Az óra ketyeg - ezért kapkodják el a befektetők ezt a kriptót

Írásunk idején a népszerű előértékesítési projekt, a Bitcoin Minetrix már a gyűjtés 15. szakaszánál tart. A projekt készítői mostanáig több mint 5.6 millió dollár értékben adott el a natív ERC-20 BTCMTX tokenekből, így rövidesen listázásra is kerülhetnek a tokenek.

Az óra ketyeg - ezért kapkodják el a befektetők ezt a kriptót

Mivel minden nappal közelebb kerülünk a tokenek végleges árához, ezért érdemes lehet minél hamarabb biztosítani a helyed a befektetők táborában.

Ha még nem vagy biztos abban, hogy miért érdemes belevágni a BTCMTX felvásárlásába, összegyűjtöttünk 5 olyan okot, amelyek ismeretében már nem lehet kérdés, hogy megéri-e a csatlakozás. 

A Bitcoin Minetrix demokratizálja a kriptobányászatot

A BTCMTX legfontosabb részét kétségtelenül a bányászat, illetve az így megszerezhető jutalmak alkotják. A különleges felépítésének köszönhetően bárki képes lehet részesedni a BTC bányászatával megszerezhető jutalmakban bármilyen költséges befektetés nélkül.

Mindössze annyit kell ehhez tenned, hogy vásárolsz a BTCMTX-ből, majd lekötöd a rendekezésedre álló altcoinokat. Ezt követően felhőalapú teljesítményt fogsz kapni, aminek arányában részesedhetsz majd a sikeresen kibányászott BTC-ből.

BTC

Ez a felépítés pedig abszolút ellentétes a jelenlegi piaci trendekkel. Jelenleg ugyanis a legtöbb kibányászott BTC egy maréknyi óriásvállalattól érkezik. Más szóval a piac mostani felépítése maximális szembe fordul Satoshi eredeti, decentralizált álmával. 

Azonban a Bitcoin Minetrixnek köszönhetően ismét elérhetővé válnak a hétköznapi emberek számára is a BTC jutalmak.

Magas jövedelem stakeléssel és bányászattal

A bányászati jutalmak mellett továbbá a tokenek stakelésével magas BTCMTX jutalmat is lehet szerezni. A dinamikusan változó stakelési medencével így jelenleg éves szinten több mint 100 százalékos hozamra számíthatnak a passzív befektetők.

Ráadásul mivel az Ethereum okokszerződése lehetővé teszik a listázás előtt stakelést, ezért már közvetlenül a vásárlást követően le tudod kötni a tokeneket. A projekt soft capje 15 millió dollárnál van, vagyis kevesebb mint 3 hónap alatt a gyűjtés közel fele teljesült.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Elképesztő növekedési potenciál

A fejlesztők tervei szerint a Bitcoin Minetrix listázásával egyidőben elérhetővé fog válni az ökoszisztéma mobilalkalmazása, továbbá számos partneri megállapodásra is sor fog kerülni.

Az ambíciózus célokra pedig nem csupán a befektetők tömegei, hanem a legnagyobb kriptoszakértők is felkapták a fejüket.

Például No Bs Crypto szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy már röviddel a listázást követően a BTCMTX értéke a 100-szorosára emelkedik. Hasonló véleményen van Connor Kenny, aki szerint a páratlan bányászati megoldás és a magas passzív jövedelem miatt befektetők tömege fog kikötni a projekt mellett.

Az ilyen és ehhez hasonló vélemények miatt a projekt gyűjtésének üteme folyamatosan gyorsul, ezért akár már a tervezett időpont előtt lezárulhat az előértékesítés.

Fókuszban a biztonság és a használhatóság

Annak ellenére, hogy a Bitcoin Minetrix egy új projekt, a készítők számára az elsődleges szempont a BTCMTX-szel kapcsolatban a biztonság. A vásárlás során a MetaMask tárcáddal pillanatok alatt el tudod végezni a tranzakciót, továbbá a vásárolt tokeneket akár azonnal le is tudod kötni.

Hála az egyértelmű, magyar nyelven is elérhető utasításoknak, a felhasználók mindig tudni fogják, mi a következő lépés a vásárlás, lekötés vagy a tokenek felvétele során.

Továbbá az eredeti befektetésedhez bármikor hozzá tudsz majd férni, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a megvásárolt BTCMTX-nek már bottal ütheted a nyomát.

Az izgalmas ütemterv miatt képes lesz a Bitcoin Minetrix kiállni az idő próbáját

A csapat egy különleges ütemtervet hozott létre, aminek hála egyértelműen nyomon lehet követni a projekt előtt álló mérföldköveket. 

Itt egyértelműen látható, hogy a csapat kifejezetten hosszú távú terveket dédelget, így idővel a szektor egyik legnagyobb szereplőjévé válhat a Bitcoin Minetrix.

Az első időszak során a marketing kapja a főszerepet, ezt követően azonban már alkalmazások fejlesztése és a csapat bővítése kerül előtérbe. 

Mi a következő lépés a Bitcoin Minetrix számára?

Mostanáig a projekt 5.6 millió dollárt tudott gyűjteni, ami alapján elmondható, hogy a bevételek az eredeti tempónál gyorsabban növekednek. Ennek fényében akár már 2-3 hónapon belül is elképzelhető lehet, hogy listázásra kerülnek a BTCMTX tokenek.

A Bitcoin Minetrix így várhatóan nem sokkal az áprilisi bitcoin felezés előtt válik majd elérhetővé, aminek köszönhetően a bitcoinbányászat különösen népszerű lehet.

Ilyen piaci környezetben jó eséllyel a bitcoin értéke is képes lesz a kiugró növekedésre, már egészen minimális idő alatt is.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, abban az esetben látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Ezek is érdekelhetnek:

2024 a mém kriptók éve lesz?

A 17 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

Sokat kerestek idén a Bitcoin tulajdonosok, a bányászat mégis jövedelmezőbb volt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás: