1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

Vesd el a kockát és kóstolj bele te is a GameFi izgalmas világába a Mega Dice segítségével! A játékok (gaming) és a decentralizált pénzügyek (DeFi) metszéspontja, a GameFi rendkívül gyorsan növekvő ágazat.

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

Az egyik projekt, ami felkeltette a kriptovaluta rajongók és a szerencsejátékosok figyelmét, az a Mega Dice. A Solanára épült GameFi platform előértékesítése jelenleg is tart.

Amennyiben a következő nagy befektetést keresed, vagy csak el akarsz merülni a decentralizált játékok izgalmas világában, akkor ezt a projektet biztos nem szeretnéd kihagyni.

A Mega Dice bemutatása

A gaming és a kriptovaluta világ rohamos mértékben fejlődött az elmúlt évek során. Az innovációk és az új technológiák folyamatosan a lehetőségek határait feszegetik. Az egyik projekt, ami a kripto gaming világát forradalmasítja, az a Mega Dice.

A Mega Dice nagy port kavart a GameFi szektorban, mivel egyesíti a gaming és a decentralizált pénzügyek (DeFi) világát, ezzel csábító és ígéretes befektetési lehetőséget kínálva. Ez a Solanán futó GameFi platform egyesíti a klasszikus online kaszinók izgalmait a blokklánc technológiával.

A Mega Dice kihasználja a Solana blokklánc hatékonyságát és sebességét, hogy zökkenőmentes játékélményt biztosítson letétekkel és NFT integrációkkal. Ez az egyedülálló kombináció mágnesként vonzza a játékosokat és a befektetőket, akik jelentős hozamra és izgalmas játékokra vágynak.

Mega Dice ökoszisztéma: A kripto gaming forradalmasítása

A Mega Dice lényegében egy online kaszinóként működik, ahol a játékosok különböző kriptovaluták, például Ethereum, Solana és Bitcoin segítségével fogadhatnak. A klasszikus online kaszinókkal szemben a Mega Dice intelligens Solana blokklánc szerződéseket használ. A platform ezáltal tudja biztosítani az átláthatóságot és az egyenlő esélyeket minden játékában. Ez annyit jelent, hogy a játékosok tétjeit garantáltan nem lehet manipulálni.

A Mega Dice ökoszisztéma egy másik vonzó aspektusa a platform natív tokenje, a $DICE. Ez az érme a platform motorja; segítségével a felhasználók exkluzív bónuszokat és egyedi funkciókat oldhatnak fel. Emellett a DICE tokenek letétbe helyezésével a felhasználók további passzív jutalmakat is szerezhetnek.

A jelenleg is futó előértékesítés átlépte a 1,5 millió dolláros határt, ami jól mutatja, hogy a kripto gamer és befektető közösség is érdeklődik iránta. Az előértékesítés keretében a korai befektetők kedvezményes áron vásárolhatnak DICE tokeneket. Az előértékesítés tehát vonzó befektetési lehetőséget is kínál azok számára, akik örömmel részt vennének a projektben.

A Mega Dice egyedülálló módon kombinálja a blokklánc technológiát és a hagyományos online kaszinózást, ezzel forradalmasítva a kripto gaming világát. A közösséget szem előtt tartó fejlesztéseket és az innovatív funkciókat fókuszba helyező Solana GameFi platform vezető szerepet tölthet be ebben a rendkívül gyorsan fejlődő iparágban.

Mega Dice token vásárlás

Miért vonzó a Mega Dice a befektetőknek?

A Mega Dice abban különbözik a többi hasonló platformtól, hogy a fejlesztések középpontjában a közösség áll. A Mega Dice csapata létrehozott egy decentralizált irányítási modellt, amelynek keretében a token tulajdonosok is beleszólhatnak a platform jövőjének alakulásába. Ez biztosítja, hogy mindenki részt vehessen az ökoszisztéma életében a kölcsönös előnyök érdekében.

A Solana integráció gyors tranzakciókat és alacsony díjakat kínál, ami még tovább növeli a játék élményt. Ezen kívül a GameFi modell dupla előnnyel is jár: a felhasználók játék közben és az érméik letétbe helyezésével is jutalmakat szereznek, így növelve a befektetési potenciált és az elköteleződést.

Az előértékesítés fontos mérföldkövet lépett át

A projektek előértékesítési szakasza gyakran döntő szerepet játszik a további sikerekben. Nemcsak az egész utazás alaphangját adja meg, de az induló vállalkozások számára remek kitörési lehetőséget is kínál. A kriptovaluták világára ez különösen igaz, ahol a befektetők szüntelenül kutatnak magas hozamot kínáló, ígéretes projektek után.

A Mega Dice projekt már az előértékesítés előtt is foglalkoztatta a befektetőket. Egyedülálló koncepciója, amely a blokkláncon kombinálja a gaminget és a pénzügyeket, sok érdeklődő figyelmét felkeltette. Akik innovatív projektekre vágynak a gyorsan fejlődő GameFi szektorban, azoknak a Mega Dice lehet a tökéletes választás.

A projekt mögötti csapatnak több éves tapasztalata van a gaming és a blokklánc technológia terén. A befektetők így nyugodtak lehetnek azzal kapcsolatban, hogy a projekt erős fundamentumokkal és szilárd vízióval rendelkezik. A tény pedig, hogy máris jelentős összeget gyűjtött a kisbefektetőktől, jól mutatja, hogy mennyire bíznak a projekt sikerében.

Innovatív funkciókkal, decentralizációs megközelítéssel és a többláncú kompatibilitással a Mega Dice újradefiniálhatja a blokklánc gaming iparágat.

Befektetés a kripto gaming jövőjébe

Ahogy halad előre a Mega Dice előértékesítése, úgy lesz egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a projekt minden összetevővel rendelkezik, ami a sikerhez szükséges. Az egyedülálló koncepció, az erős csapat, a stratégiai partnerségek és az aktív közösségi szerepvállalás kiemeli a Mega Dice-t a többi platform közül. A projektnek minden esélye megvan rá, hogy megváltoztassa a GameFi és a Solana gaming világát. Csatlakozz te is ehhez az izgalmas utazáshoz, amíg még az előértékesítés keretében kedvező áron teheted meg!

Mega Dice token vásárlás

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás: