UNI és XRP befektetők a ZircuitDEX-et (ZDEX) figyelik, mivel a következő évben akár 500-szoros növekedési potenciált várnak.

A vezető kriptovalutákba befektetők figyelme egy új szereplő felé fordul, amely kivételes potenciállal rendelkezik. Egy digitális eszköz körül kezd kialakulni a hype, amely hatalmas hozamokat hozhat a következő évben. Ez az elmozdulás felkelti a jól ismert tokenek birtokosainak érdeklődését, és olyan lehetőségekre mutat rá, amelyek megváltoztathatják a kriptopiac dinamikáját.

UNI és XRP befektetők a ZircuitDEX-et (ZDEX) figyelik, mivel a következő évben akár 500-szoros növekedési potenciált várnak.

ZDEX előértékesítés: Arany beszállókártyád a DeFi dicsőséghez

A ZDEX előértékesítése elindult, és ez a te lehetőséged, hogy beszállj a következő DeFi gyöngyszembe, mielőtt az elstartol! Mindössze 0,0017 dolláros induló árral a ZDEX gyorsabban emelkedik, mint a kedvenc mémérméd.

Azok a korai befektetők, akik beszállnak ebbe a "Lambo-földre tartó" rakétába, epikus nyereségekre számíthatnak a következő bikapiacon, mivel az elemzők szerint a ZDEX vezetni fog a DEX tokenek között, akár 1000%-os megtérüléssel!

Swapolj gyorsabban, mint a volt partnered hangulatváltozásai

A ZDEX a ZircuitDEX központja, amely a következő generációs decentralizált tőzsde (DEX), villámgyors Zircuit L2 láncon futva. Szupergyors cseréket, minimális csúszást, közel nulla díjat és egy vajsimává csiszolt felületet kínál, amely minden DeFi kereskedő számára tökéletes, akik komoly nyereséget szeretnének elérni a következő bikapiacon.

Zircuit kriptodeviza befektetés

A ZircuitDEX teljesen EVM-kompatibilis, így könnyen integrálható az Ethereum eszközeivel, míg a ZK-bizonyítékok titánium-erősségű biztonságot nyújtanak, amely erősebb, mint bármelyik medvepiac!

Élvezd a mémérme nyereségeket, stabilabban, mint bármelyik trendi őrület

Emlékszel, amikor a BRETT 14 000%-kal ugrott meg? A ZircuitDEX mémérme-indító platformjával időben beszállhatsz a következő mémérme szenzációba, ahol az elsőként belépők előnye biztosított. A ZircuitDEX közösségközpontú, mémalapú hangulata vad, nyereséges utazássá teszi a DeFi világát, amit az első naptól nem érdemes kihagyni!

XRP és Uniswap kriptovaluta elemzés és árfolyam előrejelzés vásárláshoz

Nézd, ahogy a tőkéd keményebben dolgozik, mint egy maratonfutó

Legyen szó cseréről vagy likviditás biztosításáról, a ZircuitDEX úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a nyereségedet, miközben minden egyszerű és automatikus. A koncentrált likviditás funkció akár 500-szor nagyobb tőkehatékonyságot kínál, mint az átlagos DEX, így a likviditásszolgáltatók kevesebb tőkével többet kereshetnek. Az automatizált likviditási stratégiák megszüntetik a kereskedés körüli macerát, így hátradőlhetsz és nézheted, ahogy a nyereséged növekszik.

kriptovaluta vásárlás kezdők számára is

Ahogy az izgalom fokozódik, az okos befektetők, akik a következő 100X tokenre vadásznak, rohannak a ZDEX előértékesítésbe. A tokenbirtokosok hozzáférést kapnak kormányzási jogokhoz, exkluzív airdropokhoz, kereskedési ösztönzőkhöz és staking jutalmakhoz.

>>> Miért érnéd be az átlagossal? <<<

Szerezd meg a ZDEX-et, mielőtt az árfolyama megugrik

és tapasztald meg a ZircuitDEX őrületes forradalmát!

Weboldal: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Uniswap UNI token: Decentralizált irányítás a DeFi térben

Az Uniswap UNI tokenje, amely 2020 szeptemberében indult, kormányzási jogokat biztosít a tulajdonosoknak az Uniswap protokoll felett, befolyásolva a díjszerkezeteket és a tokenelosztást. Az Ethereum egyik vezető decentralizált tőzsdéjeként az Uniswap automatizált likviditási protokollt használ, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a kereskedést közvetítők nélkül, miközben megőrzik a teljes kontrollt a pénzeszközeik felett.

A 150 millió UNI token elosztásával, amelynek során minden korábbi felhasználó 400 tokent kapott, az Uniswap hűséget és közösségi elköteleződést épített. Nyílt forráskódú természete és engedély nélküli tokenlistázási lehetőségei megkülönböztetik a centralizált tőzsdéktől. Több mint 3 milliárd dollár értékű eszköz felett rendelkezve, az Uniswap innovatív megközelítése jelentőssé teszi az UNI-t a DeFi térben. Az UNI potenciálja a jelenlegi piaci ciklusban a decentralizált pénzügyek növekedésétől és az irányítási tokenek iránti érdeklődéstől függ.

XRP: Decentralizált kriptovaluta gyors és határok nélküli tranzakciókhoz

Az XRP egy kriptovaluta, amelyet az XRP Ledger támogat, és célja a gyors, alacsony költségű és határok nélküli tranzakciók lehetővé tétele. Decentralizált rendszerben működik központi hatóság nélkül, biztonságos és visszafordíthatatlan átutalásokat tesz lehetővé anélkül, hogy bankfiókra lenne szükség. Jed McCaleb, Arthur Britto és David Schwartz által alapított XRP kezdeti kínálata 100 milliárd token volt, ebből 80 milliárdot adományoztak a Ripple-nek az ökoszisztéma fejlesztésére.

A Ripple az XRP-t használja a hálózati likviditás növelésére és a zökkenőmentes fizetési átutalások megkönnyítésére különböző valuták között. Hatékony technológiájával az XRP forradalmasíthatja a határokon átnyúló fizetéseket, ami miatt továbbra is jelentős szereplő marad a kriptovaluta piacon a jelenlegi piaci ciklusban.

Összegzés

A jelenlegi bikapiacon az UNI és az XRP kevesebb rövid távú potenciált kínál. A ZircuitDEX (ZDEX) viszont kiemelkedik 500-szoros tőkehatékonyságával, villámgyors tranzakcióival és nulla csúszásával, javítva a tőke kezelését. A ZDEX token előértékesítése 70%-os kedvezménnyel lehetőséget kínál akár 500%-os hozamra. A ZDEX birtoklása korai hozzáférést biztosít új mémérmékhez, csökkentett díjakat, kormányzási jogokat és bevételmegosztást, így vonzó lehetőségnek számít.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Eléri a Bitcoin a 70 000 dollárt? Elemzők szerint a BTC átlépheti a 100 000 dolláros szintet 2025-re!

A Bitcoin ára átlépte a 66 000 dolláros szintet, és most a befektetők figyelik, hogy eléri-e a 70 000 dollárt, vagy bekövetkezik-e egy korrekció. A Félelem és Kapzsiság Index semleges hangulatot mutat, ami azt jelenti, hogy a piac bármelyik irányba elmozdulhat. Nézzük meg a jelenlegi Bitcoin árfolyamot USD-ben, és hogy mi következhet ezután.
2024. 10. 16. 23:30
Megosztás:

Egy Polkadot milliomos erre a feltörekvő altcoinra fogad, és 7500%-os növekedést jósol - Itt az ideje beszállni?

Egy Polkadot-támogató kriptomilliomos most egy új altcoin felé fordítja figyelmét. Ez a befektető elképesztő, 7500%-os növekedést jósol ennek a feltörekvő digitális eszköznek. Ez a lépés kíváncsiságot keltett a kriptoközösség körében. Tudd meg, melyik érmék vannak készülőben, és hogy most van-e az ideális időpont a beszállásra.
2024. 10. 16. 23:00
Megosztás:

Október végétől kérhetők az ingyenes influenza elleni oltások

Elkezdődött a térítésmentes influenza-oltóanyagok kiszállítása a háziorvosi praxisokhoz és a foglalkozás-egészségügyi orvosokhoz, így a 2024/2025-ös szezonra gyártott vakcinák október végén már az ország egész területén elérhetőek lesznek - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) szerdán az MTI-vel.
2024. 10. 16. 22:30
Megosztás:

Új gazdaságpolitikai akciótervről döntött a kormány

A világgazdaság a koronavírus-világjárvány és a háború következtében megváltozott. Ahhoz, hogy Magyarország a megváltozott helyzetben is sikeres legyen, új megoldásokra és új gazdaságpolitikai eszközökre van szükség - szögezte le szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 10. 16. 22:00
Megosztás:

Vasúttársaságot alapított a román kormány

Vasúttársaság alapítására vonatkozó kormányhatározatot fogadott el szerdai ülésén a Ciolacu-kabinet.
2024. 10. 16. 21:30
Megosztás:

Lengyel nagybefektető lépett be az EIT InnoEnergy-be

Új befektetővel bővült a fenntartható energetikai megoldások fejlesztésében, megvalósításában Európában élen járó EIT InnoEnergy részvényeseinek köre. Az autóipar és a fémipar globálisan jegyzett lengyel nagyvállalata, aBoryszew Group S.A csatlakozása jelentős tőkeinjekciót biztosít a szervezetnek az átfogó energiaipari célkitűzéseik megvalósításához. A partnerséget október 16-án jelentették be az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster-en Barcelonában.
2024. 10. 16. 21:00
Megosztás:

Lemaradtál a Dogecoin vonatról? Ezek a bikapiaci tokenek még nagyobb hozamot kínálhatnak

Lemaradtál a Dogecoin emelkedéséről? Ez nem jelenti azt, hogy minden lehetőség elveszett. Új és ígéretes tokenek kerülnek előtérbe, amelyek még nagyobb hozamot ígérnek. Ez a cikk bemutatja azokat a kriptovalutákat, amelyek jelentős növekedés előtt állnak. Fedezd fel, mely digitális eszközök lehetnek a következő nagy mozgatórugók a piacon.
2024. 10. 16. 20:30
Megosztás:

Mindennapi használatra jó ötlet-e a futócipő?

Az mindenki számára egyértelmű, hogy futáshoz megfelelő cipő szükséges. Ez nemcsak a kényelem, hanem a lábunk egészsége miatt is fontos. De mi a helyzet a hétköznapokkal? Megéri-e mindennapos használatra futásra tervezett lábbelit venni? És ha igen, akkor milyet válasszunk? 
2024. 10. 16. 20:00
Megosztás:

Az OTP és a Magyar Telekom húzta a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 433,84 pontos, 0,58 százalékos emelkedéssel, 75 170,39 ponton zárt szerdán.
2024. 10. 16. 19:00
Megosztás:

Elindult a keresztféléves felvételi - eddig lehet jelentkezni

Elkezdődött a keresztféléves felvételi eljárás, a 2025 februárjában induló felsőoktatási képzésekre 2024. november 15-ig lehet jelentkezni - tudatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.
2024. 10. 16. 18:30
Megosztás:

Szita Károly: emelkedhet a polgármesterek illetménye

A polgármesterek illetményének emelését kezdeményezte október 1-jétől a közigazgatási és területfejlesztési miniszter egy az Országgyűlésnek benyújtott törvénymódosítási javaslatban - mondta a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerdán az MTI megkeresésére.
2024. 10. 16. 18:00
Megosztás:

Országos erdészeti fórumsorozatot indít a NAK

"Párbeszéd az erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók, szakmai vállalkozások jövőjéért" címmel szinte minden vármegyét, több mint 20 települést érintő országos erdészeti tájékoztató rendezvénysorozatot indít a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 10. 16. 17:30
Megosztás:

A végéhez közeledik az aratás Békés vármegyében

Hamarosan végeznek a betakarítási és a vetési munkákkal a Békés vármegyei gazdák.
2024. 10. 16. 17:00
Megosztás:

Indul a középiskolás diákok ötletversenye

A Nemzeti Tehetség Program keretében indul a START Ideathon, a 16-20 éves középiskolás diákok ötletversenye, amelynek célja a vállalkozói kedv felkeltése, a vállalkozói tehetség felismerése és a közösségépítés - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.
2024. 10. 16. 16:30
Megosztás:

Országos állatvédelmi programsorozat indult

Az állatvédelmi eljárások hatékonyságának javításáért országos állatvédelmi programsorozat indult a területen dolgozó szakemberek és civil szervezetek tagjainak – közölte Vetter Szilvia, a Közös Ügyünk az Állatvédelem Alapítvány kuratóriumi elnöke kedden Szegeden.
2024. 10. 16. 16:00
Megosztás:

Milyen ügyfelek és milyen ingatlanokra kapnak könnyen és gyorsan lakáshitelt?

És kik azok, akik nem nagyon számíthatnak arra, hogy jelzáloghitellel tudnak ingatlant vásárolni? A szakértő elmondta, ki mire számíthat hitelfelvételnél.
2024. 10. 16. 15:30
Megosztás:

A vállalkozók csak állami kompenzációval tartják megvalósíthatónak a tervezett béremeléseket

A tervezett 1000 eurós minimálbér és 1 millió forintos átlagbér elérését 2028-ig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) abban az esetben tartja reálisnak, ha megfelelő kompenzációt (tehercsökkentést, támogatást) kapnak a vállalkozások, továbbá a tervezett bértételek a bérmegállapodásban rögzített gazdasági növekedéshez, inflációhoz és termelékenységi mutatók eléréséhez kötöttek - közölte a szervezet kedden az MTI-vel.
2024. 10. 16. 15:00
Megosztás:

Hogyan hatna egy Kamala Harris-kormány a nemzetközi kereskedelemben érintett magyar cégekre?

Nem titok, hogy Donald Trump győzelme esetén folytatni fogja a 2017-től bevezetett protekcionista politikáját. Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy Kamala Harris győzelme irányváltást jelentene a témában. A valóság az, hogy az amerikai politikai paletta mindkét nagy pártja egyetért a protekcionizmus elvében. A végrehajtás módját illetően azonban eltérnek. Alin Latu, az iBanFirst magyarországi és romániai Country Manager-e elmagyarázza, hogyan hatna egy Harris-adminisztráció az európai és magyar kereskedelmi vállalatokra.
2024. 10. 16. 14:30
Megosztás:

Komplex kutatások a legeltetett szarvasmarha tartásban

A digitális eszközök már a legelőre alapozott húsmarhatartásban is komoly támogatást nyújtanak az állatok egészségi állapotának és jóllétének vizsgálatában. Ezek az új, főként adatgyűjtésen alapuló módszerek a gyepgazdálkodást is segíthetik, támogatva a gazdálkodókat, hogy a védett területeket is (pl. Natura2000) - a jogszabályi előírásokkal összhangban, - fenntarthatóan, ugyanakkor gazdaságosan hasznosítsák. Megfelelően tervezett szakaszos legeltetéssel és a szakaszváltások optimális idejének a meghatározásával, akár 40 nappal is meghosszabbítható évente a legeltetési idény, ami jelentős megtakarítást jelenthet a takarmányozási költségekben. A kutatási eredményeket az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) közölte, a hazai legelőkön végzett többéves szenzoros és botanikai vizsgálatok alapján. Idén ősztől a kutatók talajvizsgálatokkal egészítik ki a módszertant.
2024. 10. 16. 14:00
Megosztás:

Nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon szeptemberben

A befektetési alapokban kezelt vagyon szeptemberben 1,7 százalékkal, 278 milliárd forinttal nőtt, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 16 888 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.
2024. 10. 16. 13:30
Megosztás: