Ki nyeri a mém érmék csatáját?

Izgalmas év áll mögöttünk: forradalmian új projektek indultak, aztán először összeomlott az FTX, majd bukását követték a meredeken zuhanó kriptoárfolyamok is. Ám minden jó, ha vége jó alapon megérintette a piacot a fellendülés ereje is.

Ki nyeri a mém érmék csatáját?

De koncentráljunk a jövőre: szerintünk a 2024-es évet tekintve a legnagyobb lehetőségek a Meme Kombat mém érmében rejlenek, és az is könnyen előfordulhat, hogy uralja majd a kriptovilágot.

Mivel egyébként is itt az ideje az előrelátó befektetési döntések meghozatalának, vizsgáljuk meg most alaposabban a Meme Kombat tokent.

Izgalmas mémcsaták, csábító hozam, és gazdag lekötési jutalmak 

Ez a tökéletes receptje az új Play 2 Earn érmének, a Meme Kombat-nak. Jelenleg az 1. szezon bajnokságai az aktuálisak, de közeleg a 2. szezon csupa újdonsággal, még több játékkal és új karakterekkel karöltve. A harcok eredményére fogadni is lehet, és ezekkel tovább gyűjthetők az $MK tokenek is.

Nyílt titok, hogy a szakértők ezt az érmét 2024 egyik legnagyobb esélyesének tartják. Árfolyam előrejelzésük alapján az $MK akár ötvenszeres nyereséget is hozhat majd az élelmes befektetők számára a CEX-re való bevezetés után. Ez azt jelenti, hogy egy $MK várhatóan 5 dollárt fog érni, és az évtized végére a Meme Kombat akár 16 dollárig is felkúszhat.

Mivel a Meme Kombat egy staking platform is, aki most leköti az érméit, várhatóan 216%-os APY-ban részesül majd akkor, amikor az ICO zárultával kiveszi azokat a poolból. Sőt, a stakelt MK érméket be lehet fektetni a mémek között zajló harci játékba is, hogy aztán még több token üthesse a markunkat.

A Meme Kombat már csak azért is néz nagy reményekkel a 2024-es év elé, mert rengeteg hasznosságot, és jutalmat nyújt a befektetői számára. Ezennel kijelenthetjük, hogy a hasznosságot nélkülöző mém érmék kora végérvényesen lejárt, és új szelek fújnak a kriptopiacon.

De vajon mekkora a befektetői bizalom mértéke a Meme Kombat körül? Amikor felkeressük a projekt hivatalos honlapját, azt találjuk, hogy a csapat eddig több, mint 4,1 millió dollárt gyűjtött össze, ami azért elég számottevő a kriptopiaci berkekben. 

Játék az élet

A Meme Kombat kitűnik a hagyományos mém érmék világából, hiszen Web3 játékarénájában majd olyan népszerű mémek szállnak ringbe egymással, mint Doge, Shiba és Pepe. A harcokat a mesterséges intelligencia szimulálja, és a csaták abszolút kiszámíthatatlanok. 

meme stakelés

A játékosok többféle módon is fogadhatnak, és ha szerencséjük van, további MK tokenekkel gazdagodnak.

Hogyan vásárolj be az érmékből

Egy MK natív érme cikkünk írásakor 0,257 dollárt kóstál, de már közeleg a következő szakasz, hogy aztán a két ünnep között 0,268 dollárra emelkedjen. Tehát minél hamarabb lép valaki, annál kedvezőbb áron szerezheti be ezt a népszerű mém érmét.  

mém érmék

Vásárolni a kriptotárcád csatlakoztatásával, ETH, vagy USDT segítségével tudsz, a projekt hivatalos honlapján. Használhatsz Binance Smart Chain BNB-t és USDT-t is. Add meg a vásárolni kívánt tokenek mennyiségét (arra ügyelj, hogy a hálózati díjakra tegyél félre 0,15 ETH-t), majd fejezd be a vásárlást. A tranzakció jóváhagyásának ideje maximum pár percet vesz igénybe.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Tokenomika magasfokon

tokenomika

A Meme Kombat mém érme tokenomikája szerteágazó, és kellőképpen igazságos. 50%-át szánták az előértékesítésre, 10%-ot különítettek el a decentralizált tőzsdei listázás likviditásának fedezésére, 30%-a staking és battle nyeremény. Végül, de nem utolsó sorban 10%-ot a közösségben osztanak szét a részvétel iránti hála kifejezéseként.

Egységben az erő, avagy bemutatkozik a Meme Kombat csapata

A csapat büszke az alapítójára, Matt Whiteman-ra, és ha csak egy keresztnév erejéig is, de a többiek (frontend fejlesztő, blokklánc fejlesztő, technológiák felelőse, tartalom és műveletek felelőse) is felvállalják magukat. Viszont a projektvezető tapasztalata van akkora húzóerő, hogy ezt elnézzük nekik.

Ütemterv - Mutatjuk, hogy mire számíthatsz

Az ütemterv teljes mértékben kifejezi a csapat elhivatottságát, és kitűnik belőle a folyamatos fejlődés iránti igényük. Az előértékesítés, és a platform indítása, majd a játék 1. évadának debütálása után hamarosan a 2. évad is színre lép új csatákkal és jutalmazási lehetőségekkel.

A csapat az új funkciók, a platform, és a tokenomika tekintetében is számít a közösség véleményére, és ezeket figyelembe véve alakítja majd a fejlesztéseket. Ráadásul megszellőztették, hogy 2024-ben új partneri megállapodásokra is sor kerülhet.

A Meme Kombat projekt - ahhoz képest, hogy még csak az előértékesítésénél tart - kifejezetten népszerű, X oldala majdnem 11 000 fős, a Telegramon pedig több mint 6600 fős közössége van.

Fektess be te is 2024 egyik legjobb kriptójába, a Meme Kombat-ba! Nagy hasznossággal, és remek árpotenciállal rendelkező érme, mely minden bizonnyal újradefiniálja majd a kriptoteret. Juss hozzá a natív tokenjéhez minél olcsóbban, és élvezd a vele járó előnyöket!

Tekintsd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Ezek is érdekelhetnek:

5 kriptó, amiből be kell tárazni még 2024 előtt

Az óra ketyeg - ezért kapkodják el a befektetők ezt a kriptót

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Vízerőművet tervez a román kormány az Erdélyi-szigethegységben

Szivattyús energiatároló vízerőművet építtetne a román kormány az Erdélyi-szigethegységben, a megvalósíthatósági tanulmányra kiírt tenderre két ajánlat érkezett - írja az economedia.ro.
2024. 06. 19. 12:00
Megosztás:

Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak a készlet erejéig - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán, a vízosztás kezdetének reggelén az MTI-vel.
2024. 06. 19. 11:30
Megosztás:

Eddigi legsúlyosabb veresége előtt áll a Konzervatív Párt Nagy-Britanniában

A kedden ismertetett legfrissebb felmérés szerint eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedheti el a jelenleg kormányzó brit Konzervatív Párt a július 4-i parlamenti választásokon.
2024. 06. 19. 11:00
Megosztás:

Az olasz szenátus rábólintott a közvetlen kormányfő-választásra

Az olasz parlament felsőháza első olvasatban megszavazta a jobboldali kormány alkotmánymódosító javaslatát a miniszterelnök közvetlen megválasztásáról, amire a baloldali ellenzék utcai tüntetéssel válaszolt Rómában kedden este.
2024. 06. 19. 10:30
Megosztás:

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
2024. 06. 19. 10:00
Megosztás:

Erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 19. 09:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, a tokiói tőzsde 0,28 százalékos emelkedéssel, 38 535 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix mutató 0,30 százalékkal nőtt.
2024. 06. 19. 09:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a BÉT-en

Mérsékelt mozgással, iránykereséssel indulhat a kereskedés szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A BUX 120,63 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 69 832,54 ponton zárt kedden.
2024. 06. 19. 08:30
Megosztás:

A munkáltatók szerint is égető reformok szükségesek a munkásszállóknál

Óriási lenne az igény a piacon a modern munkásszállók iránt. Megfelelő szállás biztosítása esetén ugyanis nagyobb az esély, hogy a potenciális munkaerő munkát vállal olyan hiányterületeken és régiókban, amely a lakhelyétől jóval távolabb található. Éppen ezért a kormány is kiemelten támogatja a modern munkásszállások létrehozását annak érdekében, hogy a munkavállalók mobilitása növekedjen, és a szállások minősége javuljon – hangsúlyozza Tóth Olivér, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 06. 19. 07:30
Megosztás:

A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

A MicroStrategy az egyik olyan tradícionális intézmény, amely támogatja a kriptovalutákat, és még mindig nem hagyták abba ezt a tevékenységet. A legfrissebb fejlemények szerint több jelentés is azt állítja, hogy a MicroStrategy 500 millió dollár értékű részvény eladását tervezi további Bitcoin vásárlások finanszírozására.
2024. 06. 19. 07:00
Megosztás:

Változatosan alakulnak az ingatlanárak a hazai kiemelt üdülőövezetekben

Összességében emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Indexből, az MBH Csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.
2024. 06. 19. 06:30
Megosztás:

Hogyan szerezzük és tartsuk meg a legjobb kollégákat?

Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a Fivosz HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésben keresték a választ arra, milyen az ideális munkahely 2024-ben.
2024. 06. 19. 06:00
Megosztás:

Ezért buknak el a startupok az első három évben

Az első három év a legkritikusabb a startupok életében, ekkor bukik el ugyanis a legtöbb jó ötlet. A start it @K&H inkubátorprogram szerint ennek két fő oka, hogy egyrészt a startupok ritkán végeznek piackutatást, így nem egy valós, sokakat érintő problémára hoznak megoldást. Másrészt nincs egy jól átgondolt és felépített üzleti modelljük. Mutatjuk, hogy lehet ezeket elkerülni, áthidalni.
2024. 06. 19. 05:30
Megosztás:

Döntött az OXO Technologies közgyűlése a társaság székhelyének áthelyezéséről Hollandiába

Az OXO Technologies Holding Nyrt. kedden megtartott közgyűlése egyhangúlag és véglegesen jóváhagyta a társaság székhelyének áthelyezését Budapestről a hollandiai Rotterdamba - tájékoztatta az MTI-t a társaság kedden.
2024. 06. 19. 05:00
Megosztás:

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

Az ingatlanpiac egyes szegmenseiben lassú javulás várható, miközben az ESG szempontok egyre hangsúlyosabbak – derül ki a DLA Piper Hungary Real Estate Intelligence Report 2024 kiadványából. Borbély Gábor, partner, a DLA Piper Hungary finanszírozási és ingatlanjogi csoportvezetője és Balogh Tamás a DLA Piper Hungary vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader ismertetik a hazai ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb trendeket.
2024. 06. 19. 04:30
Megosztás:

Júniustól szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére

Júniustól új szakasz következik a monetáris politikában, ebben az időszakban a jegybank számára érdemben szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a monetáris tanács keddi kamatdöntését követő online háttérbeszélgetésen.
2024. 06. 19. 04:00
Megosztás:

Célzott támogatások segítik a hazai burgonyatermesztést

Kiemelt feladat, hogy versenyképes legyen a hazai burgonyatermesztés és a gazdálkodók megfelelő árualappal rendelkezzenek - mondta Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint Farkas Sándor, a tárca parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács szakmai rendezvényén, amelyet az I. Nemzetközi burgonya világnap alkalmából rendeztek meg.
2024. 06. 19. 03:30
Megosztás:

Adatlopásoktól rettegnek a vásárlók

Egyre több vevő aggódik amiatt, hogy a vásárláskor megadott adatai kiszivárognak, ami a kereskedőket is lépésre kényszeríti – mutat rá az EY legfrissebb, 30 ország több mint 23 000 fogyasztójának megkérdezésével készült nemzetközi kutatásából.
2024. 06. 19. 03:00
Megosztás:

Zöld utat kapott a Merck vakcinája az USA-ban

A Merck Capvaxive nevű tüdőgyulladás elleni vakcinájának használatát engedélyezték az Egyesült Államokban, ami jó hír a Mercknek, azonban rossz hír a rivális terméket gyártó Pfizernek, amely az évi 6 milliárd dollárt termelő Prevnar vakcinát forgalmazza.
2024. 06. 19. 02:30
Megosztás:

Így emelkedik a nyugdíj korhatár a magyar jogszabályok alapján!

A társadalombiztosítási öregségi nyugdíjkifizetéseket az 1997. évi LXXXI törvény szabályozza, melynek 18. §-a szól az öregségi nyugdíjkorhatárról az alábbiak szerint:
2024. 06. 19. 02:00
Megosztás: