Stílusos konyhai dekorációk

Minden háztartás lelkét a dekorációk adják. A színek és anyagok összhangja, a berendezések apró részletei, a kiegészítők jól megválogatott harmóniája. Lehet túl sok vagy túl kevés, vagy pont ideális, az összhatás mindig azon múlik, hogy milyen egységet alkotnak a részletek. A lakás minden helyiségében érdemes hasonló vagy azonos anyagokat, színeket használni, ha kiegészítőkről beszélünk. A kiegészítők meghatározó szereppel bírnak a nappaliban, a konyhában, az előszobában és a hálószobában egyaránt. Érdemes tehát nagy hangsúlyt fektetni rájuk, és mindenek előtt olyan természetes anyagot választani, ami minden helyiségben jól mutat. A fa tökéletes választás.

Stílusos konyhai dekorációk

Miért pont a fa?

A válasz egyszerű: azért, mert mindenhez illik. Jól mutat a modern, minimalista stílusú lakásokban, tetszetős lehet a mediterrán házakban, a Provence-i, avagy romantikus stílusjegyben pedig egyenesen hangsúlyos szerepet kap. A manapság divatos country, vagyis vidéki stílus jegyeiben is megtaláljuk, de a klasszikus lakberendezési otthonokban is fontos kiegészítők és alapdarabok köthetők a fához.

A fa természetes szépségét akkor tükrözi leginkább egy tárgy, ha kiegészítőként, minimális kezelés és átalakítás után kerül otthonunkba. Ezért is érdemes fából készített kézműves kiegészítőket használni a mindennapokban, valamint előnyös, harmonikus fadekorációval ellátni otthonunk egyes részeit.

Fa a konyhában

A konyhában a fa domináns szerephez jut. Fakanál, fa vágódeszka, fa fűszertartó és még sorolhatnánk, csak néhány azok közül az alapeszközök közül, amely nap mint nap valamennyi háziasszony kezében megfordul. Ha minőségi, netán egyedi, esetleg ajándékba kapott eszközökkel dolgozunk, nem csak a munkát könnyítjük meg önmagunk számára, hanem széppé is varázsoljuk a folyamatot.

Gondoljunk csak egy különleges edényalátétre, ami a kerekerdőt ábrázolja. A végtelen kör közepén elhelyezkedő ezer ágú fa a természetbe repít vissza bennünket, gyermekkorunk felhőtlen időszakát idézi elő. Ha mindezt egy vendégség közepette használjuk, garantáltan mindenki rácsodálkozik majd az egyedi készítésű konyhai dekorációra - és egyúttal használati tárgyra.

Éppúgy, mint az edényalátét, egy vágódeszka is lehet különleges, főleg, ha egy prémium minőségű, izgalmas színvilágú fa vágódeszkáról van szó, melyben esetleg még a kés is helyet kapott.

Hol szerezhető be?

A minőséget, megbízhatóságot szem előtt tartva válasszon, ha fából készült dekorációt keres. A www.fajandekok.hu webáruházban, valamint a bicskei telephelyén, . Nagyszerű választásnak bizonyul, ha ilyen jellegű dekorációt vagy egyéb fakiegészítőt szeretne vásárolni. Többek között fából készült órák, játékok, edényalátétek, ékszeres ládikák, díszdobozok és különleges fali képek várják a hozzájuk látogatókat.

Hozzászólások

Fellendült a román építőipar

Romániában a nyers adatok szerint 16,7 százalékkal nőtt az építőipari termelés volumene a tavalyi első tizenegy hónapban 2019 azonos időszakához mérten - közölte pénteken a román országos statisztikai intézet.
2021. 01. 18. 06:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Így változtak a fogyasztói árak egy év alatt - ábrán mutatjuk!

a fogyasztói árak változása az előző év azonos időszakához viszonyítva; százalék; élelmiszerek; szeszes italok, dohányáruk; ruházkodási cikkek; tartós fogyasztási cikkek; háztartási energia; egyéb cikkek, üzemanyagok; szolgáltatások; összesen
2021. 01. 18. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Európa Kínában áll sorban a vakcináért

Európa Kínában áll sorban a vakcináért - hangsúlyozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.
2021. 01. 18. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Appeninn elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Opus elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2021. 01. 18. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Giuseppe Conte mindenképpen folytatná a kormányzást

Giuseppe Conte nem készül lemondásra abban az esetben sem, ha a parlamentben nem szerez abszolút többséget a hétfőn és kedden esedékes bizalmi szavazáson azt követően, hogy a Matteo Renzi vezette Élő Olaszország (IV) párt visszavonta minisztereit.
2021. 01. 18. 03:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A horvát kormány vállalja a földrengésben megsérült épületek felújítását

A horvát kormány teljes egészében vállalja a december végi földrengésben Sziszek-Monoszló (Sisacko-Moslovacka) és Károlyváros (Karlovacka) megyében megsérült épületek felújítását - jelentette be a csütörtöki kormányülést követően Darko Horvat építésügyi, területtervezési és állami vagyonkezelési miniszter.
2021. 01. 18. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Megújul a Színház- és Filmművészeti Egyetem

A Színház- és Filmművészeti Egyetem történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként februártól új intézetnevekkel és megújult, modern oktatási helyszínekkel várják a hallgatókat és oktatókat - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2021. 01. 18. 01:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Átalakulás előtt áll az európai egészségügy

Az EU4Health nevet viselő uniós egészségügyi csomag történelmi átalakulást hozhat az európai egészségügyben, a programokhoz rendelt 5,1 milliárd eurós költségvetési keret ugyanis több mint tizenkétszerese a korábbi büdzsének - hangsúlyozta Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője az MTI-hez eljuttatott közleményében pénteken.
2021. 01. 18. 00:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Felélénkítheti a palesztin közéletet a május-júniusi választás

Felélénkítheti a palesztin közéletet a pénteken bejelentett májusi parlamenti és júniusi elnöki választás - vélekedik vasárnapi írásában a Háárec című újság palesztin-szakértője.
2021. 01. 17. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A 80 éven felüli britek fele már megkapta az oltást

A 80 éven felülieknek több mint a fele már megkapta a koronavírus elleni oltást az Egyesült Királyságban - jelentette be vasárnap Matt Hancock brit egészségügyi miniszter.
2021. 01. 17. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások:

A PDSZ tiltakozik az egyetemek modellváltása ellen

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) Országos Választmánya nyilatkozatban tiltakozik az egyetemek modellváltása ellen - közölte a PDSZ vasárnap az MTI-vel.
2021. 01. 17. 20:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Szlovénia enyhíthet a korlátozásokon

Szlovénia enyhíthet a szigorításokon, Horvátország várhatóan február közepéig meghosszabbítja a koronavírus-járvány megfékezésére hozott korlátozásokat - írta a helyi sajtó vasárnap.
2021. 01. 17. 19:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Pénzügyi heti horoszkóp - a BAK jegyűeket jól átverik

A ProfitLine.hu online pénzügyi magazin hétvégi kiadásában egy új rovattal jelentkezik (minden vasárnap), ami nem más, mint neves hazai asztrológus szakemberek által összeállított heti pénzügyi horoszkóp. Lássuk tehát, mit jósolnak Önnek a csillagok, mit hoz a jövő hét (2021. január 18-tól január 24-ig) pénzügyi szempontból!
2021. 01. 17. 18:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Elvitték a félmilliárdot a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2021. 01. 17. 18:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Két héttel meghosszabbítják a teljes zárlatot Ausztriában

Ausztriában másodszor is meghosszabbítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését célzó teljes zárlatot - jelentette be Sebastian Kurz kancellár vasárnap.
2021. 01. 17. 17:00
Megosztás:
Hozzászólások: