Ki nyeri a mém érmék csatáját?

Izgalmas év áll mögöttünk: forradalmian új projektek indultak, aztán először összeomlott az FTX, majd bukását követték a meredeken zuhanó kriptoárfolyamok is. Ám minden jó, ha vége jó alapon megérintette a piacot a fellendülés ereje is.

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

De koncentráljunk a jövőre: szerintünk a 2024-es évet tekintve a legnagyobb lehetőségek a Meme Kombat mém érmében rejlenek, és az is könnyen előfordulhat, hogy uralja majd a kriptovilágot.

Mivel egyébként is itt az ideje az előrelátó befektetési döntések meghozatalának, vizsgáljuk meg most alaposabban a Meme Kombat tokent.

Izgalmas mémcsaták, csábító hozam, és gazdag lekötési jutalmak 

Ez a tökéletes receptje az új Play 2 Earn érmének, a Meme Kombat-nak. Jelenleg az 1. szezon bajnokságai az aktuálisak, de közeleg a 2. szezon csupa újdonsággal, még több játékkal és új karakterekkel karöltve. A harcok eredményére fogadni is lehet, és ezekkel tovább gyűjthetők az $MK tokenek is.

Nyílt titok, hogy a szakértők ezt az érmét 2024 egyik legnagyobb esélyesének tartják. Árfolyam előrejelzésük alapján az $MK akár ötvenszeres nyereséget is hozhat majd az élelmes befektetők számára a CEX-re való bevezetés után. Ez azt jelenti, hogy egy $MK várhatóan 5 dollárt fog érni, és az évtized végére a Meme Kombat akár 16 dollárig is felkúszhat.

Mivel a Meme Kombat egy staking platform is, aki most leköti az érméit, várhatóan 216%-os APY-ban részesül majd akkor, amikor az ICO zárultával kiveszi azokat a poolból. Sőt, a stakelt MK érméket be lehet fektetni a mémek között zajló harci játékba is, hogy aztán még több token üthesse a markunkat.

A Meme Kombat már csak azért is néz nagy reményekkel a 2024-es év elé, mert rengeteg hasznosságot, és jutalmat nyújt a befektetői számára. Ezennel kijelenthetjük, hogy a hasznosságot nélkülöző mém érmék kora végérvényesen lejárt, és új szelek fújnak a kriptopiacon.

De vajon mekkora a befektetői bizalom mértéke a Meme Kombat körül? Amikor felkeressük a projekt hivatalos honlapját, azt találjuk, hogy a csapat eddig több, mint 4,1 millió dollárt gyűjtött össze, ami azért elég számottevő a kriptopiaci berkekben. 

Játék az élet

A Meme Kombat kitűnik a hagyományos mém érmék világából, hiszen Web3 játékarénájában majd olyan népszerű mémek szállnak ringbe egymással, mint Doge, Shiba és Pepe. A harcokat a mesterséges intelligencia szimulálja, és a csaták abszolút kiszámíthatatlanok. 

meme stakelés

A játékosok többféle módon is fogadhatnak, és ha szerencséjük van, további MK tokenekkel gazdagodnak.

Hogyan vásárolj be az érmékből

Egy MK natív érme cikkünk írásakor 0,257 dollárt kóstál, de már közeleg a következő szakasz, hogy aztán a két ünnep között 0,268 dollárra emelkedjen. Tehát minél hamarabb lép valaki, annál kedvezőbb áron szerezheti be ezt a népszerű mém érmét.  

mém érmék

Vásárolni a kriptotárcád csatlakoztatásával, ETH, vagy USDT segítségével tudsz, a projekt hivatalos honlapján. Használhatsz Binance Smart Chain BNB-t és USDT-t is. Add meg a vásárolni kívánt tokenek mennyiségét (arra ügyelj, hogy a hálózati díjakra tegyél félre 0,15 ETH-t), majd fejezd be a vásárlást. A tranzakció jóváhagyásának ideje maximum pár percet vesz igénybe.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Tokenomika magasfokon

tokenomika

A Meme Kombat mém érme tokenomikája szerteágazó, és kellőképpen igazságos. 50%-át szánták az előértékesítésre, 10%-ot különítettek el a decentralizált tőzsdei listázás likviditásának fedezésére, 30%-a staking és battle nyeremény. Végül, de nem utolsó sorban 10%-ot a közösségben osztanak szét a részvétel iránti hála kifejezéseként.

Egységben az erő, avagy bemutatkozik a Meme Kombat csapata

A csapat büszke az alapítójára, Matt Whiteman-ra, és ha csak egy keresztnév erejéig is, de a többiek (frontend fejlesztő, blokklánc fejlesztő, technológiák felelőse, tartalom és műveletek felelőse) is felvállalják magukat. Viszont a projektvezető tapasztalata van akkora húzóerő, hogy ezt elnézzük nekik.

Ütemterv - Mutatjuk, hogy mire számíthatsz

Az ütemterv teljes mértékben kifejezi a csapat elhivatottságát, és kitűnik belőle a folyamatos fejlődés iránti igényük. Az előértékesítés, és a platform indítása, majd a játék 1. évadának debütálása után hamarosan a 2. évad is színre lép új csatákkal és jutalmazási lehetőségekkel.

A csapat az új funkciók, a platform, és a tokenomika tekintetében is számít a közösség véleményére, és ezeket figyelembe véve alakítja majd a fejlesztéseket. Ráadásul megszellőztették, hogy 2024-ben új partneri megállapodásokra is sor kerülhet.

A Meme Kombat projekt - ahhoz képest, hogy még csak az előértékesítésénél tart - kifejezetten népszerű, X oldala majdnem 11 000 fős, a Telegramon pedig több mint 6600 fős közössége van.

Fektess be te is 2024 egyik legjobb kriptójába, a Meme Kombat-ba! Nagy hasznossággal, és remek árpotenciállal rendelkező érme, mely minden bizonnyal újradefiniálja majd a kriptoteret. Juss hozzá a natív tokenjéhez minél olcsóbban, és élvezd a vele járó előnyöket!

Tekintsd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Ezek is érdekelhetnek:

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

Az óra ketyeg - ezért kapkodják el a befektetők ezt a kriptót

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás: