Horoszkóp április első hetére - Heti horoszkóp

Horoszkópunk segítségével megtudhatja, hogy a csillagok állása alapján mi vár Önre a következő héten. Pénzgyeiben milyen változások jönnek? És mi vár Önre egészsége kapcsán?

Horoszkóp április első hetére - Heti horoszkóp

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Mikor elkezdi tervezni a hetet nem is gondolja, hogy mennyire másképp fog alakulni. Ehhez persze kell, hogy észrevegye azokat az apró jelzéseket, melyre alap esetben nem szokott figyelni. Lehet, hogy még az is előfordulhat, hogy segítséget kell kérnie, mert máskülönben nem tud továbblépni. Ne legyen büszke és keresse meg a megfelelő szakembert. Nem baj, ha nem tud mindent egyedül megoldani. A lényeg, hogy végén minden jól alakul.

Van esélye rá, hogy akár milliós fizetése legyen. Hogy mennyi? IDE kattintva pontosan megmutatjuk.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Régóta halogat egy háztartási berendezés beszerzését, melyre már egy ideje vágyik. Ne habozzon, hisz megérdemli. Ráadásul a napokban olyan lehetőség nyílik meg, melyre még álmában sem gondolt volna. Sokan irigykednek majd Önre, de ne is törődjön velük. De vigyázzon és ne kérkedjen, mert azzal kivívja mások haragját, s talán még meg is bánt olyan ismerőst, aki Önhöz igen közel áll.

Hogy mennyit kéne Önnek keresnie, ha tisztességesen megfizetnék? Ide kattintva azt is kiszámolhatja..

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Eljött az idő, hogy a mai napon magával foglalkozzon és azt csináljon, amire már igen régóta vágyik. Vágjon bele olyan dolgokba, amire az elmúlt időszakban nem volt ideje. Ha pihenésre vágyik keressen egy olyan helyet, ahol el tud lazulni és gondolataiba el tud merülni. Ha viszont a nyüzsgés vonzza, vesse bele magát a forgatagba és élvezze az ön körül lévő forgatagot. Meglátja, hogy a nap végére egészen más ember lesz.

 Új szerelmet hoz a tavaszi felmelegedés, ha nyitottan áll hozzá. Ide kattintva mutatjuk milyen csillagjegy szülötte lesz az illető

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Tanácstalanul áll, mert egy régóta tervezett utazás úgy tűnik nem jön létre. Ha kicsit átgondolja a stratégiáját és a családdal közösen megbeszélik, hogyan lehet a legoptimálisabb megoldást megtalálni nem kell lemondani az utazás élményéről. Egy váratlan üzenettel anyagi helyzete is jobbra fordulhat, ha figyel a jelzésekre, melyek már napok óta elő-elő bukkannak. Tegye meg a megfelelő lépést és meglesz a gyümölcse.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Munkahelyén jelentős változások fognak bekövetkezni. Az sincs kizárva, hogy ha jó stratégiát választ még beosztása is megváltozik. Ne ijedjen meg, ha esetleg olyan területen kell majd helyt állni, mely most még ismeretlen. A családja támogatóként mindig ott lesz ön mellett még ha úgy érzi, hogy ez nem mindig van így. Barátja vagy esetleg egy közeli ismerőse anyagilag megszorul és önhöz fordul tanácsért. Gondolja jól át, hogy milyen ötleteket ad neki. Lottót érdemes lenne venni, még akkor is ha nem hisz benne. És melyik lottón nyerhet leginkább? IDE kattintva megmutatjuk.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Mai nap olyan helyzet elé kerül melyben még nem volt része. Ne ijedjen meg az új helyzettől, hisz akár nagy változást is hozat életében. Álljon meg egy pillanatra és gondoljon végig eddigi életén és lássa be, hogy ha nem változtat, soha nem fogja elérni azt, melyre igazán vágyik. Legyen erős és ne hagyja magát külső körülményektől, emberektől befolyásolni. Ez az Ön élete, és meg fogja valósítani terveit, csak az első lépések nehezek. Hogy a párjával mennyire illik Ön össze, azt IDE kattintva megmutatjuk.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

A hét folyamán olyan lehetőség kínálkozik majd, melyre régóta vágyott. Ne legyen türelmetlen és ne fusson elébe a dolgoknak. Szépen, lépésről lépésre kell majd megtalálnia, hogy a felkínálkozó lehetőséget milyen stratégiával tudja saját javára fordítani. Ehhez külső segítséget fog kapni egy ismerős személyében, melyre nem is számított. Engedje, hogy szakértelmével támogassa Önt és a közös munka meghozza a várva várt eredményt. 

 

Tudta, hogy bankbetétben romlik a pénze?
A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni. A banki betéti kamatok általában 0-1% közötti éves hozamot fizetnek, miközben az infláció 3,3% (KSH, 2020). Így az Ön pénze reálértéken romlik, hiszen az infláció nagyobb, mint a kapott kamat. Mi a teendő ilyen helyzetben?

Töltse ki kalkulátorunkat és megoldást találhat pénzügyeire!
Milyen távra fektet be általában?
   
Mekkora éves kamatot kap jelenleg?
   
Milyen kockázat mellett fektet be Ön?
   
Milyen befektetésben gondolkodik?
 
Milyen éves hozammal lenne Ön elégedett?
   
Szeretne adómentes befektetést?
 
Pénzügyi megoldásunk:
Ahhoz, hogy testreszabott ajánlattal tudjuk Önt felkeresni, kérjük, töltse ki a következő adatokat:
Név:
Irányítószám:
Telefon:
E-mail:
Miért édemes Önnek regisztrálni, és mi fog történni?
  • Mi a pénzhez értünk, segítünk Önnek pénzügyeiben.
  • A megadott elérhetőségeken szakértőink megkeresik Önt.
  • Kollégáink válaszolnak pénzügyi kérdéseire.
  • Szakértőink segítenek Önnek befektetési döntéseiben, információt adunk döntéseihez.
  • Segítségünkkel számos pénzügyi konstrukciót elérhet (állampapírok, deviza, hazai- és külföldi részvénypiacok, befektetési alapok stb).
  • A tanácsadás díjmentes.
Különös tekintettel az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”) foglaltakra valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”) szerint személyes adataim jelen weboldalon történő megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a ProfitLine.hu kezelje. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a ProfitLine.hu a Partnereink menüpontban feltüntetett szolgáltató partnerei részére továbbítsa további egyeztetés, tájékoztatás, kapcsolatfelvétel céljából.
Köszönjük megkeresését
Köszönjük megkeresését, kollégáink hamarosan felkeresik a megadott elérhetőségek egyikén.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Külsejével nincs megelégedve, s már régóta tervezgeti, hogy változtatni fog. Itt az ideje, hogy megtegye az első lépéseket. Ha úgy érzi egyedül nem fog menni ne legyen bátortalan és kérjen segítséget céljainak elérésében. Higgye el, hogy csak az elhatározás a nehéz, mert ha már meg van a döntés az első lépések után már minden fel fog gyorsulni. Ez a döntése meghozza az eredményét az élete számtalan területén. Szerencsés hét előtt áll, érdemes lenne lottózni vagy venni egy kaparós sorsjegyet. Melyik a jobb? IDE kattintva megmutatjuk.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha hosszabb utat tervez gondolja meg, hogy ez a pillanat a legmegfelelőbb-e arra, hogy itt hagyjon csapot-papot. Mielőtt elutazik, minden függő ügyét zárjon le, mind anyagi, mind egyéb területen. Valaki nagyon várja, hogy megkeresse és végre tisztázzák az évek óta Önök közt lévő feszültséget. Higgye el, ha megteszi az első lépést attól nem, hogy kevesebb lesz, de óriássá fog nőni ismerőse szemében.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Napok óta úgy érzi, hogy valami nincs rendben egészségével, ne halogassa és vegye fel a kapcsolatot a megfelelő emberrel, mert most még gyorsan orvosolható a dolog és holnapra már el is felejtheti. Az is lehetséges, hogy olyan emberrel fog találkozni, aki jelentős hatással lesz elkövetkezendő életére, s talán egy életen át elkísérik egymást. Legyen természetes és mindig adja önmagát, hisz ami igazán fontos az a szemnek láthatatlan. Párjára figyeljen oda, mert sajnos megcsalás áldozata lehet. ITT kiszámolhatja mennyi erre az esély.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Olyan emberekkel fog az elkövetkezendő napon találkozni, akik egyenként valamilyen módon nagy hatást fognak gyakorolni az élete egyes területére. Hallgassa meg ötleteiket és tanácsaikat, melyek esetleges új színfoltot hozhatnak életének egy igen fontos időszakára. Bizonyos emberek viszont hátráltatni akarják, mert irigykednek sikereire, melyért Ön olyan sokat dolgozott. Ne törődjön velük! Tegye továbbra is a dolgát. Új kapcsolatot hozhat a jövő heti tavasz, ha nyitottan áll hozzá. Ide kattintva mutatjuk milyen csillagjegy szülötte lesz az illető.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A hét során olyan lehetőség kínálkozik, melyre álmaiban sem mert gondolni. Ne habozzon élni vele, hisz nem minden nap pottyan az ember ölébe ilyen lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a döntéssel nem csak saját életét, hanem családja jövőjét is meg tudja alapozni anyagilag. De ne feledje, hogy mindezért az elkövetkezendő időszakban sok energiát kell majd mozgósítani.  Mindeközben ne felejtse el szem előtt tartani, hogy az egészsége is nagyon fontos.

Mindeközben ne felejtsen el egészségére is vigyázni. Ellenőrizze le egészségét IDE kattintva.

Hozzászólások

Ott-One elemzés

2021. 04. 19. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2021. 04. 19. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 04. 19. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 04. 19. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 04. 19. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nincs kancellárjelöltje a CDU/CSU német pártszövetségnek

Nem sikerült az önként vállalt határidőre, vasárnapra kiválasztani Németországban a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) közös kancellárjelöltjét.
2021. 04. 19. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Az EU aggódik Navalnij romló állapota miatt

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője vasárnap komoly aggodalmát fejezte ki az oroszországi börtönben éhségsztrájkot folytató orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij egyre romló egészségügyi állapota miatt.
2021. 04. 19. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Változékony időnk lesz a héten

Sok eső várható a következő napokban, de melegszik az idő, így ismét előfordulhatnak 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek. A hét második felében újabb hidegfront érkezik, de több lesz a napsütés - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2021. 04. 19. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Varsó támogatja Prága döntését az orosz diplomaták kiutasításáról

Varsó támogatja Prága döntését a tizennyolc orosz diplomata kiutasításáról - jelezte vasárnap a lengyel külügyi tárca a Twitteren.
2021. 04. 19. 00:05
Megosztás:
Hozzászólások:

Oroszország saját űrállomást fog létrehozni

Oroszország 2025-ben ki szándékozik lépni a Nemzetközi Űrállomás-projektből, és önállú, újgenerációs szolgálati űrállomás létrehozásába fog - jelentette ki Jurij Boriszov orosz miniszterelnök-helyettes egy, a Rosszija 1 televízióban vasárnap sugárzott interjúban.
2021. 04. 18. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Államháztartási adatok érkeznek a jövő héten

Csaknem üres a jövő heti makronaptár, mindössze az államháztartás március végi részletes adatait közli a Pénzügyminisztérium.
2021. 04. 18. 22:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Április 21-23 között rendezik a Budapest Startup Safarit

A Budapest Startup Safarit, Magyarország eddigi legnagyobb online konferenciáját április 21-23 között rendezik, az eseményen több mint 150 előadással, workshoppal és interaktív programmal várják az érdeklődőket - közölték a konferencia szervezői az MTI-vel.
2021. 04. 18. 21:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Fontos megállapodást kötött Görögország Izraellel

Húsz évre szóló, jelentős üzletet kötött Izraellel a görög légierő a görög hadsereg pilótáinak kiképzéséről, ami erősíti a két ország biztonsági, gazdasági és politikai kapcsolatait - jelentette a Walla című hírportál vasárnap.
2021. 04. 18. 20:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2021. 04. 18. 19:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Heti Horoszkóp - Hatalmas fordulatok a pénzügyi helyzetben

Friss pénzügyi horoszkópunk segítségével, a hazai legnagyobb asztrológus szakértők bevonásával most megtudhatja, milyen anyagi, pénzügyi, befektetési kilátások várnak Önre a jövő héten. Heti horoszkópunk a 2021. április 19. - 25. időszakra vonatkozik.
2021. 04. 18. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Célkeresztben a bankkártyacsalások

Az egyre gyakoribbá váló bankkártyás és online visszaélések megelőzésére hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára; Tállai András az MTI-nek elmondta, hogy tavaly mintegy 70 ezer visszaélés történt, és csaknem 1,3 milliárd forintot próbáltak ellopni a bankkártyacsalók, de az elsőre riasztónak tűnő számok ellenére Magyarország a bankkártya-használat terén a legbiztonságosabb európai országok közé tartozik, mivel a kártyás vásárlások volumenéhez és értékéhez képest a csalás elenyésző.
2021. 04. 18. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Szerbiában utazás lefoglaláskor egyben oltásra is lehet regisztrálni

Az utazás lefoglalásakor egyben a koronavírus elleni védőoltás felvételére is lehet regisztrálni ezentúl Szerbiában, ezzel is felgyorsítva az oltás folyamatát, illetve egyszerűsítve az utazást.
2021. 04. 18. 16:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Komoly kihívásokkal kell szembenézniük a magyar gazdáknak

Komoly kihívásokkal kell szembenézniük a magyar gazdáknak az agrárminiszter szerint.
2021. 04. 18. 15:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Hogyan készüljünk fel a történelem érettségire?

Ahogy tavaly, úgy idén is csak írásbeli történelem érettségire kerül sor. Vannak diákok, akik ezt a hírt örömmel fogadták, de akadtak olyanok is, akik tartanak tőle. Nem mindenki írásban erősebb, hiszen akadnak olyanok is, akik szóban jobban ki tudják magukat fejteni egy adott témában. Erre idén sajnos azonban nem lesz lehetőség.
2021. 04. 18. 14:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Innovatív konyhai megoldás a gőzsütő

A konyhai berendezések közt központi szerep jut a sütőknek. Egy jól megválasztott sütő segít, hogy a családi ebédek igazi ünneppé váljanak. A finom ételek elkészítésében innovatív segítséget nyújthat egy gőzsütő.
2021. 04. 18. 13:00
Megosztás:
Hozzászólások: