8 nap múlva véget ér az új Learn-2-Earn kripto ICO – Nézd meg, amíg még nem késő

Már csak pár napod maradt arra, hogy csatlakozz 2024 egyik legmenőbb kripto előértékesítéséhez. A $99BTC token az előrejelzések szerint felrobban majd, amikor tőzsdére lép.

8 nap múlva véget ér az új Learn-2-Earn kripto ICO – Nézd meg, amíg még nem késő

Mivel a 99Bitcoins előértékesítése már 2,5 millió dollár feletti befektetésnél jár, a kripto rajongók igyekeznek még a tőzsdére lépés előtt beszállni.

Ahogy közeleg a DEX listázás, úgy fogy egyre jobban azok ideje, akik a $99BTC-t a lehető legalacsonyabb áron szeretnék megszerezni.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Az oktatás és a befektetés ötvözete: Learn-2-Earn és staking a 99Bitcoins-nál

De pontosan mit is kínál a 99Bitcoins? Ez nem csupán egy újabb légbőlkapott token, hanem komoly hitelességgel bír. A 99Bitcoins 2013 óta vezető szerepet tölt be a kripto oktatásban, és már közel 3 millió felhasználóval büszkélkedhet. A projekt hivatalos YouTube csatornájára szintén több mint 700 000-en iratkoztak fel.

99Bitcoins kriptodeviza token előértékesítés

A csapat most azonban gondolt egy nagyot és elindította a $99BTC tokent, a Learn-to-Earn modellel karöltve. A koncepció roppant egyszerű: a platformon keresztül megismerkedhetsz a kriptovalutákkal, tanfolyamokat teljesíthetsz, kvízekben vehetsz részt, jutalomként pedig $99BTC tokeneket szerezhetsz.

Ez lényegében olyan, mintha fizetnének neked azért, hogy tanulj. De a projekt nem áll meg ennyinél. A $99BTC tartásának számos előnye van, a prémium tartalmakhoz való hozzáféréstől kezdve, a kereskedési jeleken és stratégiákon át a VIP közösségi csoportokig.

A projekt egy Discord szervert is üzemeltet, amelyen keresztül a kripto rajongók kapcsolatba léphetnek egymással. Azok, akik passzív bevételt keresnek, a 99Bitcoins letéti protokollt kínál, jelenleg 670% feletti éves hozammal.

A befektetők már 1,6 milliárd $99 BTC tokent helyeztek letétbe. Ezen funkciók együtteseként a projekt olyan kripto ökoszisztémát hoz létre, amelyhez nincs fogható a piacon.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Utolsó lehetőség a $99BTC token vásárlásra

A kripto befektetőket rendkívüli módon foglalkoztatja a 99Bitcoins Token ($99BTC), amelyet csak tovább erősít az, hogy az előértékesítés az utolsó szakaszba ér. A befektetők még korlátozott ideig megvásárolhatják előértékesítésben a tokeneket, darabonként 0,00115 dollárért. A 2,5 millió dollár feletti befektetés jól mutatja, hogy a 99Bitcoins ($99BTC) sokkal több egy újabb unalmas tokennél.

Sőt, éppen ellenkezőleg, a projekt egy forradalmi megközelítéssel, a Learn-to-Earn modellel érkezik. A L2E forradalmasíthatja azt, ahogy a tanuláshoz hozzáállunk. Az előértékesítésből már csak egyetlen szakasz van hátra, amely augusztus 6. 16:00-ig tart.

A token ezután augusztus 8-án 13:00-kor elindul a DEX-eken, és az igénylés is ekkor válik elérhetővé. A 99Bitcoins Token whitepaper szerint a csapat a teljes készlet 8%-át a DEX likviditás biztosítására teszi félre.

Ezen kívül a kínálat 23%-át marketingre fordítják. Mivel a projekt már az előértékesítésben ekkora figyelmet kapott, a tőzsdére lépés után különösen érdemes szemmel tartani.

Aktív közösség szerveződött a 99Bitcoins közösségi média oldalai köré is, ami különösen az X/Twitterre és a Telegramra igaz. A befektetők leggyakrabban a tokenben rejlő lehetőségekről, és annak jövőjéről diskurálnak.

99Bitcoins Token: airdrop kampány és BRC-20 integráció

Mindezeken felül a $99BTC csapat egy airdrop kampánnyal is kedveskedik a befektetőknek. A 99Bitcoins airdrop keretében 99 nyertes között 99 999 dollár értékben osztanak ki Bitcoint, akik így fejenként több mint 1000 dollárt kapnak. Az airdrop hozzájárul a $99BTC tokenre nehezedő eladási nyomás mérsékléséhez, miközben a közösséget is jutalmazza.

Az előértékesítésben vásárlók mindössze néhány egyszerű lépéssel részt vehetnek az airdropban, amelynek részleteit a 99bitcoins.com honlapon találják. A regisztrációra már nincs sok idő, hiszen az airdrop augusztus 6-ig tart, így nem árt sietni.

99bitcoins kripto érme ICO

A 99Bitcoins fejlesztői ráadásul még ennél is tovább mennek, és azt vették fejükbe, hogy közelebbről megismerik a Bitcoin új BRC-20 szabványát. A BRC-20 egy új token szabvány, amely az Ethereumhoz hasonló kiegészítő tokeneket hoz a Bitcoin blokkláncra, ezzel további lehetőségeket és funkcionalitást biztosítva az érmének.

A $99BTC BRC-20-ra költözése jelentős potenciált kínál a tulajdonosoknak. Egyre többen spekulálnak arra, hogy a következő bikaciklusban a BTC ára elérheti a 150 000 dollárt, amiből a BRC-20 tokenek is jelentős hasznot húzhatnának. Valójában a $99BTC esetében nem kizárt a 10-szeres hozam sem.

A 99Bitcoins Token a legjobb új tokenek közé tartozik 2024-ben. A csapat tervei szerint nemcsak kifizetődővé, de elérhetővé is teszik a kripto oktatást. Amennyiben tényleg beváltják az ígéreteiket, izgalmas hónapok állhatnak a $99BTC előtt.

Látogass el a 99Bitcoins hivatalos weboldalára, vásárolj $99BTC tokent előértékesítésben és csatlakozz te is a projekthez! Ne feledd, már csak pár napod van, így jobb, ha sietsz!

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Egy kriptó befektető 134 millió forintért vett WienerAI mém érmét - 1 nap múlva zárul az előértékesítés

Kilőtt a Solana kereskedési volumene és a Mega Dice előértékesítése

A legjobb altcoinok 2024-ben, amit érdemes megnézned

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

A Dunán levonuló árhullám miatt kedd reggel lezárják a Margitszigetet, ezért a 26-os autóbusz nem közlekedik, a 4-es és a 6-os villamos pedig nem áll meg a margitszigeti megállóban - közölte a BKK hétfőn este az MTI-vel.
2024. 09. 17. 03:30
Megosztás:

Fokozott tűzveszélyt jelent a szárítókban hagyott napraforgó, cirok

Az elmúlt hónapok aszályos időjárása összekuszálta a szálakat. Sajnos vannak olyan területek, ahol tönkre tett mindent. Máshol a napraforgót szárítják, vagy a szóját, cirkot, sőt a kukoricát, már ahol kell egyáltalán. A betakarítás folyamatosságát a csapadékos időjárás megtöri. A szárítók üzemeltetői nehéz helyzetben vannak, mert nem tudják, mikor folytatódhat a betakarítás (talán már holnap), ezért gyakran a toronyban hagyják a terményt, nem ürítik le. Ez akkor is veszélyes, ha ügyelnek arra, hogy a felső nedves tömeg is megszáradjon.
2024. 09. 17. 03:00
Megosztás:

Putyin másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.
2024. 09. 17. 02:30
Megosztás:

Le kell cserélni a magyar otthonokban a gázkazánokat a Nemzetközi Energiaügynökség döntése értelmében!

Az Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) azt javasolja, hogy 2025-től tiltsák meg az új, fosszilis tüzelőanyaggal működő kazánok forgalmazását. Ezzel szemben hazánkban a legtöbb otthon földgázzal működő fűtési rendszert használ, ami nem előnyös, mivel a fosszilis energiahordozók alkalmazása növeli a CO2-kibocsátást, és ez hozzájárul a globális felmelegedéshez. Már elérhetők olyan alternatívák, amelyek mind környezetvédelmi, mind költséghatékonysági szempontból jobb megoldást kínálnak.
2024. 09. 17. 02:00
Megosztás:

Egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2024. 09. 17. 01:30
Megosztás:

Ha Ön 1949-1975 között született, akkor oka van a félelemre

Az 1949 és 1975 között született generációt gyakran említik baby boom generációként vagy annak későbbi szakaszaként. Ez a korosztály életében számos társadalmi és gazdasági változáson ment keresztül, és most új kihívásokkal néz szembe, ahogy az idősödés határához érkezik.
2024. 09. 17. 01:00
Megosztás:

Magyarország az Európai Mesterséges Intelligencia Testület első levezető elnöke

Az Európai Unióban augusztusban lépett hatályba az "AI Act", azaz a Mesterséges Intelligencia (MI) Rendelet, a jogszabály célja, hogy egyensúlyt teremtsen a technológiai fejlődés előmozdítása és a biztonságos alkalmazás feltételeinek garantálása között - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében az NGM.
2024. 09. 17. 00:30
Megosztás:

Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

A projekt mém értékén és a 8 bites megjelenésen kívül a $STARS csapat leginkább a hamarosan bevezetésre kerülő letéti protokollal bűvölte el a kripto közösséget.
2024. 09. 17. 00:01
Megosztás:

Nem elég az árvízveszély, még Boris-tól is retteghetünk most Európában

Már megint Boris, és itt van a Fed is:sSok évvel ezelőtt Boris Jelcinre, aztán Boris Johnsonra figyeltünk és aggódhattunk piacmozgató kijelentéseik kapcsán. Most megint itt van Boris, ezúttal egy ciklon képében, ami hirtelen áradásokat hozott Közép-Európa-szerte.
2024. 09. 16. 23:00
Megosztás:

A Cybro AI hozamaggregátor átlépte a 2,1 millió dollárt, köszönhetően a SOL és AAVE befektetők támogatásának

A SOL és AAVE közösségek befektetői jelentős támogatást mutattak a Cybro Ai hozamaggregátor iránt, ezzel az értékét 2,1 millió dollár fölé emelve. Ezen jelentős coin-tulajdonosok támogatása arra utal, hogy a projekt előtt jelentős növekedés és jövedelmező lehetőségek állhatnak. Ez a cikk részletesen bemutatja befektetésük hatását és azt, mit jelent ez a jövő piaci trendjeire nézve.
2024. 09. 16. 22:00
Megosztás:

Ukrajna száz szakembert küld segítségül Lengyelországba az árvíz elleni küzdelemhez

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
2024. 09. 16. 21:00
Megosztás:

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny, amelyet szeptember 10-15. között tartottak a franciaországi Lyonban - tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:30
Megosztás:

Vizsgálja a versenyhivatal a Spar által vállalt kötelezettségek végrehajtását

Utóvizsgálat keretében vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. által vállalt kötelezettségek végrehajtását - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:00
Megosztás:

A Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak az árvíz elleni védekezésbe

Az árvíz elleni védekezésbe a Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak, hogy a katasztrófavédelemmel és az önkormányzatokkal együtt nyújthassanak segítséget a veszélyhelyzetben - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 19:30
Megosztás:

Rómában újabb korlátozásokat vezetnek be a tömegturizmussal szemben

Rómában szárnyal az idegenforgalom, de a tömegturizmus a város több pontján is tarthatatlan helyzetet teremt, amivel szemben újabb korlátozásokra vezetnek be - nyilatkozta Alessandro Onorato, a főpolgármesteri hivatal idegenforgalmi tanácsosa a sajtónak hétfőn.
2024. 09. 16. 19:00
Megosztás:

Megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság

Vezetőjének kinevezésével hivatalosan is megalakult az új brit határbiztonsági parancsnokság. Yvette Cooper belügyminiszter hétfőn bejelentette, hogy a széles jogkörű határőrizeti szervezetet Martin Hewitt, a rendőrfőnökök országos tanácsának volt elnöke irányítja.
2024. 09. 16. 18:30
Megosztás:

82%-kal növelte árbevételét az idei első félévben a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról.
2024. 09. 16. 18:15
Megosztás:

Kissé nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban

A befektetési alapokban kezelt vagyon augusztusban 0,6 százalékkal, 95 milliárd forinttal nőtt, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 16 611 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 18:00
Megosztás:

Augusztusban 0,5 százalékkal emelkedtek a lakbérek havi szinten

Tovább emelkedtek augusztusban a lakbérek: az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal nőttek országosan, Budapesten viszont nem változott az értékük - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az ingatlan.com lakbérindexéből.
2024. 09. 16. 17:30
Megosztás:

Brother tintatartályos nyomtatók otthonra most 5 év garanciával

A digitális korban az otthoni nyomtató már nem luxuscikk, hanem alapvető eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi feladatokat. A Brother 5 év garanciával kínálja külső tintatartályos nyomtatóit, amelyek kifejezetten alkalmasak otthoni használatra. Ezek a tintasugaras nyomtatók kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak, fokozott színmeghatározással, így tökéletes választást jelentenek, ha színes dokumentumokat szeretne nyomtatni. A japán cég nyomtatói ideálisak családoknak, diákoknak, egyetemistáknak, és természetesen felnőtt felhasználóknak egyaránt.
2024. 09. 16. 17:15
Megosztás: