A ChatGPT szerint ezt a két kriptót érdemes 2024-ben beszerezni

Megjelenése óta a ChatGPT befektetők széles rétegének figyelmét vonta magára, hála meglepően pontos jóslatainak. Kétségtelen, hogy az AI chatbot sem látja előre a jövőt, azonban az is biztos, hogy hatalmas mennyiségű adatot képes pillanatok alatt feldolgozni.

A ChatGPT szerint ezt a két kriptót érdemes 2024-ben beszerezni

A szinte megszámlálhatatlan kriptó közül a program két projektet, a Cardanot (ADA) és a Meme Kombatot emelte ki. Állítása szerint azért, mert ezek a projektek különleges felépítésüknek köszönhetően messze felülmúlhatják a legtöbb altcoin teljesítményét 2024-ben.

Nem fog lassulni az ADA növekedése idén sem

Írásunk idején a Cardano értéke 0.56 dolláron áll, miután 2023-ban az érme árfolyama 112.5 százalékkal erősödött. 

A kimagasló teljesítménynek több oka is, beleértve a a Cardano dAppok iránt megnövekedett keresletet.

Az ADA TVL (Total Value Locked) értéke a DeFi protokollban elérte a 444 millió dollárt decemberben. Ez nagyon egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy a magas árfolyam ellenére is kitartanak a befektetők az érme mellett.

ADA árfolyam grafikon

Továbbá nem lehet elmenni amellett sem, hogy a teljes szektorra gyakorol fundamentális hatást a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezés. 

Ahogy azt idáig megszokhattuk, a BTC sikereivel párhuzamosan a legtöbb altcoin értéke is rapid, pozitív mozgásba kezdett.

Végezetül a tavalyi sikerekben szintén fontos szerep jutott a Cardano Summitnak, aminek köszönhetően széles rétegekhez tudott eljutni az ADA híre.

Végezetül tanulságos képet alkot, hogy az elmúlt időszakban a napi Cardano tranzakciók száma több esetben is meghaladta az 1.5 milliót

Ilyen háttérrel egyáltalán nem tűnik úgy, hogy légből kapott lenne a ChatGPT előrejelzése a 2024-es évre vonatkozóan.

A ChatGPT szerint 1 dollár felett is lehet az ADA értéke idén

Minden bizonnyal hasonló adatokat vizsgált meg a chatbot amikor a 2024-es előrejelzését elkészítette a Cardanoval kapcsolatban. Ugyanis legnagyobb legnagyobb meglepetésünkre határozottan bikás kilátásokat helyezett előtérbe az AI.

Várhatóan az árfolyam 0.80 és 1.20 dollár között mozoghat, vagyis hasonlóan a tavalyi évhez, most is egy duplázást láthatunk majd.

Ebben a folyamatban a program szerint a legnagyobb szerep a folyamatos fejlesztéseknek jut. Amennyiben ezt sikerült fenntartani, úgy a Cardano hálózata is állandó növekedésen eshet át.

A fejlesztések kapcsán lényeges, hogy a DeFi és a dApp innováció folytatódjon, hiszen így lehet folyamatosan új felhasználókat megszólítani.

Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a BTC népszerűségének növekedésével az altcoinokra is nagyobb intézményi figyelem jut. Erre ékes példa többek között az, hogy már spot Ethereum ETF engedélyezésének folyamata is megkezdődött.

Vagyis összességében elmondható, hogy a amennyiben a jelenleg tapasztalható befektetői hangulat változatlan marad, abban az esetben az ADA értéke ismét 100 százalék feletti árfolyamnövekedést érhet el.

A ChatGPT szerint a Meme Kombat még az ADA-t is lekörözheti profit tekintetében

Legnagyobb meglepetésünkre a Cardano mellett a GPT egy még előértékesítési szakaszában lévő projektet is kiemelt.

Állítása szerint azért, mivel innovatív, közösségi jellege miatt a mém token képes lehet akár a legnagyobb altcoinokkal is felvenni a versenyt.

A Meme Kombat ökoszisztémában a felhasználók lehetőséget kapnak passzív jövedelemszerzésre az MK tokenek stakelésével. Emellett mód nyílik különböző mém tokenek kabalái közötti harcokra fogadni is, amivel játékos módon lehet további bevételt szerezni.

hogyan működik a stakelés?

MK vásárlása itt

A Meme Kombat bevétele mostanáig több mint 6 millió dollárt ért el, így akár már januárban sor kerülhet a listázásra. Az MK megjelenésével párhuzamosan a csaták első évada is elérhetővé fog válni, amiben összesen 11 mém mérheti majd össze erejét.

A harcok adatai on-chain is elérhetők lesznek, és a csapat ígérete szerint vizuálisan is nyomon lehet majd követni az összecsapásokat.

Az első harcosok között megtalálható lesz többek között a Sponge, a Pepe és a DOGE kabalája egyaránt.

Már csak azt alapul véve, hogy mostanra a Meme Kombat X közösségének száma 14,000 fölé jutott azt jelzi, hogy egy elkötelezett közösség áll a token mögött.

Figyelembe véve a projektről minden elérhető adatot a ChatGPT kimondottan bikás elemzést készített a várható árfolyamról.

A modell szerint az MK különleges felhasználási módja, illetve hatalmas közössége, továbbá az NFT integráció miatt döbbenetes sikerekre számíthat.

Mindezek tükrében amennyiben a csapat képes felnőni a közösség elvárásaihoz, úgy az Mk értéke 0.50 és 1 dollár között mozoghat.

Mivel jelenleg mindössze 0.279 dolláros áron érhetők el a tokenek, ezért a befektetők 3-400 százalékos hozamot is szerezhetnek.

Vagyis míg a Cardanoval a duplázás tűnik valószínűnek, a Meme Kombat esetében a befektetésünk akár négyszerese is lehetséges lehet. Arról nem is beszélve, hogy eközben játékkal és stakeléssel további bevételhez lehet hozzájutni.

Amennyiben felkeltette a Meme Kombat az érdeklődésed, abban az esetben látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra!

Érdekel a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Lehetséges a 250 dolláros Solana 2024-ben? 

Kétéves csúcson a Bitcoin - Merre tovább?

A legjobb crypto exchange Magyarországon 2024-ben – A legjobb kriptovaluta kereskedési platformok

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Pénztárcabarát iskolakezdés kapcsán ad gyakorlati tanácsokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi fogyasztóvédelmi kommunikációs kampányt indít az őszi iskolakezdés előtti pénzügyi döntések megkönnyítése érdekében - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 16:00
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis kiskereskedelmi értékesítése az első félévben

Az AutoWallis csoport kiskereskedelmi üzletága az első félévben 17,9 százalékkal 4924 darabra emelte eladásait, a használtautó-eladások 26 százalékkal 1205 darabra nőttek, a szerviz szolgáltatásoknál a szerviz órák száma 6,1 százalékkal 96 626-ra emelkedett az előző év azonos időszakához képest - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 15:00
Megosztás:

A Cardano (ADA) emelkedik a MAGA rally hátán? Az altcoinok vezetik a kriptovaluta-piac helyreállását

A Cardano (ADA), a tizedik legnagyobb digitális valuta piaci kapitalizáció szerint, értéke megugrott, amit az altcoin piac MAGA rally-ja vezetett.
2024. 07. 16. 14:00
Megosztás:

Így teljesít Kína gazdasága

Kínában a lassult a kiskereskedelmi forgalom és az ipari termelés éves növekedése júniusban, amikor stagnált a munkanélküliség.
2024. 07. 16. 13:00
Megosztás:

7,2 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 3,8 százalékkal csökkent az építőipari termelése

2024 májusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 7,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 16. 12:00
Megosztás:

Milyen kinyitható kanapét válasszunk a nappaliba?

A kinyitható kanapé a nappali meghatározó, központi bútordarabja, aminek esztétikusnak, kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie, fontos továbbá, hogy hozzájáruljon a helyiség kiegyensúlyozott stílusának a megteremtéséhez. 
2024. 07. 16. 11:34
Megosztás:

Népszerű AI platform vált a kriptópiac beszédtémájává, miután átlépte a 10 millió dolláros határt, vonzva a SHIB és MATIC támogatóit

A technológia világa izgatottan figyel egy új AI platform, az Algotech (ALGT) színre lépését. Nemrég átlépve a 10 millió dolláros értékelési határt, az Algotech nemcsak a befektetők figyelmét ragadta meg, hanem jelentős támogatást nyert el a kripto világ két legnagyobb közösségétől is: Shiba Inu (SHIB) és Polygon (MATIC).
2024. 07. 16. 11:00
Megosztás:

Hogyan segít spórolni egy bőr üléshuzat?

A bőr üléshuzat nem csupán egy hasznos kiegészítő az autóban, de hosszú távon praktikus és gazdaságos választás is egyben. Egy időtlen klasszikus, ami esztétikus, elegáns, mindezek mellett pedig még spórolni is segíthet.
2024. 07. 16. 10:31
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Gyengüléssel kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 16. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel, enyhe negatív korrekcióval indulhat kedden a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 476,78 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 72 730,44 ponton, új csúcson zárt hétfőn.
2024. 07. 16. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint kedd reggelre

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 16. 08:00
Megosztás:

Tízezrek üthetik a markát, ha elégedett a bankjával

Felpörögtek az ügyfélajánló programok a pénzintézeteknél. A lakossági számlák mellett a pénzügyi szolgáltatók bevonták az akciókba a kisvállalati csomagokat is.
2024. 07. 16. 07:00
Megosztás:

A DTX Exchange 900 ezer dolláros teljesítménye eltereli a figyelmet a Fetch.ai (FET) és az Optimism (OP) platformokról

A DTX Exchange, amely jelenleg a 2. szakaszban van, beszédtémává vált a kriptóbefektetők körében, mivel az előértékesítése egy hónap alatt már meghaladta a 900 ezer dollárt. A szakértők úgy vélik, hogy a DTX a következő blue chip kripto lehet, nagy hasznossággal.
2024. 07. 16. 06:30
Megosztás:

Nem jól alakulnak a költségcsökkentések a Wells-Fargonál

Az átlagos elemzői várakozásoknál jobban alakult a Wells Fargo bevétele az idei év második negyedévében, a pénteki nyitás előtt publikált gyorsjelentés alapján.
2024. 07. 16. 06:00
Megosztás:

Erre a 3 dologra figyelj, ha most befektetsz pénzt bármibe is Magyarországon

Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági tevékenység az év eddigi szakaszában végig élénk volt, közben a fogyasztói kereslet és a munkaerő-piacok is megtalálták az egészséges egyensúlyi állapotot. A Fidelity International ezeket a javuló fundamentális körülményeket is figyelembe vette akkor, amikor megvizsgálta, mi lesz a harmadik negyedév három fő témája.
2024. 07. 16. 04:00
Megosztás:

Tovább drágulnak a lakáshitelek, újabb nagybank törte át a kamatplafont

Újabb nagybank emelte meg a lakáshitelei kamatait, és így már a K&H is átlépte a június végéig élő önkéntes, 7,3 százalékos THM-plafont a jelzálogkölcsönei egy részénél. A bankok egymást követő emelései után főként az alacsonyabb jövedelműeknek lesz egyre nehezebb olcsóbb lakáshitelt találni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 07. 16. 03:00
Megosztás:

Legjobb altcoinok, amelyeket júliusban érdemes figyelni: Kriptovaluták őrült növekedési potenciállal, de melyik lehet a legjobb hosszú távú befektetés?

Az altcoin piac hatalmas áttörés előtt állhat ezen a nyáron, mivel a Bitcoin dominanciája egyelőre a csúcson van. A kripto befektetőknek most lehetőségük van, hogy különböző ágazatok projektjeivel kiegyensúlyozzák portfóliójukat. A Kaspa (KAS), a Render (RNDR) és a PeiPei (PEIPEI) befektetői hatalmas nyereségeket érhetnek el júliusban, de egy új coin még ennél is nagyobb potenciállal rendelkezik.
2024. 07. 16. 02:30
Megosztás:

Így költöttek a magyar drukkerek a válogatott meccseinek helyszínein

A németországi futball Európa-bajnokság városai jelentős anyagi forrásokat fordítottak arra, hogy a stadion látogatóinak és a focirajongóknak felejthetetlen élményeket nyújtsanak a torna ideje alatt. Ezt bizonyítják a Mastercard SpendingPulse legfrissebb adatai is, amelyek az üzletekben és online történő kiskereskedelmi eladásokat mérik minden fizetési helyzetre vetítve: a focimeccsek jelentősen növelték a vendéglátóipari eladásokat a rendező városokban - egyes esetekben akár 283 százalékkal is. Magyarország mérkőzései során az eladások növekedése (+62,7% és +66,5%) jelentős, de nem a legmagasabb a dokumentumban szereplő adatok közül. Azonban stabil növekedést mutatnak, ami pozitív hatással volt a helyi gazdaságra.
2024. 07. 16. 02:00
Megosztás:

9 órás iskolakezdés – Itt a bejelentés, senki nem számított erre

A közoktatásban többször felmerült már az a javaslat, hogy az oktatás reggel nyolc helyett kilenc órakor kezdődjön.
2024. 07. 16. 01:00
Megosztás:

A Bitcoin kéthetes csúcsra ugrott a Trump elleni támadás után

A Bitcoin hétfőn kéthetes csúcsra ugrott a Donald Trump amerikai elnökjelölt meggyilkolására tett kísérlet után. A támadás hatására a kriptovalutákat pártfogoló volt elnök győzelmi esélyei megnőttek a közelgő választásokon.
2024. 07. 16. 00:01
Megosztás: