A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

A legutóbbi Solana-őrület során a DEXToolson elképesztő sikereket tudott elérni az egyszerűen csak “2024”-nek nevezett altcoin. Miután másodpercek alatt 1000 százaléknál is nagyobb ugrást lehetett látni az árfolyamban okkal merülhet fel a kérdés, hogy mire lehet számítani a következő napok során.

A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

Az árelemzés mellett pedig bemutatunk egy szintén kirobbanó népszerűségnek örvendő tokent, amivel még a 2024-nél is magasabb bevételhez lehet hozzájutni.

2024 árfolyam-előrejelzés: Meddig tartható fent a rally?

A Solana hálózata méltán került a figyelem középpontjába, hála alacsony árainak és egyszerű skálázhatóságának. Azonban mindenki legnagyobb meglepetésére a legnagyobb sikert a hálózaton olyan mém kriptók érték el, amilyen a BONK, a BINK vagy MUSK.

Az első futamok árnyékban, a megfelelő alkalomra várva azonban egy másik kriptó, a 2024 is képes volt tetemes hozamhoz juttatni  a kereskedőket.

Akik még idejekorán vásároltak, azoknak néhány óra alatt sikerült több mint 22,000 százalék hozamot elérni. Vagyis csupán 10,000 forint befizetésével 2.2 millió forint bevételhez lehetett hozzájutni.

A virális szenzáció január 14-én indult útjára, majd az árfolyam egy nappal később már 19,700 százalékkal volt magasabb. 

Ami még ennél is meglepőbb, hogy az esti órák körül erős támasz kezdett kialakulni 0.01648 dollárnál. Ez alapján elmondható, hogy a korai befektetők szerint további futamra lehet még számítani.

Ez be is következett, hiszen január 15-én folytatódott a menetelés egészen 0.0263 dollárig. Ezen a szintén az első vásárlóknak egészen pontosan 22,170 százalék profitot sikerült elérni.

Némileg alacsonyabb értéken, 0.0215 dollárnál ismét támasz képződött, vagyis sokan továbbra is úgy látják, érdemes venni a 2024-ből. 

Érdemes viszont szem előtt tartani azt is, hogy jelenleg kevesebb mint 300 kriptotárcában találhatók tokenek. Arról nem is beszélve, hogy a teljes piaci mérete a projektnek nem éri el a 250,000 dollárt. 

Végezetül a likviditási poolban mindössze 21,000 dollár van lekötve. Ezek alapján okkal lehet attól félni, hogy egy esetleges rug pull készül, vagy egy honey pot átverést látunk éppen.

Ezért érdemes lehet inkább olyan jól bevált és megbízható kezdeményezéseket előtérbe helyezni, amilyen a Sponge.

Robog a SPONGEV2 - Új korszak kezdődik a Sponge ökoszisztémában

A Sponge V2 a Sponge egy új verziója, aminek segítségével azok is magas jutalmakat érhetnek el, akik lemaradtak az első token listázásáról.

Először a sárga szivacsról mintázott kriptó 2023 május első napjaiban vált elérhetővé, a Pepe láz idején. Ekkor lényegében napok alatt sikerült közel 100 millió dolláros méretet elérni, miközben a SPONGE több mint 13,000 tárcában volt megtalálható.

A Sponge V2 érkezésével pedig ismételten lehetőség nyílik az első időszakhoz hasonló hozamokat elérni.

Az új token beszerzésében azonban van egy csavar, aminek hála akár még a korábbinál is nagyobb sikereket érhet el az, aki még most csatlakozik.

Szeretnék Sponge tokeneket vásárolni

Így szerezd be a SPONGEV2-t

Bár az első generációs Sponge 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-t kizárólag a projekt eredeti weboldalán keresztül lehet megvenni.

A stake-to-bridge protokoll segítségével kontrollálható a kínálat, így a megjelenés után várhatóan a korábbihoz hasonló profitra lehet számítani.

A gyakorlatban annyit kell tenned, hogy vásárolsz a Sponge weboldalán tokeneket, majd azokat lekötöd. Ezt követően folyamatosan gyűlik majd a SPONGEV2 a számládon, amiket a listázáskor vehetsz majd fel.

Jó azonban ha tudod, hogy a lekötött V1-es tokeneket már nem lesz lehetőséged felvenni. 

Erre azért van szükség, mert idővel a Sponge csapata szeretné teljes mértékben kivezetni az eredeti tokeneket. 

Ahogy azonban azt megszokhattuk, minden vég egyben egy új kezdetet is rejt magában.

Pontosan ezt jelzi az is, hogy a SPONGEV2 azonnal felhasználási móddal is el lesz látva.

A közeljövőben, várhatóan a V2 listázása idején elérhetővé fog válni a Sponge play to earn játéka is.

Bár erről még keveset lehet tudni annyi biztos, hogy egy free to play verzió is létezni fog belőle. Ennek köszönhetően azok is élvezhetik majd a sárga szivacs kalandjait, akik nem rendelkeznek tokenekkel.

Ennek ellenére érdemes lehet beszerezni néhány SPONGEV2-t, hiszen így szórakozással juthatsz majd hozzá magas jutalmakhoz.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a SPONGE-ot, abban az esetben látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Sponge V2 weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

3 legendás kriptoközösség

Mutatunk 5 kriptót, amivel növelheted a portfóliód hozamát 2024-ben

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás: