Biztosítás > METLIFE BIZTOSÍTÓ >

METLIFE BIZTOSÍTÓ

A társaság jogelődjét 1996-ban alapította a Magyar Hitel Bank Rt., Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító néven. A Magyar Hitel Bank Rt. privatizációjával a biztosítótársaság tulajdonosa a holland ABN AMRO Bank lett, így 1997 májusában ABN AMRO Magyar Élet- és Nyugdíjbiztosító Rt. néven kezdte meg értékesítési tevékenységét. Az ABN AMRO Bank és a K&H Bank egyesülésekor a biztosítót külön kínálták eladásra, melyet az Aviva Csoport (akkori nevén CGNU) vásárolt meg. 2003-ban a biztosító felvette az anyavállalat nevét és azóta Aviva Életbiztosító Zrt. néven folytatja tevékenységét. A társaság termékei és további információk a www.metlife.hu honlapon érhetők el.
A ProfitLine.hu oldalán található – a biztosító befektetéseihez kapcsolódó leírások, és árfolyam - adatok forrása: www.metlife.hu.


Kapcsolódó híreink

2015.09.17. 18:45

Júliusban nőtt az euróövezet építőipari termelése

Az előző havi csökkenés után júliusban nőtt az euróövezet és az EU építőiparának a termelése - közölte csütörtökön az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

2015.07.31. 14:10

Júniusban nem változott a munkanélküliségi ráta az EU-ban

Júniusban az euróövezetben 31 ezerrel nőtt, az EU egészében 32 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma, a munkanélküliségi ráta azonban nem változott májushoz képest - közölte pénteken az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat.

2015.07.24. 11:05

Lassult a német gazdasági aktivitás

A feldolgozóipari és a szolgáltatóipari teljesítmény növekedésének lassuló ütemére utalnak az előzetes júliusi német beszerzésimenedzser-index (BMI) adatai - közölte pénteken a londoni Markit Economics gazdaságkutató intézet.

2015.07.22. 10:27

Dr. Zolnay Judit lett az új vezérigazgatója a Metlife Biztosítónak

Május 5-től Dr. Zolnay Judit a MetLife Biztosító kinevezett vezérigazgatója, aki ezt megelőzően a társaság vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. A MetLife Biztosító a világ egyik legnagyobb életbiztosító társaságának magyarországi vállalata, élet, egészség és baleset valamint nyugdíjbiztosítási programokat és megoldásokat kínál ügyfeleinek - olvasható a társaság sajtóközleményében.

2015.07.20. 9:01

Csökkentek az ipari termelői árak Németországban

Júniusban 1,4 százalékkal csökkentek az ipari termelői árak Németországban az egy évvel korábbiakhoz képest - közölte hétfőn a német statisztikai hivatal.

2015.07.08. 17:00

MNB: nem változtak az inflációs alapmutatók júniusban

Nem mozdultak júniusban az inflációs alapmutatók, amelyek szintje változatlanul mérsékelt inflációs környezetre utal - állapította meg a múlt havi inflációs adat közzétételét követően kiadott szerdai elemzésében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

2015.03.29. 6:00

BMI és foglalkoztatási adatok várhatók a jövő héten

Fogyasztói bizalmi indexek mellett foglalkoztatási adatok és feldolgozóipari teljesítménymutatók közzététel várható a jövő héten mind Európában, mind az Egyesült Államokban.

2015.02.20. 11:40

7 havi csúcsra emelkedett februárban a német BMI

A szolgáltatóipari teljesítmény javulásának köszönhetően héthavi csúcsra emelkedett februárban a német összetett feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index - közölte pénteken a londoni Markit gazdasági kutató intézet.