Heti Horoszkóp - meglepetés jön, anyagi fordulattal

Mit ígérnek a csillagok a hétre? Heti horoszkópunk a június 21-27. közötti időszakra vonatkozóan megmutatja Számodra a kilátásokat, és felhívja a figyelmedet a leselkedő veszélyekre, kockázatokra. Mire számíthatsz a szerelemben? Mit hoz a jövő a pénzügyeidben, anyagi helyzetedben? Lássuk a részletes heti horoszkópot!

Heti Horoszkóp - meglepetés jön, anyagi fordulattal

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Ha úgy érzed, hogy a mai napon esetleg konkurenciaharcba vagy olyan vitába keveredhetsz, melytől tartasz, gondold át a stratégiádat, mert ha jó tervet építesz fel még az előnyödre is fordíthatod az eseményeket. Ne gondold, hogy a másik fél nem tart a találkozótól, de igyekszik ezt jól leplezni azzal, hogy határozott érvekkel sarokba szorít. Hallgasd meg türelmesen és mikor befejezte, nyugodtan mondd el érveidet. Figyeld meg ő lesz a legjobban meglepve. 

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Bármennyire is nehezére esik a napokban határozottan fellépni munkahelyén, higgye el most szüksége lesz rá. Nem várt fordulat következik be és olyan ajtók nyílnak meg Ön előtt melyre nem is számított. Bízzon a megérzésében és ne engedje magát eltántorítani, még akkor sem, ha úgy gondolja, mások nagyratörőnek tartják. Nem nekik, hanem Önmagának kell megfelelnie, így az elért eredmények méltán töltik majd el büszkeséggel.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

A hét folyamán egy nem várt vendég tűnik fel életében, amelynek első pillanatban nem örül. Ne ítéljen előre, mert az eltelt idő sok mindent megváltoztatott és ha pozitívan áll a dolgokhoz még nyertesként is kijöhet ebből a találkozásból. Engedje el a múltat és az események jó irányba fordulnak és nem várt pozitív fordulat következik be életében, melyre büszkén fog visszagondolni majd évek múltán is.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

A napokban több kellemetlenség érte, de ne engedje magát elsodorni és legfőképp ne szegje kedvét. Előfordulhat, hogy ismerősei döntőbírónak kérik fel egy régi ügyben, mely Önnek kellemetlen. Mondja el véleményét részrehajlás nélkül, mert csak így lehet nyugodt a lelkiismerete és így tud csak igazán hiteles maradni ismerősei körében. S lehetséges, hogy véleményét az érintett felek átgondolva álláspontjaikat közelítik majd egymáshoz.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

A mai napon úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened és semmi nem sikerül. Ne engedd át magad ennek az érzésnek, mert egy nem várt esemény teljesen más irányba sodorja az életed. Az, amitől annyira tartottál pontosan az ellenkezőjeként fog alakulni és örülni fogsz, hogy határozottságoddal befolyásoltad nem csak a saját, de mások életét is. Akik szintén hálásak lesznek ezért neked, s pont akkor fog ez megtörténni mikor a legkevésbé várod.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Az élet számtalan területén érzed magad bizonytalannak az elmúlt időszakban történt események hatására. Ne engedd, hogy ezek a gondolatok eltereljenek a kitűzött céljaidtól, hisz azok jó irányba fogják életed mozdítani és még azok is hálásak lesznek érte, akiket talán egy kicsit megbántasz mostani cselekedeteddel. Tartsd szem előtt, hogy a célig még hosszú az út és bár néha elbizonytalanodsz, ne engedd magad letéríteni a kitűzött céltól.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Az élet szép és minden jól alakul a mai napon. Ennek ellenére nem árt odafigyelned, mert mindig vannak olyanok, akik nem örülnek mások boldogságának. Ha nyitva tartod a szemed és nem engeded be a negatív energiákat, melyekkel folyamatosan bombáznak nem csak a Te napodat teszed még ragyogóbbá, hanem közvetlen környezetedét is. Figyelj oda másokra, mert lehet, hogy a mai napon nekik nagyobb szükségük van rá mint Neked.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Apróbb bosszúsággal indult a napod, de ne engedd, hogy rányomja a bélyegét az egész napodra. Valaki nagyon várja, hogy beszélj vele, talán egy régi ki nem mondott érzés, vagy meg nem beszélt sérelem az mely megoldásra vár. Ne habozz, keresd meg és borítsatok fátylat a múltra, mely után tiszta lappal tudtok indulni. Egy régi barátságot, kapcsolatot tudtok ismét megélni, mely mindkettőtöknek hiányzott már.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha úgy érzed egy kicsit bizonytalan vagy ülj le és gondold át ennek okát. Vegyél elő egy papírt és írd le, hogy mi szól a döntésed ellen és mi mellette. Ha racionálisan gondolod át és nem engeded, hogy az érzelmeid elragadjanak döntésedben jó irányba fogsz haladni még akkor is, ha most úgy érzed nehéz ezt megtenned. Ne hallgass a partvonalról bekiabálókra, tedd azt, amit elhatároztál, mert igazán Te tudod mire van szükséged.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagyon közel áll valaki hozzád, akit úgy érzed megbántottál egy olyan cselekedeteddel, melyet nem érdemelt meg. Ne legyél büszke és keresd meg, hiszen isten igazán Te sem így akartad csak elsodort a pillanat és a hirtelen harag. Hidd el Ő is erre vár szíve legmélyén, még akkor is ha nem ezt kommunikálja. Légy Te az okos és tedd meg az első lépést, majd a másodikat. Egy kis idő múlva meglátod minden a régi lesz.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

A napokban sokat gondolkozol egy bizonyos témán, melyre már régóta pontot szeretnél tenni. Ne halogasd a döntést, mert azzal nem teszel jót senkinek, de legfőképp saját magadnak. Ha úgy érzed ki szeretnéd kérni esetleg egy barát vagy szakember véleményt ne késlekedj. Gondold át még egyszer pró és kontra az érveidet és hozz ennek szellemében hozd meg döntésed. Hidd el évek múlva már csak mosolyogni fogsz azon mennyit tépelődtél ezen a döntésen.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Természetedből fakadóan szeretsz másoknak örömet szerezni, de néha úgy érzed ezzel visszaélnek, kihasználnak. Jól teszed, ha átgondolod, kik azok, akik csak érdekből vannak melletted és kik azok, aki igazán érted szeretnek. Engedd meg környezetednek, hogy törődjenek veled és kényeztessenek, hisz ez neked is jár. Ne gondold, hogy ezzel kihasználod őket. Gondolj arra milyen örömmel teszel Te értük. Ők is ilyen örömmel tesznek érted.

Hozzászólások

Uborkaszezon és tavaszi zsongás – az évszakok hatása az ingatlanpiacra

Közel sem mindegy, az év melyik szakában vásárolunk lakóingatlant vagy mikor kínáljuk azt eladásra, a szezonalitás ezen a piacon is megfigyelhető. Az idei év azonban több szempontból is a megszokottól eltérően alakul, a tavaszi zsongás már év elején elindult és van, ahol most is változatlanul pörög a piac. Az OTP Ingatlanpont szakértői az évszakok és az ingatlanpiaci kereslet, kínálat összefüggéseit, valamint a jövő változó tendenciáit vizsgálják.
2021. 07. 31. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Luxusingatlanból sincs hiány Baranya megyében

A Duna House adatai alapján Baranya megyében az idei első félévében több mint 15,5%-kal drágultak az ingatlanárak a tavalyi esztendő azonos időszakához képest. A legtöbb és a legmagasabb árú tranzakció Pécsett realizálódott. Míg a legdrágább ingatlan 95 millió forintért kelt el a megyeszékhelyen, addig a mostani kínálatban már nem ritka a 100 millió forint feletti értékű ingatlan sem.
2021. 07. 31. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ritka betegségeket vizsgáltak az SZTE kutatóinak vezetésével

A három vidéki orvosképző centrum – a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem –, valamint egy kutatóintézet, az ELKH Szegedi Biológiai Kutatóközpont kiemelkedő jelentőségű és rendkívül eredményes összefogásának köszönhetően a ritka betegségek pathogenezisének kutatásában, új diagnosztikai és terápiás fejlesztések megalapozásában sikerült áttörést elérni. A kutatás-fejlesztés eredményei az új diagnosztikus eljárások kidolgozásával és azok alkalmazásával már most hasznosulnak a mindennapi klinikai gyakorlatban. A projekt további sikerei közé tartozik, hogy a sejt- és génterápiás eljárásokat előkészítő vizsgálatok is rendkívül ígéretesek a gyakorlati alkalmazás szempontjából.
2021. 07. 31. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Több mint öt tonna hulladéktól szabadították meg önkéntesek a Tisza árterét

Önkéntesek gyűjtöttek össze több mint 5 tonna hulladékot a Tiszából és annak árteréből a II. Tisza-tavi PET Kupán júniusban. A szervezők és az önkéntesek munkáját a Laptophardware.hu két felújított laptoppal honorálta, így a következő, július végi, kilencedik alkalommal szervezett Felső-Tiszai PET Kupa során már ezek is a segítségükre lesznek.
2021. 07. 31. 00:05
Megosztás:
Hozzászólások:

A hétvégén lejár a kilakoltatási tilalom Amerikában

A legfelsőbb bíróság szerint a járványügyi hatóságnak nem áll jogában kilakoltatási tilalmat elrendelni, így augusztus 1-től a főbérlők ismét szabadon lakoltathatják ki azon bérlőket, akik nem fizetnek bérleti díjat.
2021. 07. 30. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Egy-két napon belül vége a hőhullámnak

Egy-két napon belül vége a hőhullámnak, de a jelenlegi előrejelzések szerint a jövő hét vége felé visszatérhet még a kánikula - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalán.
2021. 07. 30. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Veszteséggel fejezte be a júliust a forint

A hónap utolsó kereskedési napját kis árfolyamcsökkenéssel, július hónapot nagy veszteséggel fejezte be a forint a főbb devizákkal szemben.
2021. 07. 30. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Csökkenéssel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után indexcsökkenéssel zárták a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok, de nyereséggel fejezték be a hónapot, immár a hatodikat egymás után.
2021. 07. 30. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Felülteljesített a BUX a nemzetközi piacokhoz képest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 324,89 pontos, 0,67 százalékos emelkedéssel, 48 610,95 ponton zárt pénteken.
2021. 07. 30. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon.
2021. 07. 30. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az alacsony céltartalékképzés húzta az UniCredit eredményét

Az UniCredit 1,03 milliárd eurós második negyedéves eredménye még a legoptimistább elemzők várakozásait is felülmúlta, míg a konszenzus 716 millió euró volt.
2021. 07. 30. 16:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nagyot ugrott a Raiffeisen nyeresége

A Raiffeisen csoport második negyedéves nettó nyeresége több mint kétszeresére nőtt éves szinten. A 396 millió eurós eredmény 60%-kal haladta meg a konszenzust, és 27%-kal az Erste becslését.
2021. 07. 30. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az INA II. negyedéves eredménye erős lett, ami jó hír a MOL részvényeseknek (is)

Az INA tegnap hozta nyilvánosságra 2021. II negyedéves számait. A cég 633 millió horvát kuna tisztított, CCS alapú eredményt ért el, ami jóval magasabb, mint a tavalyi 366 millió kunás eredmény.
2021. 07. 30. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Rossz hírek a tőzsdéken

Azon túlmenően, hogy Kínában a tegnapi felpattanást követően újra estek az árfolyamok, a fejlett világban sincs ok az örömre.
2021. 07. 30. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mi jön most? Mi lesz a szigorítás után?

A mostani kilátások szerint az év végéig akár a 2 százalékos szintig növekedhet az alapkamat az inflációs kockázatok miatt. Az infláció gyorsulása mellett az inflációs várakozások is kedvezőtlenül alakultak, 3-8 százalék között szóródnak, hasonlóan magas plafonra pedig régen volt példa.
2021. 07. 30. 12:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Fejtörést okozhat az idei évben a hitelmoratórium lejárata és az építőipari körbetartozások

Nem következett be ugyan a hitelbiztosítók által prognosztizált 10-20%-os növekedés a felszámolási és a csődeljárások tekintetében a tavalyi évben, az építőipari körbetartozások és a hitelmoratórium lejárta miatt azonban még idén sem lélegezhetnek fel az érintett vállalkozások. A hitelbiztosítások jelentős segítséget adhatnak a cégeknek, ehhez azonban komoly erőforrásokra van szükség. Előnyei ellenére az üzleti vállalkozások körében mindössze 5%-os a hitelbiztosítások aránya, szemben az Ausztriában mért 80%-kal.
2021. 07. 30. 11:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Minuszban nyitottak az európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2021. 07. 30. 10:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A járvány az Eb hatását is felülírta a kereskedelemben

A nyári időszakban általában felpörög a fogyasztás, és az idei szezon előtt az elemzők azt várták, hogy a vendéglátás újranyitása, a foci-Eb és az olimpia is javíthatja majd az értékesítési adatokat. A komolyabb sportesemények, mint az olimpia és a labdarúgó világ- vagy Európa-bajnokságok idején ugyanis hagyományosan megnő a kereslet néhány termékcsoport iránt. Ilyen a sör és a snack, valamint a sportszerek és a műszaki cikkek – utóbbiak közül is elsősorban a televízió. A világjárvány következtében bevezetett korlátozások és a megváltozó fogyasztói szokások miatt nyár elején még csak találgatni tudtak a kereskedők, milyen forgalomra számíthatnak.
2021. 07. 30. 09:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Több mint egy éve a COVID árnyékában a kiskereskedelmi szektor

A KSH által tavaly nyár elején közzétett adatok szerint a kiskereskedelmi üzletek forgalmának volumene tavaly áprilisban 10%-kal csökkent 2019 áprilisához képest. Ezzel egy évek óta tartó, felfelé ívelő trend tört meg a szektorban, elérve a mélypontot. A csökkenést teljes egészében a járványhelyzet okozta, és az egyes országrészeket eltérően érintette: míg a fővárosban és környékén, illetve a nyugati országrészben csökkent, addig egyes keleti járásokban kisebb mértékben bővült a forgalom. Az élelmiszer-kiskereskedelem forgalmi volumene ugyan tartotta magát, de a nem élelmiszer-kiskereskedelem, illetve különösen a gépjármű- és járműalkatrész üzletek eladásai drasztikusan csökkentek.
2021. 07. 30. 08:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Máris itt a jegybanki kamatemelés hatása: drágulnak a forintosított devizahitelek augusztusban!

Az alapkamat emelésének hatása relatív gyorsan begyűrűzik a változó kamatozású hitelek árazásába, emiatt az augusztusban forduló forintosított devizahitelesek kamata 0,54 százalékponttal fog nőni. Ráadásul a kamatnövekedés 2020. év eleje óta ennél jóval magasabb, már meghaladja az 1 százalékpontot. Mindezt azonban elfedheti a hitelmoratórium, így a következményekkel sokan csak később szembesülnek majd.
2021. 07. 30. 08:00
Megosztás:
Hozzászólások: