatos kapcsolat eleje és elmondhatatlanul boldog időszak következik. Amennyiben párkapcsolatban van, úgy kapcsolatuk megújul, és ha nem is lesz minden pillanat rózsaszín álom mindenképp új mérföldkőhöz ér kapcsolatuk és ismét egymásra fognak tudni koncentrálni.

Szerencse állata a teknősbéka

Szerencseszáma: 21

Kos

Az elkövetkezendő napokban egy idősebb hölgy ismerőse nagyon sok mindenben lesz segítségükre, melyre igen nagy szükség lesz. Fogadja meg tanácsait, mert az élettapasztalata és pozitív hozzáállása a dolgokhoz nagyban fogja segíteni jövőbeni életük alakulását.

Szerencsés időszak elé néz a pénzügyek területén is és sok olyan gondolat, amelyet dédelgetett most meghozza a várva várt sikert. De ennek ellenére ne legyen könnyelmű és ne menjen bele kétes ügyletekbe.

Munka területén számtalan kihívás várja, amelyet odafigyeléssel, jó szervezéssel, kitartó szorgalommal meg fog tudni oldani.

Párja hamarosan meglepi önt egy olyan dologgal, amelyre már régóta várt és ezzel nagyon nagy örömöt fog önnek okozni.

Szerencse állata a ló

Szerencseszáma: 63

Bika

Egészségével kapcsolatosan komoly gondok merülnek fel, ezért fontos, hogy vegye komolyan és tartsa szem előtt, hogy a mielőbbi gyógyuláshoz nem elegendő az idő múlását várni. Lelkileg is össze kell szednie magát és nem sokáig búslakodni.

Az hogy jelenleg a kiadások nagyobbak, mint a bevételek nem feltétlenül ad okot az örömre, de a búslakodásra sem, mert ha belemerül ebbe az állapotba nagyon nehéz lesz kilépni belőle.

Párja mindenben ön mellett áll és ketten mindent meg fognak tudni oldani, ezért legyen türelmes vele és figyeljen jobban rá.

Szerencse állata a leveli béka

Szerencseszáma: 91

Ikrek

Az elmúlt időszak nem teljesen úgy alakult, ahogy szerette volna. Figyeljen oda, mert ha nem szedi össze magát és nem koncentrál jobban a teendőire sok bosszúság fogja érni.

Nézzen körül környezetében, mert vannak olyan személyek, akik nem feltétlenül az Ön érdekeit szolgálják, és nem tetszik nekik, hogy Ön jobban boldogul az életben mint ők.

Amennyiben megvizsgálja a kialakult helyzetet és azokat, akik befolyással lehetnek életre sok veszteséget elkerülhet mind erkölcsileg, mind anyagilag. Ne hagyja magát befolyásolni ismerősei által, de ha még is bizonytalan kérjen szakembertől segítséget.

Ne keverjen könnyű kalandokba, mert a jövőben nagy árat kell majd fizetni érte. Legyen türelmes és várja ki a megfelelő alkalmat.

Szerencse állata a tatu

Szerencseszáma: 82

Rák

Az elkövetkezendő időszakban nagyon sok jó üzenetet, levelet, hírt fog kapni, mely a jövőjére nagy befolyással lesz és megalapozza mind az erkölcsi, mind az anyagi biztonságát. Ezért ne hagyja abba azt a pozitív hozzáállást tevékenységeihez, amely eddig is jellemezte, mert mint látszódni fog meg érte az időt és energiát bele fektetni ezekbe a munkákban.

A pozitív energiák meghozzák eredményüket a párkapcsolat területén, mert olyan személlyel fog találkozni, aki az egész további életében nagy szerepet fog játszani. Ha türelmesen áll ehhez az új kapcsolathoz, még az is lehet, hogy egy életre szóló tárását találja meg.

Munkájában nagyon kreatív és munkatársai is csak ámulnak-bámulnak eredményein. Ne hagyja abba a szorgalmas, tevékeny munkát, mert egy igen komoly megbízást is fog kapni ennek köszönhetően.

Szerencse állata a puputeve

Szerencseszáma: 22

Oroszlán

Valaki a környezetében folyamatosan ellenségesen viselkedik Önnel és aláássa a tekintélyét. Ez által mindaz, amit eddig olyan lelkesen felépített veszélybe kerülhet.  

Munkájában egy bizonyos területen elbizonytalanodik és kétségei támadnak. Gondolja át, hol lehetnek gyenge pontok és azokat erősítse meg. Nem baj az sem, ha esetleg néhány munkafázist újra kell terveznie és ismét energiát kell befektetni, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Ha így tesz sok kellemetlen dolgot fog tudni elkerülni.

Anyagi területen igen komoly pozitív változásra számíthat, amely nagyban fogja befolyásolnia az elkövetkezendő időszak eseményeit.

Szerelmi téren is jelentős pozitív előrelépés fog bekövetkezni azzal a személlyel kapcsolatosan, akire az elmúlt időszakban olyan sokat gondolt.

Szerencseállata a kecske

Szerencseszáma: 51

Szűz

Gyermekével/fiatal családtagjával kapcsolatosan nagyon sokat tervezget, amelynek azért is van különös jelentősége, mert ez nagyban befolyásolni fogja az elkövetkezendő időszak anyagi előrelépését. Vonja be gyermekét/ismerősét is hisz az ő életéről, jövőjéről van szó.

Munkájával kapcsolatosan gondolja át hol és milyen területeken tud még hozzátenni azokhoz a már kitűzött célhoz, amelybe olyan sok energiát fektetett.

Az eddigi életében megszerzett tapasztalataira nagy szüksége lesz, mert olyan segítséget fognak öntől kérni, amelynek kimenetele jelentősen fogja befolyásolni mindenki életét, így az önét is.

Ne rágódjon a múlton és nézzen előre, mert ha kis ügyekből továbbra is hatalmasat csinál el fogja veszíteni azt az embert, aki a legfontosabb az ön számára.

Szerencse állata a méhecske

Szerencseszáma: 75

Mérleg

Elkövetkezendő időszakban minden reménye valóra fog válni és Fortuna Ön mellé fog szegődni, ezért itt az ideje, hogy terveit megvalósítsa. Ez a jó széria nem a véletlennek köszönhető, hiszen sokat tett érte és ami a jó hír, hogy nem is szakad meg, így lehetősége lesz további terveit is tető alá hoznia.

Eljött az idő, hogy egy kicsit élvezze az elvégzett munka gyümölcsét és megengedjen magának egy kis kikapcsolódást, akár egy rövidebb külföldi utazás megszervezésével.

Egy Önhöz közel álló személy nagy szerepet fog betölteni életében és az elkövetkezendő időszakban sok mindenben számíthatnak egymásra.

 

Szerencse állata a réti sas

Szerencsszáma: 3

Skorpió

Az elkövetkezendő időszakban valami elszomorítja, és ha nem figyel, ez a mélabú eluralkodhat Önön, ezért gondolja át ki az, aki miatt napja nem úgy telik, ahogy szeretné. Ha valakire gyanakszik, beszélje meg vele azokat a gondolatokat, amelyek nem hagyják nyugodni és így elejét veheti a nagyobb bajnak, ami akár az egészsége rovására is mehet.

Anyagiak miatt nem kell aggódni, mert az elmúlt időszakban igen körültekintően szervezte dolgait és így most a dolguk maguktól mennek.

Szerelemre is igen jó kilátásai vannak, hisz az a személy, akiért úgy dobog a szíve csak arra vár, hogy megtegye a kezdő lépést és ő viszonozni tudja azt.

Szerencse állata a pillangó

Szerencsszáma: 2

Nyilas

Szerencsés embernek mondhatja magát, mert van a környezetében egy férfi, aki mindig, mindent meg tesz annak érdekében, hogy az Ön dolgai a lehető legjobban alakuljanak. Ez a valaki nem feltétlenül családtag. Lehet, hogy munkahelyről, vagy egy olyan helyről van a kapcsolatuk, ahol Ön gyakran megfordul és valamilyen rendszeres tevékenységet végez. Becsülje meg ezt a személyt és biztosítsa arról, hogy nagyon hálás azért, amit Önért tesz.

Pénzügyei területén lesz egy kis megingás, de ne aggódjon hamar minden megoldódik és a kezdeti nehézségek egy pillanat alatt eltűnnek.

Olyan ismerőssel fog találkozni, aki már rég óta nagyon szeretne önnel közelebbi kapcsolatba kerülni és ez nem csak baráti. Csak önön múlik, hogy kialakul-e önök között komolyabb érzelmi kötődés.

Szerencse állata a mezei pocok

Szerencseszáma: 44

Romániában 6,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés

A nyers adatok szerint 6,5 százalékkal nőtt a román építőipari termelés az idei első negyedévben a tavalyi év azonos időszakhoz mérten - közölte csütörtökön a román országos statisztikai intézet. A szezonális és naptárhatással kiigazított növekedés 4,1 százalék volt.
2022. 05. 21. 08:30
Megosztás:

EU: Foglalkozási megbetegedésként kell elismerni a koronavírus-fertőzést

Az Európai Bizottság ajánlását követően az uniós tagállamok, a munkavállalók és a munkáltatók megerősítették, hogy pandémiás helyzetben a koronavírus-fertőzést foglalkozási megbetegedésként kell elismerni az egészségügyi és szociális ellátás, valamint a házi segítségnyújtás szempontjából - közölte Nicolas Schmit, az Európai Bizottság foglalkoztatásért és a szociális jogokért felelős biztosa csütörtökön.
2022. 05. 21. 07:00
Megosztás:

Kiváló minőségű az ivóvíz Magyarországon

A vezetékes ivóvíz kiváló Magyarországon, folyamatos a víz minőségének mérése, ellenőrzése - erről az országos tisztifőorvos beszélt a vízfogyasztást népszerűsítő Happy hét kampány nyereményátadóján pénteken Budapesten.
2022. 05. 21. 06:00
Megosztás:

Sok programmal várja a közönséget a Csabai Nyár

Kilencvenkét nap alatt száznál is több programmal várják június elejétől augusztus végéig a békési megyeszékhelyre érkezőket a Csabai Nyár elnevezésű rendezvénysorozaton - közölték csütörtöki sajtótájékoztatójukon a szervezők.
2022. 05. 21. 05:00
Megosztás:

Az idei nyugdíjprémiumnak befellegzett! A háború miatt nem lesz nyugdíjprémium?

Az ATV Start műsorának vendége volt Farkas András nyugdíjszakértő (sokak Nyugdíjguru néven ismerik a szakembert), aki többek között a 2022 évi nyugdíjprémiumról is elmondta véleményét. Érdemes mindemellett megvizsgálni a nettó átlagbér és a nettó átlagnyugdíj változásának dinamikáját is az elmúlt évtizedekre vonatkozóan, melyből egyértelműen látszik, hogy "nyílik az olló", azaz a bérek dinamikus növekedésének tempójától jócskán elmaradt a nyugdíjak növekedési üteme.
2022. 05. 21. 04:01
Megosztás:

Kínába látogat az ENSZ emberi jogi főbiztosa

Kínába látogat Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a jövő héten - jelentette be Vang Ven-pin, a kínai külügyminisztérium szóvivője pénteken.
2022. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Nyárrabevezetik a kilenceurós havi közlekedési bérletet Németországban

Elfogadta pénteken a német törvényhozás tartományi kormányokat képviselő kamarája (Bundesrat) a szövetségi kormány javaslatait az Oroszország Ukrajna elleni háborúja miatt emelkedő energiaárak ellensúlyozásáról, így a többi között bevezethetik, hogy nyáron csak kilenc eurót (3420 forint) kell fizetni a közlekedési bérletért.
2022. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Rekordot döntött a nagy-britanniai milliárdosok száma és vagyona

Újabb rekordra emelkedett a Nagy-Britanniában élő milliárdosok száma és vagyona, bár néhány orosz nagybefektető vagyoni helyzetét erőteljesen kikezdték az Ukrajna elleni orosz invázió miatt elrendelt szankciók.
2022. 05. 21. 01:00
Megosztás:

Száznál is több iskolában volt ismét bombariadó Szerbiában

Több mint száz iskolában volt bombariadó péntek reggel, a legtöbb oktatási intézmény a Vajdaságban található - közölte a szabadkai Pannon RTV.
2022. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Bankszövetség: vissza kell állítani a piaci viszonyokat a lakossági jelzáloghiteleknél

A változó kamatozású lakossági jelzáloghitelekre korábban kamatbefagyasztást rendelt el a kormány, a Magyar Bankszövetség szerint azonban a reális gazdasági növekedés és a versenyképesség érdekében kívánatos a piaci viszonyok visszaállítása - közölte a szervezet az éves testületi ülését követően az MTI-vel pénteken.
2022. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Emlékérméket bocsátott ki az MNB

Az Aranybulla kiadásának 800. évfordulója alkalmából 10 000 forint névértékű miniarany és 5000 forint névértékű, az Aranybulla pecsétjének eredeti méretével azonos színesfém emlékérméket bocsátott ki pénteken Esztergomban a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
2022. 05. 20. 22:00
Megosztás:

Törzset állított fel Moszkva az ukrajnai megszállt területek helyreállítására

Külön törzset állított fel az orosz kormány a megszállt ukrán területek helyreállítására - jelentette be Marat Husznullin orosz miniszterelnök-helyettes újságíróknak pénteken Moszkvában.
2022. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Mi a sikeres fogyás titka?

Sokan keresik a sikeres fogyás titkát, de még nem igazán sikerült erre rálelni. Mivel nem vagyunk egyformák, így nem mindenkinek jön be ugyanaz a módszer a diéta során sem. Ami egyiknek beválik, az a másiknál teljesen más hatással van a szervezetre. Ebben a cikkben megpróbáltuk kideríteni, hogy mi segíthet, hogy valaki elérhesse álom alakját! 
2022. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Megugrott a SZÉP-kártya költések értéke

Áprilisban megugrott a SZÉP-kártya költések értéke, az idén rekordot várnak a kártyakibocsátók, amihez a juttatások élelmiszerüzletekben történő felhasználásának július elsejéig történt meghosszabbítása is hozzájárul - közölték a kártyakibocsátók az MTI érdeklődésére pénteken.
2022. 05. 20. 19:30
Megosztás:

Pénzügyi horoszkóp - nyerés vagy bukás vár Rád? Mutatjuk!

Horoszkópunk most pénzügyi fókusszal készült, hiszen a magas infláció, a drasztikusan dráguló élelmiszerek és a hitelkamatok növekedése sokunk pénztárcáját kezdi ki rojtosra. Nézzük, mit jelznek a csillagok az anyagiak terén a kosnak, ráknak, baknak, vízöntőnek és a többi csillagjegy szülöttének. Horoszkóp érvényessége: május 21-29.
2022. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodás kötött a Sió és a méhészeti egyesület

A méhek megóvása érdekében együttműködési megállapodást írt alá a gyümölcslégyártó Sió-Eckes Kft. és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) - jelentette be a társaság pénteken, a méhek világnapja alkalmából.
2022. 05. 20. 18:30
Megosztás:

248 millió euróval segíti a menekülteket befogadó öt kelet-európai országot Brüsszel

Csehország 27,4 millió eurót kap az ukrajnai menekültek ellátására az Európai Unió alapjaiból - közölte az Európai Bizottság szóvivője pénteken Brüsszelben a CTK hírügynökséggel.
2022. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Tiltakozik Kína az ellen, hogy Kanada a Huawei és a ZTE kizárását tervezi az 5G hálózatokból

Kína pénteken tiltakozott az ellen, hogy Kanada bejelentette: a Huawei és a ZTE kínai távközlési vállalat kizárását tervezi az ötödik generációs (5G) hálózatokból.
2022. 05. 20. 17:30
Megosztás:

A vasúti ágazat fejlesztése tartósan a közlekedéspolitika középpontjában marad

A környezetkímélő és energiahatékony vasút a jövő közlekedési eszköze, az ágazat fejlesztése tartósan a közlekedéspolitikai erőfeszítések középpontjában marad - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára pénteken Sopronban, a GYSEV 150 emlékmozdony átadó ünnepségén.
2022. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar-amerikai gyakorlat miatt

Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel.
2022. 05. 20. 16:30
Megosztás: