2024 októberi árfolyam előrejelzés: Az XRP, a DogWifHat (WIF) és az MTAUR robbanásszerű növekedés előtt állnak

A kriptopiac gyorsan változik, és ahogy 2024 októbere elindul, három token – Ripple (XRP), DogWifHat (WIF) és Minotaurus ($MTAUR) – kerül a figyelem középpontjába. Mi hajtja ezeknek a tokeneknek a növekedését, és mit várhatunk az árfolyamaiktól ebben a hónapban?

2024 októberi árfolyam előrejelzés: Az XRP, a DogWifHat (WIF) és az MTAUR robbanásszerű növekedés előtt állnak

Ebben a cikkben áttekintjük a legfrissebb kriptovaluta híreket, technikai adatokat és árfolyam-előrejelzéseket ezekről a tokenekről. Vajon emelkedés várható, vagy hamarosan árcsökkenés jön? Lássuk!

A Minotaurus ($MTAUR) korai vásárlóknak kínált előnyei

Kezdjük az előrejelzéseinket a Minotaurussal ($MTAUR), egy új szereplővel a kriptopiacon. Az előértékesítéshez való csatlakozással 70%-os árkedvezményt lehet kihasználni. Jelenleg a $MTAUR ára $0.00005957, míg a listázási ár $0.0002 lesz. Egy mai 100 dolláros hozzájárulás az előértékesítés után nagyjából 336 dollárra növekedhet, ami ~236%-os növekedést jelent.

$MTAUR kriptovaluta token ár alakulása az előértékesítés során

A $MTAUR nem csupán egy újabb token, hanem szorosan integrálva van a Minotaurus játékba, ahol a játékosok használhatják fejlesztések vásárlására, rejtett területek feloldására és karaktereik erősítésére. A játékon belüli felhasználás valószínűleg növeli az érme iránti keresletet, ami jót tesz a jövőbeni értékének.

Minotaurus kriptovaluta vásárlás kezdőknek is

A tokenomika a közösség bevonására összpontosít, a tokenek 10%-át ösztönzőknek tartják fenn, és mindössze 2% jut a csapatnak. A SolidProof és a Coinsult auditjai biztosítják a részvétel biztonságát.

2024 októberi kriptovaluta árfolyam-előrejelzések: XRP, WIF és MTAUR.

A Minotaurus ($MTAUR) körül egyre nagyobb a felhajtás, naponta csatlakoznak új érdeklődők. Ezek az alacsony árú tokenek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, így ne maradj le. Csatlakozz az előértékesítéshez, mielőtt az árak emelkednek!

>>> Óriási 70%-os kedvezmény $MTAUR-ra – Ragadd meg, amíg lehet! <<<

Ripple (XRP) árfolyam elemzése: 2024 októberi árfolyam-előrejelzések

Haladjunk tovább egy már megalapozott szereplőre, nevezetesen az XRP-re. Jelenleg az XRP árfolyama $0.5835 és $0.5957 között mozog, az elmúlt hét napban pedig 0.7%-os emelkedést mutatott. A nagy kérdés az, hogy képes lesz-e áttörni a kulcsfontosságú ellenállási szinteket $0.66508-nál és $0.76387-nél. Egyes szakértők szerint, ha az XRP áttöri ezeket a szinteket, az árfolyam hosszabb távon $18 és $22 között is lehet. Ez azonban hosszabb távú cél.

XRP kriptovaluta vásárlását vagy eladást jelző technikai indikátorok

Jelenleg az XRP 10 napos mozgóátlaga $0.58826, és az RSI értéke 55.418, ami azt mutatja, hogy a piac egyensúlyban van, sem nem erősen bikás, sem nem medvés. Ha az XRP erőt gyűjt és áttöri az ellenállási szinteket, az árfolyam $0.75 körül emelkedhet. Azonban a befektetők legyenek óvatosak, mivel a $0.44975-ös támaszszintnek tartania kell, különben az ár eshet. Októberre várhatóan az XRP árfolyama $0.60 és $0.75 között alakulhat, attól függően, hogyan reagál a piac.

XRP árfolyam elemzés és grafikonos előrejelzés

A DogWifHat (WIF) jövője: Mi következik ennél a tokennél?

Végezetül nézzük meg a DogWifHatot (WIF), amely az elmúlt hetek egyik leggyorsabban növekvő tokene. Árfolyama 23.9%-kal emelkedett az elmúlt hét napban. Jelenleg a WIF ára $2.17 és $2.34 között mozog. A befektetők arra várnak, hogy áttöri-e az ellenállási szinteket $2.1223-nál és $2.7267-nél. A nagyobb játékosok erősen fogadnak a WIF tokenre, amely az árfolyamot $2.85 felé tolja.

DogwifHat kriptó árfolyam technikai elemzése - vétel vagy eladás?

A WIF technikai mutatói erősek. A 10 napos mozgóátlag $1.8916, és az RSI értéke 74.5092, ami azt mutatja, hogy a token közel van a túlvett szinthez. Ez azt jelenti, hogy bár a WIF továbbra is emelkedhet, kis visszaesés is jöhet, ha a vásárlások lassulnak. A $0.9817-es támaszszint kulcsfontosságú. Ha a WIF megtartja ezt a szintet, az árfolyam tovább növekedhet.

Októberre a WIF árfolyam-előrejelzés szerint a WIF ára $2.50 és $3.00 között lehet. További növekedés is lehetséges, ha áttöri az ellenállási szinteket. Érdemes figyelemmel kísérni a WIF tokent, mivel ez lehet az egyik legizgalmasabb token ebben a hónapban.

WIF árfolyam elemzés és ár előrejelzés grafikonon

Következtetés

Ahogy 2024 októbere elkezdődött, mind az XRP, mind a DogWifHat (WIF) potenciális árváltozások előtt áll. Az XRP emelkedést láthat, ha áttöri az ellenállási szinteket, míg a WIF már most is erős növekedést mutat, és akár még magasabbra is törhet.

Eközben a Minotaurus ($MTAUR) felkavarja a piacot az éppen zajló előértékesítésével. Alacsony belépési pontot kínál, és a növekedési potenciál hatalmasnak tűnik. Minél korábban csatlakozol, annál nagyobb előnyöket biztosíthatsz magadnak.

További információ a Minotaurusról:

Weoldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twtter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Finomhangolni kellene az otthonfelújítási programot

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) kezdeményezésére az otthonfelújítási program finomhangolását szolgáló javaslatokat tekintettek át az érintett tárcák, pénzügyi és szakmai közreműködő szervezetek képviselői - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a minisztérium pénteken.
2024. 09. 27. 22:00
Megosztás:

A magyar borászat minőségében, technológiai hátterében is megerősödött

A magyar borászat minőségében, technológiai hátterében is megerősödött az elmúlt időszakban, ez alapvetően a fejlesztési, beruházási támogatási programoknak köszönhető - közölte az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken, a Bács-Kiskun vármegyei Izsákon.
2024. 09. 27. 21:00
Megosztás:

Arzéntartalom miatt a Nébih nem javasolja a Sajóból kifogott halak fogyasztását

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a rendelkezésre álló információk, valamint a laboratóriumi vizsgálatok alapján nem javasolja a Sajóból kifogott halak fogyasztását - közölte a Nébih a honlapján.
2024. 09. 27. 19:30
Megosztás:

Itt a nagy kínai gazdaságélénkítő csomag!

A részvénypiacokat alaposan felbolygatták a Kínában a napokban bejelentett különböző gazdaságélénkítő intézkedések.
2024. 09. 27. 19:00
Megosztás:

BÉT és Raiffeisen Bank együttműködési megállapodást kötött

A Budapesti Értéktőzsde Nyrt. és a Raiffeisen Bank Zrt. stratégiai együttműködési megállapodást kötött a középvállalatok versenyképességének növelése és fenntartható fejlődésük támogatása érdekében. Az új partnerség célja, hogy a középvállalatok számára könnyebben elérhetővé váljanak a tőkepiaci finanszírozási lehetőségek, valamint a szükséges szakértelem és tanácsadói háttér. A kezdeményezés a piaci jelenlét erősítését és a cégek hosszú távú növekedésének előmozdítását szolgálja.
2024. 09. 27. 18:30
Megosztás:

Két évtizede tagja Magyarország az Európai Uniónak: mit jelent ez a gazdaság szempontjából?

Idén húsz éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz. Az évforduló alkalmából az Európai Bizottság szeptember közepétől “Boldog huszadikat, Magyarország!” szlogennel kommunikációs kampányt indított, amelynek célja az elmúlt két évtized eredményeinek méltó ünneplése.
2024. 09. 27. 18:00
Megosztás:

Biztosított a kukoricaellátás Magyarországon

Az eddigi betakarított mennyiség és a termésbecslések alapján biztosított a kukoricaellátás Magyarországon, behozatalra ezért nem lesz szükség - közölte az MTI-vel pénteken a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 09. 27. 17:30
Megosztás:

Indokolt lehet a kamatemelés elodázása Japánban

A ma megjelent év/év alapú tokiói inflációs adat teljesen megegyezett a várakozásokkal, a mutató 2,2 százalékra csökkent a júliusban mért 2,6 százalékról.
2024. 09. 27. 17:00
Megosztás:

A következő három kriptovaluta kétszámjegyű nyereségre készül 2024 októberében: XRP 1 dollárra, ETH 3000 dollárra, és egy váratlan AI token 100-szoros megtérülésre

2024 októbere jelentős növekedési lehetőségeket ígér a kriptopiacon. Elemzők öt altcoint emeltek ki, amelyek nagy hozamokkal kecsegtetnek. Az ismert eszközök új csúcsokra emelkedhetnek, miközben egy meglepő AI token kiugró nyereséget hozhat. Ez a cikk bemutatja azokat az érméket, amelyek várhatóan nagy hatást gyakorolnak a piacra, és jelentős profitot hozhatnak.
2024. 09. 27. 16:30
Megosztás:

Vágott, de nem kapkod a svájci jegybank

A várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 1 százalékra csökkentette az alapkamatot a svájci jegybank, amit a csökkenő inflációs nyomással indokolt a jegybank elnöke.
2024. 09. 27. 16:00
Megosztás:

Logosz cégcsoport – minden, ami cégügy

Sokan vágnak bele egy saját vállalkozásba azért, mert nagyobb szabadságot szeretnének magunknak, esetleg úgy érzik van egy jó ötletük. Azonban a kezdeti optimizmust jelentősen csökkentheti, ha segítség nélkül kell átverekednünk magunkat a cégalapítás és a cég működtetés bürokratikus útvesztőin. Ilyenkor jön jól egy olyan megbízható és szerte az országban elérhető vállalkozás, mint a Logosz cégcsoport.
2024. 09. 27. 15:30
Megosztás:

SUI kriptovaluta árfolyam előrejelzés 2025 - SUI kripto vásárlása megéri most? SUI elemzés

Kezdő kriptó befektető vagy és még sohasem hallottál a SUI kriptovalutáról? Sebaj. Nem csoda, hiszen az elmúlt évtizedben a Bitcoin (BTC) volt az egyik legjobb kriptovaluta befektetés amiből vásárolhattál volna, amikor a Bitcoin először lépte át a 100 dolláros határt és értéke több, mint 60 000%-kal rallyzott. Cikkünkben most bemutatjuk Neked a világ 21. legnagyobb kriptovalutáját a SUI-t és megnézzük, meddig emelkedhet 2025-ben az elemzők szerint. SUI kriptodeviza árfolyam prognózis 2025.
2024. 09. 27. 15:00
Megosztás:

Megszüntetnék a NŐK40 nyugdíjat? Előkerült egy jelentés a tervezett nyugdíj változásról

Meglepte a nyugdíjas szervezeteket az OECD számára szinte titokban, de mindenképpen társadalmi egyeztetés nélkül összeállított nyugdíjreform tervezet, amiből kiderül egyebek között, hogy a kormány jelentősen szigorítaná, sőt akár meg is szüntetné a „nők 40” rendszerét.
2024. 09. 27. 14:40
Megosztás:

Az altcoin szezon beindul: Hogyan robbanhat ez a 3 kriptodeviza 755-szörös növekedéssel 2025 telére

Egyes kiválasztott kriptovaluták várható növekedése már a láthatáron van, amelyek óriási hozamot ígérnek 2025 teléig. A közelgő altcoin szezon kapcsán a szakértők három olyan kriptóra hívják fel a figyelmet, amelyek drámai növekedést érhetnek el. Fedezd fel, mely érmék készülnek robbanásszerű nyereségre, és hogyan formálhatják át a piacot.
2024. 09. 27. 14:30
Megosztás:

Tovább nőtt a foglalkoztatottság 2024 augusztusában

Az elmúlt hónapok adatai egyértelműen bizonyítják a munkaerőpiaci aktivitást növelő programok sikerét. Egyre több olyan ember lép be a munkaerőpiacra, akik korábban inaktívak voltak, és ezek az emberek a célzott intézkedéseknek és támogatási programoknak köszönhetően gyorsan el is tudnak helyezkedni - mondta a legfrissebb munkaerőpiaci adatokat kommentálva pénteken Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a tárca közleménye szerint.
2024. 09. 27. 13:30
Megosztás:

Mérsékelték az afrikai sertéspestis kockázati besorolását

Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest vármegyében mérsékelték az afrikai sertéspestis (ASP) kockázati besorolását, így ezeken a területeken korlátozás nélkül lehet a házi sertéseket forgalmazni - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 27. 13:00
Megosztás:

Agrometeorológia: a talaj felszín közeli rétege sokat száradt

A talaj felszín közeli rétege sokat száradt, szikkadt az elmúlt bő egy hét alatt, de így is jó a nedvességellátottsága, ami kedvező körülményeket teremtett az őszi káposztarepce keléséhez, kezdeti fejlődéséhez - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 27. 12:30
Megosztás:

Stratégiai együttműködésre lép a Budapesti Értéktőzsde és a Raiffeisen Bank

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Raiffeisen Bank stratégiai együttműködési megállapodást kötött a középvállalatok versenyképességének növelése és fenntartható fejlődésük támogatása érdekében - tájékoztatta tőzsde és a bank pénteki közös közleményében az MTI-t.
2024. 09. 27. 12:00
Megosztás:

Itt van az új NVIDIA részvény sikersztori?! A neve: AMD

A globális chipszektor egyik legjelentősebb vállalata az Advanced Micro Devices. Sokáig az Intel legfőbb kihívójának tartották, a számítógépes chipek piacán egyre nagyobb részesedést szereztek az elmúlt évtizedekben.
2024. 09. 27. 11:30
Megosztás:

Románia katonai célú hitelmegállapodást kötött az Egyesült Államokkal

Románia 920 millió dolláros hitel felvételéről kötött megállapodást az Egyesült Államokkal védelmi képességei, valamint hadiipara korszerűsítése és fejlesztése érdekében - közölte szerdán a bukaresti kormány sajtóirodája.
2024. 09. 27. 11:00
Megosztás: