A ChatGPT szerint ezt a két kriptót érdemes 2024-ben beszerezni

Megjelenése óta a ChatGPT befektetők széles rétegének figyelmét vonta magára, hála meglepően pontos jóslatainak. Kétségtelen, hogy az AI chatbot sem látja előre a jövőt, azonban az is biztos, hogy hatalmas mennyiségű adatot képes pillanatok alatt feldolgozni.

A ChatGPT szerint ezt a két kriptót érdemes 2024-ben beszerezni

A szinte megszámlálhatatlan kriptó közül a program két projektet, a Cardanot (ADA) és a Meme Kombatot emelte ki. Állítása szerint azért, mert ezek a projektek különleges felépítésüknek köszönhetően messze felülmúlhatják a legtöbb altcoin teljesítményét 2024-ben.

Nem fog lassulni az ADA növekedése idén sem

Írásunk idején a Cardano értéke 0.56 dolláron áll, miután 2023-ban az érme árfolyama 112.5 százalékkal erősödött. 

A kimagasló teljesítménynek több oka is, beleértve a a Cardano dAppok iránt megnövekedett keresletet.

Az ADA TVL (Total Value Locked) értéke a DeFi protokollban elérte a 444 millió dollárt decemberben. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy a magas árfolyam ellenére is kitartanak a befektetők az érme mellett.

ADA árfolyam grafikon

Továbbá nem lehet elmenni amellett sem, hogy a teljes szektorra gyakorol fundamentális hatást a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezés. 

Ahogy azt idáig megszokhattuk, a BTC sikereivel párhuzamosan a legtöbb altcoin értéke is rapid, pozitív mozgásba kezdett.

Végezetül a tavalyi sikerekben szintén fontos szerep jutott a Cardano Summitnak, aminek köszönhetően széles rétegekhez tudott eljutni az ADA híre.

Végezetül tanulságos képet alkot, hogy az elmúlt időszakban a napi Cardano tranzakciók száma több esetben is meghaladta az 1.5 milliót

Ilyen háttérrel egyáltalán nem tűnik úgy, hogy légből kapott lenne a ChatGPT előrejelzése a 2024-es évre vonatkozóan.

A ChatGPT szerint 1 dollár felett is lehet az ADA értéke idén

Minden bizonnyal hasonló adatokat vizsgált meg a chatbot amikor a 2024-es előrejelzését elkészítette a Cardanoval kapcsolatban. Ugyanis legnagyobb legnagyobb meglepetésünkre határozottan bikás kilátásokat helyezett előtérbe az AI.

Várhatóan az árfolyam 0.80 és 1.20 dollár között mozoghat, vagyis hasonlóan a tavalyi évhez, most is egy duplázást láthatunk majd.

Ebben a folyamatban a program szerint a legnagyobb szerep a folyamatos fejlesztéseknek jut. Amennyiben ezt sikerült fenntartani, úgy a Cardano hálózata is állandó növekedésen eshet át.

A fejlesztések kapcsán lényeges, hogy a DeFi és a dApp innováció folytatódjon, hiszen így lehet folyamatosan új felhasználókat megszólítani.

Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a BTC népszerűségének növekedésével az altcoinokra is nagyobb intézményi figyelem jut. Erre ékes példa többek között az, hogy már spot Ethereum ETF engedélyezésének folyamata is megkezdődött.

Vagyis összességében elmondható, hogy a amennyiben a jelenleg tapasztalható befektetői hangulat változatlan marad, abban az esetben az ADA értéke ismét 100 százalék feletti árfolyamnövekedést érhet el.

A ChatGPT szerint a Meme Kombat még az ADA-t is lekörözheti profit tekintetében

Legnagyobb meglepetésünkre a Cardano mellett a GPT egy még előértékesítési szakaszában lévő projektet is kiemelt.

Állítása szerint azért, mivel innovatív, közösségi jellege miatt a mém token képes lehet akár a legnagyobb altcoinokkal is felvenni a versenyt.

A Meme Kombat ökoszisztémában a felhasználók lehetőséget kapnak passzív jövedelemszerzésre az MK tokenek stakelésével. Emellett mód nyílik különböző mém tokenek kabalái közötti harcokra fogadni is, amivel játékos módon lehet további bevételt szerezni.

hogyan működik a stakelés?

MK vásárlása itt

A Meme Kombat bevétele mostanáig több mint 6 millió dollárt ért el, így akár már januárban sor kerülhet a listázásra. Az MK megjelenésével párhuzamosan a csaták első évada is elérhetővé fog válni, amiben összesen 11 mém mérheti majd össze erejét.

A harcok adatai on-chain is elérhetők lesznek, és a csapat ígérete szerint vizuálisan is nyomon lehet majd követni az összecsapásokat.

Az első harcosok között megtalálható lesz többek között a Sponge, a Pepe és a DOGE kabalája egyaránt.

Már csak azt alapul véve, hogy mostanra a Meme Kombat X közösségének száma 14,000 fölé jutott azt jelzi, hogy egy elkötelezett közösség áll a token mögött.

Figyelembe véve a projektről minden elérhető adatot a ChatGPT kimondottan bikás elemzést készített a várható árfolyamról.

A modell szerint az MK különleges felhasználási módja, illetve hatalmas közössége, továbbá az NFT integráció miatt döbbenetes sikerekre számíthat.

Mindezek tükrében amennyiben a csapat képes felnőni a közösség elvárásaihoz, úgy az Mk értéke 0.50 és 1 dollár között mozoghat.

Mivel jelenleg mindössze 0.279 dolláros áron érhetők el a tokenek, ezért a befektetők 3-400 százalékos hozamot is szerezhetnek.

Vagyis míg a Cardanoval a duplázás tűnik valószínűnek, a Meme Kombat esetében a befektetésünk akár négyszerese is lehetséges lehet. Arról nem is beszélve, hogy eközben játékkal és stakeléssel további bevételhez lehet hozzájutni.

Amennyiben felkeltette a Meme Kombat az érdeklődésed, abban az esetben látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra!

Érdekel a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Lehetséges a 250 dolláros Solana 2024-ben? 

Kétéves csúcson a Bitcoin - Merre tovább?

A legjobb crypto exchange Magyarországon 2024-ben – A legjobb kriptovaluta kereskedési platformok

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás: