Biztosítás > METLIFE BIZTOSÍTÓ >

METLIFE BIZTOSÍTÓ

A társaság jogelődjét 1996-ban alapította a Magyar Hitel Bank Rt., Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító néven. A Magyar Hitel Bank Rt. privatizációjával a biztosítótársaság tulajdonosa a holland ABN AMRO Bank lett, így 1997 májusában ABN AMRO Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító Rt. néven kezdte meg értékesítési tevékenységét. Az ABN AMRO Bank és a K&H Bank egyesülésekor a biztosítót külön kínálták eladásra, melyet az Aviva Csoport (akkori nevén CGNU) vásárolt meg. 2003-ban a biztosító felvette az anyavállalat nevét és azóta Aviva Életbiztosító Zrt. néven folytatja tevékenységét. A társaság termékei és további információk a www.metlife.hu honlapon érhetők el.
A ProfitLine.hu oldalán található – a biztosító befektetéseihez kapcsolódó leírások, és árfolyam - adatok forrása: www.metlife.hu.


Kapcsolódó híreink

2014.11.29. 16:00

A beruházások növekedésének lassulására számítanak az elemzők

A beruházások növekedési ütemének fokozatos lassulására számítanak az MTI által megkérdezett elemzők.

2014.11.29. 14:00

KSH: ötödik negyedéve folytatódik a beruházások növekedése

A nemzetgazdasági beruházások volumene 16,3 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest és ezzel ötödik negyedéve emelkedett - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2014.11.28. 14:30

A beruházások növekedési ütemének fokozatos lassulása várható

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteki közlése szerint a nemzetgazdasági beruházások volumene a harmadik negyedévben 16,3 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva. A gépberuházások ezúttal 22,2 százalékkal emelkedtek éves összevetésben a második negyedévi 32,8 százalék után, míg az épületberuházások 12,2 százalékkal nőttek, éppen az előző háromhavival megegyező mértékben.

2014.11.24. 7:31

Romlottak novemberben a fogyasztói várakozások

Novemberben az októberi, igen magas értékéhez képest kissé csökkent a GKI-Erste konjunktúra-index (szezonális hatásoktól megtisztított) értéke. A GKI (www.gki.hu) által, az EU támogatásával végzett felmérés szerint októberhez képest az üzleti várakozások nem változtak, a fogyasztóiak viszont rosszabbak lettek.

2014.11.14. 11:45

Felfutott a fizetési mérleg többlete a szeptemberben

Szeptemberben 866 millió euróra ugrott a folyó fizetési mérleg havi többlete az augusztusi 264 és a júliusi 374 millió euróról. A folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg egyenlege alapján az ország fizetési képessége a külfölddel szemben 1,109 milliárd euróra nőtt szeptemberre az augusztusi 658 millióról - jelentette pénteken a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

2014.11.10. 7:00

Energiapiaci és GDP-adatok várhatóak a héten

A jövő hét közepén az energiapiaci hírek kerülnek túlsúlyba, a fontosabb makrogazdasági adatok pedig a hét második felében várhatóak.

2014.10.08. 17:13

Euróövezet - már az OECD is borúlátó

Lassul az euróövezet gazdasági növekedésének üteme az elkövetkező hónapokban, miközben az OECD tagországaiban összességében a növekedési lendület stabilizálódására utal a CLI (composite leading indicator) gazdasági mutató - írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) októberi jelentése.

2014.10.04. 7:00

KSH: augusztusban is kitartott a kiskereskedelmi forgalom növekedése

Augusztusban 2,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene a naptárhatástól megtisztított adatok szerint az egy évvel korábbihoz képest, a kiigazítatlan mutató 2,0 százalékos növekedést mutat - jelentette az első becslés alapján pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).