Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Ez az új kriptoprémium a Rollblock, és az elemzők már most nagy támogatást nyújtanak neki.

A Binance Coin (BNB) újabb kísérletet tesz az új ATH elérésére

A Binance Coin (BNB), a Binance tőzsde altcoinja, nemrég visszanyerte a 600 dolláros szintet, és most újabb kísérletet tesz az eddigi legmagasabb érték (ATH) 686,31 dollár tesztelésére. Annak ellenére, hogy az ATH közel van, a Binance Coin nem tudta elérni ezt a szintet 2021 novembere óta.
Csak az elmúlt hónapban a Binance Coin mintegy hat kísérletet tett arra, hogy túllépje jelenlegi ATH-ját, de sikertelenül. Bár a Binance Coin ára emelkedik, heti diagramon 9,2%-os, havi diagramon pedig 2,9%-os nyereséget mutat, bizonytalan, hogy elérheti-e ezt a célt. Várjuk meg, hogyan alakulnak a dolgok.

A Pepe (PEPE) lehet a mémcoin piac sötét lova

Sok befektető lemondott a Pepe (PEPE) érméről, amikor az ára néhány hónappal ezelőtt éves mélypontra, 0,0000006071 dollárra esett vissza. Meglepő módon a Pepe Coin figyelemre méltó visszatérést produkált, és felülmúlt számos érmét a mémcoin piacon.

A CoinMarketCap adatai alapján a Pepe mémcoin felülmúlta a Solana-alapú memecoin Dogwifhat-t. A Pepe coin piaci kapitalizációja 5 milliárd dollár fölé emelkedett. Más piaci szakértők még magasabb számokat jósolnak a következő hónapokban, potenciális célként 0,00001915 és 0,00002665 dollárt elérve.

A Rollblock (RBLK), a legjobb kripto vásárlás 2024-ben a BNB és Pepe felett

rollblock kripto ICO

A Rollblock (RBLK) jelenleg világszerte nagy visszhangot kelt a GambleFi modelljével az online játékok terén és a bevételek megosztásával. A GambleFi egy új koncepció, amely a blokklánc elveit használja fel az online játék-ipar problémáinak megoldására, amelynek értéke 2023-ban 540,3 milliárd dollár volt.

A játékprojekt egyike azon kevés projekteknek, amelyek teljes mértékben engedélyezettek és nem igényelnek KYC-ellenőrzést. Ez kényelmes az ügyfelek számára, mivel nem kell megadniuk adataikat vagy szigorú ellenőrzésen átesniük, amikor a platformon játszanak. Ráadásul több mint 20 kriptovalutával is fogadhatnak, több mint 150 játék közül választhatnak.

Egy másik fontos szempont, amelyet meg kell említeni a Rollblockkal kapcsolatban, az a bevételmegosztási modell bevezetése. Ennek eredményeként a heti bevétel egy részét a piacon lévő $RBLK tokenek visszavásárlására használják, azzal a céllal, hogy növeljék tokenük árát. Ezt követően az összeg 50%-át elégetik, a fennmaradó 50%-ot pedig azokkal osztják meg, akik $RBLK tokenjeiket stakelték. A platform stratégiája az, hogy felhasználóinak lehetőséget biztosítson pénzkeresetre kereskedés közben.

Jelenleg a második presale szakaszban a Rollblock gyorsan népszerűvé válik a befektetők körében. Az első szakasz teljesen elfogyott körülbelül egy hét alatt, és a második szakasz még gyorsabban fogy, közel 400 ezer dollár gyűlt össze. Azoknak, akik a legjobb kriptovalutát keresik befektetés céljából, a legjobb választás a $RBLK. Értéke jelenleg csak 0,012 dollár, és az előrejelzések szerint 2024-re 1 dollárra nőhet.

Összegzés

A Rollblock a legjobb kriptovaluta, amelyet érdemes megvásárolni, és versenyezhet a Binance Coin (BNB) és a Pepe (PEPE) érmékkel 2024-ben. Az elemzők által azonosított egyik jelentős tényező a Rollblock kapcsolata a játékszektorral, amelynek értéke 2023-ban 540,3 milliárd dollár volt. A bevételi séma egy másik elem, amely sok felhasználót vonz. Hosszú távon ez növeli a keresletet, és ennek eredményeként az $RBLK árát.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/ 

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblockc

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Romlott a GfK júliusi német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által várt javulás helyett romlott a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet júliusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 06. 26. 14:30
Megosztás:

Zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon

Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.
2024. 06. 26. 14:00
Megosztás:

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax szerint

A Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága a Skytrax brit marketingcég rangsorában.
2024. 06. 26. 13:30
Megosztás:

Hogyan segítik a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyét?

Napjainkban a környezetvédelem és a fenntarthatóság egyre nagyobb figyelmet kap. Ebben a tekintetben a hulladékfeldolgozás, különösen a fémhulladék újrahasznosítása kulcsszerepet játszik. A cikkben megvizsgáljuk, hogyan járulnak hozzá a fémhulladék feldolgozó gépek a környezetvédelem ügyéhez.
2024. 06. 26. 13:15
Megosztás:

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be az új miniszterelnök

Észak-Macedónia legnagyobb szélerőműparkjának építését jelentette be Hrisztijan Mickoszki miniszterelnök kedden, közölve, hogy az építkezés 2026-ban kezdődhet meg.
2024. 06. 26. 13:00
Megosztás:

Fejlesztik a különleges gazdasági övezetet Mosonmagyaróváron

A Területi- és településfejlesztési operatív program plusz mintegy 350 millió forint vissza nem térítendő támogatásából fejlesztik a mosonmagyaróvári különleges gazdasági övezetet - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 06. 26. 12:30
Megosztás:

Moldova teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket

Moldova folyamatosan halad a reformok útján, és teljesítette a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükséges lépéseket - jelentette ki Várhelyi Olivér bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős uniós biztos kedden Luxembourgban.
2024. 06. 26. 12:00
Megosztás:

Alain Berset svájci politikus lett az Európa Tanács új főtitkára

Alain Berset-t, a svájci államszövetség korábbi elnökét, volt belügyminisztert választotta a strasbourgi székhelyű, 46 tagországot számláló Európa Tanács következő főtitkárának nyári ülésszakán az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) kedden.
2024. 06. 26. 11:30
Megosztás:

Növelné részesedését a Peugeot a magyarországi újautó-piacon

A Peugeot eladásai 30 százalékkal bővültek az idei első öt hónapban a magyarországi újautópiacon, ahol a márka az év végére 2 százalék fölé szeretné emelni részesedését.
2024. 06. 26. 11:00
Megosztás:

A magyar gazdaság erre a szektorra támaszkodhat a növekedés érdekében

A kiskereskedelem egyike azoknak a területeknek, amelyeken keresztül a lakosság leginkább érzékeli a gazdaság uralkodó trendjeit, így az ágazat állapota mind a fogyasztók, mind a gazdaság és az állam szempontjából kulcsfontosságú.
2024. 06. 26. 10:30
Megosztás:

A befektetői hangulat javulása segítheti az emelkedést a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat enyhe javulása is segítheti az emelkedést a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.
2024. 06. 26. 09:30
Megosztás:

Lakossági reálkamat: élt 4 hónapot

Négy hónap után májustól bizonyosan nem vernek rá a lakossági lekötött betétek átlagkamatai az inflációra. Ráadásul a kamatcsökkentések folyamatosak, ám így is lehet a korábbiaknál jobb ajánlatokat találni a piacon – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 06. 26. 09:00
Megosztás:

Javuló piacon is lehet jókat alkudni

A kereslet élénkülése idén tavasszal tovább javította az eladók pozícióit a lakáspiacon, így kisebb tere maradt az alkuknak. Ennek ellenére a vásárlás utolsó fázisa egyes esetekben még mindig igen jelentős megtakarítást kínálhat a vevők számára.
2024. 06. 26. 08:30
Megosztás:

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.
2024. 06. 26. 08:15
Megosztás:

Dízel az elektromos kamion ellen: mérjük meg a fogyasztáskülönbséget!

Az ALDI Magyarország ismét bővítette elektromosteherautó-flottáját. A kiskereskedelemi lánc az országban elsőként állított forgalomba 2021 végén elektromos nyerges vontatót, később szóló teherautót, most pedig két újabb e-teherautóval lesz gazdagabb az elektromosjármű-park: egy újabb nyerges vontató és egy 26 tonnás teherautó fogja szolgálni a fővárosi és a Pest vármegyei üzleteket. A vállalat a gyakorlatban is összehasonlította ugyanazon az útvonalon ugyanazzal a terheléssel a dízel- és az elektromos kamion fogyasztását, aminek eredménye felgyorsította a döntést a flotta bővítéséről.
2024. 06. 26. 08:00
Megosztás:

Ennyibe kerül a kötelező biztosítás a rollerekre

Június 16-tól kötelező a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a különböző elektromobilitási eszközökre, például rollerekre és segway-ekre. A Grantis összegyűjtötte, hogy mennyiért köthetünk most kgfb-t ezekre az eszközökre.
2024. 06. 26. 07:00
Megosztás:

Ebben a 266 bankfiókban lehet igényelni hétfőtől az otthonfelújítási támogatást

Megduplázódott azoknak a bankfiókoknak a száma, ahol hétfőtől be lehet nyújtani az otthonfelújítási támogatás igénylését. A már korábban megnyílt 128 MFB Pont Pluszból most már 266 várja a jelentkezőket a maximum 6 millió forintért - írja a teljes listát is közlő Bank360.hu.
2024. 06. 26. 06:30
Megosztás:

Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A mém érme piac az év során a legnagyobb nyertesek közé tartozik. A Lookonchain legutóbbi adatai, amely egy blokklánc tranzakciókat elemző eszköz, feltárta, hogyan keresett egy okos bálna 6,12 millió dollárt Shiba Inuból.
2024. 06. 26. 06:00
Megosztás:

Cégek százait érintő határidő jár le június végén

Már csak alig pár napjuk maradt a NIS2 szabályozásban érintett magyarországi vállalatoknak arra, hogy a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló 2023. évi XXIII. törvény (Kibertan.tv.) szerinti nyilvántartásba vételi kötelezettségüknek eleget tegyenek.
2024. 06. 26. 06:00
Megosztás:

Ma kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

Szerdán kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyen idén lengyel, japán, cseh, német és horvát vendégművészek játékát hallhatja a közönség.
2024. 06. 26. 05:30
Megosztás: