Vajon ez a kripto berobban szeptemberben?

A projekt egy egyedülálló Play-to-Earn játékkal is érkezik, amely vadnyugati tematikájú doge párbajra invitálja a játékosokat. A játékosok Shiba Shootout érmék felhaszálásával fejleszthetik Shiba marsallt és mesterlövészeit, amivel még több tokent szerezhetnek.

Vajon ez a kripto berobban szeptemberben?

A számos felhasználási lehetőséget kínáló mém érme, a Shiba Shootout előértékesítése meghaladta az 1 millió dollárt, és befektetők egész hadát vonzza, akik a közelmúltban tapasztalt piaci ingadozások közepette alternatív lehetőségek után kutatnak.

Az alkalmazás közelgő Web3 bevezetése még tovább növeli a projekt vonzerejét, ezzel ígéretes lehetőséget kínálva a befektetőknek. Az előértékesítés keretében a korai résztvevők még a tőzsdére lépés előtt, kedvezményes áron zsebelhetik be a tokent.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

A vadnyugati, P2E projekt, amely 870% feletti letéti hozamot kínál

A Shiba Shootout egy igazi üde színfolt a virágzó kripto gaming ökoszisztémában. A projekt vadnyugati tematikájú párharcok és kripto jutalmak izgalmas keverékével várja a játékosokat.

A közismert Doge mémre épült blokklánc játék keretében a felhasználók Shiba marsall és mesterlövészei bőrébe bújhatnak. A játékosok drámai párbajokat vívhatnak Shiba Gulch városkájában, ahol minden ügyességükre szükségük lesz.

Shiba Shootout kriptovaluta vásárlása előértékesítésben

A Shiba Shootout magával ragadó élményt kínáló P2E játéka már a Google Play Áruházban és az Apple App Store-ban is elérhető.

A játék keretében a játékosok egy klasszikus vadnyugati leszámolásba csöppennek, ahol a jó reflexeknek és a tűpontos célzásnak óriási szerepe van a győzelemben.

A $SHIBASHOOT tokenek által hajtott vadnyugati tematikájú játék izgalmas kalandot kínál. A játék célja, hogy  – akárcsak egy klasszikus párbajban – a játékosok minél előbb előrántsák fegyverüket, és lelőjék ellenfelüket egy 2D-s párbajban. Minden játékosnak hat golyója van.

A játék mechanikája roppant egyszerű, azonban kihívásokkal teli, a fejlesztési lehetőségek pedig még élvezetesebbé teszik. A játék egyébként nemcsak szórakozásra, de pénzkeresésre is ideális, ennek köszönhetően pedig gyorsan népszerűvé válhat.

A Shiba Shootout számos felhasználási lehetősége közül a letéti rendszer az egyik. A letétek tetemes passzív bevételt kínálnak. Azok, akik az előértékesítésben most helyezik letétbe az érméiket, lenyűgöző, 870% feletti éves hozamra tehetnek szert, ami nagyjából 9,8-szeres megtérülést jelent.

A letétek 12%-os havi hozamot garantálnak, ezzel folyamatos passzív bevételi forrást kínálva. Miután átlépte az előértékesítés átlépte az 1 milliós szintet, a Shiba Shootout arra készül, hogy utat törjön magának a mém érmék világában. A projekt ötvözi a befektetéseket, a szórakozást és a közösségi szellemet, hogy maradandó örökséget hozhasson létre.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

A stratégiai tokenomika és a magas jutalom növeli a projekt vonzerejét

A Shiba Shootout tokenomikája jól át lett gondolva, hogy a projekt biztosítani tudja a virágzó és fenntartható ökoszisztémát. A teljes token készlet 35%-át az előértékesítésre allokálták, ami jól mutatja, hogy a projekt mennyire fontosnak tartja a korai befektetőket.

További 20%-ot a letéti jutalmakra tettek félre, mivel így próbálják ösztönözni a hosszú távú tartást. A közösségi élmény fokozása érdekében az érmék 5%-át a Rootin' Tootin' Shooter Fund-nak szánják, amely valószínűleg jutalmakra és izgalmas tevékenységekre fordítja.

További 20% a hatékony bevezetést elősegítő és influenszereket is alkalmazó marketing tevékenységre lett elkülönítve. 10% a projekt fejlesztését és a működési költségeket fedezi, az utolsó 10% pedig a tőzsdei likviditás biztosítására szolgál.

tokenomika a kriptovaluta ICO során

A közösségi részvétel elősegítése érdekében a Shiba Shootout különböző kezdeményezéseket és funkciókat is bevezet.

Az ajánlói program keretében a felhasználók jutalmakat szerezhetnek, ha meghívják barátaikat is az ökoszisztémába. A Campfire Stories keretében a befektetők egy virtuális tábortűz körül gyűlhetnek össze, és megoszthatják tapasztalataikat a kriptovalutákkal kapcsolatban. A Token Governance Roundups révén a token birtokosok részt vehetnek a projekt jövőjét érintő döntésekben, akárcsak anno a vadnyugati városok polgárai.

A Lucky Lasso Lottery szintén izgalmas csavart hoz, hiszen néhány $SHIBASHOOT érme befizetése után a játékosok szerencsét próbálhatnak az óriási kripto jutalmak reményében. A Cactus Staking névre keresztelt letéti rendszert már érintettük, ez biztosítja a magas letéti jutalmakat.

A $SHIBASHOOT tokenre a kriptovaluta szakértők és a különféle hírügynökségek is felfigyeltek, és komoly áremelkedésre számítanak.

A Shiba Shootout egyedi funkciói, különösképpen a Play-to-Earn játéka, kiváló lehetőséget kínálnak a passzív bevételre és az árfolyamnyereségre egyaránt.

Az előértékesítés alacsony piaci kapitalizációja miatt a tőzsdei debütálás után a projekt sokkal nagyobbra nőhet. Ez azt jelenti, hogy már kevés befektetés is elég ahhoz, hogy a tőzsdei bevezetéskor nagy profitra tehess szert.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Összegzés

A Shiba Shootout rendkívül izgalmas befektetési lehetőséggel kecsegtet, hiszen a Play-to-Earn játékélményt pazar jutalmakkal ötvözi. Ez a mém érme kimondottan változatos felhasználási lehetőségeket kínál, így rövid és hosszú távon egyaránt ígéretes növekedési potenciállal bír.

Azok a befektetők, akik szeretnének korán csatlakozni és a közösség aktív tagjává válni, az előértékesítés keretében megtehetik. A Shiba Shootout egyedülálló és jó eséllyel nyereséges projektként léphet be a kriptovaluta piacra.

Amennyiben a számos iparági elemzőhöz és szaklaphoz hasonlóan te is látsz potenciált a Shiba Shootoutban, csatlakozz az előértékesítéshez! Az előértékesítés keretében kedvezményes áron vásárolhatsz $SHIBASHOOT tokeneket, azonban jobb, ha sietsz, mert az érmék ára egyre csak emelkedik. 

Látogass el a projekt hivatalos előértékesítési oldalára, vásárolj kriptovalutákkal vagy bankkártyával, és csatlakozz te is a legmenőbb vadnyugati kripto közösséghez!

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

1000-szeres kriptovaluták szeptemberre

Véget ért a Base Dawgz előértékesítés – Csatlakozz a DEX listázás előtt

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mi lesz az európai kamatokkal? Piaci elemzés

Szüneteltetheti a kamatcsökkentést az EKB: az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja, Gediminas Simkus szerint kicsi az esélye annak, hogy a jegybank a szeptemberi vágás után októberben is kamatot vág.
2024. 09. 18. 20:00
Megosztás:

Így változik a budapesti közlekedés az árvíz miatt

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.
2024. 09. 18. 19:30
Megosztás:

Újabb transzformátor-alállomást adott át az E.ON Dél-Budán

Újabb transzformátor-alállomást létesített az E.ON Hungária csoport Dél-Budán a terület ellátásbiztonságának növelése érdekében, a 3,76 milliárd forintos beruházást részben európai uniós forrásból, részben pedig saját finanszírozásban valósította meg a vállalat.
2024. 09. 18. 19:00
Megosztás:

Új vezető a Futureal élén

Tapasztalt vezetővel bővült a Futureal-csoport menedzsmentje. Gárdai János a Futureal Development és Shared Services Partnership vezérigazgatójaként, valamint Group Asset Management Igazgatóként támogatja a cégcsoport további növekedését.
2024. 09. 18. 18:30
Megosztás:

A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Az év utolsó három hónapja várhatóan a kriptopiac legnagyobb robbanását hozza.
2024. 09. 18. 18:00
Megosztás:

Az MVM megkezdte árvízvédelmi intézkedéseit

Az MVM Csoport áram- és gázhálózati szolgáltatási területén megkezdte és megteszi a szükséges árvízvédelmi intézkedéseket. A vízszinttől függően néhány helység árterében nem lesz gázszolgáltatás és Bács-Kiskun vármegye Duna-parti településeinek egyes részein az MVM Démász Áramhálózati Kft. az áradás levonulásáig szüneteltetheti az áramszolgáltatást - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 18. 17:30
Megosztás:

Internethasználat: az első tíz között Magyarország az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így hazánk a webhasználat terén nagyot lépett előre – egyebek között ez derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából, amely huszonöt uniós ország 2023-as internethasználati statisztikáit elemezte.
2024. 09. 18. 17:00
Megosztás:

Németország egyezkedne Kínával az autóipari vámokról

A Bloomberg jelentése szerint a német gazdasági miniszter, Robert Habeck szeretné elkerülni azt, hogy az EU kereskedelmi háborúba bocsátkozzon Kínával az elektromos járművek kapcsán.
2024. 09. 18. 16:30
Megosztás:

Kisebb lesz az árvíz, mint 2013-ban

A becslések szerint a maximális vízszint 40 centiméterrel alacsonyabb lesz, mint a 2013-as nagy árvíz idején Budapestnél, illetve a város feletti folyószakaszokon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 09. 18. 16:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb Japánban az export és import

A japán export és az import is a vártnál kisebb mértékben növekedett augusztusban.
2024. 09. 18. 15:00
Megosztás:

Kedvezőbb lakásbiztosítások a kampány hatására

A lakásbiztosítások díja 16, a biztosítók kárkifizetése ugyanakkor 23 százalékkal nőtt egy év alatt 2024 június végéig. Az idén márciusi lakásbiztosítási kampány hatására a második negyedévre mérséklődtek az ugyanakkora ingatlanra jutó díjak az év elejéhez képest - áll az MNB friss Lakásbiztosítás-indexében.
2024. 09. 18. 14:30
Megosztás:

Az uniós tagországok készen állnak a télre

Az Európai Unió tagországai készen állnak a télre, a tagállami gáztartalékok 90 százalékos szint felett vannak - közölte Kadri Simson, az Európai Bizottság energiaügyi biztosa Strasbourgban kedden.
2024. 09. 18. 14:00
Megosztás:

Ingyenes Szuperkoncert a Hősök terén szombaton - Program

Már csak három napot kell várni az év legnagyobb zenei eseményére. Szombaton megnyitja kapuit a Hősök terén az ingyenes Szuperkoncert, amelyen a legismertebb magyar előadók mellett nem kisebb világsztár, mint a latin pop ikonja, Ricky Martin is fellép.
2024. 09. 18. 13:30
Megosztás:

Többletforrást ad a kormány a déli határátkelők fejlesztésére

Többletforrást biztosít a kormány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számára a röszkei, a tompai és a hercegszántói állomány bővítésére, korszerű technikai eszközök beszerzésére - jelentette be az MTI-nek szerdán megküldött közleményében a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 09. 18. 13:00
Megosztás:

Tovább nőtt a bankkártya-elfogadó helyek száma

Jelentősen növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma, ahogy az elfogadóhelyeken üzemelő POS-termináloké is az idei második negyedévben az előző év azonos időszakához képest – derül ki a Magyar Nemzeti Bank adataiból. Ezzel párhuzamosan a korábbinál nagyobb mértékben csökkent a készpénzfelvételek száma, a nemrég elindult qvik pedig az OTP Bank várakozásai szerint még inkább háttérbe szoríthatja a készpénzhasználatot.
2024. 09. 18. 12:30
Megosztás:

Romlott vagdalthúst hívtak vissza, ha ezt vetted, ne edd meg!

Vadász vagdalthúst hívott vissza a forgalomból a Müller Drogéria Magyarország Bt., mert az elégtelen hőkezelés miatt romlott lehet - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 18. 12:00
Megosztás:

200 milliárd forint érhető el a mezőgazdasági és élelmiszeripari fejlesztésekhez

Szeptember 17-től két új, összesen 200 milliárd forint értékű felhívásra pályázhatnak a vállalkozások: a feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása kapcsán 150 milliárd forint, míg az állattartó telepek kisebb léptékű beruházásaihoz 50 milliárd forint áll rendelkezésre - közölte az Agrárminisztérium (AM) kedden az MTI-vel.
2024. 09. 18. 11:30
Megosztás:

Pusztítanak az erdőtüzek Portugáliában

Az Európai Unió nyolc tűzoltó repülőgéppel segíti a Portugáliában pusztító erdőtüzek oltásán munkálkodó helyi hatóságokat - közölte az Európai Bizottság kedden.
2024. 09. 18. 11:00
Megosztás:

A gyerekek kedvence: a palacsinta

A palacsinta tésztája rendkívül egyszerű és olcsó. Valószínűleg ezért is lett olyan közkedvelt. Ma sem hiányozhat az éttermek étlapjáról, hiszen nemcsak, hogy könnyen beszerezhető és nem drága alapanyagokból készül, de nagyon változatosan lehet ízesíteni is. Nézzük, hogyan indult ez a sikertörténet!
2024. 09. 18. 10:30
Megosztás:

Az EU bevezetheti a dohányfüstmentességet kültéri tereken is

Az Európai Bizottság dohányfüstmentességet vezetne be bizonyos kültéri tereken is azzal a céllal, hogy az emberek, elsősorban a gyermekek és fiatalok hatékonyabb védelmet élvezhessenek a passzív dohányzás és az aeroszolok hatásaival szemben.
2024. 09. 18. 10:30
Megosztás: