Horoszkóp a pénzügyeidről és anyagi helyzetedről 03.08. - 03.14-ig

Pénzügyi kilátások, anyagi lehetőségek, befektetések, vállalkozások és a szerencse állása. Nézzük, mi vár Rád a héten érzelmi, egészségügyi és anyagi téren a csillagok pillanatnyi helyzete alapján! Heti horoszkópunk részletes útmutatást ad Neked és segít eligazodni az egyre bonyolódó világban.

Horoszkóp a pénzügyeidről és anyagi helyzetedről 03.08. - 03.14-ig

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Mostanában a szokásosnál kicsit több alkoholt fogyasztasz, de ez még nem jelenti azt, hogy úton lennél az alkoholizmus irányában, hanem egyszerűen lazítani szeretnél egy kicsit és ezt így tudod a legegyszerűbben előidézni. Erős vagy és tudod, hogy nem ez a helyes út... Az igazi, vagány, bevállalós út az lenne, ha meg mernéd lépni az életed lépését... Tudod Te azt jól, hogy mit... Amire már évek óta készülsz. Itt az idő! Pénzügyeidben nem vár jelentős változás Rád a héten, ellenben a vérnyomásoddal problémák lehetnek. IDE kattintva nézd meg az ideális vérnyomás értékedet, majd gyorsan ellenőrizd le a valóságban is!

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Állandóan a telefonodat bámulod. Egyre gyakrabban nyúlsz utána, mintha drog lenne. Ezt úgy hívják, hogy: függőség. Igen, Te is jól tudod, csak nehezen tudsz küzdeni ellene. Ma itt az idő és kezdd el! Próbáld ki, hogy bezárod a telefonodat egy fiókba, lehalkítva és legalább 2 órán keresztül nem nyúlsz hozzá. És próbáld meg a gondolataidból is száműzni. Sétálj egy nagyot a friss levegőn. Meglátod, újjászületsz! Az újjászületés mellett, anyagilag is újjászülethetsz, így ha van lehetőséged rá, akkor sétálj be a héten egy lottózóba és adj fel egy lottószelvényt, mert most jelentős esélyeid vannak a nyerésre. IDE kattintva adunk néhány lottó-szám tippet is.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Egy számodra kellemetlen szituációba keveredsz a héten, ahol két kedves ismerősöd összeveszésében kellene a döntőbíró szerepét eljátszanod. Szerencsére diplomácia érzékedet veszed elő, hiszen jól tudod, hogy bármelyik fél mellé is állnál a meddő vitában, abból a végén még Te jönnél ki vesztesen. De Te ügyesen lavírozol és a két érv között félúton megtaláljátok az igazságot, így a két vitapartner felnéz Rád, mint megmentőre. Szerencsés csillagzat áll feletted a héten, nyúlj bármihez, az be fog jönni. Ha két dolog közül kell választanod, most bátran válaszd a kockázatosabbat, mert be fog jönni a rizikóvállalás! Akár egy új munkahely is felcsillan, magas fizetéssel. Ide kattintva kiszámolhatod, hogy mennyi pénzt kellene keresned a tudásod alapján.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a hét közepén fel kell készülnöd arra, hogy partnered valami teljesen csip-csup dolog miatt belédköt, vagy igyekszik piszkálni Téged. Az ilyen dolgok nem azért vannak, mert ténylegesen Veled van baja, hanem a munkahelyén érték olyan negatív hatások, amiket sajnos hazavisz és Rád borít. Ne haragudj rá ezért és igyekezz Őt megszeretgetni. „Én egyébként úgy szeretlek Téged”- ezt mondd neki. Anyagi helyzetedben semmi komoly változás nem lesz a héten, így koncentrálj egy kicsit magadra és igyekezz alaposan kialudni magadat. Hogy mennyit kéne aludnod? IDE kattintva kiszámoljuk Neked. 

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Alapvetően semmi gondod nincs a munkahelyeddel, valamiért mégis folyamatosan azon gondolkodsz, hogy váltanod kellene. Ez hét folyamán is gyakran az eszedbe jut, de óva intenek a csillagok! A gazdasági helyzet most nem annyira rózsás ahhoz, hogy ugrabugrálj, főleg úgy, hogy egy új munkahelynek nagyon sok új kockázati tényezői vannak. Új főnök, új kollégák, új gondok. Picit ha lehiggadsz, rájössz: tök jó helyed van most! Ne kockáztass, most nincs itt az ideje.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Szerelmi életed elég kesze-kusza, és ezzel most nagyon udvariasan és finoman fogalmaztunk. A párod, aki melletted van (vagy akit leginkább párodnak tekint a külvilág) úgy érzi, hogy ő életed szerelme, mindeközben Te folyamatosan ki-ki kacsingatsz a kapcsolatból. Miért nem teszed tisztába a helyzetet és mondod el neki őszintén, hogy mi a szitu? Hidd el, az őszinteségnél jobb gyógyír nincs semmilyen lelki gondra. Milyen valódi partner illik Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Amire most igazán vágysz, amit most szeretnél azt Te is jól tudod: hiú ábránd. Nehéz beismerni magadnak, de hidd el, sokkal jobb elfogadni és ELENGEDNI. Ez MOST nem a Te időd. És ebben a kijelentésben a MOST a fontos. Te időd majd egy másik alkalommal jön el, és TE akkor leszel igazán erős, és fogod kiérdemelni. És Téged erősít az, hogy most intelligensen tudsz továbblépni. Nyugi. Tényleg, nyugi. Engedd el a félelmedet, lazíts, pihenj! Hidd el az egészséged mindennél többet ér! Kondíciódat IDE kattintva tudjuk megnézni.

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,3% (KSH, 2020). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Légy ezen a héten olyan, mint egy nagy hatalmas folyó, mint a Nílus, vagy az Amazonas, vagy épp a Duna. Mely erős, és mindent elsöpörni képes, de alapvetően nyugodt és megfontolt is egyben és elbírja a hátán hánykolódó bárkákat, hajókat. Légy most nyugodt és hagyd, hogy a dolgok hadd follyanak a maguk medrében csendesen tovább. Te pedig csak bölcsen figyelj, és ne csinálj semmit, ne avatkozz a dolgokba. Az élet elrendezi magától. Kerüld a héten az alkoholfogyasztást, most nagyon józan fejűnek kell maradnod. IDE kattintva mutatjuk, hogy egyébként mennyi alkoholt szabad fogyasztanod.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

A héten valakivel konfrontálódni leszel kénytelen. Megszokhatták, hogy higgadtan, nyugodtan reagálsz dolgokra, de most ne ezt tedd! Húzz egy váratlant és lepj meg vele mindenkit, ezzel viszont erősítsd Önmagadat. Légy ebben a harcban egy nagy, bölcs elefánt és mikor senki sem számít rá akkor taposs oda egy nagyot, hogy ezzel mindenki tudomására hozd: én is itt vagyok, velem is számolnotok kell, mert én sem vagyok „kisnyuszi”. Egy lottót érdemes lenne a héten feladnod, és ha vannak fix számaid, akkor azokat játszd most meg. ITT írtunk róla részletesen.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Ha nem vagy teljesen kibéküve a testsúlyoddal az már önmagában is jó jel, a változás üzenete. Igen, az! Hiszen felismerted és tudatában vagy annak, hogy tenned kell valamit, változtatnod kell egy nagyot! Tény, hogy a fogyókúra egy embertpróbáló, nehéz feladat, főleg amiatt, hogy sokkal időigényesebb dolog, mint meghízni. Ahhoz, hogy egy bizonyos súlyt leadj kb. 2-3-szor annyi időre van szükséged, mint amennyit a hízás vett igénybe. Tehát a fogyás leginkább türelmet igényel. Kattints IDE és gyorsan kiszámoljuk Neked, hogy hány kiló feleslegtől kéne megszabadulnod.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Nincs okod aggodalomra, hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz. A sötét felhőket egy titokzatos szellő messzire fújja Tőled és semmi sem áll többé a vágyaid útjába. De egy fontos döntést meg kell hoznod a héten és ezt nem halogathatod tovább! Ugye, Te is tudod? Nem kell félned ettől, nem kell szoronganod sem. Vállald fel Önmagad! Lépj a tettek útjára és meglátod másképp fogsz a tükörbe nézni utána! A szerencse is melléd állhat. Lottót vagy kaparós sorsjegyet vegyél? ITT megírtuk, melyik a jobb.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Új örömök, pezsgés, csillogás: valami új dolog vár Rád, amire eddig titokban sem mertél reménykedni. Szorongásaidat ereszd szélnek, kínlódjon vele más, aki akar, de Te nem! Neked most nyitottnak kell lenned, hogy teljes energiáddal befogadhasd az új és fantasztikus dolgot, ami rövidesen az életedbe érkezik majd! Add át magad az élvezetnek, mert az elmúlt évek „böjtölésének” immár vége. És hogy milyen szerelmi társ, partner illik pontosan Hozzád? IDE kattintva megmutatjuk.

Hozzászólások

CIG Pannónia elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Heti Horoszkóp - anyagi csőd vagy nyereség vár?

Pénzügyi heti horoszkópunk a heti anyagi kilátásaidra világít rá elsősorban. Mire számíthatsz a héten? Befektetések, hitelfelvétel, pénzügyi nyereség, veszteség vár? Mutatjuk a csillagok állását! Horoszkópunk az április 12-18 időszakra vonatkozik.
2021. 04. 13. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Oroszországnak nagy tervei vannak a világűrben

Oroszország kész folytatni a nemzetközi együttműködést a világűrben - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy, az űrágazat fejlesztéséről hétfőn, az első űrhajós, Jurij Gagarin űrrepülésének 60. évfordulóján rendezett videokonferencián.
2021. 04. 13. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Rekordévet zártak tavaly az alapkezelők

Rekordévük volt tavaly az európai intézményi alapkezelőknek, nem kis részben a koronavírus elleni oltási kampányok táplálta befektetői derűlátás eredményeként - áll a Moody's Investors Service hétfőn Londonban bemutatott tanulmányában.
2021. 04. 13. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Április 30-ig lehet jelentkezni a Nemzeti VERSenyre

Április 30-ig várják a jelentkezéseket a Nemzeti Színház és a Magyar Versmondók Egyesülete versmondó és versklipversenyére, a Nemzeti VERSenyre.
2021. 04. 13. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Moszkva korlátozza a légi közlekedést Törökországgal

Oroszország április 15. és június 1. között korlátozza a menetrendszerű és charter légi közlekedést Törökországgal és Tanzániával az ottani koronavírus-járványhelyzet miatt és a fertőzés behurcolásának megelőzésére - jelentette be Tatyjana Golikova orosz miniszterelnök-helyettes hétfőn Moszkvában.
2021. 04. 13. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Kárpátalja kikerült a vörös besorolásból

Ukrajnában hétfőre kevesebb mint nyolcezer, a megelőző napihoz képest csaknem 4300-zal kevesebb új beteget jegyeztek fel. Az átmeneti csökkenésnek azonban minden bizonnyal az az oka, hogy hétvégenként kevesebben fordulnak orvoshoz és kevesebb tesztet is végeznek. Közben Kárpátalja kikerült a legsúlyosabb járványhelyzet szerinti vörös besorolás alól.
2021. 04. 13. 01:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Az EU továbbra is magyarázatot vár az AstraZeneca vállalattól

Az Európai Bizottság továbbra is magyarázatot vár az AstraZeneca gyógyszergyártó vállalattól az uniós országok koronavírus elleni vakcinaellátásának hiányosságaival kapcsolatban - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn.
2021. 04. 13. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Megkezdte vakcinájának európai szállítását a Johnson & Johnson

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn.
2021. 04. 13. 00:20
Megosztás:
Hozzászólások:

Bécs meghosszabbítja a teljes zárlatot

Bécs további két héttel, május 2-áig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bevezetett teljes zárlatot - jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfő délután újságíróknak.
2021. 04. 12. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Koronavírus-teszt hamisítókra csaptak le Romániában

Nemzetközi személyszállító cégeknél tartott házkutatást hétfőn a román rendőrség, mert a gyanú szerint hamisított negatív koronavírusteszteket árultak utasaiknak.
2021. 04. 12. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Fokozatosan enyhítik a korlátozásokat Boszniában

Bosznia-Hercegovina fokozatosan kezdi enyhíteni a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat, hétfőtől például - több mint három hét után - Szarajevóban ismét megnyithattak a vendéglátóhelyek kerthelyiségei.
2021. 04. 12. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Zárlat alá kerülhet Németország?

Akár június közepéig is eltarthat az új típusú koronavírus (SARS-COV-2) terjedésének lassítását szolgáló következő járványügyi zárlat Németországban a kancellária számításai szerint - jelentette hétfőn a Der Tagesspiegel című berlini lap.
2021. 04. 12. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Turisztikai startup program indul a fellendítésért

Közös programot indít a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Startup Campus, hogy támogassák a turisztikai startup szektort, és segítsék a koronavírus-járvány hatásaira reagáló megoldások kifejlesztését - közölték a szervezetek az MTI-vel hétfőn.
2021. 04. 12. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

6 milliárdos beruházást hajt végre a Bosch Vecsésen

Regionális szolgáltatóközpontot hoz létre Vecsésen a Bosch, Magyarország legnagyobb ipari vállalata; a 6 milliárd forintos beruházáshoz a kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít, a fejlesztéssel 225 új munkahely jön létre - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.
2021. 04. 12. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások: