2024 a mém kriptók éve lesz?

A napok múlásával egyre közelebbről lehet hallani a kriptoszektor bikáinak izgatott patadobogását.

2024 a mém kriptók éve lesz?

A szinte tapintható izgatottság nem a véletlen műve, hiszen jövőre olyan eseményekre készülhetünk, mint a bitcoin felezése vagy a spot Bitcoin ETF engedélyezése.

Ezeknek, illetve a globális gazdasági adatok javulásának köszönhetően nem zárható ki annak az esélye sem, hogy a 2021-es “minden rally”-hoz hasonló növekedésnek lehet majd tanúi.

Ezért annak érdekében, hogy a legmagasabb hozamot tudd elérni, két különböző kriptót is bemutatunk, melyekkel döbbenetes hozamot lehet a következő évben elérni.

Aktív és passzív jövedelmek egy ökoszisztémában - Ismerd meg a Meme Kombatot

Nehéz lenne izgalmasabb kezdeményezést találni a Meme Kombatnál. A projekt előértékesítése néhány hónappal ezelőtt vette kezdetét és mostanra több mint 4 millió dollárt tudott a csapat gyűjteni az MK tokenek eladásával.

A fokozott figyelem egyáltalán nem véletlen, hiszen a készítők egy egészen különleges ökoszisztémát alkottak meg. Amennyiben ugyanis csatlakozol, abban az esetben az MK lekötését követően különböző mém tokenek kabaláinak harcaira tudsz majd fogadásokat kötni.

crypto

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le, továbbá minden lényeges információ elérhető lesz on-chain adatok formájában is. Vagyis biztos lehetsz benne, hogy minden biztonságosan és egyúttal transzparens módon zajlik majd le.

Az MK lekötésével kapcsolatban el kell még mondani, hogy a fejlesztőknek sikerült mesterien ötvözni az on- és off-chain technológiákat. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy maga az MK beszerzése és eladás láncon belüli tranzakcióként valósul meg, amiért gázdíjat kell megfizetni.

Azonban ha csak az MK után járó passzív bevételed vennéd fel, az nem csupán teljesen díjtalan lesz, hanem akár azonnal fel is tudod használni fogadások megkötésére. Ezért miközben az ökoszisztéma teljesen fenntartható lesz a felhasználók is állandó, magas jutalmakat szerezhetnek.

A Meme Kombat szándékait pedig mi sem bizonyítja jobban mint az a tény, hogy a csapat nem csinált titkot a személyazonosságából. Ezért amennyiben szeretnéd, akár a startup alapítójával, Matt Whitemannal is bármikor fel tudod venni a kapcsolatot LinkedInen keresztül. 

A harcok első évadára a listázással egyidőben kerül majd sor, amit további évadok fognak követni. Eleinte 11 különböző mém lesz majd elérhető, később azonban nem csupán a repertoár mérete bővül majd, hanem egyúttal a csatázási lehetőségek tárháza is.

Amennyiben felkeltette a Meme Kombat az érdeklődésed, abban az esetben látogass el még ma a magyar nyelven elérhető weboldalra!

Irány a Meme Kombat

Léteznek második esélyek - Megint nagyot lehet kaszálni a Sponge-dzsal!

A Sponge 2023. május elején vált elérhetővé, majd röviddel az indulást követően már 100 millió dolláros piaci részesedéssel rendelkezett a projekt.

Köszönhetően az aktuális piaci viszonyoknak és a Sponge virális jellegének, a befektetők szó szerint elkapkodták a szivacsos kriptót.

kripto

Az első sikereket azonban az egész szektorban tapasztalható konszolidáció követte, aminek hatására a Sponge mérete is a töredékére esett vissza.

A készítők ennek ellenére nem adták fel a munkát, amire ékes bizonyíték, hogy a teljes Sponge ökoszisztéma alapjaiban fog megújulni.

A SPONGEV2 megjelenésével ugyanis egy új világ kezdődik a projekt életében, aminek köszönhetően akár még a korábbi sikerek méretét is képes lehet a token túlszárnyalni.

Már az kifejezetten érdekes, hogy a SPONGEV2-t hagyományos forgalomban nem lehet kapni. A beszerzésre kizárólag úgy van lehetőség, hogy lekötöd a jelenleg is kapható V1-es SPONGE-ot a hivatalos sponge.vip weboldalon keresztül.

Ezt követően a számládra már automatikusan, a V2-es altcoinok kerülnek majd jóváírásra. 

Az új kriptó mellett továbbá rövidesen elérhető lesz egy rendkívül addiktív play-to-earn játék is. Ebben ingyenes és fizetős verzió is elérhető lesz, ezért bárki élvezheti majd a sárga szivas kalandjait.

A fizetős verzió egyik nagy előnye, hogy a legügyesebb játékosok rendszeres időközönként kiugró mennyiségű SPONGEV2-ben fognak részesülni. Ezért amennyiben szeretnél játékkal profitot szerezni, úgy érdemes még most biztosítani a helyed az első felhasználók között.

Végezetül a SPONGE lekötésével állandó, passzív bevételekre tudsz majd szert tenni, ezért az ökoszisztéma azoknak is jó választás lehet, akik elsősorban az ilyen jellegű bevételszerzésben érdekeltek. 

A Sponge vásárlására nem csupán ETH és USDT, hanem egyúttal bankkártya is használható, így a csatlakozás másodpercek alatt elvégezhető lesz. 

Ha nem szeretnéd ismét elszalasztani az elképesztő hozamokat, abban az esetben csatlakozz még ma a Sponge-hoz!

Érdekel a SpongeV2

Ezek is érdekelhetnek:

3 mesterséges intelligencia kriptó, ami berobbanhat 2024-ben

Sokat kerestek idén a BTC tulajdonosok, a bányászat mégis jövedelmezőbb volt

17 új kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Indul a GINOP harmadik szakasza

A márciusban 70 milliárd forint kerettel induló munkahelyi képzéseket támogató GINOP plusz program újabb, harmadik szakaszában 15 milliárd forintra lehet pályázni minden vármegyéből, és a fővárosból - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 02. 28. 07:30
Megosztás:

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás:

Odavertek a forintnak rendesen - szakad az árfolyam a kamatdöntés után!

Gyengült kedden a forint a jegybanki kamatdöntést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 27. 20:00
Megosztás: