Kínai horoszkóp 2024 - mit hoz Neked a Sárkány éve 2024-ben?

Kínai horoszkóp 2024-ben a Sárkány éve lesz. Mit kell tudni a kínai horoszkópban a sárkányról és mit hozhat a sárkány éve 2024-ben? Az ősi kínai horoszkópban a sárkány egy erőteljes és jelentős szimbólum, és amikor a sárkány évét üdvözöljük, általában azt tartják, hogy különösen kreatív, szerencsés és nagy lehetőségekkel teli év vár ránk. Cikkünkben részletesen elemezzük, hogy mit hoz a kínai horoszkóp 2024 Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó jegyek szülöttei számára.

Kínai horoszkóp 2024 - mit hoz Neked a Sárkány éve 2024-ben?

A sárkány a kínai csillagjegyek sorrendjében az ötödik állat. A kínai kultúrában a sárkány jó szerencsét, erőt, egészséget és a férfiasság Yang elemét szimbolizálja.

A sárkány egyedülálló, mert ez az egyetlen mítikus lény az összes kínai csillagjegy között, és a sárkány évében több gyermek születik, mint bármely más állat évében.

Más kultúrákban, például a nyugati kultúrákban, a sárkányt gyakran a gonosz és sötétség szimbólumaként tekintik. Azonban Kínában a sárkányt császári hatalom és tekintély szimbólumaként tartják számon.

A sárkány évében született emberek személyiségjegyei: karizmatikusak, intelligensek, magabiztosak, erősek, és természetesen szerencsések és tehetségesek. Minden, amit tesznek, azt általában a legjobb tudásuk szerint, magas szabványok szerint végzik.

Miért kiemelt fontosságú a kínai horoszkópban a Sákány?

kínai horoszkóp 2024 a Sárkány éve

A sárkány kiemelt fontosságú és különleges helyet foglal el a kínai horoszkópban több okból kifolyólag:

Mítikus szimbólum: A sárkány Kínában és más ázsiai kultúrákban is hosszú ideje szimbolizálja a hatalmat, a szerencsét és a jóvátehetetlen erejét. A kínai néphit szerint a sárkányok összefonódnak a természettel és a csillagokkal, ami erőt és befolyást képvisel.

Császári jelkép: Kínai történelemben a sárkány gyakran kapcsolódott a császári hatalomhoz. Az ősi Kínában a császárt gyakran "az ég fia" vagy "a sárkány fia" címmel illették meg, ami a sárkányhoz fűződő szoros kapcsolatot hangsúlyozta.

Szerencse hordozója: A sárkányt a kínai kultúrában hagyományosan szerencsével és gazdagsággal azonosítják. Úgy vélik, hogy a sárkány évében született emberek különleges szerencsében és sikerekben részesülhetnek.

Jegyek közötti egyetlen mítikus lény: A kínai zodiákusban a sárkány az egyetlen mítikus lény, minden más jegy valós állatokhoz kötődik. Ez teszi még különlegesebbé és egyedivé a sárkány jegyét.

Erő és hatalom szimbóluma: A sárkány erőt, hatalmat és vezetői képességeket szimbolizál, és azokat az embereket, akik a sárkány évében születtek, gyakran vezetőként és befolyásos egyéneként tartják számon.

Ezen okok miatt a sárkány jegye kiemelt fontossággal bír a kínai zodiákusban, és az emberek gyakran rendkívül pozitívan értékelik, hiszen a sárkány évében születetteket különlegesnek és szerencsésnek tartják.

Mit hoz a kínai horoszkóp 2024-ben?

kínai horoszkóp 2023 Patkány, Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó jegyek

Szerencsés év: A sárkány évét általában szerencsésnek és sikeresnek tartják. Sok pozitív energia és lehetőség jöhet az életedbe.

Kreativitás és ambíció: A sárkány erőteljes szimbólum, ami erőt, ambíciót és kreativitást hordoz magában. Ez az év kedvező lehet a nagy tervek megvalósításához és új projektek elindításához.

Karrier és munka: A sárkány éve erős vezetői képességeket hozhat elő az emberekből. Kiváló lehetőség lehet arra, hogy előre lépj a karrieredben és irányító pozíciókat foglalj el.

Sok munka és elkötelezettség: A sárkány évében az eredményeket általában kemény munkával és elkötelezettséggel érheted el. Az ambícióddal és kitartásoddal sok mindent elérhetsz a Sárkány évében 2024-ben a kínai horoszkóp szerint.

Vigyázz a túlzott optimizmussal: Bár a sárkány évének általában pozitív energiái vannak, fontos, hogy ne essenél túlzott optimizmus áldozatául, és ne hagyd figyelmen kívül a kockázatokat és az óvatosságot.

Személyes kapcsolatok: A sárkány évében is fontosak a személyes kapcsolatok és a barátságok. Az erős közösségi háló segíthet támogató hátteret biztosítani a céljaid eléréséhez.

Érdemes tudni, hogy a kínai horoszkóp 2024-ben is változó asztrológiai jegyekkel operál, így az egyes sárkány évek hatása a személyes horoszkópodban egyéb elemektől is függ. Mindenkinek saját egyéni körülményei és születési jellemzői vannak, amelyek befolyásolják, hogyan éli meg a sárkány évét. Azonban az általános jellemzők alapján a sárkány éve általában lehetőségeket és sikereket hoz, amennyiben megfelelően kihasználjuk és keményen dolgozunk azok eléréséért.

Mit hoz az egyes jegyeknek a sárkány éve a kínai horoszkóp 2024 szerint?

Mire számíthat az egyes horoszkópjegyű ember 2024-ben a sárkány évében? Nézzük meg egyesével sorban! Kínai horoszkóp a különböző jegyekre 2024-ben, a sárkány évében.

kínai horoszkóp 2024

Kínai horoszkóp 2024 Patkány (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008):

A sárkány évében a Patkány jegyű emberekre izgalmas utazások és új lehetőségek várnak. Használd ki a kreativitásodat és intelligenciádat, hogy kiemelkedő eredményeket érhess el karrieredben és személyes életedben. Az új kapcsolatok és barátságok is hozzájárulnak majd boldogságodhoz.

Pénz: 2024 a Patkány jegyűek számára pénzügyi stabilitást és lehetőségeket hoz. Az év kezdetén fontos lehet, hogy felülvizsgáld pénzügyi helyzetedet és terveidet. Lehet, hogy megfontolhatod beruházásokat vagy megtakarításokat, amelyek hosszú távon biztosítják anyagi biztonságodat. Az óvatosság mindig jó, de ne félj lépni azokra a lehetőségekre, amik pénzügyi növekedést hozhatnak számodra.

Egészség: Az egészség és az jóllét a 2024-es évben kiemelt fontossággal bír a Patkány jegyűek számára. Legyen az egészséges életmód, rendszeres testmozgás vagy egészséges étrend, próbálj meg odafigyelni a testi és mentális egészségedre. Az év során időt szánj a pihenésre és a stresszkezelésre is. Ha az egészséged megfelelő állapotban van, könnyebben tudsz majd kihasználni a más területeken felmerülő lehetőségeket.

Szerelem: A szerelem terén 2024 egy érdekes év lehet a Patkány jegyűek számára. Ha már párkapcsolatban élsz, ez az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor is fontos lehetőségek jöhetnek számodra. Az új ismeretségek és kapcsolatok a sárkány évében különösen előnyösek lehetnek. Legyél nyitott az új lehetőségekre, és hagyj időt a személyes életednek.

Részletes kínai horoszkóp 2024 a patkány jegyűeknek ITT.

Kínai horoszkóp 2024 Bivaly (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009):

A Bivaly jegyű embereknek a sárkány évében kitartásra és fegyelemre lesz szükségük. Az elkötelezettség és a kemény munka vezet majd sikerhez. Legyél óvatos pénzügyeid kezelésében, és ne szaladj hirtelen döntések után. Az erőfeszítéseid hosszú távon kifizetődnek majd.

Pénz: A 2024-es év a pénzügyi stabilitás és a megtakarítások időszaka lehet a Bivaly jegyűek számára. Érdemes lehet felülvizsgálni a pénzügyi terveket és megtakarítási célokat. Ha most beruházásokba vagy hosszú távú tervekbe fogsz, akkor hosszú távon anyagi biztonságot teremthetsz magadnak és a családodnak. Az évben légy óvatos a pénzügyi kiadásokkal, és kerüld az impulzív vásárlásokat.

Egészség: Az egészség és a testi jóllét kiemelt fontossággal bír a 2024-es évben. Vigyázz magadra, és ne hanyagold el az egészséges életmódot. A rendszeres testmozgás és az egészséges étkezés segít megőrizni az erődet és vitalitásodat. Emellett ne feledkezz meg a mentális egészségről sem. Időt szánj a stresszkezelésre és a relaxációra, hogy kiegyensúlyozott és pozitív életszemlélettel nézz szembe az év kihívásaival.

Szerelem: A szerelem terén a 2024-es év változást hozhat a Bivaly jegyűek életébe. Ha párkapcsolatban élsz, az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére a partnereddel. Ha szingli vagy, ne zárd el magad a lehetőségektől, mert új és izgalmas kapcsolatok keletkezhetnek. Az év során légy nyitott és kommunikatív a szerelmi életedben, és tartsd szem előtt a kölcsönös tisztelet és megértés fontosságát.

Részletes kínai horoszkóp 2024 bivaly jegyűeknek ITT.

Kínai horoszkóp 2024 Tigris (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010):

kínai horoszkóp 2024 a sárkány éve

A Tigris jegyűek számíthatnak egy lendületes évre. Az önbizalmuk és vezetői képességeik segítenek abban, hogy számos új lehetőséget kihasználjanak. Legyenek nyitottak a változásra, és keressék az inspirációt környezetükben. A szerencse is melléjük áll, ha mernek kockáztatni.

Pénz: A 2024-es év a Tigris jegyűek számára pénzügyi előrelépést és gazdagságot hozhat. Az év kedvező lehetőségeket hozhat karrieredben és anyagi területen. Az intelligenciád és a vezetői képességeid segítenek abban, hogy kihasználd ezeket a lehetőségeket. Ne félj kockáztatni és befektetéseket tenni, de legyél óvatos és alapos a pénzügyi tervezésben és befektetésekben.

Egészség: Az egészség és a jóllét terén a 2024-es év a Tigris jegyűek számára dinamikus lehet. A testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend fontosak lesznek, hogy fenntartsd energiádat és vitalitásodat. Vigyázz az egészségedre és ne hanyagold el az időszakos orvosi ellenőrzéseket. Emellett az érzelmi egészségedre is figyelj oda, és keress kiegyensúlyozott és stresszmentes módszereket a problémák kezelésére.

Szerelem: A szerelem terén a 2024-es év lehetőségeket hoz a Tigris jegyűek számára. Ha már párkapcsolatban élsz, ez az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére a partnereddel. Ha szingli vagy, ne zárd el magad a lehetőségektől, mert új és izgalmas kapcsolatok jöhetnek létre. Az év során légy nyitott és kommunikatív a szerelmi életedben, és hagyj helyet az érzelmi kötődésnek.

Részletes horoszkóp a tigis szülötteinek 2024-re.

Kínai horoszkóp 2024 Nyúl (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011):

A Nyúl jegyűek számára a kínai horoszkóp 2024-ben, a sárkány évében a harmónia és a kiegyensúlyozottság fontos lesz. A stressz és a nyomás könnyen felgyülemlhet, de ha tudatosan kerested a belső béke és a pihenés lehetőségeit, akkor boldog és sikeres év vár rád. Szánj időt a személyes kapcsolataid ápolására is.

Pénz: A 2024-es év a Nyúl jegyűek számára pénzügyi területen némi kihívást hozhat. Fontos, hogy fokozottan figyelj a pénzügyi tervezésre és a kiadások ellenőrzésére. A költségvetés kiegyensúlyozásával és takarékossággal elkerülheted a pénzügyi nehézségeket. Ne feledkezz meg a megtakarításokról sem, mivel hosszú távon biztonságot nyújthatnak.

Egészség: Az egészség terén a 2024-es évben a Nyúl jegyűek számára a stressz kezelése és az egészséges életmód kiemelt fontossággal bír. Az év során időt szánj a pihenésre és a relaxációra, hogy kiegyensúlyozottan nézz szembe a mindennapok kihívásaival. Rendszeresen mozogj és figyelj oda az étrendedre, hogy erősítsd az immunrendszeredet és megőrizd a jó fizikai és mentális egészséget.

Szerelem: A szerelem terén a 2024-es év új lehetőségeket hozhat a Nyúl jegyűek számára. Ha már párkapcsolatban élsz, az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére a partnereddel. Ha szingli vagy, ne zárd el magad a lehetőségektől, mert új és izgalmas kapcsolatok keletkezhetnek. Az év során légy nyitott és kommunikatív a szerelmi életedben, és hagyj helyet az érzelmi kötődésnek.

A Nyúl részletes 2024-es kínai horoszkópja ITT olvasható.

Kínai horoszkóp 2024 Sárkány (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012):

A saját jegyed évében számodra a sárkány év különleges lehetőségeket hozhat. Legyél bátor és használd ki a belső erőd és kreativitásod. Vezetői képességeid előtérbe kerülhetnek, és elérheted a kitűzött célokat. Ne habozz kihasználni azokat a lehetőségeket, amik elé kerülnek.

Pénz: A 2024-es év a Sárkány jegyűek számára lehetőségeket hoz a pénzügyek terén. Az év kezdetén érdemes lehet áttekinteni a pénzügyi céljaidat és terveidet. Az intelligenciád és a vezetői képességeid segítenek abban, hogy kihasználd a pénzügyi lehetőségeket. Lehetnek vállalkozói lehetőségek, befektetések vagy új karrierajánlatok, amelyek hozzájárulnak anyagi biztonságodhoz. Legyél körültekintő a pénzügyi döntéseidben és tartsd szem előtt a hosszú távú terveket.

Egészség: Az egészség terén a 2024-es évben a Sárkány jegyűek számára fontos a megfelelő egyensúly megtalálása. Mivel hajlamos lehetsz a túlhajszolásra, fontos, hogy időt szánj a pihenésre és a stresszkezelésre. Tartsd fenn az egészséges életmódot, rendszeresen mozogj, és figyelj oda az étkezésedre. Az életminőséged javítása érdekében keress kiegyensúlyozott életmódot.

Szerelem: A szerelem terén a 2024-es év izgalmas lehet a Sárkány jegyűek számára a kínai horoszkóp 2024 alapján. Ha már párkapcsolatban élsz, az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére a partnereddel. Ha szingli vagy, ne zárd el magad a lehetőségektől, mert új és izgalmas kapcsolatok jöhetnek létre. Az év során légy nyitott és kommunikatív a szerelmi életedben, és hagyj helyet az érzelmi kötődésnek.

A részletes kínai horoszkóp a sárkány jegyűeknek 2024-re ITT olvasható.

Kínai horoszkóp 2024 Kígyó (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013):

A Kígyó jegyűek számára a sárkány évében a változások és az átalakulások lehetősége áll fókuszban. Vizsgáld meg a céljaidat és azokat a területeket, ahol fejlődésre van szükség. A kreativitásod és megfigyelőképességed segít abban, hogy megtaláld az új utakat és lehetőségeket.

Pénz: A 2024-es év a Kígyó jegyűek számára pénzügyi sikerek és lehetőségek időszaka lehet. Az év során figyelj a pénzügyi tervezésre és az okos befektetésekre. Az intelligenciád és az éles gondolkodásod segíthet abban, hogy megtaláld a legjobb pénzügyi utat. Ne félj kockáztatni, de legyél körültekintő és alapos a döntéseidben.

Egészség: Az egészség terén a 2024-es évben a Kígyó jegyűek számára fontos az egyensúly megtalálása. Ne hagyd, hogy a stressz és a munka eluralkodjon az életeden. Időt szánj a pihenésre és a relaxációra. A testmozgás és az egészséges étkezés is kiemelten fontos lesz az energiaszinted és az immunrendszered erősítése érdekében.

Szerelem: A szerelem terén a 2024-es év izgalmas lehet a Kígyó jegyűek számára. Ha már párkapcsolatban élsz, az év lehetőséget kínál a kapcsolat mélyítésére és az együttműködés erősítésére a partnereddel. Ha szingli vagy, ne hagyd ki az esélyeket, mert új és izgalmas kapcsolatok jöhetnek létre.

Részletes Kígyó kínai horoszkóp 2024-re ITT olvasható.

Kínai horoszkóp 2024 Ló (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014):

A Ló jegyűekre a sárkány évében a kommunikáció és a kapcsolatok kiemelten fontosak lesznek. Használd ki a szóbeli és írásbeli kifejezőkészségedet, hogy megértessd magad másokkal. Az új barátságok és kapcsolatok új lehetőségeket hozhatnak számodra.

Pénz: A Ló jegyűek számára a 2024-es év az anyagi megerősödést hozhatja el akkor, ha februárban meghallgatják egy ismerősük ötletét. A befektetés elsőre bár meredeknek és kockázatosnak tűnik, de érdemes megfontolni azt és alapos jogi áttekintés után belevágva szép haszonnal kecsegtet.

Egészség: A Ló jegy szülöttei az év második felében komolyabb fogászati kezelés előtt állnak. Ha már ismert a probléma érdemes lehet azonnal kezeltetni, mert az idő múlásával egyre nagyobb bonyodalmakat okozhat. Egy korábbi egészségügyi problémád viszont – egy új kezelési módszer segítségével – megoldást és teljes gyógyulást hoz a Lovaknak.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy akkor az év nyári hónapjaiban komoly esélyed van egy régi ismerősön keresztül megtalálni azt az embert, akit mindig is szerettél volna párodul. Ha párkapcsolatban élsz akkor a nyár folyamán jelentős „kirohanás”-ban lesz részed, mely jelenthet akár egy végleges szakítást de azt is, hogy a kapcsolatodban olyan változás áll be, mely végre szabaddá tesz mindkettőtöket, azaz a titkos kapcsolat végre nyilvánossá válik.

A ló jegyűek részletes kínai horoszkópja 2024 ITT olvasható.

Kínai horoszkóp 2024 Kecske (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015):

A sárkány évében a Kecske jegyűeknek fontos lesz a célok kitűzése és a kitartás. Hagyd magad mögött a kétségeket, és higgy magadban. A kreativitásod és az érzékenységed segíthet abban, hogy sikeresen leküzdd az akadályokat.

Pénz: A Kecske jegyűek pénzügyi tartalékai elfogynak az év elején és valami mellékes kereset, vagy másodállás után kell nézniük. Azonban az év 3. és 7. havában szerencsejáték nyereség hozhat számunkra megkönnyebbülést az anyagi gondokból. A lottójátékokat érdemes ebben az időszakban játszaniuk, a szerencseszámaik pedig a 6, 16, 26 lesznek kiegészítve a születési évük utolsó két számjegyével és a születésnapjuk számjegye.

Egészség: Betegeskedéssel indul a kínai újév, de szerencsére időben hatásos kezelést kapnak, a gyógyulás így is hetekig tart. Az év második felében egy közeli családtagjuk vár majd tőlük segítséget, aki betegség miatt robban le. 

Szerelem: A párkapcsolatban élő Kecskéknek az egész év kiegyensúlyozott párkapcsolatot hoz, így nem kell aggódniuk semmin, és párjukkal is minden a legnagyobb rendben lesz. Az egyedülálló Kecske izgalmas évnek néz elébe, olyannyira, hogy egyszerre két komoly kapcsolat is kibontakozik párhuzamosan, ami azért lesz bonyolult helyzet, mert mindkettő nagyon kedves és szimpatikus ember, így a választás nagyon nehéz. Mivel dönteni kell egy barát fog segíteni abban az őszinte jótanácsaival.

Kínai horoszkóp 2024 Majom (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016):

A Majom jegyűek számára a sárkány évében a változatosság és a kihívások hozhatnak izgalmas lehetőségeket. Legyél nyitott új tapasztalatokra és készségek elsajátítására. Az intelligenciád és a gyors reakcióid segítenek majd a sikeres navigálásban az év során.

Pénz: A Majom jegyűek ritka nagy nyereséget érnek el 2024-ben, mely származhat akár spekulatív befektetésből (pl. kriptodeviza) vagy valamilyen nyereményjátékból. Mivel ”vakarózós” éve lesz a Majmoknak, így könnyen lehet, hogy kaparós sorsjegy fogja meghozni a kaparászással a jelentős, milliós nyereséget.

Egészség: A Majom jegy szülöttei a 2024-es Sárkány évében komoly fejfájással küzdenek majd. A fejfájásukat okozhatja egészségügyi probléma vagy valamilyen pszichés hatás is, mely egy másik családtagjuk miatti aggodalomból származik. Célszerű lenne a családi problémát megoldani, mert ezzel a fejfájásuk is megszűnne és teljesen újjászületnének.

Szerelem: A magyányos Majmok majom-társra lelnek a tavaszi bizsergésben. A kapcsolat egy online platformról vagy közösségi média-felületről indul és az első személyes találkozás alkalmával máris komollyá válik. A társuk Kecske vagy Ló jegyű lesz és néhány hónap alatt már az összeköltözés gondolata is felmerül majd. 

Kínai horoszkóp 2024 Kakas (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017):

A Kakas jegyűekre a sárkány évében a célok megvalósítása és a tervezés lesz fókuszban. A részletes tervezés és a kitartás segítenek abban, hogy elérj minden célkitűzést. Az év során szánj időt arra is, hogy a kapcsolataidat ápoljad és megerősítsd, mivel ezek támogató hátteret biztosítanak majd neked.

Pénz: A Kakas jegyűek a Sárkány évében kikaparják maguknak a hasznot. A nyereség alapja egy ingatlan vagy egy másik értékes vagyontárgy lesz. A pénzükre vigyázzanak, mert egy ártó ember hamis ígéretekkel szeretné majd őket becsapni, de az utolsó pillanatokban győz a józan eszük és elutasítják a kecsegtetőnek tűnő, de zsivány ajánlatot.

Egészség: A Kakas egészségi állapota az év során stabil lesz, kisebb megingások lesznek csak. Egy kisebb lábsérülés lehetséges egy rossz mozdulat miatt, és az év második felében a fogorvosukat is fel kell majd keressék egy kisebb fogászati probléma miatt.

Szerelem: A párkapcsolatban élő Kakasokat az év során többször is csábítás éri, aminek nagyon nehezen tudnak ellenállni, mert a hódító fél jelentős csáberővel bír. A bizonytalan párkapcsolatot akár ez a külső csábítás szét is tudja bomlasztani. Ha azonban erős a Kakas, akkor ellenáll a csáberőnek és párja iránti szerelme ezzel még inkább megerősödik. Az egyedülálló Kakas hosszas hódításba kezd a tavasz kezdetén és bár nagyon lassan bontakozik ki az új kapcsolat, de mégis megéri a türelmet, mert az év végére lángoló szerelemmé válik.

Kínai horoszkóp 2024 Kutya (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018):

A Kutya jegyűeknek a sárkány évében a diplomácia és a tolerancia lesznek fontosak. Kerüld a konfliktusokat, és igyekezz békésen megoldani az esetleges vitákat. Az empátia és a segítőkészség erősítheti a kapcsolataidat, és elősegítheti a sikert a munkahelyeden.

Pénz: A Kutyákra kutyanehéz pénzügyi évkezdés vár. Az év első negyedében anyagi gondjaik megoldását keresik, és hitelfelvételen gondolkodnak. A tavaszi időszakban azonban váratlan pénzmag érkezik, mely lehet egy örökség vagy egy nyeremény is. Érdemes a szerencsejátékokat megpróbálni meg kisebb össszegből milliós nyereségre van kilátásuk. Ez akár rulett, vagy lottójáték is lehet, mindenképp olyan valami, ahol a számok játszzák a fő szerepet. Figyeljenek a 3-as és a 11-es számokra, azok hozzák meg a szerencséjüket.

Egészség: A Kutya egész évben stabil egészégnek örvend, elkerülik még a kisebb megbetegedések is. Míg körülötte egyre több a gond a Kutya valahogy mindig megússza 2024-ben.

Szerelem: Az egyedülálló Kutyák – ha nyitottak rá – egy komoly szerelem előtt állnak. Az illető már többször próbálkozott Náluk, de sosem vették komolyan a közeledését. Most ha esélyt adnak erre és közelebb engedik ezt a személyt rádöbbennek, hogy mennyire harmónikus kapcsolat lesz a vége.

Kínai horoszkóp 2024 Disznó (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019):

2024 kínai horoszkóp disznó

A Disznó jegyűeknek a sárkány évében a szervezettség és a céltudatosság segíthet abban, hogy hatékonyan kezeld az elérhető lehetőségeket. Ne félj a munka és az erőfeszítés elől, mert a kitartásod nagy eredményekhez vezethet. Az egészségedre is figyelj oda, és ne hanyagold el a pihenést.

Pénz: A Disznók egész évben zűrzavaros anyagi helyzetben lesznek és nehezen értik, hogyan nem tudnak kijönni a pénzükből sohasem. A bosszankodásuk odáig vezet, hogy munkahelyet váltanak, így magasabb keresettel és nagyobb karrier-lehetőséggel néznek szembe. Az idősebb Disznó jegyűek a nyugdíjukból ha lottót vesznek a 3. vagy 6. hónapban akkor nagy eséllyel nyerhetnek. Azokat a számokat kell megjátszaniuk, amik a lakásukban a legnagyobb betűkkel vannak kiírva a falra.

Egészség: A meglévő egészségügyi problémájuk súlyosbodik az év elején, így kénytelenek orvoshoz fordulni. Szerencse, hiszen így elkerülik a még komolyabb baj kialakulását. 

Szerelem: A párkapcsolatban élő Disznók szerelmi élete felbolydulhat, mert párjuk furcsán viselkedik. A féltékenység helyett célszerűbb megkérdezni, hogy mi a baj, mert így kiderül, hogy a párjuk komoly lelki gonddal küzd. A közös beszélgetések megoldhatják a problémát és a kapcsolatukat is megerősíti. Az egyedülálló Disznók év közben több kapcsolatba is belekapnak, de egyik sem lesz tartós. Az év végén azonban előbukkan egy régi ismerős, aki nagy fordulatot hoz a szerelmi életükbe.

Kínai horoszkóp 2124 videó

Nőtt az amerikai gyáripari megrendelések értéke márciusban

Nőtt a gyáripari megrendelések értéke az Egyesült Államokban márciusban havi szinten - közölte a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtökön.
2024. 05. 03. 22:00
Megosztás:

Drága mulatság a Balatonnál lakni, mutatjuk miért

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: míg Balatonfüreden átlagosan 1,18 millió forint a négyzetméterenkénti ár, Balatonakarattyán már átlagosan 3,2 millió forintért kínálják a fejlesztők az új építésű lakások négyzetméterét - közölte az Otthon Centrum csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 21:00
Megosztás:

Forgalomba helyezték az M6-os új szakaszát

Forgalomba helyezték az M6-os autópálya Bóly és Lippó közötti szakaszát - jelentette be az útépítésekért felelős helyettes államtitkár a sztráda bólyi csomópontjánál csütörtökön, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 03. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 05. 03. 19:00
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 121,75 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel 68 002,24 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 03. 18:30
Megosztás:

Áprilisban is remekül teljesítettek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.
2024. 05. 03. 18:00
Megosztás:

Új kerékpárutat adtak át Őrtiloson

Példaértékű és ritka beruházásként jellemezte az aktív Magyarországért felelős államtitkár csütörtökön a Somogy vármegyei Őrtilosban a zalai Molnárit a somogyi Őrtilossal összekötő új kerékpárutat.
2024. 05. 03. 17:30
Megosztás:

Már be lehet nyújtani a támogatási kérelmeket az MGFÜ Energetikai tanácsadási programjára

Megnyílt a támogatási kérelmek benyújtásának lehetősége az MGFÜ Energetikai tanácsadási voucher programra, amely mikro-, kis- és középvállalkozásoknak (kkv) biztosít lehetőséget energetikai tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, vissza nem térintendő támogatással - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (MGFÜ) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 17:00
Megosztás:

Visszaesett az orosz feldolgozóipar növekedése áprilisban

Lassult az orosz feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI) növekedése áprilisban márciushoz képest.
2024. 05. 03. 16:30
Megosztás:

Idén 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az MBH Bank

Az MBH Bank 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az idén, amely jövőre elérheti a 3,7 százalékot - mondta Árokszállási Zoltán, az MBH Elemzési Centrum vezetője a pénzintézet makrogazdasági előrejelzéseket bemutató csütörtöki sajtótájékoztatóján.
2024. 05. 03. 16:00
Megosztás:

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között

Újabb magasfeszültségű távvezeték épül Románia és Moldova Köztársaság között, most amerikai finanszírozással.
2024. 05. 03. 15:30
Megosztás:

Felújítják Kunágota önkormányzati konyháját

Százhúszmillió forintos támogatást nyert el az önkormányzati konyha felújítására a Békés vármegyei Kunágota - közölte az önkormányzat.
2024. 05. 03. 15:00
Megosztás:

Furcsa félidő - Európai tőzsdekörkép

Ma reggelig 253 vállalat tette közzé negyedéves jelentését a STOXX Europe 600 indexből, és ezzel meg is érkeztünk a félidőhöz.
2024. 05. 03. 14:30
Megosztás:

A BUX 4,2 százalékot emelkedett egy hónap alatt áprilisban

Csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe áprilisban, a BUX márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot; az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi 248 milliárd forintos szintet, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 14:00
Megosztás:

Csökkent több államkötvény aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél hatvanmilliárd forinttal nagyobb összegben, kilencvenmilliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 03. 13:30
Megosztás:

Rohamosan esett az euróövezetben a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban

Némileg gyorsult az euróövezet feldolgozóipari aktivitásának csökkenése áprilisban az S&P Global gazdaságkutató intézet HCOB beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 05. 03. 13:00
Megosztás:

Ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.
2024. 05. 03. 12:30
Megosztás:

Több százmillió forintos fejlesztést zárt le a Bonag Kft. Békéscsabán

Háromszázmillió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég csütörtöki közleményében az MTI-vel.
2024. 05. 03. 12:00
Megosztás:

Javított globális előrejelzéseit az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 11:30
Megosztás:

Uniós forrásból épült orvosi rendelő Bagon

Közel négyszázmillió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból 292 négyzetméter alapterületű új orvosi rendelő épül a Pest vármegyei Bagon - írta a település önkormányzata az MTI-nek eljuttatott közleményben.
2024. 05. 03. 11:00
Megosztás: