A Block Inc. fizetési szolgáltató vállalat elérhetőbbé teszi a bitcoin bányászatot: a vezető altcoinok profitálhatnak a hatásából

A Jack Dorsey vezette Block fizetési szolgáltató tervezi kibővíteni a bitcoin bányászati tevékenységét. A platform célja ennek megvalósítása egy átfogó bányászati rendszer fejlesztésével, hogy növelje a hozzáférhetőséget. A Block különösen olyan kihívásokat szeretne megoldani, mint a drága eszközök és a kiszámíthatatlan szállítás, mégpedig könnyen használható bányászati chipek és rendszerek kínálatával.

A Block Inc. fizetési szolgáltató vállalat elérhetőbbé teszi a bitcoin bányászatot: a vezető altcoinok profitálhatnak a hatásából

A KangaMoon (KANG) a mémérmék piacán vívott ki magának elismert hírnevet. Az ötödik előértékesítési szakaszban a projekt eladta az előértékesítési tokenek több mint 70%-át, közel 6 millió dollárt gyűjtve. Célja az előértékesítés befejezése előtt elérni a 7 millió dolláros mérföldkövet. Az eredményesség a KANG natív token árában is megmutatkozik, amely 290%-kal emelkedett az 0,005 dolláros kezdeti árról a jelenlegi szakaszban 0,0196 dollárra. Előrejelzések szerint a harmadik negyedév előtt elérheti az 0,5 dolláros szintet.

A KangaMoon célja a play-to-earn játékszektor, amelynek értéke 2030-ra várhatóan meghaladja a 15 milliárd dollárt. Ezen kívül egy merülő "Kangaverse" ökoszisztémát kíván létrehozni, ahol a KANG tokenek az elsődleges játékon belüli pénznemként szolgálnak. Az aktív közösségi stratégiájával a projekt további tagokat vonz, és izgalmas élményt kínál számukra.

Bitcoin (BTC)

A Block Payment pozitív hozzájárulása a bitcoin bányászathoz várhatóan növeli a tevékenységet, ami befolyásolja a hálózat dinamikáját, például a hash rate-et és a bányászati nehézséget. A lépés tovább növelheti a befektetők bizalmát a Bitcoin iránt.

bitcoin bányászata

A Bitcoin, mint a legrégebbi és legismertebb kriptovaluta, növekedési potenciálját az infláció elleni fedezetként, értékmegőrző eszközként való elfogadottság és a hagyományos pénzügyi portfóliókban történő egyre nagyobb alkalmazás adja.

Chainlink (LINK)

A Chainlink egy decentralizált oracle-hálózat, amely összekapcsolja az okosszerződéseket a valós adatokkal. A platform különösen lehetővé teszi, hogy az okosszerződések biztonságosan lépjenek kapcsolatba külső adatforrásokkal. Mivel a Chainlink árfolyama az elmúlt évben közel 80%-os nyereséget ért el, továbbra is optimista kilátásokkal rendelkezik, és akár havi és heti veszteségeit is leküzdheti. Az, hogy idén átlépte a 20 dolláros szintet, jelentős eredmény volt a Chainlink számára, így az év hátralévő részében még több nyereségre számíthatunk, tekintettel az altcoinok között elfoglalt erős helyére.

Röviden, a Chainlink hatalmas növekedési potenciálja idén abból fakad, hogy kulcsfontosságú szerepet játszik a DeFi piacon, az NFT-kben és más blokklánc-alkalmazásokban. Mivel ez potenciálisan növelheti szolgáltatásai és tokenjei iránti keresletet, a Chainlink arra számít, hogy erősen követi majd a Bitcoin befolyását.

Floki Inu (FLOKI)

A Floki Inu (FLOKI) egy mém által ihletett kriptovaluta, amely népszerűségre tett szert a közösségvezérelt természete és marketingtevékenysége révén. Erős jelenléttel rendelkezik a közösségi médiában, és vonzza a mémérmék iránt érdeklődő kereskedőket. Tavaly a FLOKI érme több mint 1500%-kal emelkedett, és elérte a 0,0030 dolláros ellenállási árat. Bár a Floki ára most jelentős csökkenést mutat, még mindig 336%-os YTD emelkedést tükröz.

A siker lehetősége azonban attól függ, mennyi figyelmet, támogatást és elfogadást kap az NFT és a „Valhalla” nevű játékmenet metaverzuma. Míg az ingadozások, a piaci hangulat és a mémérmepiaci spekulatív trendek tovább befolyásolhatják a Flokit, a token még mindig nagy nyereséget vonzhat, feltéve, hogy a Bitcoin ismét lendületet vesz.

Gala (GALA)

A Gala (GALA) egy blokklánc platform, amely a játékokra és az NFT-kre összpontosít, eszközöket kínálva a fejlesztőknek játékok és virtuális eszközök létrehozására és bevételszerzésére. A játékpiac gyors növekedése és a blokklánc, valamint az NFT-k egyre növekvő elfogadottsága a játékvilágban elősegítheti a Gala növekedését idén. A Gala ára már megmozdult idén, egy ponton jelentősen 0,075 dollár fölé emelkedve.

Jelenleg a Gala token ismét csökkenésbe kezdett, visszaesve heti és havi támogatási szintjei alá, azonban ökoszisztémája és a játékfejlesztőkkel való partnerségek ösztönözhetik a token használatának keresletét, ahogy a platform bővül. Szerencsére a Gala képes volt lendületet szerezni az idei évben hosszabb stagnálás után, ami azt jelzi, hogy az egyik legjobb kriptovaluta lehet az idei vásárláshoz.

A KangaMoon esélyei a mémérmék piacának meghódítására

A KangaMoon valóban figyelemre méltó a mémérmék piacán. A mémérmék piaca kevés olyan tokent tartalmaz, amelynek konkrét felhasználási módjai vannak, és még kevesebb olyan token van, amely annyi ösztönzőt és hasznosságot kínál, mint a KangaMoon.

A KangaMoon által kínált metaverzum-szerű play-to-earn platform és számos SocialFi funkciója, amely eddig soha nem volt látható a mémérmék világában, elég lehet ahhoz, hogy megrázza és esetleg letaszítsa trónjáról a mémérmék piacának nagyjait, mint például a Dogecoin és a Shiba Inu.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit!

Weboldal:

kangamoon.com

Csatlakozz a Telegram közösséghez: t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás: