Shiba Inu 12.842%-os égetési rátát ért el, elemző szerint a SHIB és a virális Ethereum token rallyra készülnek

Shiba Inu (SHIB) nemrégiben elért, 12.842%-os égetési rátanövekedése felkavarta a kriptoökoszisztéma állóvizét, növelve a kétségeket a token potenciáljával és más Ethereum tokenekkel, mint például az RCO Finance (RCOF)kapcsolatban.

Shiba Inu 12.842%-os égetési rátát ért el, elemző szerint a SHIB és a virális Ethereum token rallyra készülnek

Míg egyesek ezt pozitív kilátásnak tartják Shiba Inu (SHIB) értékére nézve, mások átmenetinek vélik, és javasolják, hogy a hosszú távú siker érdekében más szempontokra helyezzék a hangsúlyt.

Mit jelent az érmék égetése?

Mielőtt részletesen belemerülnénk a Shiba Inu (SHIB) megnövekedett égetési rátájába, határozzuk meg, mit jelent az érmék égetése. Ez az, amikor egy platform kis tokeneket töröl egy adott ökoszisztémában, lehetőleg egy olyan címre helyezve őket, ahol nem költhetők el, ezt nevezik "fekete lyuk" címnek.

A tokenek kényelmet biztosítanak a fejlesztők számára, mivel néhányat közülük megszüntethetnek, hogy a token értékesebb legyen ritkasága miatt. Ezt el lehet érni token égetéssel, visszavásárlással vagy az ökoszisztémán belüli tranzakciókra kivetett díjak révén. A magas égetési ráta kevesebb kínálatot jelent a piacon, ami pozitívan hat a fennmaradó tokenek árára.

Új csúcs a Shiba Inu (SHIB) égetési rátájában

A 2020 augusztusában debütált Shiba Inu (SHIB) egy Ethereum token, amely népszerűvé vált, mint a "Dogecoin gyilkos". Eredetileg mém érmének tervezték, a SHIB piaci kapitalizációja egy ponton meghaladta a 10 milliárd dollárt, ezzel a 11. legnagyobb kriptovalutává vált a piaci kapitalizáció alapján.

2021 júliusában a Shiba Inu (SHIB) közösség bejelentett egy új égetési eseményt: a teljes kínálat felét az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin pénztárcájába helyezik át. Ez az intézkedés a Shiba Inu (SHIB) tokenek számának csökkentését célozta meg, potenciálisan növelve az árát.

Az égetési ráta növekedése azt sugallja, hogy a Shiba Inu (SHIB) az utóbbi időben folyamatos növekedést mutat, ami arra késztette az elemzőket és a befektetőket, hogy számos kérdést tegyenek fel az Ethereum tokennel kapcsolatban.

A legfrissebb adatok szerint a SHIB égetési rátája nemrégiben 12.842%-kal emelkedett. Ez jelentős, mivel már így is nagyon magas volt a legtöbb más Ethereum tokenhez képest.

RCO Finance

RCO Finance (RCOF): Egy virális Ethereum token

Az RCO Finance (RCOF) egy másik Ethereum token, amely az utóbbi időben jelentős figyelmet kapott. Vírus szerűen terjedt el egyedi hasznossága és tokenomikai modellje miatt, amely rendszeres égetéseket és visszavásárlásokat tartalmaz.

Ez az Ethereum token működteti és irányítja az RCO Finance decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémáját, amely pénzügyi termékek széles skáláját kínálja, beleértve a kripto AI robot tanácsadói eszközöket is. Az RCOF egyedi értéke növekedési modelljében rejlik, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy hozzájáruljanak az RCO Finance platformra vonatkozó döntésekhez.

Az RCO Finance tokenomikai modellje a projekt fenntartására és a pump-and-dump vagy likviditási hiány megelőzésére lett tervezve a tőzsdére lépéskor. A tokenek 50%-a közösségi értékesítésre van szánva, az RCOF elkötelezett a közösség fejlesztése, a méltányos elosztás és a legtöbb DAO szavazat közösségi kézben tartása mellett.

Mit jelent ez a Shiba Inu (SHIB) és az RCO Finance (RCOF) számára?

A SHIB égetési rátájának növekedése és az RCO Finance növekvő ismertsége miatt a befektetők kíváncsiak a tokenek jövőjére. Végleges előrejelzést mindig nehéz adni; azonban a szakértők magabiztosan állítják, hogy a SHIB és az RCOF rövidesen felfelé ívelhet.

A kripto- és Ethereum elemzők hasonló intézkedések meghozatalát sürgetik ezen Ethereum tokenek részéről, hogy több befektetőt vonzzanak és növeljék a meglévő közösség bizalmát. A SHIB rekordmagas égetési rátája és az RCOF egyedi tokenomikai modellje egyaránt pozitív jelek a jövőbeni sikerük szempontjából.

Válaszd az RCO Finance (RCOF) tokeneket a jövedelmezőbb hozamokért

Az RCO Finance (RCOF) jelenleg előértékesítési fázisban van, egyedülálló lehetőséget kínálva a korai befektetőknek, hogy különböző szakaszokban egyre magasabb áron szerezzék meg a tokeneket.

Az előértékesítés várhatóan jelentős hozamot hoz. Az Ethereum token várhatóan 0,4-0,6 dolláron indul, ami potenciálisan több mint 3000 dolláros hozamot eredményezhet 100 dolláros kezdeti befektetésből.

A SolidProof által ellenőrzött okosszerződés biztosítja a tranzakciók biztonságát és átláthatóságát. Az RCOF-nak köszönhetően, amely mesterséges intelligenciával és erős funkcionalitással rendelkezik, minden lehetősége megvan arra, hogy újradefiniálja a DeFi szférát és maximális kereskedési eredményeket és nyereséget biztosítson.

További információk az RCO Finance (RCOF) előértékesítéséről:

Nézd meg az RCO Finance előértékesítés oldalát

Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás:

Júniusban csökkentek a termelői árak Oroszországban

Oroszországban január óta júniusban csökkentek először a termelői árak havi összevetésben, miközben lassult az éves szintű növekedés.
2024. 07. 19. 23:00
Megosztás: