Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A sokak által ismert és szeretett $Sponge ismét rivaldafénybe került, aminek köszönhetően az előző 7 nap során a token értéke 26%-kal volt képes erősödni.

Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A szinte semmiből jött mozgás mögött pedig nem csupán a kriptoszektorban tapasztalható pozitív hangulat áll. A készítők ugyanis nemrég bejelentették, hogy november 1-től már a $SPONGE tulajdonosok számára is lehetőség lesz a stakelésre.

Mivel az esemény kezdetéig már csak néhány nap van hátra, ezért a Sponge körül hirtelen számos új befektető tűnt fel. A Sponge látványvilága ugyan ismerősnek tűnhet, semmilyen hivatalos kapcsolat nincs a projekt és a Nickelodeon által forgalmazott SpongyaBob között. 

Írásunk idején még nem ismert, pontosan mekkora hozamot lehet elérni a $SPONGE tokenek lekötésével. Ennek ellenére a fejlesztők eddigi munkáját ismerve nem tűnik kizárnak, hogy a befektetők számára jövedelmező lesz a stakelés.

A bejelentés időzítése nem is lehetne jobb, hiszen az “everything rally”-nak köszönhetően lényegében kevés olyan projektet lehet találni, amelynek az értéke ne ugrott volna meg.

Érdekel a Sponge

Kirobbanó siker lehet a $SPONGE

SPONGE price chart

Hasonlóan más mém érmékhez, a mostani futamot megelőzően a $SPONGE árfolyama is padlót fogott. Ennek köszönhetően a jelenlegi pozitív események kapcsán az új befektetők számára az aktuális árfolyamnál keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a vásárláshoz.

Azoknak a befektetőknek, akik mindig igyekeznek a legmagasabb hozammal kecsegtető lehetőséget megtalálni, érdemes lehet vásárolni néhány $SPONGE token. Ugyanis a projekt korábban elképesztő sikereket tudott elérni, míg jelenleg a korábbi csúcsérték töredékéért lehet hozzájutni.

A kriptoszektorban ismét tisztán kirajzolódni látszik, hogy a mém érmék jelentik sokak számára az ideális befektetést. Bár az ilyen tokenek minimális felhasználási móddal rendelkeznek, az elérhető hozam mértéke mégis páratlan.

Ebben a piaci környezetben a $SPONGE izgalmas választás lehet, hiszen a trend mellett a fejlesztők a stakelés lehetőségével tovább növelték a mém érmét övező lelkesedést. Mivel pletykák szerint további felhasználási módokkal bővülhet a szivacsos token világa, így tényleg érdemes lehet néhány tokent beszerezni.

Érdekel a Sponge

Shiba Inu, Dogecoin, Pepe és Floki az élen, szorosan mögöttük a $SPONGE

Az előző hét során a Shiba 13.5%, a Dogecoin 19,1%, a Floki 106.5%(!), míg a Pepe 84% erősödésre volt képes. Az adatok alapján azonban nem csupán az látszik jól, hogy a kereskedők előszeretettel vásárolnak továbbra is mém érméket. Szintén egyértelműen kirajzolódik, hogy az alacsonyabb piaci részesedéssel rendelkező projekteket részesítik sokan előnybe, valószínűleg a megszerezhető magasabb hozam miatt.

Összességében a mém tokenek kereskedési volumene az előző 24 óra során összesen 72%-kal ugrott meg.

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt, amikor a $SPONGE elérhető vált, kicsivel a listázást követően a $SPONGE elérte csúcsértékét, a 0.0023 dollárt. Bár a $SPONGE értéke azóta sokat csökkent, a fejlesztők jelenlegi célja az, hogy ismét ezen az értéken legyenek elérhetők a tokenek.

Top memes tokens árfolyam grafikon

A mém érmék legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy sokszor egy apró szikra is elég ahhoz, hogy egy projekt mérete a sokszorosára tudjon növekedni. Tagadhatatlan, hogy ezek rendkívül spekulatív befektetési eszközök, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy rövid idő alatt semmilyen más befektetéssel nem lehet akár 1000-szeres hozamot szerezni.

Éppen ezért ha érdekelnek a mém érmék mindig érdemes olyan lehetőségek után kutatni, melyek korábban sikereket tudtak elérni, jelenleg pedig szerényebb piaci kapitalizációval rendelkeznek.

Szeretnék $SPONGE-ot vásárolni

A $SPONGE stakelés az első lépés egy hosszú fejlesztési folyamatban

Mostanra kristálytisztán látszik, hogy a stakelés ideális módja annak, hogy egy token értéke tartósan magas tudjon maradni. Ez azonban csak egyike azoknak az eszközöknek amiket a készítők terveznek bevetni annak érdekében, hogy ismét a legnépszerűbb mém érmék között szerepeljen a $SPONGE.

Írásunk idején ugyan publikus információ ezzel kapcsolatban nem érhető el, egyáltalán nem zárható ki, hogy rövid időn belül nem csak stakelésre, hanem játékra is lesz mód a $SPONGE világában. Továbbá mód lesz valószínűleg a tokenek égetésére, illetve a készítők rendszeres időközönként buybackeket is le fognak bonyolítani.

Korábban a Shiba Inu vezette be a játékra és DeFire használható Shibariumot elérhetővé, melynek köszönhetően a kutyás token értéke az egekbe szökött. Most a $SPONGE csapata is hasonló terveket dédelget, aminek következtében az árfolyam is kilőhet.

Most, hogy már egyre inkább lehet érezni a régóta tartó kriptotél végét, a befektetők folyamatosan olyan projektekre vadásznak, amikkel egy bikafutam során hatalmas profitot lehet elérni. 

Köszönhetően a napokon belül induló stakelésnek, továbbá a csapat jövőre vonatkozó terveinek, a $SPONGE mindennel rendelkezik ami a sikerhez kellhet.

Október 30-án zárul az airdrop, ne maradj le!

Végül, de egyértelműen nem utolsó sorban október végén lezárul az airdrop akció, melynek nyertesét november 1-én hirdeti ki a csapat.

A szerencsés nyertesek egészen döbbenetes mennyiségű tokent tehetnek zsebre, így ha vásároltál vagy rendelkezek $SPONGE-dzsal, mindenképp érdemes csatlakoznod az akcióhoz.

A múltban számtalan példát láthattunk arra, hogy egy projektnek sikerült ismét az élre törnie a stakelés, visszavásárlás vagy különböző játékok bevezetésével.

Lehetséges, hogy a kriptoszektor következő nagy kedvence a $SPONGE lehet? Eddigi tudásunk alapján egyáltalán nem zárható ki.

Akár 20-szoros hozam az új vásárlóknak?

Írásunk idején a DexTools adatai szerint a $SPONGE mérete 3 millió dollár alatt van. Ez kifejezetten alacsonynak számít ahhoz képest, hogy a projekt likviditása 3.4 millió dollár, továbbá 11,400 egyéni tárcacímen vannak tokenek tárolva.

A kiugróan magas tulajdonosi szám ékes példa arra, hogy számos befektető továbbra is elkötelezetten hisz a $SPONGE jövőbeni sikerében.

Köszönhetően a beharangozott stakelési lehetőségnek, rövid időn belül az elmúlt hónapokhoz képest kiugróan magas számú új befektető bukkant fel a szivacsos kripto mellett. Minden bizonnyal a megjelenést követően ennek a folyamatnak az üteme csak tovább fog gyorsulni.

Amennyiben ismét valósággá válik a 0.0023 dolláros árfolyam, az a most csatlakozók számára nem kevesebb mint 20-szoros megtérülést jelent. Más szóval mindössze 10 dollár befektetésével is 200 dollár hozamot szerezhetsz meg.

Elsőre ez lehet légből kapottnak tűnik, azonban nem szabad elfelejteni, hogy olyan projektekről sem gondolta volna senki, hogy 1 milliárd dolláros méret fölé nőhetnek, mint amilyen a Pepe is volt.

A $SPONGE jelenleg számos kriptotőzsdén elérhető (Uniswap, MEXC, Gate.i, Bitget, Poloniex, BTCEX, CoinW) így a vásárlást egyszerűen el tudod végezni.

$SPONGE vásárlása itt!

Ez is érdekelhet

3 AI kriptó, amit nem szabad kihagynod

Litecoin előrejelzés: Bitcoin helyett LTC-t vásárolnak a befektetők?

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Hazánk túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot

Magyarország túlteljesítette a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóanyagok begyűjtésére vonatkozó célszámot - közölte a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. szakmai partnerével, a CSEBER Nonprofit Kft.-vel közös közleményben az MTI-vel.
2024. 06. 19. 12:30
Megosztás:

Vízerőművet tervez a román kormány az Erdélyi-szigethegységben

Szivattyús energiatároló vízerőművet építtetne a román kormány az Erdélyi-szigethegységben, a megvalósíthatósági tanulmányra kiírt tenderre két ajánlat érkezett - írja az economedia.ro.
2024. 06. 19. 12:00
Megosztás:

Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig munkanapokon 12 és 14 óra között a Népliget autóbusz-állomáson és a megyeszékhelyek nagyobb forgalmú buszállomásain oszt ásványvizet az utasoknak a készlet erejéig - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán, a vízosztás kezdetének reggelén az MTI-vel.
2024. 06. 19. 11:30
Megosztás:

Eddigi legsúlyosabb veresége előtt áll a Konzervatív Párt Nagy-Britanniában

A kedden ismertetett legfrissebb felmérés szerint eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedheti el a jelenleg kormányzó brit Konzervatív Párt a július 4-i parlamenti választásokon.
2024. 06. 19. 11:00
Megosztás:

Az olasz szenátus rábólintott a közvetlen kormányfő-választásra

Az olasz parlament felsőháza első olvasatban megszavazta a jobboldali kormány alkotmánymódosító javaslatát a miniszterelnök közvetlen megválasztásáról, amire a baloldali ellenzék utcai tüntetéssel válaszolt Rómában kedden este.
2024. 06. 19. 10:30
Megosztás:

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
2024. 06. 19. 10:00
Megosztás:

Erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 19. 09:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, a tokiói tőzsde 0,28 százalékos emelkedéssel, 38 535 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix mutató 0,30 százalékkal nőtt.
2024. 06. 19. 09:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a BÉT-en

Mérsékelt mozgással, iránykereséssel indulhat a kereskedés szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A BUX 120,63 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 69 832,54 ponton zárt kedden.
2024. 06. 19. 08:30
Megosztás:

A munkáltatók szerint is égető reformok szükségesek a munkásszállóknál

Óriási lenne az igény a piacon a modern munkásszállók iránt. Megfelelő szállás biztosítása esetén ugyanis nagyobb az esély, hogy a potenciális munkaerő munkát vállal olyan hiányterületeken és régiókban, amely a lakhelyétől jóval távolabb található. Éppen ezért a kormány is kiemelten támogatja a modern munkásszállások létrehozását annak érdekében, hogy a munkavállalók mobilitása növekedjen, és a szállások minősége javuljon – hangsúlyozza Tóth Olivér, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 06. 19. 07:30
Megosztás:

A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

A MicroStrategy az egyik olyan tradícionális intézmény, amely támogatja a kriptovalutákat, és még mindig nem hagyták abba ezt a tevékenységet. A legfrissebb fejlemények szerint több jelentés is azt állítja, hogy a MicroStrategy 500 millió dollár értékű részvény eladását tervezi további Bitcoin vásárlások finanszírozására.
2024. 06. 19. 07:00
Megosztás:

Változatosan alakulnak az ingatlanárak a hazai kiemelt üdülőövezetekben

Összességében emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Indexből, az MBH Csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.
2024. 06. 19. 06:30
Megosztás:

Hogyan szerezzük és tartsuk meg a legjobb kollégákat?

Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a Fivosz HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésben keresték a választ arra, milyen az ideális munkahely 2024-ben.
2024. 06. 19. 06:00
Megosztás:

Ezért buknak el a startupok az első három évben

Az első három év a legkritikusabb a startupok életében, ekkor bukik el ugyanis a legtöbb jó ötlet. A start it @K&H inkubátorprogram szerint ennek két fő oka, hogy egyrészt a startupok ritkán végeznek piackutatást, így nem egy valós, sokakat érintő problémára hoznak megoldást. Másrészt nincs egy jól átgondolt és felépített üzleti modelljük. Mutatjuk, hogy lehet ezeket elkerülni, áthidalni.
2024. 06. 19. 05:30
Megosztás:

Döntött az OXO Technologies közgyűlése a társaság székhelyének áthelyezéséről Hollandiába

Az OXO Technologies Holding Nyrt. kedden megtartott közgyűlése egyhangúlag és véglegesen jóváhagyta a társaság székhelyének áthelyezését Budapestről a hollandiai Rotterdamba - tájékoztatta az MTI-t a társaság kedden.
2024. 06. 19. 05:00
Megosztás:

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

Az ingatlanpiac egyes szegmenseiben lassú javulás várható, miközben az ESG szempontok egyre hangsúlyosabbak – derül ki a DLA Piper Hungary Real Estate Intelligence Report 2024 kiadványából. Borbély Gábor, partner, a DLA Piper Hungary finanszírozási és ingatlanjogi csoportvezetője és Balogh Tamás a DLA Piper Hungary vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader ismertetik a hazai ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb trendeket.
2024. 06. 19. 04:30
Megosztás:

Júniustól szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére

Júniustól új szakasz következik a monetáris politikában, ebben az időszakban a jegybank számára érdemben szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a monetáris tanács keddi kamatdöntését követő online háttérbeszélgetésen.
2024. 06. 19. 04:00
Megosztás:

Célzott támogatások segítik a hazai burgonyatermesztést

Kiemelt feladat, hogy versenyképes legyen a hazai burgonyatermesztés és a gazdálkodók megfelelő árualappal rendelkezzenek - mondta Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint Farkas Sándor, a tárca parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács szakmai rendezvényén, amelyet az I. Nemzetközi burgonya világnap alkalmából rendeztek meg.
2024. 06. 19. 03:30
Megosztás:

Adatlopásoktól rettegnek a vásárlók

Egyre több vevő aggódik amiatt, hogy a vásárláskor megadott adatai kiszivárognak, ami a kereskedőket is lépésre kényszeríti – mutat rá az EY legfrissebb, 30 ország több mint 23 000 fogyasztójának megkérdezésével készült nemzetközi kutatásából.
2024. 06. 19. 03:00
Megosztás:

Zöld utat kapott a Merck vakcinája az USA-ban

A Merck Capvaxive nevű tüdőgyulladás elleni vakcinájának használatát engedélyezték az Egyesült Államokban, ami jó hír a Mercknek, azonban rossz hír a rivális terméket gyártó Pfizernek, amely az évi 6 milliárd dollárt termelő Prevnar vakcinát forgalmazza.
2024. 06. 19. 02:30
Megosztás: