8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

E tekintetben azok, akik szeretnék meglovagolni az iparág hullámát, érdemes befektetniük Bitcoinba, Ethereumba, Solanába, Binance Coinba és Angry Pepe Forkba.

Az öt legjobb kriptovaluta, amelyet érdemes megvásárolni a kripto fellendülés hullámának meglovagolásához

A legjobb kriptovaluták megtalálása, amelyekbe érdemes befektetni, elengedhetetlenné vált mindazok számára, akik profitálni szeretnének a kriptovaluta piac növekedéséből, mivel a piac folyamatosan bővül és világszerte vonzza a befektetőket. A sok elérhető kriptovaluta közül ezek a legjobban kiemelkednek robusztus piaci teljesítményük, innovatív technológiájuk és jövőbeli növekedési lehetőségeik miatt:

Angry Pepe Fork: A Solana-alapú érme, amely megváltoztatja a mémérmék status quóját

Az Angry Pepe Fork az első helyen áll a legjobb kriptovaluták között, amelyeket számos ok miatt érdemes befektetni, beleértve azt a tényt is, hogy az érme a Solana ökoszisztéma egyik legújabb tagja, amely sok jövedelmező mémérmét tartalmaz. Azonban ez az érme a lázadóknak és törvényenkívülieknek szól, akik unják a status quót. Míg más zombi mémérmék káoszt okoznak, az Angry Pepe Fork rendet és lehetőséget hoz "Conquer To Earn" rendszerével. Ahogy az APORK hadsereg tétbe helyezésével egyre több zombi mémérmét hódítanak meg, a tulajdonosok mindannyian részesülnek az emelkedő éves hozamból (APY).

Az izgalom a presale során kezdődik, amikor az APORK hadsereg elkezdhet keresni. A tétportálon három zárási időszak van, amelyek különböző elkötelezettségi szintekhez igazodnak: 30 nap a kezdőknek, 60 nap a tapasztalt játékosoknak, és 90 nap a tapasztalt játékosoknak, akik készek vezetni és jelentős pénzt keresni. Az APY összege a tét medencében minden egyes csatával növekszik, amelyet az APORK hadsereg megnyer. Az elemzők már most izgatottak az APORK potenciálja miatt. Azt jósolják, hogy a presale végére 300%-os árnövekedés lesz, és a növekedés még látványosabb lesz, miután az APORK nagy tőzsdéken is megjelenik.

A MemeFi robbanásszerű növekedésének titka az Angry Pepe Fork forradalmi "Conquer To Earn" rendszere, amely új magasságokba emeli a platformot és példátlan sebességgel vonzza az új felhasználókat. Az első presale fázis jelenleg él, a tokenek ára mindössze 0,014 dollár. Továbbá, ez a kripto projekt különösen érdekes lehet számodra, ha nagy rajongója vagy az Angry Pepe Frog-nak vagy ha lemaradtál az eredeti Pepe Coin korai szakaszáról.

Apork, Bitcoin, Ethereum és Solana kriptodeviza árfolyam elemzés és prognózis

Bitcoin: Több token vásárlása Bitcoin ETF-ek által

A második a listán a "kripto királya", a Bitcoin. A Bitcoin növekvő elfogadottsága és elterjedése közepette, a legnagyobb kriptovaluta eszköz, az USA Spot Bitcoin ETF-ek nemrég jelentős mennyiségű BTC-t vásároltak, körülbelül 25 729-et. Ez a trend összhangban van azzal, ahogyan a fontos vállalatok és pénzügyi intézmények elkezdték elfogadni az eszközt, így erősítve annak helyzetét a globális pénzügyi rendszerben.

A befektetői bizalom a Bitcoin hosszú távú árfolyamában és az érme képességében, hogy védelmet nyújtson a bizonytalan gazdasági körülményekkel szemben, növekszik, ahogy az ETF tartalékok is növekednek. Ez azt is mutatja, hogy a növekvő digitális eszközpiac és a hagyományos pénzügyek egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Eközben a Bitcoin ára jelenleg 66 000 dollár felett kereskedik, az elmúlt hónapban 10%-kal emelkedett.

Ethereum: Nő a bálnák aktivitása

Harmadik helyen az Ethereum áll. Bár a világ második legnagyobb kriptovalutája piaci kapitalizáció szerint nemrégiben nehéz helyzetbe hozta a befektetőket, az on-chain adatok azt mutatják, hogy a nagy befektetők – gyakran "bálnák" néven emlegetett – még mindig vásárolják az Ethereum érmét, annak ellenére, hogy az Ethereum ára észrevehetően csökkent. Bár a technikai mutatók egy gyengülő emelkedő trendet jeleznek, ez egy lehetséges vásárlási lehetőségre utalhat, ami az Ethereum közeljövőjét bizonytalanná teszi.

A 10 000 ETH-nál többet tartalmazó pénztárcák fokozatosan több Ethereum érmét adnak hozzá május vége óta, egy nemrégiben készült NewsBTC elemzés szerint. Eközben ez a felhalmozási fázis egybeeshet az Ethereum árának csökkenésével körülbelül 3 950 dollárról 3 530 dollárra. Ezek a nagy befektetők egy jövőbeli árnövekedést várnak, és a jelenlegi árfolyamcsökkenést vonzó belépési pontként tekinthetik.

Solana: A frissítés várhatóan növeli a Solana árát

Negyedik a listán a Solana, amelynek csapata egy újabb jelentős főhálózat-frissítésre készül, hogy erősítse a Solana hálózatot a mémérme-őrület és a Solana-alapú blokkláncok iránti hatalmas kereslet közepette. A Solana Status 2024. június 10-i bejegyzése szerint a csapat javasolja a v1.18.15 kiadását a főhálózat-frissítéshez. Ennek a frissítésnek a célja a jelentős Solana hálózati torlódások kezelése.

Eközben az elmúlt 30 napban a Solana ára körülbelül 6%-kal emelkedett, és jelenleg 150 dollár felett kereskedik. 2024 márciusában a Solana ára a 210 dolláros tartományban tetőzött, de az ár gyorsan csökkent számos ok miatt, beleértve a Fed kamatcsökkentési erőfeszítéseinek lassulását. Mielőtt tovább emelkedne 250 dollárra, a kereskedők ismét a 210 dollárt célozzák meg.

Binance Coin: Az árfolyamelemzés emelkedést javasol

Végül, de nem utolsósorban a listán a Binance Coin szerepel. A Binance Coin árfolyamdiagramján egyértelműen látszik, hogy a bikák visszakoznak, miután a token nemrégiben elérte az összes idők legmagasabb árát, ami az árfolyam egy szinte várható korrekciójához vezetett. Az 5 napos Binance Coin árfolyamdiagramot nézve láthatjuk, hogy az RSI jelenleg 49,91-en áll, éppen a semleges 50 szint alatt, ami enyhén medvés, de kiegyensúlyozott lendületet jelez.

Azonban a MACD vonal mind a nulla, mind a jelzővonal felett van, ami azt jelzi, hogy némi bika lendület kezd kialakulni. A Binance Coin ára az 600 dolláros fontos támaszszint felett található, és egy bikás folytatás valószínűnek tűnik.

Az intézményi befektetések szerepe a kripto piac növekedésének előmozdításában

A kriptovaluta piac jelenlegi fellendülését nagyrészt az intézményi befektetések hajtják manapság. Az egyre növekvő befektetések a Bitcoinba és más digitális eszközökbe nagy pénzügyi intézmények, hedge fundok és nyilvánosan jegyzett vállalatok által hatalmas tőkét és hitelességet hoznak a piacra.

Ez az intézményi tőke beáramlása nemcsak az egyes kriptovaluták piaci kapitalizációját növeli, hanem elősegíti a blokklánc technológia szélesebb körű elfogadását és beépítését a mainstream bankrendszerbe. Ezeknek a neves szereplőknek az egyre növekvő érdeklődése egy érettebb kriptovaluta piacra és egy biztonságosabb, jövedelmezőbb jövőre utal a befektetők számára.

Következtetés

Miközben a befektetők továbbra is keresik a legjobb kriptovalutákat, amelyekbe érdemes befektetni, nyolc Bitcoin bányász átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, ami egy fordulópontot jelent a kriptovaluta iparágban. Erős alapokkal és múltbéli teljesítménnyel, a Bitcoin, az Ethereum, a Solana és a Binance Coin jó kilátásokat kínálnak azoknak a befektetőknek, akik profitálni szeretnének ebből a lendületből.

Eközben az Angry Pepe Fork erős kombinációját kínálja a hasznosságnak és a növekedési potenciálnak kreatív tétmechanizmusával, aktív közösségével és fejlődő felhasználási eseteivel. Ezek megértése elengedhetetlen lehet a befektetési hozamok optimalizálásához ebben a folyamatosan fejlődő kriptopiacon.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork Előértékesítést

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás: