Fontos változáson esett át a népszerű mém kriptó

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy tülekednek a befektetők az új SPONGE tokenekért, a SPONGEV2-ért. A készítők ugyanis korábbi ígéretükhöz híven a kezdeti elképesztő sikereket követően tovább dolgoztak a Sponge világán, aminek az első jelei most mutatkoznak meg.

Fontos változáson esett át a népszerű mém kriptó

Emlékeztetőül, a Sponge első verziója, vagyis a Sponge V1 a május eleji indulás után elképesztő sikereket tudott elérni. A token értéke néhány nap alatt a sokszorosára emelkedett, majd a Sponge teljes piaci kapitalizációja elérte a 100 millió dollárt.

A sikereket látva 10 különböző kriptotőzsde is elérhetővé tette kínálatában a szivacsos tokeneket. Ezért a befektetők többek között a MEXC-n, a Toolbiten vagy éppen a Gate.Io-n keresztül bármikor tudtak belőle vásárolni.

A sikereket nem kizárólag a piaci méretben, hanem a követők számában is megmutatkoztak. Mindössze 1 hét leforgása alatt 30,000 követője lett a projektnek, hála többek között a 100,000 dolláros airdrop akciónak.

A SPONGE V2 pedig pontosan itt jön a képbe.

A SPONGE V2 egyértelműen nem egy hagyományos előértékesítés, hiszen a tokenek beszerzéséhez mindössze két mód áll rendelkezésre:

Vásárolj és stakelj a Sponge V1 tokenekből a sponge.vip weboldalán keresztül.

A stakelt V1 tokeneket vedd fel, majd ismét kösd le.

Minél nagyobb mennyiségben és minél hosszabb ideig stakelsz tokeneket, annál nagyobb lesz a megszerezhető V2 mennyisége is. Amint elfogy a teljes V1 készlet, azonnal meg lehet kezdeti a V2 igénylését.

Szeretnék Sponge-ot vásárolni

Minden amit a V2 tokenekről tudnod kell

Minden V1-es token a V2-es stakelési medencébe fog kerülni, azonban az általuk elért hozam már V2-ben lesz elérhető. A megszerezhető jutalom mennyiségét elsősorba a lekötött kriptó mértéke, illetve a stakelési medence mérete határozza majd meg.

Nagyon leegyszerűsítve, amikor lekötöd a V1-es tokeneket, azokért V2-es tokent fogsz kapni.

Fontos kiemelni azonban azt, hogy a V1-es tokenek véglegesen lekötésre kerülnek, így azokat már nem lesz lehetőséget ismét felvenni. Ez része annak a folyamatnak, aminek során véglegesen kikerülnek a forgalomból az első generációs altcoinok.

A verzióváltást megünnepelve a készítők hamarosan bemutatnak egy teljesen új játékot, aminek köszönhetően a SPONGEV2 tulajdonosai további tokenekhez juthatnak majd hozzá.

Vagyis a hamarosan bemutatásra kerülő P2E játék jóformán a kezdetektől fogva felhasználási móddal ruházza fel az új tokeneket.

A felhasználók elért pontszáma alapján rendszeres időközönként a legügyesebbek kiemelkedő mennyiségű SPONGEV2-t kaphatnak jutalmul. Aggódniuk azonban azoknak sem szabad akik tokenekkel nem rendelkezek, mégis szeretnének játszani.

Ugyanis lehetőség lesz teljesen ingyenesen is játszani. Bár így jutalmat nem fogunk kapni, a játékélmény változatlan marad.

Bemutatkozik a Stake to Bridge ökoszisztéma

A V2 megjelenése történelmi jelentőségű a Sponge világában, azonban az új kriptókat jelenleg két különböző módon lehet csak beszerezni.

Amennyiben vásárolsz a jelenleg elérhető V1 tokeneből a Sponge hivatalos weboldalán keresztül, majd azokat lekötöd, jutalmul már a V2 tokenekben részesülsz.

Továbbá ha már rendelkeztél stakelt V1-es tokenekkel, abban az esetben azokat fel kell venned, majd ismételten le kell kötnöd. 

Vagyis a jelenlegi rendszernek köszönhetően a magas igény ellenére csak kevesek részesülhetnek a V2-es Sponge-ban. Ezért várhatóan az új tokenek értéke akár a korábbi, V1-es csúcsértéket is meghaladhatja. 

tokenomics

Fontos azonban kiemelni, hogy az eredeti V1-es tokenek a lekötés után többé nem lesznek elérhetők. 

Miután a stakekési időszak lezárul a befektetők már a V2-es tokeneket igényelhetik.

A csapat tervei szerint a V2-es listázással egyidőben elérhetővé fog válni a Sponge játék is. Továbbá amennyiben minden a tervek szerint alakul, abban az esetben a 100 millió dolláros piaci méret ismét valósággá válhat.

Mindezek fényében elmondható, hogy a Sponge V2 megjelenésével az eddigi ökoszisztéma új lendületet kaphat. Ez pedig várhatóan képes lesz arra, hogy a Sponge megint a legnagyobb mém kriptók közé kerülhessen.

Arról nem is beszélve, hogy a közelgő játékmegjelenés miatt a V2-es tokeneknek már a kezdetektől fogva lesz felhasználási módjuk. Az meg már csak hab a tortán, hogy a felhasználók játékkal valószínűleg tetemes mennyiségű Sponge-hoz juthatnak majd hozzá.

Amennyiben szeretnéd az események maximálisan kihasználni, abban az esetben látogass el minél hamarabb a Sponge.vip weboldalára.

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Erre az 5 dologra figyelj a héten a kriptoszektorban: Válaszút előtt a bitcoin

Nem lettél Bitcoin-milliomos? Sebaj, a Bitcoin Minetrix remek második esélyt nyújt

A 20 legjobb kriptovaluta befektetés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás: