Lemaradtál a PEPE és BONK árfolyam emelkedéséről? Ne hagyd ki a Raboo előértékesítést, amely már 40%-kal emelkedett

Annak ellenére, hogy a piaci volatilitás széleskörű, a mém érmék továbbra is nyereséget termelnek, legalábbis heti szintű hozamokat vizsgálva. A Pepe és a BONK remekül szerepeltek, és az elmúlt hetekben a kriptós hírek élére kerültek. Azonban figyelembe kell venni néhány szakértő véleményét, miszerint a legnagyobb árfolyam-emelkedéseik már mögöttük lehetnek.

Lemaradtál a PEPE és BONK árfolyam emelkedéséről? Ne hagyd ki a Raboo előértékesítést, amely már 40%-kal emelkedett

A kérdés most az, hogy a Raboo (RABT) mém érme hasonló emelkedést kínálhat-e hamarosan a felhasználóknak? Az elemzők már most 100-szoros ROI-t jósolnak a bevezetés után, és a $RABT előértékesítése megadja a válaszokat!

A Pepe tarol a kripto árfolyam chartokon

A Pepe egész évben a bullish viselkedés megtestesítője volt, mivel a mém érme újjáéledt a januári token csökkenés után. Természetesen a mém érméknek a legérzékenyebbeknek kellene lenniük az árfolyam-emelkedésekre, de a Pepe úgy tűnik, hogy ezt még magasabb szintre emeli.

Jelenleg a Pepe 143%-os nyereséget ért el az elmúlt 30 napban, ami állandó nyereségsorozatot jelent májusban. Legutóbb tavaly érte el a Pepe hasonló emelkedést, amikor a token mindenkit megdöbbentett a 150,000%-os nyereséggel a bevezetése után.

Ahogy korábban említettük, nem lehet megjósolni, hogy a vezető kripto érmék újra elérhetik-e az ATH (All-Time High) árfolyamaikat idén. Úgy tűnik, hogy a PEPE már túljutott a csúcspontján, ezért jobb, ha a következő nagy kripto tokent keresed.

A BONK megkapja a Coinbase Futures listázását

A Solana mém érmék abszolút örömöt jelentettek nézni a 2023. novemberi belépésük óta. A Solana hálózat egyik legfontosabb kripto érméjeként a BONK összességében bullish volt, és elvárhatjuk, hogy az altcoin rallyknek köszönhetően újra és újra elérte és újra beállította az ATH-ját.

Bár a BONK-nak még mindig számos növekedési lehetősége van, a token is túl lehet már a csúcspontján. Más szavakkal, a BONK továbbra is növekedni fog, de ez egy egyenletes ütemben fog történni. Hasonlóan a legutóbbi Coinbase listázásból származó nyereségekhez.

Csak a múlt héten a Coinbase listázta a BONK-ot, miközben megnyitotta a határidős szerződéseket a BONK kereskedők számára. Ez hozzájárult heti nyereségeihez, de még ez sem érte el a BONK év eleji rallyjának szintjét.

Tehát, ha egy gyors ütemű bullish sorozatra vágysz, lehet, hogy jobb lehetőségek vannak, mint a BONK. Másrészt, nem kell túl messzire nézned – már van egy új mém érme, amely már most jelentős nyereségeket kínál.

A Raboo hullámokat kelt a kriptós hírekben!

A Raboo újra-definiálja a mémcoin szektort

Raboo és Pepe kriptó tokenek árfolyam elemzése és előrejelzés

Elgondolkodtál már azon, hogy az új mém érmék többnyire csak zajok és semmi több? Nos, valaki észrevette a körülöttük lévő unalmasságot, és a Raboo (RABT) azért jön, hogy megváltoztassa ezt.

A Raboo projekt egy AI-alapú kezdeményezés, amely több kreativitást hoz a mémkészítésbe, miközben megszabadítja a piacot az érdektelen mémektől és tokenektől, amelyek nem tudnak lépést tartani. Ez a fajta küldetésnyilatkozat a Raboo-t a piac legjobb mém projektjeivel szemben helyezi – Pepe, Dogecoin és BONK.

De mi az élet egy kis mém apokalipszis nélkül? Végül is, más kripto elemzők úgy vélik, hogy a Raboo úton van arra, hogy a világ legnagyobb AI-alapú mém tokenje legyen.

A Raboo alapelvei egyszerűek: AI rendszerek telepítése, amelyek átkutatják az internetet a legújabb tartalmakért, és az aktív közösség ezeket mindenki számára érthető mémekké alakítja. Az eredmény? Új, világszínvonalú mémek mindenütt, és le az ócska dolgokkal.

Most pedig az előértékesítésről. A $RABT érmék már a nyilvános előértékesítés harmadik szakaszában vannak, és 0,0042 dollárért kelnek el, miután 0,003 dollárról indultak. Az elemzők 233%-os ROI-t várnak az előértékesítéstől, még akkor is, amikor a $RABT a Tier-1 tőzsdékhez kerül, és 100-szoros növekedést prognosztizálnak.

Számos kripto elemző jelentése szerint a RABT már most is a figyelemre méltó kripto érmék listájának élén áll. A Raboo lehet a jegyed a jólét felé egy innovatív DeFi jövőben.

Csatlakozz Te is a Raboo előértékesítéséhez ITT.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás: