Ruhák és divat az online térben is

Az Amazon wholesale még mindig az egyik legkiválóbb lehetőség, ha abban gondolkodunk, hogy gyorsan, kis költséggel szeretnénk elindítani egy online üzletet. Az online üzlet nagyszerű esély azoknak, akik szabadabb életre vágynak, mint amit a jelenlegi munkájuk tud biztosítani.

Ruhák és divat az online térben is

Az Amazon ráadásul világszerte népszerű platform, amit elképesztő számban használnak vásárlásra az emberek nap mint nap. A kínálatot tekintve leginkább az alkatrészek, a könyvek, valamint a különféle elektronikus eszközök számítanak erős terepnek, de természetesen számos más terület és termékcsoport is népszerű a felületen. 

Az utóbbi idők egyik sikeres termék osztályát a “home and garden” jelenti. Ám nemcsak ebben a csoportban történtek jelentős változások, ami a keresettséget és népszerűséget illeti, hanem a divat és a ruhák esetében is hatalmas átalakulásnak lehetünk szemtanúi. 

Milyen érvek szóltak eddig a divatcikkek ellen az Amazonon?

Az egyik legfontosabb ellenérv az volt, hogy nem lehet a ruhákat online felpróbálni, azaz éppen a lényegét veszíti el a ruhavásárlás. Ehhez kapcsolódóan a vásárlás örömét, impulzusainak nagy részét elveszítjük akkor, ha a gép előtt ülve nézegetjük az egyes darabokat.

Ráadásul magától a ruhamárkától is függ, hogy milyen méret lesz tökéletes a vásárlónak, ezért gyakorta tapasztalható, hogy elbizonytalanodnak a vevők. Ez főleg akkor történik meg, ha nagyobb összegről van szó, vagy nem létfontosságúnak értékelt az adott darab.

Főleg ez olyankor igaz, amikor korábban még nem vásároltak terméket az adott márkától. Ha pedig nem passzol a ruha, vagy élőben egészen másnak tűnik az anyaga vagy a stílusa, akkor a vevő biztosan él a visszaküldés lehetőségével. 

A ruhákból ezenfelül hatalmas készletet kell tartani, és a különböző színű, illetve méretű darabok minősége nem különbözhet egymástól. Látható, hogy rengeteg érv szól az ellen, hogy ruházati cikkeket forgalmazzunk az Amazonon.

Változások és lehetőségek

A vásárlói szokások rengeteget változtak a Covid-19 okozta világjárvány hatására és a vásárlás egyes területeken nemhogy alábbhagyott volna, inkább új színt és lendületet kapott. Ez történt a ruhák forgalmazásával is. A vevők elkezdtek megbarátkozni az online vásárlással, és egyre bátrabban szerezték be az internet segítségével azokat a ruhákat, amelyre vágytak, illetve amelyekre valóban szükségük volt.

Szőke Balázs blogjában elolvashatod, megismerheted azokat a meggyőző számokat is, amelyek rávilágítanak arra, hogy ma már korántsem igaz, hogy óvakodni kell a ruházati termékek értékesítésétől az Amazon honlapján. Látni fogod, hogy ez egy remek lehetőség a termékpalettád növelésére, ha már rendelkezel Amazon wholesale üzlettel. 

Amazon Luxury Stores

Mindemellett az Amazon is mindent megtesz annak érdekében, hogy támogassa a divatmárkák, valamint az értékesítők lehetőségeit, és egyengesse az útjukat. 

Ha még ez sem győzne meg, akkor jó, ha tudod, hogy hamarosan bemutatkozik Európában is az Amazon Luxury Stores, amelyet olyan nevek fémjeleznek majd, mint az Oscar de la Renta divatház.

Óbudai Egyetem: jelentősen emelkedik az oktatók és dolgozók bére

Az Óbudai Egyetem közlése szerint oktatóinak és dolgozóinak bére "kiemelkedő módon" emelkedik január elsejétől.
2022. 01. 19. 16:00
Megosztás:

Ismét megjelent a madárinfluenza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Ismét megjelent a magas patogenitású madárinfluenza Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a vírust ezúttal Csengerújfaluban, egy 37 ezer egyedet számláló pecsenyekacsa-tartó gazdaságban mutatta ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma - közölte honlapján a hatóság.
2022. 01. 19. 15:30
Megosztás:

Többé már nem lehet elbújni – nyilvános lesz a cégtulajdonos személye

A tényleges tulajdonosokra vonatkozó központi nyilvántartást magában foglaló jogszabályt – az Európai Uniós Irányelvekkel összhangban - 2021 májusában hirdették ki, ugyanakkor több fontos pontja idén lép hatályba. 2022. február 1-ével bővül azok köre, akik hozzáférhetnek a nyilvántartáshoz, július 1-ével pedig teljes lesz a transzparencia: bárki betekintést nyerhet és megnézheti, ki egy adott vállalkozás tulajdonosa. - hívta fel a figyelmet a Niveus Consulting Group.
2022. 01. 19. 15:00
Megosztás:

Az ország minden sarkában megjelentek már a lakásvásárlók és -eladók

Az ingatlan.com saját adatain alapuló kutatásából kiderül, hogy az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat. Tavaly 2869 helységben adtak fel eladó lakóingaltan-hirdetést, ami az összes település 91 százaléka. 2021-ben az ország településének 94 százalékában érdeklődtek konkrét eladó lakás vagy ház iránt a vevők, szemben a 2016-os 90 százalékos szinttel. Az ingatlanpiaci körforgásba bekapcsolódó területek bővülése nagy mértékben köszönhető a 2019-ben indult falusi csok támogatásnak.
2022. 01. 19. 14:30
Megosztás:

Nőtt az építőipari termelés az EU-ban

Nőtt az építőipari termelés az Európai Unióban novemberben havi és éves összevetésben.
2022. 01. 19. 14:00
Megosztás:

Nagy keretű uniós támogatásra pályázik a Békés Megyei Önkormányzat

Több milliárd forint uniós támogatásra adott be pályázatot a Békés Megyei Önkormányzat - tájékoztatta Zalai Mihály elnök szerdán az MTI-t.
2022. 01. 19. 13:30
Megosztás:

Nem okoz hátrányt a az élelmiszerár-stop a hazai termelőknek

A meghatározott élelmiszerek februártól érvényes rögzítése nem okoz hátrányt a hazai termelőknek, beszállítóknak, alapvetően a kiskereskedelmet érinti, és csak a profitjuk kis százalékát - hangsúlyozta szerdai közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2022. 01. 19. 13:00
Megosztás:

Harminc éves csúcson a decemberi német infláció

Csaknem harminc éve a legmagasabb infláció alakult ki decemberben Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán közölt végleges számai szerint.
2022. 01. 19. 12:30
Megosztás:

Megugrott az elmúlt években az agrárium teljesítménye

A magyar mezőgazdaság területi termelékenysége 2010 és 2021 között 161 százalékkal bővült - közölte Nagy István agrárminiszter szerdán közösségi oldalán.
2022. 01. 19. 12:00
Megosztás:

Rekordon a brit infláció

A várakozásokat is meghaladó rekordütemre gyorsult decemberben az éves infláció Nagy-Britanniában, az EU-n kívüli legnagyobb európai gazdaságban.
2022. 01. 19. 11:45
Megosztás:

Nyugat-Európában tetőzhet, Németországban most robban a járvány

Németországban több, mint 112 ezer koronavírusos megbetegedést regisztráltak, ezzel először lépve át a 100 ezres lélektani határt. Ugyanakkor további erőteljes emelkedés várható, hiszen Angliában, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban lakosságszám arányosan 2-3-szorosa volt a megbetegedettek száma, mint most Németországban.
2022. 01. 19. 11:00
Megosztás:

Csökkent a turizmus közvetlen hozzájárulása a GDP-hez 2020-ban

A nemzetgazdaság bruttó kibocsátásán belül a turizmusra jellemző tevékenységek aránya a 2020. évi előzetes adatok szerint 5,1 százalékra esett vissza, míg a pandémia előtti évben, 2019-ben még 6,4 százalékkal járult hozzá az ágazat a GDP-hez - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbbi, Turizmus-szatellitszámlák, 2019-2020 című kiadványából.
2022. 01. 19. 10:30
Megosztás:

Több nemzetközi légitársaság törölte járatait az Egyesült Államokba az 5G miatt

Több nemzetközi légitársaság bejelentette, hogy szerdától törölte járatait egyes amerikai repülőterekre, mivel attól tartanak, hogy az ott kiépített 5G hálózatok megzavarhatják a repülőgépek kritikusan fontos berendezéseit.
2022. 01. 19. 10:00
Megosztás:

Újabb ellenőrzést tartott a fogyasztóvédelem

Új időszámítás kezdődött a jótállásban Magyarországon a bő másfél évtizedig változatlan szabályozás tavalyi év elején életbe lépett, átfogó korszerűsítésével. A vásárlók jogait erősítő új rendelkezések betartását januártól decemberig több mint 1100 helyszínen ellenőrizte a fogyasztóvédelmi hatóság. A vevőknek szóló tájékoztatásokban még javítottak is az üzletek 2020-hoz képest, a jótállási jeggyel összefüggő több mulasztás miatt összesített teljesítményük azonban romlott. Pedig idén januártól uniós irányelv alapján további, bár ezúttal kisebb léptékű változásokhoz kell alkalmazkodniuk - tájékoztatott szerdai közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
2022. 01. 19. 09:30
Megosztás:

Nagy megtakarítást eredményeztek a pótdíjfizetési könnyítések tavaly

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) adatai szerint minimum 1,3 milliárd forint megtakarítást eredményeztek a tavaly év elején bevezetett pótdíjfizetési könnyítések, ennek legnagyobb része a közlekedők zsebében maradt, de a szolgáltató is tudott spórolni.
2022. 01. 19. 09:00
Megosztás:

Minden második megváltozott munkaképességű ember dolgozik

Ma már csaknem minden második megváltozott munkaképességű ember dolgozik Magyarországon - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára kedden Bonyhádon.
2022. 01. 19. 08:30
Megosztás:

Minuszban nyitottak az ázsiai tőzsdék

Gyengüléssel zártak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, és a térségben még nyitva tartó börzék is mind mínuszban álltak.
2022. 01. 19. 08:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

A kedd esti jegyzésekhez képest vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben szerda reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2022. 01. 19. 07:30
Megosztás:

A marosvásárhelyi repülőtér eddigi legnagyobb léptékű fejlesztéséről írtak alá szerződést

A marosvásárhelyi Transilvania Repülőtér eddigi legnagyobb léptékű fejlesztéséről írt alá szerződést kedden Sorin Grindeanu szállításügyi miniszter és Peti András, a repülőtér igazgatója - közölte a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).
2022. 01. 19. 07:00
Megosztás:

Megnyílt a jövő téli tüzelőanyag-pályázat

Megnyílt a jövő téli tüzelőanyag-pályázat, a központi költségvetésről szóló törvény - a múlt évhez hasonlóan - 2022-ben is ötmilliárd forintot biztosít a települési önkormányzatok részére szociális célú tüzelőanyag vásárlásához - közölte a Belügyminisztérium (BM) kedden az MTI-vel.
2022. 01. 19. 06:30
Megosztás: