A Binance Coin (BNB) és a Dogecoin (DOGE) csökken, de a Rollblock (RBLK) kriptó lendületet nyer egyedi GambleFi funkcióival

A kriptopiac úgy tűnik, visszaesik a medvepiac állapotába, ahogy az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyásáról szóló hírek hatása fokozatosan kifullad. Az olyan top altcoinok, mint a Binance Coin és a Dogecoin, amelyek az bejelentés után nyereséget könyveltek el, most veszteségeket mutatnak.

A Binance Coin (BNB) és a Dogecoin (DOGE) csökken, de a Rollblock (RBLK) kriptó lendületet nyer egyedi GambleFi funkcióival

Eközben a Rollblock árfolyam-emelkedést regisztrál, miután az elmúlt három hét alatt 40%-os értéknövekedést ért el. Egyedi GambleFi funkciói miatt a játékosok és kripto rajongók körében is népszerű választás lett.

A Binance Coin (BNB) 600 dollár alá esik

Miután többször is megpróbálta átlépni jelenlegi történelmi csúcsát, és kudarcot vallott, a Binance Coin (BNB) bikái úgy tűnik, feladták. Az altcoin árfolyama most 600 dollár alá esett, amit a kriptopiaci árfolyam-ingadozások és egyes országok Binance szabályozása befolyásolt. Emellett különböző elemzők nagyon gyors trendfordulót jósolnak.

A technikai mutatókra tekintve nyilvánvaló, hogy a Binance Coin rövid távon tovább csökkenhet. Az RSI és az MFI gyenge vásárlói nyomást mutatnak az eladókhoz képest. Lényeges lenne, hogy a Binance visszaszerezze a 600 dolláros szintet, ha a Binance Coin folytatni akarja felfelé irányuló árfolyammozgását a következő napokban.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama csökken, de az elemzők továbbra is optimisták

A Dogecoin (DOGE) azon altcoinok egyike, amelyek profitáltak a kriptopiaci rallyból az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyása után. Azonban a DOGE sem mentes az aktuális piaci korrekciótól. A CoinMarketCap adatai szerint a Dogecoin ára a heti grafikonon a 0,1500 dolláros támaszszintig csökkent.

Ez a havi és éves árnövekedését 28,2%-ra és 122,2%-ra csökkentette. Az elemzők azonban továbbra is optimisták, hogy az altcoin ára a jelenlegi 0,1584 dolláros értékéről 0,300 dollárra növekedhet a következő hetek során.

A Rollblock (RBLK) túlteljesíti a Binance Coint és a Dogecoint

rollblock BNB Dogecoin árfolyam elemzés

Miközben a Dogecoin és a Binance Coin az árfolyamgrafikonon esést mutatnak, a Rollblock (RBLK) növekszik. A natív token, az RBLK ára 40%-kal nőtt, jelenlegi értéke 0,014 dollár. Az elemzők a legjobb kriptovalutaként emlegetik, amit most érdemes megvásárolni, mivel további profitok várhatóak. Emellett a DeFi projekt több mint 650 000 dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze, köszönhetően a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi befektetők őrült rohamának.

A Rollblock a piacon a játék-érmék iránti hatalmas érdeklődésre támaszkodik. Játékökológiája célja a több milliárd dollárt érő GambleFi szektor átalakítása. Központosított és decentralizált játékok között áthidalva a legjobbat kínálja mindkét világból. A Rollblock a világ első közösségi támogatású játéktere, amely biztonságot és átláthatóságot biztosít minden tranzakciójában.

A Rollblock minden tranzakciója a blokkláncon kerül rögzítésre, így megváltoztathatatlanok és növelik az átláthatóságot. Ezen felül a DeFi projekt adatvédelmet is kínál felhasználóinak, így nem szükséges semmilyen KYC ellenőrzésen átesni a Rollblock ökoszisztémában. Mindössze regisztrálni kell egy e-mail címmel, kriptovalutát letétbe helyezni, és elkezdeni játszani a játékokat, valamint nyerni pénzt és egyéb játékeszközöket.

Az RBLK-t díjak fizetésére, fogadási eszközök vásárlására és staking jutalmak elérésére használják. A legfontosabb, hogy az RBLK birtokosai exkluzív jogokat kapnak bizonyos játékokhoz és kiváltságokat az ajánlatok elosztásában, a promócióktól kezdve a pénzvisszatérítésekig stb. Ezért az RBLK token a legjobb kriptovaluta, amit most érdemes megvásárolni.

Összefoglalva

A top altcoinok, a Binance Coin és a Dogecoin továbbra is csökkenést mutatnak a grafikonokon. Ugyanakkor az új projekt, a Rollblock 40%-kal növekedett, és jelenleg 0,014 dollárnál tart. A piaci szakértők szerint potenciálja alapján az RBLK értéke az év vége előtt elérheti az 1 dollárt.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/ 

Közösségi oldalak: Rollblock linktr.ee

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás: