Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A sokak által ismert és szeretett $Sponge ismét rivaldafénybe került, aminek köszönhetően az előző 7 nap során a token értéke 26%-kal volt képes erősödni.

Meglepetés: A Shiba Inu mellett a Sponge árfolyama is szárnyalni kezdett

A szinte semmiből jött mozgás mögött pedig nem csupán a kriptoszektorban tapasztalható pozitív hangulat áll. A készítők ugyanis nemrég bejelentették, hogy november 1-től már a $SPONGE tulajdonosok számára is lehetőség lesz a stakelésre.

Mivel az esemény kezdetéig már csak néhány nap van hátra, ezért a Sponge körül hirtelen számos új befektető tűnt fel. A Sponge látványvilága ugyan ismerősnek tűnhet, semmilyen hivatalos kapcsolat nincs a projekt és a Nickelodeon által forgalmazott SpongyaBob között. 

Írásunk idején még nem ismert, pontosan mekkora hozamot lehet elérni a $SPONGE tokenek lekötésével. Ennek ellenére a fejlesztők eddigi munkáját ismerve nem tűnik kizárnak, hogy a befektetők számára jövedelmező lesz a stakelés.

A bejelentés időzítése nem is lehetne jobb, hiszen az “everything rally”-nak köszönhetően lényegében kevés olyan projektet lehet találni, amelynek az értéke ne ugrott volna meg.

Érdekel a Sponge

Kirobbanó siker lehet a $SPONGE

SPONGE price chart

Hasonlóan más mém érmékhez, a mostani futamot megelőzően a $SPONGE árfolyama is padlót fogott. Ennek köszönhetően a jelenlegi pozitív események kapcsán az új befektetők számára az aktuális árfolyamnál keresve sem lehetne jobb alkalmat találni a vásárláshoz.

Azoknak a befektetőknek, akik mindig igyekeznek a legmagasabb hozammal kecsegtető lehetőséget megtalálni, érdemes lehet vásárolni néhány $SPONGE token. Ugyanis a projekt korábban elképesztő sikereket tudott elérni, míg jelenleg a korábbi csúcsérték töredékéért lehet hozzájutni.

A kriptoszektorban ismét tisztán kirajzolódni látszik, hogy a mém érmék jelentik sokak számára az ideális befektetést. Bár az ilyen tokenek minimális felhasználási móddal rendelkeznek, az elérhető hozam mértéke mégis páratlan.

Ebben a piaci környezetben a $SPONGE izgalmas választás lehet, hiszen a trend mellett a fejlesztők a stakelés lehetőségével tovább növelték a mém érmét övező lelkesedést. Mivel pletykák szerint további felhasználási módokkal bővülhet a szivacsos token világa, így tényleg érdemes lehet néhány tokent beszerezni.

Érdekel a Sponge

Shiba Inu, Dogecoin, Pepe és Floki az élen, szorosan mögöttük a $SPONGE

Az előző hét során a Shiba 13.5%, a Dogecoin 19,1%, a Floki 106.5%(!), míg a Pepe 84% erősödésre volt képes. Az adatok alapján azonban nem csupán az látszik jól, hogy a kereskedők előszeretettel vásárolnak továbbra is mém érméket. Szintén egyértelműen kirajzolódik, hogy az alacsonyabb piaci részesedéssel rendelkező projekteket részesítik sokan előnybe, valószínűleg a megszerezhető magasabb hozam miatt.

Összességében a mém tokenek kereskedési volumene az előző 24 óra során összesen 72%-kal ugrott meg.

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt, amikor a $SPONGE elérhető vált, kicsivel a listázást követően a $SPONGE elérte csúcsértékét, a 0.0023 dollárt. Bár a $SPONGE értéke azóta sokat csökkent, a fejlesztők jelenlegi célja az, hogy ismét ezen az értéken legyenek elérhetők a tokenek.

Top memes tokens árfolyam grafikon

A mém érmék legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy sokszor egy apró szikra is elég ahhoz, hogy egy projekt mérete a sokszorosára tudjon növekedni. Tagadhatatlan, hogy ezek rendkívül spekulatív befektetési eszközök, azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy rövid idő alatt semmilyen más befektetéssel nem lehet akár 1000-szeres hozamot szerezni.

Éppen ezért ha érdekelnek a mém érmék mindig érdemes olyan lehetőségek után kutatni, melyek korábban sikereket tudtak elérni, jelenleg pedig szerényebb piaci kapitalizációval rendelkeznek.

Szeretnék $SPONGE-ot vásárolni

A $SPONGE stakelés az első lépés egy hosszú fejlesztési folyamatban

Mostanra kristálytisztán látszik, hogy a stakelés ideális módja annak, hogy egy token értéke tartósan magas tudjon maradni. Ez azonban csak egyike azoknak az eszközöknek amiket a készítők terveznek bevetni annak érdekében, hogy ismét a legnépszerűbb mém érmék között szerepeljen a $SPONGE.

Írásunk idején ugyan publikus információ ezzel kapcsolatban nem érhető el, egyáltalán nem zárható ki, hogy rövid időn belül nem csak stakelésre, hanem játékra is lesz mód a $SPONGE világában. Továbbá mód lesz valószínűleg a tokenek égetésére, illetve a készítők rendszeres időközönként buybackeket is le fognak bonyolítani.

Korábban a Shiba Inu vezette be a játékra és DeFire használható Shibariumot elérhetővé, melynek köszönhetően a kutyás token értéke az egekbe szökött. Most a $SPONGE csapata is hasonló terveket dédelget, aminek következtében az árfolyam is kilőhet.

Most, hogy már egyre inkább lehet érezni a régóta tartó kriptotél végét, a befektetők folyamatosan olyan projektekre vadásznak, amikkel egy bikafutam során hatalmas profitot lehet elérni. 

Köszönhetően a napokon belül induló stakelésnek, továbbá a csapat jövőre vonatkozó terveinek, a $SPONGE mindennel rendelkezik ami a sikerhez kellhet.

Október 30-án zárul az airdrop, ne maradj le!

Végül, de egyértelműen nem utolsó sorban október végén lezárul az airdrop akció, melynek nyertesét november 1-én hirdeti ki a csapat.

A szerencsés nyertesek egészen döbbenetes mennyiségű tokent tehetnek zsebre, így ha vásároltál vagy rendelkezek $SPONGE-dzsal, mindenképp érdemes csatlakoznod az akcióhoz.

A múltban számtalan példát láthattunk arra, hogy egy projektnek sikerült ismét az élre törnie a stakelés, visszavásárlás vagy különböző játékok bevezetésével.

Lehetséges, hogy a kriptoszektor következő nagy kedvence a $SPONGE lehet? Eddigi tudásunk alapján egyáltalán nem zárható ki.

Akár 20-szoros hozam az új vásárlóknak?

Írásunk idején a DexTools adatai szerint a $SPONGE mérete 3 millió dollár alatt van. Ez kifejezetten alacsonynak számít ahhoz képest, hogy a projekt likviditása 3.4 millió dollár, továbbá 11,400 egyéni tárcacímen vannak tokenek tárolva.

A kiugróan magas tulajdonosi szám ékes példa arra, hogy számos befektető továbbra is elkötelezetten hisz a $SPONGE jövőbeni sikerében.

Köszönhetően a beharangozott stakelési lehetőségnek, rövid időn belül az elmúlt hónapokhoz képest kiugróan magas számú új befektető bukkant fel a szivacsos kripto mellett. Minden bizonnyal a megjelenést követően ennek a folyamatnak az üteme csak tovább fog gyorsulni.

Amennyiben ismét valósággá válik a 0.0023 dolláros árfolyam, az a most csatlakozók számára nem kevesebb mint 20-szoros megtérülést jelent. Más szóval mindössze 10 dollár befektetésével is 200 dollár hozamot szerezhetsz meg.

Elsőre ez lehet légből kapottnak tűnik, azonban nem szabad elfelejteni, hogy olyan projektekről sem gondolta volna senki, hogy 1 milliárd dolláros méret fölé nőhetnek, mint amilyen a Pepe is volt.

A $SPONGE jelenleg számos kriptotőzsdén elérhető (Uniswap, MEXC, Gate.i, Bitget, Poloniex, BTCEX, CoinW) így a vásárlást egyszerűen el tudod végezni.

$SPONGE vásárlása itt!

Ez is érdekelhet

3 AI kriptó, amit nem szabad kihagynod

Litecoin előrejelzés: Bitcoin helyett LTC-t vásárolnak a befektetők?

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Akár 17 forinttal is csökkenhetnek a hazai üzemanyagok árai

Az elmúlt időszakban az üzemanyagok régiós átlagára a benzin esetében 7 forinttal, a dízel esetében 12 forinttal csökkent, míg a héten a hazai kiskereskedelmi árak a benzin és a gázolaj esetében is akár 17 forinttal csökkennek. Így a benzin ára a régiós átlagár alatt, míg a dízel közel azonos szinten lesz - közölte a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 04. 20:00
Megosztás:

Áprilisban is nőttek a globális élelmiszerárak

Áprilisban már a második egymást követő hónapban nőttek a globális élelmiszerárak havi összevetésben, azúttal elsősorban a hús, a növényi olajok és gabonafélék drágulása miatt, amit nem tudott ellensúlyozni a cukor és a tejtermékek árának csökkenése.
2024. 05. 04. 19:00
Megosztás:

Az ipari energiatároló létesítése engedélyhez kötött

A Hálózati energiatárolók telepítése energiapiaci szereplőknél című pályázat nyerteseinek figyelniük kell arra, hogy a hálózati tárolók telepítése és üzemeltetése a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) engedélyéhez kötött - hívta fel a figyelmet a hivatal pénteki közleményében.
2024. 05. 04. 18:00
Megosztás:

A rendszeres megtakarítók átlagosan 80 ezer forintot tesznek félre

A megtakarítással rendelkező magyar lakosság 48%-a alkalmanként tesz félre, a rendszeresen megtakarítók pedig általában havonta és körülbelül 80 ezer forinttal tudják növelni megtakarításukat – derült ki az MBH Csoport reprezentatív kutatásából, amely a magyar lakosság befektetési, megtakarítási szokásait vizsgálta.
2024. 05. 04. 17:00
Megosztás:

Mit tehetünk az egyre gyakoribb betörések ellen?

Érdemes átgondolni, milyen módon védekezhetünk a különböző vagyon elleni bűncselekmények ellen. A szakember szerint a leghatékonyabb még mindig a biztonsági kamera felszerelése, ám van egy két szabály, amikre érdemes odafigyelnünk, ha ilyen módon akarjuk biztosítani a védelmünket.
2024. 05. 04. 16:00
Megosztás:

Komoly bírságot kapott a 4Life Directre

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) negyvenmillió forint bírságot szabott ki a 4Life Directre és biztosító-partnereire, mert hiányosan teljesítették korábbi vállalásukat, a fogyasztóknak csak egy részét kompenzálták - tájékoztatta a versenyhatóság pénteken az MTI-t.
2024. 05. 04. 15:00
Megosztás:

Nehezen talál magára a használtautó-import

Noha a hazai jövedelmek reálértéke ismét felfelé ível, a kereslet növekedése az autópiacon ezt csak bizonyos késéssel fogja követni - kommentálta a használt személyautók importjára vonatkozó legfrissebb adatokat pénteki elemzésében Halász Bertalan, a JóAutók.hu vezérigazgatója.
2024. 05. 04. 14:00
Megosztás:

Áprilisban kilőtt az újautó-piac

A Datahouse által közétett, legfrissebb adatok szerint idén áprilisban 10 402 új személyautót helyeztek forgalomba.
2024. 05. 04. 13:00
Megosztás:

Alig élénkült a lakásépítés az első negyedévben

2024. első negyedévében 2779 új lakás épült, 23 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek és egyszerű bejelentések alapján építendő lakások száma 4524 volt, 9,3 százalékkal maradt el a 2023. azonos időszakitól - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 04. 12:00
Megosztás:

Keresettek az EU-kötvényeket

Az Európai Bizottság költségvetési biztosa szerint az Európai Unió egyre közelebb jár annak a céljának az eléréséhez, hogy a tőkepiaci szereplők szuverén kötvénykibocsátónak tekintsék.
2024. 05. 04. 11:00
Megosztás:

Az Európai Bizottság meghosszabbítja a mezőgazdasági és halászati engedélyeket

Az Európai Bizottság hat hónappal meghosszabbítja azokat az ideiglenes intézkedéseket, amelyek lehetővé teszik az uniós tagországok kormányai számára, hogy állami támogatást fizessenek a piaci zavarok által érintett mezőgazdasági és halászati termelőknek - közölte csütörtökön a brüsszeli testület.
2024. 05. 04. 10:00
Megosztás:

Lassú változás megy végbe a magyarországi használtautó-piacon

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak, azonban már látható, hogy középtávon a most feltörekvő márkák lesznek keresettek - vélekedik Tóth Péter, a Das WeltAuto Centrum Budaörs értékesítési igazgatója a használtautó-kereskedő hálózat közleményében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 04. 09:00
Megosztás:

Hazánknak szüksége van Kínára

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére - mondta a nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten, a Kína-Magyarország Övezet és Út Pragmatikus Együttműködés Tematikus Fórumon.
2024. 05. 04. 08:00
Megosztás:

A DOT lenyűgöző piaci kapitalizációja, az ICP felgyorsítja a globális terjeszkedést, míg vezető elemzők ezt az új kriptót tartják a következő 100-szoros érmének

Az Internet Computer coin lenyűgöző évet tudhat maga mögött, amely során dominanciáját mutatta a grafikonokon, hiszen az ára éves szinten (YTD) 135%-kal növekedett. E lendületre építve, az Internet Computer Crypto bejelentette terveit a globális terjeszkedés felgyorsítására, amit az átalakító ICP Global Community Town Hall révén kíván megvalósítani.
2024. 05. 04. 07:00
Megosztás:

Új holdingvállalatot hoz létre a 4iG Nyrt.

A 4iG Nyrt. új holdingvállalatot alapít 4iG Űr és Technológiai Zrt. néven, amelynek főbb piaci területe lesz az űripar- és műholdfejlesztés, dróngyártás és drónvédelem, valamint a védelmi digitalizáció - közölte a 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 05. 04. 06:00
Megosztás:

Idén nyáron egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be. Ezzel 2024. július 1-jétől az MVM Next az országban egyedülálló módon, egységes márka alatt szavatolja a földgáz- és a villamos energia egyetemes szolgáltatást az ügyfeleknek - közölte az MVM Next csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 04. 05:00
Megosztás:

A Dunántúl bőségesen a Tiszántúl alig részesül csapadékban

Záporok öntözik előbb az ország délnyugati, majd északkeleti felét, de csak a Dunántúlon várható nagyobb mennyiségű csapadék, míg a Tiszántúlon többfelé alig fog esni, és tovább szárad a talaj - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 05. 04. 04:00
Megosztás:

Bezárja egyik erdélyi gyárát a kábelgyártó Leoni

Bezárja egyik erdélyi gyárát a kábelgyártó Leoni a "drasztikusan csökkenő megrendelések" miatt - írta a vállalat közlését idézve az economedia.ro.
2024. 05. 04. 03:00
Megosztás:

Eldőlt! Betiltják a dízel és a benzines autókat - mutatjuk a pontos dátumokat

Világszerte forradalmi változások várnak az autóiparra, ahogy egyre több ország tervezi a belső égésű motorokkal szerelt járművek forgalmazásának betiltását. Az Európai Unió is tervezi fokozatosan kiszorítani a piacról a benzines és dízelmotorral szerelt autókat, míg más országok eltérő ütemterveket dolgoztak ki. Nézzük, melyik országban melyik év a nagy vízválasztó (azaz inkább benzin- és dízelválasztó év)!
2024. 05. 04. 02:00
Megosztás:

Az állattartás mindig meghatározó elem lesz a mezőgazdaságban

Az Agrárminisztérium (AM) a jövőben is elkötelezett az ágazat segítése mellett, a magyar állattenyésztők és állattartók számára uniós összehasonlításban a legnagyobb számú támogatási jogcím áll rendelkezésre - mondta az AM parlamenti államtitkára csütörtökön Hódmezővásárhelyen, a 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár megnyitóján a minisztérium közleménye szerint.
2024. 05. 04. 01:00
Megosztás: