Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Ez az új kriptoprémium a Rollblock, és az elemzők már most nagy támogatást nyújtanak neki.

A Binance Coin (BNB) újabb kísérletet tesz az új ATH elérésére

A Binance Coin (BNB), a Binance tőzsde altcoinja, nemrég visszanyerte a 600 dolláros szintet, és most újabb kísérletet tesz az eddigi legmagasabb érték (ATH) 686,31 dollár tesztelésére. Annak ellenére, hogy az ATH közel van, a Binance Coin nem tudta elérni ezt a szintet 2021 novembere óta.
Csak az elmúlt hónapban a Binance Coin mintegy hat kísérletet tett arra, hogy túllépje jelenlegi ATH-ját, de sikertelenül. Bár a Binance Coin ára emelkedik, heti diagramon 9,2%-os, havi diagramon pedig 2,9%-os nyereséget mutat, bizonytalan, hogy elérheti-e ezt a célt. Várjuk meg, hogyan alakulnak a dolgok.

A Pepe (PEPE) lehet a mémcoin piac sötét lova

Sok befektető lemondott a Pepe (PEPE) érméről, amikor az ára néhány hónappal ezelőtt éves mélypontra, 0,0000006071 dollárra esett vissza. Meglepő módon a Pepe Coin figyelemre méltó visszatérést produkált, és felülmúlt számos érmét a mémcoin piacon.

A CoinMarketCap adatai alapján a Pepe mémcoin felülmúlta a Solana-alapú memecoin Dogwifhat-t. A Pepe coin piaci kapitalizációja 5 milliárd dollár fölé emelkedett. Más piaci szakértők még magasabb számokat jósolnak a következő hónapokban, potenciális célként 0,00001915 és 0,00002665 dollárt elérve.

A Rollblock (RBLK), a legjobb kripto vásárlás 2024-ben a BNB és Pepe felett

rollblock kripto ICO

A Rollblock (RBLK) jelenleg világszerte nagy visszhangot kelt a GambleFi modelljével az online játékok terén és a bevételek megosztásával. A GambleFi egy új koncepció, amely a blokklánc elveit használja fel az online játék-ipar problémáinak megoldására, amelynek értéke 2023-ban 540,3 milliárd dollár volt.

A játékprojekt egyike azon kevés projekteknek, amelyek teljes mértékben engedélyezettek és nem igényelnek KYC-ellenőrzést. Ez kényelmes az ügyfelek számára, mivel nem kell megadniuk adataikat vagy szigorú ellenőrzésen átesniük, amikor a platformon játszanak. Ráadásul több mint 20 kriptovalutával is fogadhatnak, több mint 150 játék közül választhatnak.

Egy másik fontos szempont, amelyet meg kell említeni a Rollblockkal kapcsolatban, az a bevételmegosztási modell bevezetése. Ennek eredményeként a heti bevétel egy részét a piacon lévő $RBLK tokenek visszavásárlására használják, azzal a céllal, hogy növeljék tokenük árát. Ezt követően az összeg 50%-át elégetik, a fennmaradó 50%-ot pedig azokkal osztják meg, akik $RBLK tokenjeiket stakelték. A platform stratégiája az, hogy felhasználóinak lehetőséget biztosítson pénzkeresetre kereskedés közben.

Jelenleg a második presale szakaszban a Rollblock gyorsan népszerűvé válik a befektetők körében. Az első szakasz teljesen elfogyott körülbelül egy hét alatt, és a második szakasz még gyorsabban fogy, közel 400 ezer dollár gyűlt össze. Azoknak, akik a legjobb kriptovalutát keresik befektetés céljából, a legjobb választás a $RBLK. Értéke jelenleg csak 0,012 dollár, és az előrejelzések szerint 2024-re 1 dollárra nőhet.

Összegzés

A Rollblock a legjobb kriptovaluta, amelyet érdemes megvásárolni, és versenyezhet a Binance Coin (BNB) és a Pepe (PEPE) érmékkel 2024-ben. Az elemzők által azonosított egyik jelentős tényező a Rollblock kapcsolata a játékszektorral, amelynek értéke 2023-ban 540,3 milliárd dollár volt. A bevételi séma egy másik elem, amely sok felhasználót vonz. Hosszú távon ez növeli a keresletet, és ennek eredményeként az $RBLK árát.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/ 

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblockc

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás: