3 mesterséges intelligencia kriptó, ami berobbanhat 2024-ben

Mostanra az egyik legnépszerűbb befektetési lehetőség kétségtelenül az AI lett. Azt követően, hogy 2022 végén az OpenAi bemutatta a ChatGPT korai verzióját, a befektetési világ szinte szó szerint megőrült az AI technológiáért.

3 mesterséges intelligencia kriptó, ami berobbanhat 2024-ben

Ennek köszönhetően azok a projektek, melyek képesek voltak kiaknázni az új technológiát, fenomenális bevételhez juthattak hozzá.

A trend minden bizonnyal 2024-ben is ki fog tartani, sőt egyes becslések szerint igazán csak jövőre indulhat be a mesterséges intelligencia fejlődése.

Pontosan ezért most bemutatjuk azt a három projektet, melyekből még idén érdemes vásárolni annak érdekében, hogy a következő évben a legnagyobb bevételekhez juthass hozzá.

Készíts profi előrejelzéseket a yPredict segítségével

2023 során számos előértékesítést láthattunk, azonban nehéz lenne sikeresebbet találni a yPredictnél.

A projekt a natív YPRED tokenek eladásával mostanáig összesen 5.5 millió dollárt tudott gyűjteni, vagyis kevesebb mint 1 millió dollár hiányzik már csak a listázásig.

Ez azért is fontos, mivel a kezdeti listázási ár a tokenek jelenlegi áránál közel 10 százalékkal magasabb. Más szóval amennyiben még most vásárolsz, abban az esetben minimálisi idő alatt is kiugró hozamot érhetsz el.

Érdemes lehet azonban megfontolni a hosszabb távú csatlakozást is a yPredicthez, hiszen az ökoszisztéma egészen elképesztő előnyöket kínál.

Amennyiben például igénybe veszed a predikatív modelleket kínáló piacteret, abban az esetben számos profi előrejelzési eszköz közül válogathatsz.

Ezeket különböző fejlesztői csapatok állították össze, és az eszköz különböző szempontok alapján készít rövid és hosszú távú előrejelzést.

Az így elkészült előrejelzéseknek meg tudod majd nézni az eddigi sikerességét is, így egyszerűen el tudod dönteni, melyik számodra a leginkább megfelelő modell.

Ez azonban nem minden, hiszen a csapat egyúttal különböző AI szignálokat, indikátorokat és mintázatfelismerő eszközöket is készített.

Ráadásul ezek használhatához mindössze annyit kell tenned, hogy lekötöd a YPRED tokenjeidet. Ilyen esetben ráadásul negyedévente 45 százalékos hozamra tehetsz majd szert.

A csapat továbbá több olyan eszközt is elkészített, melyek önmagukban is megérhetik a csatlakozást.

Például a WriteMingle névre keresztelt tartalomgyártó platform használatával profit SEO szövegeket készíthetsz el. Sőt, akár képeket is generálhatsz hozzá, illetve ellenőrizheted, hogy a Google keresőjében hogyan fog szerepelni az előállított tartalom.

A yPredict a Polygon hálózatára épül, ennek köszönhetően minden tranzakció gyorsan, olcsón és megbízhatóan valósul meg.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, abban az esetben érdemes minél hamarabb csatlakoznod. Ehhez azonban nincs szükséged kriptopénzre, hiszen számos kriptó mellett akár bankkártya használatára is lehetőség van a vásárlás során.

Érdekel a yPredict

A Fetch.ai növekedése 2024-ben is folytatódhat!

Nagyon egyszerűen összefoglalva a Fetch.ai egy olyan rendszert kínál, aminek segítségével számos hétköznapi feladatot egyszerűbben lehet elvégezni.

Egy úgynevezett “digitális iker” segítségével az ökoszisztéma felhasználói számos időigényes feladatot végezhetnek el másodpercek alatt.

Például a digitális iker képes más ikrekkel is interakcióba lépni. Ennek köszönhetően elég csak annyit megadnunk, hogy milyen jellegű utazást szeretnék a nyárra és az AI elkészíti a megadott paraméterek alapján a számunkra legjobb utazási ajánlatot.

Fetch.ai árfolyam grafikon

Adott esetben nem csupán a legolcsóbb repülőjegyet kutatja fel, hanem egyúttal az ideális hotelt, éttermet vagy akár autófoglalást is képes elvégezni. 

Mindezt úgy, hogy egy hasonló útra megyünk mint egy barátunk, vagy akár egy híresség.

Az utazás azonban közel sem az egyetlen, amire használni lehet az Fetch.ai-t.

Az AI képes számunkra átfogó képet alkotni a kriptoszektorról, felkutatni az éppen feltörekvő tokeneket vagy akár befektetési tanácsot is képes adni.

A FET 2023-ban fantasztikus utat tudott bejárni, aminek hála az év elején csatlakozók közel 700 százalék hozamot tudtak elérni.

Ennek köszönhetően a legtöbb kriptotőzsdén elérhető a FET, cikkünk írása idején átlagosan 0.7 dollárért.

Hódítsd meg a Web3-at a Launchpad XYZ-vel

2023-ban a mesterséges intelligencia mellett kétségtelenül a Web3 volt képes a legnagyobb növekedést felmutatni. 

Hála számtalan új és izgalmas projektnek, a Web3 világának mérete a sokszorosára nőtt.

Azonban annak ellenére, hogy a fantasztikus projektek sokasodnak, a legtöbb még mindig elkerüli a befektető figyelmét.

Ez azért lehetséges, mert (mostanáig) nem létezett olyan felület, ahol a legjobb projektet átfogóan lehetne megvizsgálni.

Hála azonban a Launchpad XYZ fejlesztőinek, ez a probléma hamarosan a múlté lehet. 

A Launchpad XYZ egy összegzőplatform lesz, amin keresztül egyetlen kriptotárcával és az LPX tokenekkel másodpercek alatt tudsz majd csatlakozni a legjobb Web3 kezdeményezéskhez.

Legyen szó play to earn játékról, NFT-kereskedelemről vagy akár töredékvásárlásokról, ezek mindegyikéhez tudsz majd csatlakozni.

A Launchpad XYZ azonban sokkal több egyszerű gyűjtőoldalnál.

A mesterséges intelligenciát használó chatbot, Apollo segítségével lényegében egy saját külön bejáratú piaci elemzővel fogsz rendelkezni. 

Ez azt jelenti, hogy Apollót kérdezheted az aktuális X kriptotrendekről, az éppen feltörekvő kriptókról vagy a legjobb előértékesítésekről. Vagyis anélkül kerülhetsz képbe vagy fedezhetsz fel új befektetési lehetőségeket, hogy órákon keresztül bújnád az internetet.

Szintén a csatlakozás melletti érv, hogy most a vásárláshoz további 3 százalék ajándék LPX-et fogsz kapni. 

Nem lehet említés nélkül elmenni továbbá a Launchpad XYZ különleges NFT-szintrendszere mellett sem. 

Egyszerűen összefoglalva annak mértékében, hogy mekkora összegért vásárolsz az előértékesítésen, juthatsz majd hozzá különböző NFT-khez. Ezek nem csupán értéket képviselnek, hanem egyúttal hozzáférést is biztosítanak különböző felületekehez.  

Például amennyiben 50 dollár értékben vásárolsz LPX tokeneket, abban az esetben Doge NFT-hez juthatsz hozzá. Ezzel a listázás után hozzá hozzáférhetsz  a Launchpad XYZ AI-t használó szignálcsoportjához.

A csoportban hozzá tudsz majd férni elképesztő napi kereskedési tippekhez, melyekkel akár néhány nap alatt meg fogod tudni sokszorozni a vagyonod.

A Launchpad XYZ előértékesítése mostanáig 2.2 millió dollárt tudott gyűjteni, így várhatóan rövidesen listázásra is kerülnek majd az LPX tokenek.

Szeretnék LPX-et vásárolni

Ez is érdekelhet: 

Fontos változáson esett át a népszerű mém kriptó

Erre az 5 dologra figyelj a héten a kriptoszektorban: Válaszút előtt a bitcoin

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás:

Hiányzik még egy lökés a lakáspiacnak

A KSH friss adatai szerint tavaly csak 18,65 ezer új lakás épült fel, ami 9,2 százalékkal kevesebb, mint a 2022-es adat. Az építési engedélyek száma 39%-kal csökkent. Idén sorfordító hónapok jöhetnek a lakáspiacon, ám a szereplők még óvatosak. Ahhoz, hogy 2024-ben érdemben nőjön az otthon-építési kedv, még szükség van egy lökésre, további érdemi kormányzati ösztönzőkre – véli Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
2024. 02. 24. 21:00
Megosztás:

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás: