Miért jó az alumínium autóbeálló?

Az alumínium autóbeállók nagyszerűen ötvözik az időtállóság, a modern megjelenés és a könnyű kezelhetőség minden előnyét. Ezeken keresztül kitűnő választást jelentenek mindazoknak, akik praktikusan és egyben stílusosan kívánják megválaszolni az autójuk parkolásának kérdését.

Miért jó az alumínium autóbeálló?

Tartósság

Amikor a házunk táján végzünk módosításokat, jobbára törekszünk a hosszan tartó megoldásokra. Az ezzel foglalkozó cégek is pontosan tudják ezt, ezért javasolja a serbánterasztető az alumíniumból készült autóbeállókat

Mivel az alumínium nem rozsdásodik, így nem kell attól tartani, hogy az idő előrehaladtával elrohad az anyag. Az időjárás elemeinek kiválóan ellenáll, mivel sem a szél, sem az eső nem tesz kárt benne. A hőmérséklet változásait is jól tolerálja, így ha ebből építtetjük autónk új otthonát, nem kell félnünk, hogy pár éven belül deformálódni fog. 

Repedések sem jelennek meg az anyagban, ami tovább növeli az előnyeit. Nagyfokú stabilitás jellemzi az ilyen épületeket.

Egyszerű karbantartás

További szempont lehet, hogy nem igényel különösebb karbantartást, ami elsősorban az anyag tulajdonságainak következménye. Mivel ellenálló, és nem fognak rajta a környezeti elemek, így a rendszeres törődés csupán az időszakos takarítás szükségességében jelenik meg. 

Nem kell javítani, nem kell rendszeres időközönként lakkozni, mint a fát. Mindezeken felül a tisztítása is nagyon egyszerű, így ideális választás, ha élvezni szeretnénk otthonunk szépségét.

Könnyű

A alumíniumot kis súlya emeli ki a többi építőanyag közül. Mivel nem nehéz, így az autóbeálló telepítése sem az. Egyszerűen mozgathatók az elemek, ami meggyorsítja a munkafolyamatokat. Mindezt pedig a pénztárcánk sem fogja bánni, hisz költséghatékony megoldásnak is tekinthető egyben. 

Környezettudatos választás

Napjainkban a környezettudatosság kulcsfontosságú kérdéssé vált az élet számos területén, és nincs ez másként az építőiparban sem.

Mivel az alumínium újrafelhasználható, így megállja a helyét a környezettudatos anyagok között. Ezenfelül hosszú élettartama miatt szintén így kell rá gondolnunk: azzal, hogy sok-sok éven keresztül dísze lehet a házunknak, és nem kell folyamatosan a felújításával, újrafestésével foglalkoznunk, rengeteg környezetkárosító anyag felhasználásától óvjuk meg Földünket. 

És ha később mégis szeretnénk lecserélni, akkor viszont az autóbeállóhoz felhasznált alumíniumváz újrahasznosítható – ezért minimálisra tudjuk csökkenteni a környezeti terhelést, ha ilyen beállóban gondolkodunk. 

Stílusos megjelenés

Attól sem kell tartanunk, hogy elcsúfítjuk a házunkat vele. Ezek az építmények rendkívül modern megjelenéssel rendelkeznek, és teljesen új színt vihetnek otthonunkba. Az esztétikus külső ingatlanunk értékét is növeli. A sokféle színben elérhető porfestéssel pedig a meglévő dizájnhoz tudjuk igazítani. 

Mindezekből láthatjuk tehát, hogy egy alumínium autóbeállót a számtalan előnye ideális választássá teszi mindenki számára.

Már minden negyedik bankkártya a mobilunkba költözött

Intenzív növekedéssel nyitotta az idei évet az elektronikus fizetés a Magyar Nemzeti Bank január-március közötti időszakra vonatkozó adatai alapján: az elektronikus fizetések száma éves összevetésben 11,5%-kal, míg értéke 10,7 %-kal nőtt. Ennél is nagyobb mértékben emelkedett a mobilfizetések aránya: a mobiltárcába regisztrált kártyák száma egy év alatt 30%-kal, az ezekkel végrehajtott tranzakciók száma 37%-kal, értékük 44%-kal nőtt. Az OTP Bank szakértői szerint ezeknek a trendeknek a folytatódására számíthatunk a nyári időszakban is.
2024. 06. 21. 08:00
Megosztás:

Elemzők szerint az Ethereum a legbullishabb altcoin; A Chainlink és az Angry Pepe Fork az egekbe szökik

Yoddha, aki egy több mint 50 ezer követővel rendelkező kriptoelemző az X-en, "bombát dobott" az Ethereumra. Yoddha úgy véli, hogy a második legnagyobb kriptovaluta jelenleg a legbullishabb altcoin, és felülmúlhatja a Bitcoint is a teljesítménye.
2024. 06. 21. 07:30
Megosztás:

Fenntartható közlekedés hidrogénhajtással Kecskeméten

Márciusban Kecskeméten tesztelték a Solaris Urbino 12 hydrogen típusú hidrogén üzemanyagcellás demobuszt. Ebben a járműben hidrogén az üzemanyag, amelyet üzemanyagcella alakít át elektromos árammá, és a hajtást elektromotorok biztosítják. A melléktermék, ami a kipufogón távozik, tiszta vízpára. Az autóbusz üzemanyagellátását a Messer Hungarogáz Kft. biztosította egy mobil hidrogéntöltő-egységgel a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. országos kísérleti hidrogénbusz projektjének keretében.
2024. 06. 21. 07:00
Megosztás:

Íme 3 legjobb Solana alternatíva 100-szoros nyereséghez ezen a nyáron - Polkadot, Aptos és DTX Exchange

Ahogy belépünk a 2024-es nyárba, a kriptovaluta piac továbbra is vonzza a befektetőket a hatalmas nyereség potenciáljával. Míg a Solana (SOL) népszerű választás volt a befektetők körében, elengedhetetlen a diverzifikáció és más ígéretes altcoinok felfedezése, amelyek akár 100-szoros megtérülést is hozhatnak.
2024. 06. 21. 06:00
Megosztás:

Avalanche tulajdonosok pánikban, mivel az AVAX ára nem tudta áttörni az ellenállást; a mesterséges intelligencia platform robbanásszerűen növekszik a bevezetés előtt

A kriptovaluta piac az innováción és alkalmazkodáson alapul. Míg a már megalapozott projektek folyamatosan fejlődni próbálnak, néha kihívásokkal szembesülnek. Az Avalanche (AVAX), egy kiemelkedő okosszerződések platformja jelenleg egy ilyen kihívással néz szembe – az AVAX árának közelmúltbeli stagnálásával. Azonban ezen bizonytalanság közepette egy új szereplő készül felforgatni a piacot – az Algotech (ALGT), egy forradalmi mesterséges intelligencia platform, amelyet kifejezetten a decentralizált pénzügyek (DeFi) jövőjének erősítésére terveztek.
2024. 06. 21. 05:00
Megosztás:

Új előértékesítési sztár készül felülmúlni a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) nyereségeit ebben a negyedévben

A legújabb kriptovaluta a piacon, a Rollblock (RBLK), hatalmas potenciált mutatott, és célja, hogy pénzügyi és növekedési sikereit tekintve felülmúlja a Dogwifhat (WIF) és Pepe (PEPE) eredményeit.
2024. 06. 21. 04:00
Megosztás:

Nem módosította alapkamatát a Bank of England

A várakozásoknak megfelelően nem módosította tavaly augusztus óta érvényes 5,25 százalékos alapkamatát a Bank of England.
2024. 06. 21. 03:00
Megosztás:

Miért nem kell az új autó az EU-ban senkinek most? Tudnak valamit?

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma májusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 06. 21. 02:30
Megosztás:

Minden számot eltalált, mégsem fizetik ki neki a milliárdos lottónyereményt!

K. James (USA) álma végre valóra vált: az összes számot eltalálta a legutóbbi lottóhúzáson, és ezzel jogot szerzett a rekordot döntő, milliárdos nyereményre. Vagy legalábbis ezt hitte.
2024. 06. 21. 02:00
Megosztás:

A kriptobálnák Rollblock, Solana és Binance Coin felhalmozásban vannak, ami egy jelentős bikapiacra utal

Egy jelentős bikafutás lehetőségét jelzi a kriptobálnák Rollblock, Solana és Binance Coin növekvő felhalmozása. Ez a tendencia az altcoinok és a nagyobb kriptovaluta ökoszisztéma jövőbeli teljesítményébe vetett növekvő bizalmat tükrözi, amit nagy vásárlások és felhalmozások mutatnak.
2024. 06. 21. 01:30
Megosztás:

A rendeletet aláírták! 55-77 éves nyugdíjasok készüljetek!

A nyugdíjelőleget 2024-ben már nem határozattal, hanem végzéssel kell megállapítani. Mit is jelent ez pontosan a nyugdíjakra és a nyugdíjasokra vonatkozóan? A témát az adó.hu blogbejegyzése alapján járjuk körbe.
2024. 06. 21. 01:00
Megosztás:

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás: