5 új online nyerőgép 2022-ben

A nyerőgépek a legnépszerűbb online kaszinójátékok közé tartoznak, és sokan szeretik őket. Időről időre új nyerőgépes játékok kerülnek fel a listára, hogy a nyerőgépek szerelmesei élvezhessék. Ez azt jelenti, hogy mostantól biztos lehetsz benne, hogy új címeket találsz a casinó oldalakon.

Ebben a bejegyzésben öt új online nyerőgépet osztunk meg veled, amelyekkel most azonnal játszhatsz, hogy kielégítsd a szórakozási igényeidet. Közben pedig tisztességes profitra is szert tehetsz. Szóval, lássunk is bele a részletekbe!

1. Thai Emerald nyerőgép

Az RTG által fejlesztett Thai Emerald nyerőgép 2022 februárjában jelent meg, témája pedig a thai természet. A játék 25 nyerővonallal és a tárcsákon található szimbólumok széles választékával rendelkezik. Különböző nyereménykombinációkkal is rendelkezik, hogy még élvezetesebbé tegye a játékélményt.

A játékban használt szimbólumok közé tartozik a banán, a majom, a pillangó és a virág. A játékban egy papagáj képe is szerepel, amely a játék vad szimbólumaként funkcionál. Ez csak a játék 2., 3. és 4. tárcsáján jelenik meg.

2. Hyper Wins nyerőgép

A szintén az RTG által fejlesztett Hyper Wins nyerőgép az egyik legjobb nyerőgép, amit 2022-ben játszhatsz. Futurisztikus témájú, 96%-os RTP-vel rendelkezik. Emellett 27 különböző nyerővonallal, valamint számos funkcióval és egyedi szimbólummal rendelkezik.

A vad szimbólumok egyéb szimbólumként szolgálnak, és a játékosok több nyereménykombinációt is kiegészíthetnek velük. A játékban cukorkaszimbólumok is szerepelnek, amelyek különböző színeket tartalmaznak, mint például zöld piros, narancs és lila.

3. Primal Wilderness nyerőgép

A Primal Wilderness nyerőgép a BetSoft alkotása, és 2022 márciusában jelent meg. Vadon élő állatok témája jellemzi, és ez egy szórakoztató játék, amit érdemes játszani. A játék 1024 nyerővonallal és 95,28%-os RTP-vel rendelkezik. A játék alap 5x4-es tárcsákkal rendelkezik, amelyek számos nyerési lehetőséget biztosítanak.

A fogadási tartomány is jelentősen változik. A játék főbb jellemzői a szorzók, a vadak, a kiváltó scatterek és az ingyenes pörgetések. A játék számos lehetőséget biztosít a játékosoknak az ingyenes pörgetésekre és a szorzóvadakra, amelyek hatalmas mértékben növelhetik a nyereményt.

4. Magician Secret nyerőgép

A Pragmatic Play által fejlesztett Magician Secret Slot 2022 januárjában jelent meg, és 4096 nyerővonallal és 96,51%-os RTP-vel rendelkezik. Ha nagy rajongója vagy a varázslásnak és a varázslóknak, akkor élvezni fogod ezt a játékot.

Kiváló grafikával rendelkezik, és már 0,10 dolláros tétekkel is rendelkezik. A játékosok a bővülő vadak funkciónak köszönhetően az egész tárcsákat birtokba vehetik, és még több nyereményt szerezhetnek. A játékosok ingyenes pörgetéseket is élvezhetnek a játékban.

5. Triple Tigers nyerőgép

A szintén a Pragmatic Play által fejlesztett Triple Tiger nyerőgép 2022 márciusában jelent meg, témája pedig a kung-fu tigrisek. Ez egy klasszikus nyerőgép, egyetlen játékvonallal. A Triple Tigers nyerőgép 96,52%-os RTP-vel rendelkezik, a szimbólumok magas, normál és alacsony értékkel rendelkeznek.

A szimbólumok különböző képeket tartalmaznak, például egy lila lámpást, egy narancssárga virágot, egy tigrist, egy bikát és egy patkányt. A játékban vad szimbólumok is vannak, amelyek több lehetőséget adnak a nyerő kombinációk elérésére.

Következtetés

Ez az öt legújabb nyerőgépes játék, amely a kaszinóoldalakon elérhető a játékosok számára. Ezek a játékok rendkívül szórakoztatóak, és nyerő lehetőségeket is kínálnak a játékosoknak.

Ma tartják a török elnökválasztás második fordulóját

Ma tartják Törökországban a köztársaságielnök-választás második fordulóját, amelyen Recep Tayyip Erdogan hivatalban lévő államfő és a fő ellenzéki jelölt, Kemal Kilicdaroglu mérkőzik meg egymással.
2023. 05. 28. 11:00
Megosztás:

Hamis mosószereket kínált egy webáruház

Hamis mosószereket kínált vevőinek egy webáruház, az ellenőrök próbavásárlással buktatták le a csalókat - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.
2023. 05. 28. 10:00
Megosztás:

Nőtt az élelmiszeripari beruházások összértéke

Az élelmiszeripari beruházások összértéke az előzetes adatok alapján 9 százalékkal nőtt tavaly 2021-hez viszonyítva - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) pénteken közzétett jelentésében.
2023. 05. 28. 09:00
Megosztás:

Hogyan kávézik a magyar?

Tavaly a teljes magyarországi kávépiac értéke meghaladta a 77 milliárd forintot, ezen belül a kapszulás kávékra 19 milliárd forintot költöttek a vásárlók, ami 9 százalékkal több az egy évvel korábbinál. A koffeinmentes kávék forgalma értékben 2 százalék volt, volumenben pedig egy százalékát adják a teljes kávépiacnak, mégis elmondható, hogy a kávéfogyasztók több mint harmada rendszeresen fogyaszt koffeinmentes kávét.
2023. 05. 28. 08:00
Megosztás:

Áprilisban ennyi volt a foglalkoztatottak száma

Áprilisban a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 710 ezer volt, 29 ezerrel több, mint egy éve. A február-áprilisi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak létszáma az egy évvel korábbinál 14 ezerrel több, 4 millió 698 ezer volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2023. 05. 28. 07:00
Megosztás:

Spanyolországban helyhatósági választásokat tartanak

Helyhatósági választásokat tartanak Spanyolországban vasárnap, több mint nyolcezer település, továbbá tizenkét autonóm régió (tartomány) vezetéséről dönt mintegy 35,5 millió szavazásra jogosult.
2023. 05. 28. 06:00
Megosztás:

Magyarország árakban az első, a bérekben az utolsó

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában - mondta a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.
2023. 05. 28. 05:00
Megosztás:

Nők 40 év nyugdíjszabály - Változik a nyugdíj összege?

Az öregségi teljes nyugdíjra életkorától függetlenül jogosult az a nő, aki legalább 40 év jogosultsági idővel rendelkezik, és a nyugdíj megállapításának kezdő időpontjában az általános szabályok szerint biztosítással járó jogviszonyban nem áll. Jó, jó, ezt mindenki tudja, de...
2023. 05. 28. 04:00
Megosztás:

Nőttek a jövedelmek és kiadások az Egyesült Államokban

Áprilisban nőttek a személyi jövedelmek és kiadások az Egyesült Államokban a washingtoni kereskedelmi minisztérium, a Bureau of Economic Analysis pénteki jelentése alapján.
2023. 05. 28. 03:00
Megosztás:

Ha 1973-1993 között születtél, akkor nagy baj fenyeget! Szülőtartásnak hívják

A mai 30-50 éves korosztályba tartozó emberek többsége jellemzően ma még aktív, dolgozik, és kevésbé gondolkodik azon, hogy mi lesz majd akkor, ha majd nyugdíjba vonul. E korosztályba tartozók szülei is általában élnek még, akik már jellenzően nyugdíjas éveikben járnak és az állami nyugdíjukból igyekeznek megélni, ráadásul egy 25%-os inflációs környezetben. Ez a jelenlegi helyzet. És ezt a helyzetet bonyolítja most meg az úgynevezett "szülőtartás", mely jogi fogalmat sokan nem is ismerik, pedig komoly társadalmi és pénzügyi veszélyt jelenthet sokak számára. Mi az a szülőtartás? A gyerektartartásról sokan hallottak már, most ismerkedjünk meg a szülőtartással kicsit, érdemes.
2023. 05. 28. 02:00
Megosztás:

Elindult Kisnémedi zöld infrastruktúra fejlesztése

Bruttó 280 millió forintos uniós támogatással elindult a Kisnémedi zöld infrastruktúra fejlesztése projekt, melynek nyitányát szombaton, a Falu- és Gyereknap keretében jelentette be ünnepélyesen Sölch Gellért, a Belügyminisztérium (BM) stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára és Edelman György, a település fideszes polgármestere.
2023. 05. 28. 01:00
Megosztás:

Szerbiának egységre és összefogásra van szüksége

Szerbiának egységre és összefogásra van a leginkább szüksége most sokkal inkább, mint bármikor korábban - hangsúlyozta Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök pénteken Belgrádban azon a nagygyűlésen, amelyet azért hívott össze, hogy összetartásra szólítsa fel Szerbia népét.
2023. 05. 28. 00:05
Megosztás:

115 ezer ukrajnai menekülőnek segített a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat tavaly 115 ezer ukrajnai menekülőnek nyújtott közvetlen segítséget, az azóta is zajló integrációs programja során pedig 800 Magyarországon maradó menekült letelepedésénél működik közre - közölte a civil szervezet abban a közleményében, amelyben a szervezet szombaton megtartott országos küldöttgyűléséről számolt be.
2023. 05. 27. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 05. 27. 22:00
Megosztás:

Május 31-ig kell regisztrálniuk a gyártóknak az új kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerbe

Jövő szerdáig kell az érintett gyártóknak nyilvántartásba vételi kérelmet benyújtaniuk az országos hulladékgazdálkodási hatósághoz a júliustól induló új, kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerben - tudatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára.
2023. 05. 27. 21:00
Megosztás:

Átadták az Év Pálinkás Bonbonja verseny díjait

Átadták az Év Pálinkás Bonbonja verseny díjait a 23. Gyulai Pálinkafesztiválon szombaton - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
2023. 05. 27. 20:00
Megosztás:

Siess költekezni, mert pár nap múlva 15% büntetés jön a SZÉP kártyákra

Ha nem költik el május végéig a SZÉP-kártya tulajdonosok az október közepéig megkapott pénzüket, akkor ugrik a kedvezményük, és júniustól már csak 15 százalékos büntetéssel tehetik ezt meg - hívja fel a figyelmet a Bank360.hu. A hosszú hétvégén tehát érdemes vadászni az elfogadóhelyekre az érintett SZÉP-kártyásoknak.
2023. 05. 27. 19:00
Megosztás:

Nagyon erős UV-B sugárzás várható vasárnap

Nagyon erős UV-B sugárzás várható vasárnap az egész országban - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton.
2023. 05. 27. 18:00
Megosztás:

Forgalomkorlátozásokra kell számítani az M3-as metrópótló busz útvonalán

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőig az M3-as metrópótló busz útvonalán - tájékoztatta a BKV Zrt. szombaton az MTI-t, jelezve: ezekre a pótlás megszüntetése miatt van szükség, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok a metró felújítása után.
2023. 05. 27. 17:00
Megosztás:

Hatalmas sorok alakultak ki a brit repülőtereken

Hatalmas sorok alakultak ki szombat délutánra a brit repülőtereken, miután egy központi szoftverhiba miatt működésképtelenné váltak az elektronikus beléptető kapuk.
2023. 05. 27. 16:00
Megosztás: