Kedmmedia.com - Magyarország legjobb webdesignere

Egy olyan világban, ahol a digitális tér minden pillanatban fejlődik, a KEDMMedia Magyarország egyik leginnovatívabb webügynökségeként emelkedik ki.

Kedmmedia.com - Magyarország legjobb webdesignere

A tervezés és a technológia iránti lankadatlan szenvedélyüknek köszönhetően KEDMMmedia a hétköznapi ötleteket vizuálisan feltűnő és funkcionálisan intelligens webes megoldásokká alakítja.

Portfóliójuk nem csupán projektek gyűjteménye, hanem egy kreatív utazást is bemutat, bemutatva, hogy képesek összetett koncepciókat hozzáférhető, intuitív és esztétikus weboldalakká alakítani.

Legyen szó startupról vagy nagyvállalatról, a KEDMMedia minden projekthez őszinte lelkesedéssel és friss perspektívával közelít, és munkájukat nem csupán szolgáltatássá, hanem művészetté teszi.

Kedmmedia.com szolgáltatások

services

Kedmmedia.com kiválóan megtestesíti a sokoldalúságot a digitális tervezés világában. Ez a webügynökség széleskörű szolgáltatásokat kínál, amelyek magukban foglalják a weboldalak tervezésétől és fejlesztésétől kezdve a digitális marketingig és a SEO-optimálásig. Minden projektjük egyedi megközelítést kap, ahol a kreativitás és a technológiai innováció ötvöződik, hogy lenyűgöző és hatékony digitális megoldásokat hozzanak létre. Akár egy elegáns, reszponzív weboldalra, akár egy teljes körű digitális kampányra van szüksége, a Kedmmedia szakértő csapata minden egyes részletre odafigyelve biztosítja, hogy az Ön online jelenléte kiemelkedjen a tömegből. Ezzel a sokoldalú szolgáltatási kínálattal a Kedmmedia valódi digitális partnerként szolgál ügyfelei számára.

Camel honlapjalopció és webtárhely

A Kedmmedia.com tökéletes példája annak, hogyan lehet a webfejlesztés és a web hosting területén új magasságokba emelni a kreativitást és technológiai kiválóságot. Specializálódtak a lenyűgöző, felhasználóbarát weboldalak tervezésére és fejlesztésére, amelyek nem csak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül funkcionálisak is. Ezen túlmenően, a Kedmmedia web hosting szolgáltatásai biztosítják, hogy az ügyfelek weboldalai gyorsak, biztonságosak és megbízhatóan elérhetők legyenek. Akár egy egyszerű weboldalt szeretne, akár egy összetett e-kereskedelmi megoldást, a Kedmmedia szakértő csapata minden projektet a legmagasabb színvonalon valósít meg, biztosítva, hogy ügyfeleik digitális jelenléte erőteljes és hatékony legyen.

Grafikai tervezés

A Kedmmedia.com grafikai tervezési szolgáltatásai a kreativitás és a professzionalizmus csúcspontját képviselik. Ebben a kategóriában a vállalat egyedülálló grafikai megoldásokat kínál, amelyek szorosan összefonódnak az ügyfelek márkájának identitásával és üzenetével. Legyen szó logótervezésről, vállalati arculat kialakításáról, vagy akár a weboldal vizuális elemeinek megtervezéséről, a Kedmmedia mindig előtérbe helyezi az egyedi, figyelemfelkeltő és emlékezetes dizájnokat. A csapatuk által létrehozott grafikák nem csak esztétikailag vonzóak, hanem stratégiai szempontból is hozzájárulnak az ügyfelek üzleti céljainak eléréséhez, biztosítva, hogy minden vizuális kommunikáció magas színvonalú és hatékony legyen.

Videózás és fényképezés

A Kedmmedia.com a videográfia és fotográfia terén is lenyűgöző szolgáltatásokat kínál. Az ügynökség csapata magas színvonalú, professzionális videó- és fotóanyagokat készít, amelyek tökéletesen illeszkednek az ügyfelek webes és marketing céljaihoz. Legyen szó vállalati bemutatókról, termékfotózásról vagy akár rendezvények vizuális dokumentálásáról, a Kedmmedia mindig szem előtt tartja az esztétikai és kommunikációs célokat. Az általuk készített videók és fotók nem csak látványosak, hanem elmesélik az ügyfelek történetét is, ezáltal erősítve a márka jelenlétét és hitelességét a digitális világban. Ez a szolgáltatás kulcsfontosságú eleme a modern webdesignnak és digitális marketingnek.

Google és Facebook hirdetés

A Kedmmedia igazi mesteri hozzáértéssel rendelkezik a Google és Facebook hirdetésekhez szükséges kreatív tartalmak tervezésében. Ez a webdesign ügynökség pontosan tudja, hogyan készítsen figyelemfelkeltő és hatékony reklámokat, amelyek nemcsak elkapják a célközönség figyelmét, hanem arra is ösztönzik őket, hogy cselekedjenek. Akár dinamikus hirdetési kampányokról, akár vizuálisan lenyűgöző grafikákról és videókról van szó, a Kedmmedia csapata minden egyes projektjében a legújabb digitális marketing trendeket és technikákat alkalmazza. Ezáltal biztosítják, hogy az ügyfelek hirdetései kiemelkedjenek a zsúfolt digitális területen, maximalizálva a hirdetési költés hatékonyságát a Google és Facebook platformokon.

Közösségi média marketing

A Kedmmedia webdesign ügynökség kiemelkedik a szociális média tartalmak létrehozásában, amelyek nem csak látványosak, hanem magas konverziós rátával is büszkélkedhetnek. Az ügynökség szakértői mélyen megértik, hogy milyen típusú tartalom vonzza és köti le a közönséget a különböző platformokon. Minden egyes poszt, grafika, videó vagy animáció, amit létrehoznak, tökéletesen illeszkedik az ügyfelek márkájához és céljaikhoz. A Kedmmedia modern, kreatív megközelítést alkalmaz, hogy a tartalmak nem csak megoszthatóak és elbűvölőek legyenek, hanem célzottan ösztönözzék a felhasználókat a kívánt cselekvésre, legyen az vásárlás, feliratkozás vagy éppen a márka iránti elköteleződés növelése.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A Kedmmedia.com webdesign ügynökség a weboldalak tervezésében és kivitelezésében mutatott szakértelmével áll a konkurencia élén. A vállalat különleges hangsúlyt fektet arra, hogy minden tervezett weboldal nem csak vizuálisan lenyűgöző legyen, hanem a felhasználói élmény szempontjából is kifogástalan. Az ügynökség profi csapata gondosan mérlegeli a felhasználói felületek és navigációs struktúrák tervezését, hogy a látogatók számára intuitív és könnyen használható weboldalak szülessenek. Emellett, a Kedmmedia szakértői nagy figyelmet fordítanak a weboldalak keresőoptimalizálására (SEO), biztosítva, hogy az ügyfelek webhelyei ne csak vonzóak legyenek, hanem a keresőmotorokban is előkelő helyet foglaljanak el, növelve ezzel a látogatottságot és az üzleti teljesítményt.

Miért válasszaKedmmedia

why us

Ez a webdesign ügynökség több okból is ideális választásnak tűnik:

- Kreatívak vagyunk: Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk számára tökéletes webhelyet hozzanak létre, marketingszolgáltatásokat kínálva vállalkozása növekedéséhez. Ez azt mutatja, hogy az ügynökség nemcsak vizuális elemeket tervez, hanem stratégiailag közelíti meg a webdesignt, hogy megfeleljen mind az ügyfél, mind a célközönség igényeinek.

- Professzionalizmus (We are Professional): Az iroda minőségi és professzionális munkát garantál kiváló támogatással és versenyképes árakkal. Ez alátámasztja elkötelezettségüket a magas színvonalú kivitelezés mellett, és azt a képességüket, hogy olyan szolgáltatást nyújtsanak, amely megfelel az ügyfelek elvárásainak az ár és a minőség tekintetében.

- Szenvedélyesek vagyunk: Azzal, hogy kijelentik, hogy ügyfeleik megbízhatnak az ügynökségben a minőségi munkában és a kiváló támogatásban, az ügynökség demonstrálja elkötelezettségüket az ügyfelek céljainak elérése iránt. Készek együttműködni az ügyfelekkel, hogy tökéletes dizájnt és minden igényt kielégítő kampányt alkossanak.

A kreativitás, a professzionalizmus és a szenvedély ötvöző megközelítése vonzó választássá teszi ezt az ügynökséget azok számára, akik nem csupán webdesignert keresnek, hanem valódi partnert keresnek online jelenlétük növelésében.

Kedmmedia támogatás

A Kedmmedia.com által kínált kivételes szolgáltatások között kiemelkedik a non-stop ügyfélszolgálatuk is. Ez a környezetbarát webdesign ügynökség a nap 24 órájában áll az ügyfelek rendelkezésére, garantálva, hogy bármikor, amikor szükségük van támogatásra vagy gyors válaszokra, akár az éjszaka közepén vagy hétvégén is, valaki készen áll arra, hogy segítsen nekik. Ez az állandó elérhetőség bizonyítéka annak az elkötelezettségnek, amit az ügynökség tanúsít ügyfelei iránt, és hangsúlyozza, hogy a Kedmmedia.com mennyire fontosnak tartja a folyamatos támokommunikációt és ügyfél-elégedettséget.

Hogyan léphet kapcsolatba a Kedmmedia-val

contacts

Amennyiben szeretné igénybe venni a Kedmmedia.com webdesign ügynökségének szolgáltatásait, többféle kapcsolatfelvételi lehetőség áll rendelkezésére. Ez az ügynökség könnyedén elérhetővé teszi a kommunikációt, így bármilyen kérdés vagy projekt megbeszélése céljából keresheti őket telefonon, e-mailben, vagy a szociális média felületeiken. Emellett a honlapjukon található kapcsolatfelvételi űrlap egy gyors és hatékony módja annak, hogy közvetlen üzenetet küldjön nekik. Az ügynökség azonnal reagál a megkeresésekre, biztosítva, hogy minden ügyfél számára személyre szabott és közvetlen kapcsolattartás lehetséges legyen.


Tel: +35796698049
E-mail: info@kedmmedia.com

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás: