Solana megugrik a Litecoin felhalmozási őrület közepette; a Raboo előértékesítése gyorsan közelít a következő szakaszhoz

A Solana és a Litecoin jelenleg őrületes felfutást élnek meg, ami izgalomba hozta a tulajdonosokat. Eközben a Raboo előértékesítése, amely most a 3. szakaszban van, közelít a következő szakaszhoz, már több mint 1,4 millió dollárt hozott be.

Solana megugrik a Litecoin felhalmozási őrület közepette; a Raboo előértékesítése gyorsan közelít a következő szakaszhoz

Szakértők azt is várják, hogy a token legalább 10 000%-os megtérülést (ROI) ér el, miután bekerül a nyilvános tőzsdék listájára. Ez az egyik legnagyobb mémérme előértékesítés lehet 2024-ben. Olvass tovább, hogy megtudd, miért.

Solana szárnyal: Az ár több mint 13%-kal emelkedett 48 óra alatt

A Solana (SOL) a viszonylag ingadozó kriptopénzpiac egyik fényes pontja volt ezen a héten. 2024. május 23-án a Solana körülbelül 174 dolláron kereskedik, ami több mint 7%-os növekedést jelent az elmúlt hét napban. Ez az emelkedő trend annak ellenére folytatódik, hogy a szélesebb kriptopiac korrekciókat tapasztal.

Bár a nyereség nem olyan drámai, mint néhány közelmúltbeli fellendülés, a heti 7%-os növekedés még mindig erős teljesítmény. Ez a pozitív lendület hozzáadódik a Solana hosszabb távú nyereségéhez, a token körülbelül 18%-os havi és jelentős 65%-os növekedést mutat az elmúlt három hónapban.

Jelzések szerint a Solana kezd intézményi befektetéseket vonzani. A projekt hosszú távú életképességének jeleként nagy pénzügyi cégek állítólag hozzájárulnak a Solana finanszírozásához.

Litecoin árfolyama több mint 8%-kal nőtt ezen a héten

A Litecoin (LTC) értéke az elmúlt héten emelkedett, ami biztató fejleményeket jelez. 2024. május 23-án a Litecoin 86,95 dolláron kereskedik, enyhe emelkedést mutatva az előző héthez képest.

Bár a Litecoin ára még mindig több mint 4,6%-kal alacsonyabb az előző hónaphoz képest, az elmúlt napon szerény, de üdvözölt helyreállást mutatott, 1,05%-os emelkedéssel. Bizonyos elemzők szerint a Litecoin árfolyama az elmúlt hetekben nagyon szűk sávban mozgott, ami a jelentős katalizátorok hiányának tulajdonítható, amelyek jelentős árkülönbséget idézhetnének elő.

Ennek ellenére vannak pozitív jelek, mivel az érme arra törekszik, hogy elérje a 100-as határt, a tulajdonosok további felhalmozásával. A Litecoin az elmúlt 30 nap 40%-ában zöld zónában zárt, ami kedvező alapot jelezhet. Még túl korai megmondani, hogy a Litecoin jelenlegi árnövekedése hosszú távú emelkedő trendet jelent-e.

A Raboo 3. szakasz előértékesítése közel a befejezéshez

raboo kripto token iCO

Ezen dinamikus piaci háttér közepette a Raboo jelentős mérföldkőhöz közeledik az érme előértékesítésében. Különböző magasan értékelt elemzők csillagos jövőt jósolnak a Raboo számára, amelynek tokenje ($RABT) robbanásszerű növekedésre készül. Néhány szakértő akár 233%-os növekedést is jósol az előértékesítés végére, és akár 10 000%-os növekedést is várnak, amint a $RABT nagy tőzsdékre kerül.

Ezeket az előrejelzéseket a forró generatív AI piac fűti. A Bloomberg előrejelzése szerint ez az ágazat az elkövetkező tíz évben hatalmas növekedést fog mutatni, a 2022-es 40 milliárd dolláros üzletből egy hatalmas, 1,3 billió dolláros erővé válva.

A Raboo célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára a közösségi média tartalmaik pénzzé tételét a "Post-to-Earn" platformján keresztül, új szintre emelve a mémérme őrületet. A kriptovaluta befektetők számára ez egy ritka lehetőséget kínál, hogy a kezdetektől fogva részesei legyenek egy közösség által vezérelt projektnek. Az elemzők idén akár 100-szoros értéknövekedést is jósolnak, így a Raboo 2024 egyik legforróbb mémérme előértékesítésévé válik.

A belépési szintű token ára mindössze 0,003 dollár volt, ami gyorsan 0,0042 dollárra emelkedett, a platform korlátozott lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek ebben az izgalmas új projektben, jelenleg mindössze 0,0042 dolláros tokenáron. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részt vegyél ebben az AI-központú mémérme projektben; az előértékesítés még folyamatban van és a 3. szakaszban tart.

A Raboo okosszerződését alaposan értékelte a SOLIDProof, egy vezető blokklánc biztonsági cég, mivel felismeri a biztonság és átláthatóság fontosságát. A befektetők nyugodtan alhatnak, tudva, hogy ez az audit garantálja a platform átlátható és biztonságos működését.

Következtetés

A Raboo előértékesítése jelentős érdeklődést váltott ki a kriptoközösségből, a kiosztott tokenek nagy része már elkelt. A projekt gyorsan közeledik az érme előértékesítésének következő szakaszához, ami a token árának emelkedését eredményezheti.

Ez azt jelenti, hogy a kedvezményes ár nem tart örökké. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy része legyél a Raboo forradalomnak.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésében itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás: