Biztosítás > METLIFE BIZTOSÍTÓ >

METLIFE BIZTOSÍTÓ

A társaság jogelődjét 1996-ban alapította a Magyar Hitel Bank Rt., Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító néven. A Magyar Hitel Bank Rt. privatizációjával a biztosítótársaság tulajdonosa a holland ABN AMRO Bank lett, így 1997 májusában ABN AMRO Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító Rt. néven kezdte meg értékesítési tevékenységét. Az ABN AMRO Bank és a K&H Bank egyesülésekor a biztosítót külön kínálták eladásra, melyet az Aviva Csoport (akkori nevén CGNU) vásárolt meg. 2003-ban a biztosító felvette az anyavállalat nevét és azóta Aviva Életbiztosító Zrt. néven folytatja tevékenységét. A társaság termékei és további információk a www.metlife.hu honlapon érhetők el.
A ProfitLine.hu oldalán található – a biztosító befektetéseihez kapcsolódó leírások, és árfolyam - adatok forrása: www.metlife.hu.


Kapcsolódó híreink

2014.10.08. 17:13

Euróövezet - már az OECD is borúlátó

Lassul az euróövezet gazdasági növekedésének üteme az elkövetkező hónapokban, miközben az OECD tagországaiban összességében a növekedési lendület stabilizálódására utal a CLI (composite leading indicator) gazdasági mutató - írja a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) októberi jelentése.

2014.10.04. 7:00

KSH: augusztusban is kitartott a kiskereskedelmi forgalom növekedése

Augusztusban 2,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene a naptárhatástól megtisztított adatok szerint az egy évvel korábbihoz képest, a kiigazítatlan mutató 2,0 százalékos növekedést mutat - jelentette az első becslés alapján pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2014.10.03. 9:30

Augusztusban is nőtt a kiskereskedelmi forgalom

Augusztusban 2,5 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene a naptárhatástól megtisztított adatok szerint az egy évvel korábbihoz képest, a kiigazítatlan mutató 2,0 százalékos növekedést mutat - jelentette az első becslés alapján pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2014.09.20. 10:00

Elemzők: kedvezőek a kereseti és foglakoztatási trendek

Kedvezőnek tartják a kereseti és foglalkoztatási trendeket, s a lakossági fogyasztás további élénkülésére számítanak az MTI által megkérdezett elemzők. A Nemzetgazdasági Minisztérium közölte, a kiváló makrogazdasági adatok további reálbér-emelkedést vetítenek előre Magyarországon.

2014.09.13. 11:54

Fogyasztói árindexek mellett a Fed-ülés jegyzi a 38. hetet

Augusztusi fogyasztói árindexek töltik ki hellyel-közzel a 38. heti makrogazdasági naptárt, a hét fő eseménye azonban a Fed monetáris politikai irányvetése lesz.

2014.09.05. 15:20

USA - Gyenge lett az augusztusi foglalkoztatottsági adat

Augusztusban az előző havinál és a vártnál is lényegesen kisebb mértékben nőtt a nem mezőgazdasági ágazatokban foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban - közölte pénteken a washingtoni munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics (BLS).

2014.08.27. 10:50

EUR/HUF árfolyam - mi jön a kamattartási döntés után?

Ahogy az várható volt, nem nyúlt a kamathoz az MNB monetáris tanácsa. A döntés indoklása szinte szóról-szóra megegyezett az előző havival.

2014.08.19. 17:30

A várakozásoknak megfelelő a júliusi infláció Amerikában

A várakozásoknak megfelelően alakult, 1,9 százalék lett a fogyasztói árindex (CPI) júliusban az Egyesült Államokban - közölte kedden az amerikai munkaügyi minisztérium statisztikai intézete, a Bureau of Labor Statistics.