5 online üzlet, amely jelenleg rendkívül jövedelmező

Az internet elterjedésének köszönhetően egyre több olyan üzleti lehetőség van, amely részben vagy egészben áthelyeződött az online térbe. Ez ráadásul mint a fogyasztók, mint a vállalkozások szempontjából is egyre inkább jobb üzletnek számít. Hiszen olyan világban élünk, ahol még a gyerekek is több időt töltenek a képernyő előtt, mint a szabadban. Ez a tendencia vélhetően csak folytatódni fog. Ez egyben azt is jelenti, hogy jobb ehhez hozzászokni, és amennyire csak lehet, kihasználni az online világ adta lehetőségeket.

5 online üzlet, amely jelenleg rendkívül jövedelmező

Az ma már természetesnek számít, hogy az ügyintézések online zajlanak, sőt akár tanulhatunk is az online térben. Emellett a különféle hobbik is sok esetben áthelyeződtek az online világba. Gondoljunk csak a videó játékokra, vagy például az online-kaszinó.com által is kínált online kaszinó játék oldalakra. De nézzük is meg, hogy melyek azok az online üzleti lehetőségek, amelyek rendkívül jövedelmezőnek számítanak jelenleg.

Indíts online képzést!

Az online tanulási lehetőségek egyre népszerűbbek. Az e-tréningek iránt egyre nagyobb a kereslet, és ez különösen igaz a speciális érdeklődési területekre, amelyek teljesen új fordulatot adnak a hagyományos oktatásnak. Ha tehát egy izgalmas terület szakértője vagy, akkor itt az ideje, hogy belevágj egy ilyen üzletbe. Az online tanfolyamok ugyanis egyrészt rugalmasságuknak köszönhetik a népszerűségüket, valamint, hogy koncentráltan lehet új ismereteket megszerezni.

Árulj digitális termékeket!

Ma már egyre elterjedtebb, hogy az emberek e-könyveket, podcastokat, WordPress pluginokat, grafikákat, témákat és egyéb digitális, tehát megfoghatatlan termékeket árulnak. Az e-kereskedelem az egyik legkényelmesebb módját adja az eladók és a vevők egymásra találásának, és a jövőben sem fog megszűnni a növekedés. A legfontosabb trükk azonban az, hogy megtaláljuk a platformot a termékek értékesítéséhez, és ideális esetben ragaszkodjunk a sajátunkhoz, hogy ne kelljen jutalékot fizetnünk egy közvetítő félnek.

Legyél profi blogger!

A blogolásban talán az a legjobb, hogy viszonylag kevés befektetést igényel. Mindössze egy webtárhely-fiókra, egy logikusan hangzó domainre és egy olyan weboldalplatform telepítésére van szükséged, mint a WordPress. Attól függően, hogy kiszervezed-e az előbb említett feladatokat, a befektetés mértéke eltérő lehet. Ahhoz pedig, hogy sikeres bloggerré válhass, valamilyen kreatív gondolkodásmódra és megfelelő írói készségekre van szükséged.

Emellett természetesen a SEO-ismeret is fontos, ahogyan a tartalomkészítés általában, amihez szükség lehet némi grafikai és egyéb vizuális feladatra. Bár mindezeket a készségeket egyedül is meg lehet tanulni, hosszú időbe telik, mire megtanulod, hogyan kell hatékonyan alkalmazni őket. És hogy mi lesz a legjobb információforrásod? Más tapasztalt bloggerek.

Indíts YouTube-csatornát!

A videók egyre fontosabbá váltak az összes közösségi média platformokon, beleértve a Facebookot és az Instagramot is, de a platformok királya továbbra is a Youtube. A videókban óriási lehetőség rejlik az interaktivitás megteremtésében. Hogy ez azt is jelenti, hogy a tartalmat is magadnak kell bemutatnod? Ha jó vagy benne, akkor igen, de nem kötelező. Válassz egy adott piaci rést, és kezdj el tartalmat készíteni egy izgalmas területen.

Tudjuk, ez sokkal egyszerűbben hangzik, mint amilyen valójában, de valójában a legfontosabb az, hogy megtaláld az a piaci rést, ahol szükség lehet ilyen tartalomra. Ehhez azonban a legjobb, ha végzel egy alapos kulcsszó kutatást, amelyek alapján megtudhatod azt, hogy milyen tartalomra van igény, illetve hogy melyik az, amelyiken kisebb a verseny. Ez már csak azért is fontos, mert ha a videóidnak sikerül jó organikus forgalmat szerezniük, akkor többé-kevésbé passzív bevételről beszélünk.

Indíts online kaszinó affiliate oldalt

Az utóbbi évek egyik legnagyobb iparága az online kaszinóipar volt, köszönhetően a különböző európai országokban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Új-Zélandon megnyíló fogadási és sportfogadási piacoknak. A több ezer elérhető weboldal miatt az online kaszinók küzdenek a játékosok figyelméért. Éppen ezért számos olyan szolgáltató van, amelyik külsős partnerekkel dolgozik együtt. Ezek azok a közvetítő weboldalak, amelyek üzletet hoznak az üzemeltetőknek. A velük járó affiliate ajánlatok pedig enyhén szólva is meglehetősen lenyűgözőek.

Online kaszinó affiliate oldalként "leadeket" generálsz az online kaszinók számára. Az a feladatuk, hogy az oldalra látogatóknak több információt nyújtsanak a kaszinójátékokról, a bónuszokról és az adott régióban elérhető kaszinók általános kínálatáról. A kaszinó partnerek lehetőséget adnak a szerencsejátékosoknak, hogy kiegyensúlyozott döntést hozzanak, összehasonlítást biztosítva számukra az összes rendelkezésre álló lehetőség között. Ha pedig egy játékos a partnerétől kapott információk alapján továbblép, és fiókot hoz létre egy online kaszinóban, akkor a partner jutalékot kap. A partnerré válás két nagy előnye, hogy nem igényel semmilyen befektetést, és a kifizetések hatalmasak, mivel a kaszinóipar egy milliárd dolláros iparág.

Összegzés

Ma már számos olyan online üzleti lehetőség van, amely segítséget nyújthat abban, hogy extra jövedelemre tegyél szert. A fentiekből felsoroltunk néhányat. Emellett azonban még számtalan lehetőséged van, amelyeknek szinte csak a képzelet szabhat határt. Az azonban biztos, hogy a mai online világban minden eddiginél egyszerűbb belevágni egy mellékállásba, vagy éppen a korábbi karrierünket teljesen felcserélni egy online üzleti lehetőségre.

Sikerrel zárultak az Európai mobilitási hét hazai programjai

Idén már közel kétszáz magyarországi település csatlakozott az Európai mobilitási héthez, így Magyarországon volt az ötödik legmagasabb a résztvevők száma Európában - ismertette a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében.
2022. 09. 29. 13:00
Megosztás:

Bújtatott reklámért szabott ki bírságot a médiatanács

Júliusban megkezdett eljárása során a médiatanács jogsértést tárt fel az ATV több műsorában is, míg a Disney+ streamingszolgáltató tartalomkínálatában elérhető Baymax! című animációs sorozat egyik epizódja miatt a testület a holland társhatósághoz fordul - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2022. 09. 29. 12:30
Megosztás:

Infláció fölött emelkedtek a kárráfordítások a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításoknál

A személyautók kötelező gépjármű-felelősségbiztosításainál (kgfb) 17 százalékkal nőttek a kárráfordítások az idei második negyedévben, az állománydíjak pedig 4 százalékkal emelkedtek 2021 azonos időszakához képest - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön, friss negyedéves kgfb-indexe alapján.
2022. 09. 29. 12:00
Megosztás:

Bezuhant a forint, mélyponti rekordot döntött

Új árfolyammélypontra gyengült a forint csütörtökön a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2022. 09. 29. 11:30
Megosztás:

Rendkívüli támogatást kaptak a baromfi- és sertéskocatartók

Az orosz-ukrán háború következményei által leginkább sújtott termelők támogatására - az uniós tagállamok, köztük Magyarország nyomására - 500 millió eurós rendkívüli európai uniós mezőgazdasági válságkezelési csomag született tavasszal - idézte fel az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében.
2022. 09. 29. 11:00
Megosztás:

Idén az építőipari vállalkozások 45 százaléka számít árbevétele növekedésére

Idén az építőipari vállalkozások 45 százaléka számít árbevétele növekedésére, jövőre azonban már csak 14 százalékuk; a cégek továbbra is a szakemberhiányt tartják a tevékenységüket leginkább akadályozó tényezőnek - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) csütörtökön az MTI-vel.
2022. 09. 29. 10:30
Megosztás:

Gyenge kezdés az európai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel nyitottak csütörtökön a vezető értékpapírpiacok. Szerdán pozitív volt a zárás.
2022. 09. 29. 10:00
Megosztás:

Beépítésre kész az első magyar ipari zöldhidrogén-projekt kompresszora

A napokban készítik elő a beépítéshez az egyik legjelentősebb hazai ipari zöldhidrogén-projekthez, az Akvamarinhoz alkalmazott hidrogénkompresszort a Ganzair Kompresszortechnika Kft. kiskunhalasi üzemében - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2022. 09. 29. 09:30
Megosztás:

Járműfejlesztési bemutatók és kvízjátékok Zalaegerszegen

A legmodernebb teszt- és önvezető autók bemutatójától kezdve a statisztikai kvízjátékig sokszínű, változatos programmal várják a látogatókat Zalaegerszegen, a Kutatók éjszakáján - közölték az MTI-vel a szervezők.
2022. 09. 29. 09:00
Megosztás:

Fejlesztette nyomdaüzemét Algyőn az Innovariant Kft.

Uniós támogatással, 448 millió forintból bővítette nyomdaüzemének kapacitását az Innovariant Kft. Algyőn - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2022. 09. 29. 08:30
Megosztás:

Csaknem kilencszázmilliót fordíthat környezettudatos fejlesztésre Dombrád

Európai uniós forrásból 895 millió forintot fordíthat Dombrád környezettudatos fejlesztésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros önkormányzata.
2022. 09. 29. 08:00
Megosztás:

Erősödött a forint csütörtök reggelre

Közel egy százalékkal erősödött a forint csütörtök reggelre az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2022. 09. 29. 07:32
Megosztás:

Soron kívüli eszközvásárlásba kezdett a Bank of England

Soron kívüli állampapír-vásárlásba kezdett szerdán a Bank of England a font meredek gyengülésével járó piaci viharok csitítása érdekében.
2022. 09. 29. 07:00
Megosztás:

Előadásokkal és bemutatókkal várja az érdeklődőket az Állatkert

Hét előadással és interaktív bemutatókkal várják a városligeti intézmény szakemberei az állatkerti szakmai munka és annak tudományos alapjai, az állatkertészet, valamint az állatkerti kulisszatitkok iránt érdeklődőket pénteken.
2022. 09. 29. 06:00
Megosztás:

A 4 millió tonnát is megközelítette a magyar takarmánygyártás 2021-ben

A Magyarországon működő keverőüzemek 2021-ben 3,956 millió tonna haszonállat-takarmánykeveréket állítottak elő, 2020-hoz képest 3,4 százalékkal többet - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) honlapján közzétett összefoglalóban.
2022. 09. 29. 05:30
Megosztás:

Rendszerváltozások: az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is megöli

A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat. Ennek következtében komplex, sok területet lefedő, integrált rendszerek és célrendszerek jelennek meg a vállalati IT-környezetben. A folyamatosan változó körülmények újabb és újabb alkalmazások megjelenését teszik szükségessé egészen addig, míg egy nagyon nehezen átlátható, egymással direkt és indirekt függőségi kapcsolatban lévő applikációhalmaz alakul ki a vállalaton belül. Ezek a különböző korú, komplexitású és gyártói támogatással rendelkező, vagy egyedi fejlesztésű rendszerek nem pusztán a mindennapi működésüket és működtetésüket tekintve okoznak egyre nagyobb fejfájást: sokszor válnak az innováció, a megújulás gátjává. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, hogyan lehet elkerülni ezt a csapdahelyzetet.
2022. 09. 29. 05:00
Megosztás:

Hülye vagy?! Elolvasás nélkül alá ne írd!

Olvasd el, mielőtt aláírod! – halljuk a figyelmeztetést jogi szakemberektől, de laikusoktól is unos-untalan.
2022. 09. 29. 04:01
Megosztás:

Ezentúl sebészeti robottal is műtenek a pécsi klinikán

Átadták az első vidéki robotsebészeti eszközt a pécsi klinikán szerdán. A géppel a tervek szerint heteken belül műtéteket fognak végezni - közölte a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2022. 09. 29. 03:30
Megosztás:

Bemutatták a készenléti egységek vonulását segítő drónt

A Széchenyi István Egyetem (SZE) és a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (SZTAKI) kutatóinak közös közlekedés biztonsági fejlesztését, az Előfutár nevű drónt, az Országos Mentőszolgálat közreműködésével mutatták be Zalaegerszegen.
2022. 09. 29. 03:00
Megosztás:

Franciaország 2,1 milliárd euróval támogat tíz zöld hidrogénes beruházást

Élisabeth Borne francia miniszterelnök szerdán bejelentette, hogy a zöld hidrogént érintő fejlesztési stratégia keretében az állam 2,1 milliárd euróval támogat tíz nagy ipari beruházást. Emellett 3,2 milliárd eurónyi magántőke is érkezik az ágazatba.
2022. 09. 29. 02:30
Megosztás: