A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

A legutóbbi Solana-őrület során a DEXToolson elképesztő sikereket tudott elérni az egyszerűen csak “2024”-nek nevezett altcoin. Miután másodpercek alatt 1000 százaléknál is nagyobb ugrást lehetett látni az árfolyamban okkal merülhet fel a kérdés, hogy mire lehet számítani a következő napok során.

A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

Az árelemzés mellett pedig bemutatunk egy szintén kirobbanó népszerűségnek örvendő tokent, amivel még a 2024-nél is magasabb bevételhez lehet hozzájutni.

2024 árfolyam-előrejelzés: Meddig tartható fent a rally?

A Solana hálózata méltán került a figyelem középpontjába, hála alacsony árainak és egyszerű skálázhatóságának. Azonban mindenki legnagyobb meglepetésére a legnagyobb sikert a hálózaton olyan mém kriptók érték el, amilyen a BONK, a BINK vagy MUSK.

Az első futamok árnyékban, a megfelelő alkalomra várva azonban egy másik kriptó, a 2024 is képes volt tetemes hozamhoz juttatni  a kereskedőket.

Akik még idejekorán vásároltak, azoknak néhány óra alatt sikerült több mint 22,000 százalék hozamot elérni. Vagyis csupán 10,000 forint befizetésével 2.2 millió forint bevételhez lehetett hozzájutni.

A virális szenzáció január 14-én indult útjára, majd az árfolyam egy nappal később már 19,700 százalékkal volt magasabb. 

Ami még ennél is meglepőbb, hogy az esti órák körül erős támasz kezdett kialakulni 0.01648 dollárnál. Ez alapján elmondható, hogy a korai befektetők szerint további futamra lehet még számítani.

Ez be is következett, hiszen január 15-én folytatódott a menetelés egészen 0.0263 dollárig. Ezen a szintén az első vásárlóknak egészen pontosan 22,170 százalék profitot sikerült elérni.

Némileg alacsonyabb értéken, 0.0215 dollárnál ismét támasz képződött, vagyis sokan továbbra is úgy látják, érdemes venni a 2024-ből. 

Érdemes viszont szem előtt tartani azt is, hogy jelenleg kevesebb mint 300 kriptotárcában találhatók tokenek. Arról nem is beszélve, hogy a teljes piaci mérete a projektnek nem éri el a 250,000 dollárt. 

Végezetül a likviditási poolban mindössze 21,000 dollár van lekötve. Ezek alapján okkal lehet attól félni, hogy egy esetleges rug pull készül, vagy egy honey pot átverést látunk éppen.

Ezért érdemes lehet inkább olyan jól bevált és megbízható kezdeményezéseket előtérbe helyezni, amilyen a Sponge.

Robog a SPONGEV2 - Új korszak kezdődik a Sponge ökoszisztémában

A Sponge V2 a Sponge egy új verziója, aminek segítségével azok is magas jutalmakat érhetnek el, akik lemaradtak az első token listázásáról.

Először a sárga szivacsról mintázott kriptó 2023 május első napjaiban vált elérhetővé, a Pepe láz idején. Ekkor lényegében napok alatt sikerült közel 100 millió dolláros méretet elérni, miközben a SPONGE több mint 13,000 tárcában volt megtalálható.

A Sponge V2 érkezésével pedig ismételten lehetőség nyílik az első időszakhoz hasonló hozamokat elérni.

Az új token beszerzésében azonban van egy csavar, aminek hála akár még a korábbinál is nagyobb sikereket érhet el az, aki még most csatlakozik.

Szeretnék Sponge tokeneket vásárolni

Így szerezd be a SPONGEV2-t

Bár az első generációs Sponge 11 különböző kriptotőzsdén érhető el, ennek ellenére a SPONGEV2-t kizárólag a projekt eredeti weboldalán keresztül lehet megvenni.

A stake-to-bridge protokoll segítségével kontrollálható a kínálat, így a megjelenés után várhatóan a korábbihoz hasonló profitra lehet számítani.

A gyakorlatban annyit kell tenned, hogy vásárolsz a Sponge weboldalán tokeneket, majd azokat lekötöd. Ezt követően folyamatosan gyűlik majd a SPONGEV2 a számládon, amiket a listázáskor vehetsz majd fel.

Jó azonban ha tudod, hogy a lekötött V1-es tokeneket már nem lesz lehetőséged felvenni. 

Erre azért van szükség, mert idővel a Sponge csapata szeretné teljes mértékben kivezetni az eredeti tokeneket. 

Ahogy azonban azt megszokhattuk, minden vég egyben egy új kezdetet is rejt magában.

Pontosan ezt jelzi az is, hogy a SPONGEV2 azonnal felhasználási móddal is el lesz látva.

A közeljövőben, várhatóan a V2 listázása idején elérhetővé fog válni a Sponge play to earn játéka is.

Bár erről még keveset lehet tudni annyi biztos, hogy egy free to play verzió is létezni fog belőle. Ennek köszönhetően azok is élvezhetik majd a sárga szivacs kalandjait, akik nem rendelkeznek tokenekkel.

Ennek ellenére érdemes lehet beszerezni néhány SPONGEV2-t, hiszen így szórakozással juthatsz majd hozzá magas jutalmakhoz.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a SPONGE-ot, abban az esetben látogass el a projekt magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Sponge V2 weboldala

Ezek is érdekelhetnek:

3 legendás kriptoközösség

Mutatunk 5 kriptót, amivel növelheted a portfóliód hozamát 2024-ben

A 12 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás:

Az áram ára 10-szeresére ugrott néhány óra alatt! A nagy meleg miatti fogyasztás növekedése az ok

2024. július 18-án este 20 és 21 óra között 999 eurós megawattóránkénti (MWh) nagykereskedelmi áramár alakult ki HUPX magyar áramtőzsdén, ami a nagy meleg mellett az időjárástól független erőművek európai szinten való fejlesztésének elmaradása és az elégtelen tárolókapacitás számlájára írható fel.
2024. 07. 19. 01:00
Megosztás:

A The Meme Games előértékesítése percek alatt 100 000 dollárt gyűjtött - A 2024-es párizsi olimpia hivatalos mém érméjévé válhat?

A The Meme Games ($MGMES) tokenben találkozik a degen mém érme mánia és a 2024-es olimpia szellemisége. A befektetőknek vásárlás után a tér öt legnagyobb projektje közül ki kell választaniuk kedvenc mém érme versenyzőjüket.
2024. 07. 19. 00:01
Megosztás:

Gyengültek a New York-i tőzsde főbb mutatói

Gyengüléssel zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2024. 07. 18. 23:00
Megosztás:

Az EU hétmilliárd euróval támogatja közlekedési infrastruktúrák kiépítését

Az Európai Bizottság több mint hétmilliárd euró összegű uniós támogatásban részesít 134 közlekedési projektet, köztük kilenc magyar, fenntartható, biztonságos és intelligens közlekedési infrastruktúrák kiépítését célzó kezdeményezést - tájékoztatott a brüsszeli testület szerdán.
2024. 07. 18. 22:00
Megosztás:

A DTX Tőzsde harca a BNB és a Ripple áremelkedési potenciáljával, miközben a globális nagybefektetők az 1 millió dolláros előértékesítéshez özönlenek

A DTX tőzsde, a Binance (BNB) és a Ripple (XRP) a spekulatív kriptopiacon elért legutóbbi teljesítményükkel megragadják a mainstream figyelmet. A Ripple ára rendkívüli emelkedést mutatott, míg a BNB továbbra is tartja magát az állandó nyereségekkel. Ezen fejlemények közepette a DTX tőzsde hullámokat kelt az 1 millió dolláros, szárnyaló előértékesítésével.
2024. 07. 18. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Fed Bézs Könyve - miről árulkodik?

Az amerikai gazdaság a harmadik negyedévbe lépve enyhe ütemben növekedett, az ország több régiójában stagnáló vagy csökkenő aktivitás tapasztalható – derült ki az amerikai jegybank felméréséből.
2024. 07. 18. 21:00
Megosztás:

Új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 18. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 19:00
Megosztás:

Fellendült a lakáshitelezés az első fél évben

A magyar lakáshitelpiacon csaknem 10 százalékkal több hitelt vettek fel az idei első fél évben, mint tavaly egész évben - közölte a Bankmonitor szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 18. 18:00
Megosztás:

Romániában nőtt a külföldi turisták száma májusban

Romániában 12,4 százalékkal nőtt az országba látogató külföldi turisták száma májusban a tavalyi év azonos időszakához képest - írta Radu Oprea gazdasági miniszter közlése alapján a Profit.ro.
2024. 07. 18. 17:00
Megosztás: