Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A sokak által ismert és szeretett $Sponge ismét rivaldafénybe került, aminek köszönhetően az előző 7 nap során a token értéke 26%-kal volt képes erősödni.

Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A szinte semmiből jött mozgás mögött pedig nem csupán a kriptoszektorban tapasztalható pozitív hangulat áll. A készítők ugyanis nemrég bejelentették, hogy november 1-től már a $SPONGE tulajdonosok számára is lehetőség lesz a stakelésre.

Mivel az esemény kezdetéig már csak néhány nap van hátra, ezért a Sponge körül hirtelen számos új befektető tűnt fel. A Sponge látványvilága ugyan ismerősnek tűnhet, semmilyen hivatalos kapcsolat nincs a projekt és a Nickelodeon által forgalmazott SpongyaBob között. 

Írásunk idején még nem ismert, pontosan mekkora hozamot lehet elérni a $SPONGE tokenek lekötésével. Ennek ellenére a fejlesztők eddigi munkáját ismerve nem tűnik kizárnak, hogy a befektetők számára jövedelmező lesz a stakelés.

A bejelentés időzítése nem is lehetne jobb, hiszen az “everything rally”-nak köszönhetően lényegében kevés olyan projektet lehet találni, amelynek az értéke ne ugrott volna meg.

Érdekel a Sponge

Kirobbanó siker lehet a $SPONGE

SPONGE price chart

Hasonlóan más mém érmékhez, a mostani futamot megelőzően a $SPONGE árfolyama is padlót fogott. Ennek köszönhetően a jelenlegi pozitív események kapcsán az új befektetők számára az aktuális árfolyamnál keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a vásárláshoz.

Azoknak a befektetőknek, akik mindig igyekeznek a legmagasabb hozammal kecsegtető lehetőséget megtalálni, érdemes lehet vásárolni néhány $SPONGE token. Ugyanis a projekt korábban elképesztő sikereket tudott elérni, míg jelenleg a korábbi csúcsérték töredékéért lehet hozzájutni.

A kriptoszektorban ismét tisztán kirajzolódni látszik, hogy a mém érmék jelentik sokak számára az ideális befektetést. Bár az ilyen tokenek minimális felhasználási móddal rendelkeznek, az elérhető hozam mértéke mégis páratlan.

Ebben a piaci környezetben a $SPONGE izgalmas választás lehet, hiszen a trend mellett a fejlesztők a stakelés lehetőségével tovább növelték a mém érmét övező lelkesedést. Mivel pletykák szerint további felhasználási módokkal bővülhet a szivacsos token világa, így tényleg érdemes lehet néhány tokent beszerezni.

Érdekel a Sponge

Shiba Inu, Dogecoin, Pepe és Floki az élen, szorosan mögöttük a $SPONGE

Az előző hét során a Shiba 13.5%, a Dogecoin 19,1%, a Floki 106.5%(!), míg a Pepe 84% erősödésre volt képes. Az adatok alapján azonban nem csupán az látszik jól, hogy a kereskedők előszeretettel vásárolnak továbbra is mém érméket. Szintén egyértelműen kirajzolódik, hogy az alacsonyabb piaci részesedéssel rendelkező projekteket részesítik sokan előnybe, valószínűleg a megszerezhető magasabb hozam miatt.

Összességében a mém tokenek kereskedési volumene az előző 24 óra során összesen 72%-kal ugrott meg.

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt, amikor a $SPONGE elérhető vált, kicsivel a listázást követően a $SPONGE elérte csúcsértékét, a 0.0023 dollárt. Bár a $SPONGE értéke azóta sokat csökkent, a fejlesztők jelenlegi célja az, hogy ismét ezen az értéken legyenek elérhetők a tokenek.

Top memes tokens árfolyam grafikon

A mém érmék legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy sokszor egy apró szikra is elég ahhoz, hogy egy projekt mérete a sokszorosára tudjon növekedni. Tagadhatatlan, hogy ezek rendkívül spekulatív befektetési eszközök, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy rövid idő alatt semmilyen más befektetéssel nem lehet akár 1000-szeres hozamot szerezni.

Éppen ezért ha érdekelnek a mém érmék mindig érdemes olyan lehetőségek után kutatni, melyek korábban sikereket tudtak elérni, jelenleg pedig szerényebb piaci kapitalizációval rendelkeznek.

Szeretnék $SPONGE-ot vásárolni

A $SPONGE stakelés az első lépés egy hosszú fejlesztési folyamatban

Mostanra kristálytisztán látszik, hogy a stakelés ideális módja annak, hogy egy token értéke tartósan magas tudjon maradni. Ez azonban csak egyike azoknak az eszközöknek amiket a készítők terveznek bevetni annak érdekében, hogy ismét a legnépszerűbb mém érmék között szerepeljen a $SPONGE.

Írásunk idején ugyan publikus információ ezzel kapcsolatban nem érhető el, egyáltalán nem zárható ki, hogy rövid időn belül nem csak stakelésre, hanem játékra is lesz mód a $SPONGE világában. Továbbá mód lesz valószínűleg a tokenek égetésére, illetve a készítők rendszeres időközönként buybackeket is le fognak bonyolítani.

Korábban a Shiba Inu vezette be a játékra és DeFire használható Shibariumot elérhetővé, melynek köszönhetően a kutyás token értéke az egekbe szökött. Most a $SPONGE csapata is hasonló terveket dédelget, aminek következtében az árfolyam is kilőhet.

Most, hogy már egyre inkább lehet érezni a régóta tartó kriptotél végét, a befektetők folyamatosan olyan projektekre vadásznak, amikkel egy bikafutam során hatalmas profitot lehet elérni. 

Köszönhetően a napokon belül induló stakelésnek, továbbá a csapat jövőre vonatkozó terveinek, a $SPONGE mindennel rendelkezik ami a sikerhez kellhet.

Október 30-án zárul az airdrop, ne maradj le!

Végül, de egyértelműen nem utolsó sorban október végén lezárul az airdrop akció, melynek nyertesét november 1-én hirdeti ki a csapat.

A szerencsés nyertesek egészen döbbenetes mennyiségű tokent tehetnek zsebre, így ha vásároltál vagy rendelkezek $SPONGE-dzsal, mindenképp érdemes csatlakoznod az akcióhoz.

A múltban számtalan példát láthattunk arra, hogy egy projektnek sikerült ismét az élre törnie a stakelés, visszavásárlás vagy különböző játékok bevezetésével.

Lehetséges, hogy a kriptoszektor következő nagy kedvence a $SPONGE lehet? Eddigi tudásunk alapján egyáltalán nem zárható ki.

Akár 20-szoros hozam az új vásárlóknak?

Írásunk idején a DexTools adatai szerint a $SPONGE mérete 3 millió dollár alatt van. Ez kifejezetten alacsonynak számít ahhoz képest, hogy a projekt likviditása 3.4 millió dollár, továbbá 11,400 egyéni tárcacímen vannak tokenek tárolva.

A kiugróan magas tulajdonosi szám ékes példa arra, hogy számos befektető továbbra is elkötelezetten hisz a $SPONGE jövőbeni sikerében.

Köszönhetően a beharangozott stakelési lehetőségnek, rövid időn belül az elmúlt hónapokhoz képest kiugróan magas számú új befektető bukkant fel a szivacsos kripto mellett. Minden bizonnyal a megjelenést követően ennek a folyamatnak az üteme csak tovább fog gyorsulni.

Amennyiben ismét valósággá válik a 0.0023 dolláros árfolyam, az a most csatlakozók számára nem kevesebb mint 20-szoros megtérülést jelent. Más szóval mindössze 10 dollár befektetésével is 200 dollár hozamot szerezhetsz meg.

Elsőre ez lehet légből kapottnak tűnik, azonban nem szabad elfelejteni, hogy olyan projektekről sem gondolta volna senki, hogy 1 milliárd dolláros méret fölé nőhetnek, mint amilyen a Pepe is volt.

A $SPONGE jelenleg számos kriptotőzsdén elérhető (Uniswap, MEXC, Gate.i, Bitget, Poloniex, BTCEX, CoinW) így a vásárlást egyszerűen el tudod végezni.

$SPONGE vásárlása itt!

Ez is érdekelhet

3 AI kriptó, amit nem szabad kihagynod

Litecoin előrejelzés: Bitcoin helyett LTC-t vásárolnak a befektetők?

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Újraszámítják az összes nyugdíjat 2024 január 1-től!

Újraszámítják a hazai nyugdíjakat 2024 januárjától, mert a törvény úgy rendelkezik, hogy a nyugdíjakat emelni kell: a megállapított társadalombiztosítási nyugellátást a megállapítás naptári évét követően minden azt követő év január hónapjában az emelés évére tervezett fogyasztói árnövekedésnek megfelelő mértékben kell emelni. Mit is jelent ez pontosan, forintban? Cikkünkben magyarázó videót is talál!
2023. 12. 02. 03:00
Megosztás:

Mennyibe kerül 1 köbméter lakossági földgáz most tényleg?

Ha a gázszámlánkra pillantunk, akkor sokunknak elmegy az életkedve is, mert nem értjük, hogyan lesz egy köbméter elfogyasztott földgázból korrigált mennyiség és azt pedig már végképp nem értjük, hogy a végén miért kell mégis MJ (megajoule) árat fizetnünk? Mitől függ a gáz fűtőértéke? És a legfontosabb kérdés: hány forintba kerül egy köbméter lakossági gáz jelenleg? Most végre Ön is megtudhatja!
2023. 12. 02. 02:00
Megosztás:

Felemás termeléscsökkentési döntés az OPEC ülésen, az olaj maradt a korábbi alacsonyabb árszinten

A nyersolaj árjegyzése a tegnapi, napközbeni alacsonyabb szinten maradt ma reggel.
2023. 12. 02. 01:00
Megosztás:

Mesterséges Intelligencia kriptót keresel? Ezeket nézd!

A mesterséges intelligencia, vagy röviden MI vagy AI 2023-ban fénysebességgel hódította meg a világot. Az új technológiával lehetővé vált, hogy hatalmas mennyiségű adatot akár másodpercek alatt fel lehessen dolgozni.
2023. 12. 02. 00:01
Megosztás:

Nőtt a gazdaság teljesítménye

A bruttó hazai termék volumene Magyarországon 2023 harmadik negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok alapján 0,9 százalékkal nőtt az előző negyedévhez mérten - erősítette meg pénteken második becslésével a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 12. 01. 23:00
Megosztás:

Fejlesztési támogatást nyert el Füzesgyarmat

Egymilliárd forintból valósíthat meg hat fejlesztést a Békés vármegyei Füzesgyarmat - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 01. 22:00
Megosztás:

Leszállítja első Cybertruck-jait a Tesla

Hosszú várakozás és körülbelül kétévnyi folyamatos csúszás után úgy tűnik, hogy megkezdődhet a Tesla Cybertruck leszállítása a vásárlóknak.
2023. 12. 01. 21:00
Megosztás:

Vegyesen változott a forint péntek estére

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 01. 20:00
Megosztás:

Visszaesett a cseh gazdaság a harmadik negyedévben

Éves összehasonlításban 0,7 százalékkal gyengült a cseh gazdaság a harmadik negyedévben - derül ki a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) pénteken nyilvánosságra hozott felülvizsgált becsléséből. Ez sorban már a harmadik negyedév, amelyben visszaesett a cseh gazdaság.
2023. 12. 01. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2023. 12. 01. 19:00
Megosztás:

Szerény emelkedéssel zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 132,56 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 58 010,99 ponton zárt pénteken.
2023. 12. 01. 18:30
Megosztás:

Megbírságolták a K&H Biztosító Zrt.-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 15 millió forint bírságot szabott ki a K&H Biztosító Zrt.-re, többek között a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződések állománykezelésével összefüggő, egyes élet- és nem-életbiztosítási termékek biztosítási feltételeihez kapcsolódó informatikai biztonsági, illetve a vállalatirányítási területet érintő hiányosságok miatt - jelentette be pénteki közleményében a felügyeleti hatóság.
2023. 12. 01. 18:00
Megosztás:

Hűtőhasználati útmutatót készített a Nébih a pazarlás csökkentésére

Hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjában, hogy segítsen az élelmiszerek biztonságos és fenntartható tárolásában - számolt be a hivatal pénteki közleményében.
2023. 12. 01. 17:30
Megosztás:

Három kulcsfontosságú abroncstechnológia, ami szükséges az elektromos átálláshoz

A Goodyear minden új és jelenlegi gumiabroncsát úgy optimalizálja, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson ne csak a belső égésű motorral (ICE) hajtott járműveken, hanem az elektromos autókon is. Ezt az alkalmasságot a gyártó az új Goodyer EV-Ready logó bevezetésével teszi még inkább egyértelművé.
2023. 12. 01. 17:00
Megosztás:

A kormány köszönetét fejezi ki a magyar vállalkozásoknak

A kormány a Magyar Vállalkozók Napján köszönetét és elismerését fejezi ki a magyar vállalkozások teljesítménye előtt, hiszen a vállalkozások adják a magyar gazdaság gerincét és tartópillérét - fogalmazott pénteki közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).
2023. 12. 01. 16:30
Megosztás:

Karácsony előtt is érdemes használni az Árfigyelőt

Pénzt és időt spórolhatnak a családok a karácsonyi nagybevásárlások során az online Árfigyelő használatával - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2023. 12. 01. 16:00
Megosztás:

Drága vagy olcsó az S&P500? – Magnificent Seven II.

A nagy házak egyre-másra jönnek elő az S&P500 jövő évi teljesítményére vonatkozó várakozásaikkal.
2023. 12. 01. 15:30
Megosztás:

Újabb rekordra nőtt a 4iG árbevétele

Ismét erős negyedévet zárt az infokommunikációs 4iG-csoport, a cég az első háromnegyedévben rekordösszegű árbevételt és EBITDA-t ért el, az adózott eredmény azonban mínusz 6,4 milliárd forint volt, az egy évvel korábbi mínusz 11,7 milliárd után.
2023. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Száznál is több adventi programmal készültek a Tourinformok

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal várják az érdeklődőket - közölte az MTÜ pénteken az MTI-vel.
2023. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis Nyrt. több mint egyharmadával növelte árbevételét és nyereségét az első három negyedévben, mindkét mutató szeptember végére meghaladta a 2022-es egész éves értéket - tájékoztatott a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. Közölték: jövő év első felében felfelé módosíthatják a 2025-re kitűzött tervszámokat.
2023. 12. 01. 14:00
Megosztás: