A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

A kriptovaluta piac jelentős átrendeződésen megy keresztül. A Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) nemrégiben szélsebes növekedést mutattak, ám a hét végére ezek a nyereségek elolvadtak.

A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

Ezen volatilitás közepette egy új versenyző került az elemzők figyelmébe: Raboo, amely most a vezető utilitás érmeként tűnik fel. Egyedi jellemzőivel és ígéretes kilátásaival a Raboo vonzza a figyelmet és a befektetéseket a hagyományos kedvencek helyett. Maradjanak velünk, hogy felfedezzék, hogyan állít fel új standardokat a Raboo a kriptovaluta piacon, és miként formálhatja át a befektetési stratégiákat 2024-ben.

A Dogecoin egy hullámvasutas hetet élt meg

A Dogecoin (DOGE) nemrégiben egy vad hetet zárt, ami rendkívül ingadozó ármozgásokat jelez. A Dogecoin jelentős zuhanást szenvedett el az utóbbi kereskedési ülések során, miután viszonylag jelentős emelkedést tapasztalt, és az elmúlt hónapban 21,89%-ot veszített értékéből. Ez arra utal, hogy az összes mém alapú kriptovaluta rendkívül volatilis az értékét tekintve. Jelenleg a Dogecoin 0,1244 dollár körül kereskedik, ami a hét során tapasztalt ingadozások része.

Számos tényező járul hozzá a Dogecoin volatilis ármozgásaihoz. A piaci hangulat kulcsszerepet játszik, amit a Dogecoin Félelem & Kapzsiság Indexe is mutat, amely jelenleg az "Extrém Kapzsiság" zónában áll, jelezve a befektetők magas spekulatív érdeklődését. Ezenkívül a közösségi média és olyan prominens személyek, mint Elon Musk hatása is jelentősen befolyásolja a Dogecoin értékelését. Technikai tényezők, mint a kereskedési volumen és a legutóbbi ártrendek is betekintést nyújtanak volatilitásába, a Dogecoin rövid időszakon belül vegyes nyereséget és veszteséget mutatva.

Az MNT küzdelmei a lendület fenntartásáért

A Mantle (MNT) nemrégiben küzdött a kriptovaluta piaci lendület fenntartásával. Az elmúlt héten az MNT ára ingadozott, jelenleg körülbelül 0,8076 dolláron áll, de jelentős szintekről esett vissza, amint azt az elmúlt hónap 20%-os csökkenése is mutatja. Ez a teljesítmény egy tágabb trend része, amelyben a Mantle vegyes eredményeket mutat, rövid időszakok alatt szerény nyereséget és veszteséget tapasztalva.

Számos tényező befolyásolja a Mantle piaci helyzetét. A jelenlegi piaci elemzések azt sugallják, hogy az általános emelkedő trend ellenére az MNT nem tudja fenntartani piaci lendületét a kriptovaluta piacot érintő tágabb gazdasági feltételek miatt, mint például a nagyobb kriptovaluták, mint a Bitcoin ingadozásai és a befektetői hangulat változásai a kockázatosabb eszközök iránt. Ezenkívül, míg az MNT-nek vannak olyan innovatív szempontjai, amelyek potenciálisan növelhetik értékét, a kriptovaluta piac volatilitása és más kriptovaluták versenyének nyomása továbbra is jelentős kihívásokat jelent a növekedés és a stabilitás szempontjából.

Raboo: Az utilitás érmék feltörekvő csillaga

Raboo, Dogecoin és Mantle kriptovaluta árfolyam elemzés és ár előrejelzés

Innovatív megközelítésével és erős piaci belépésével a Raboo gyorsan kiemelkedővé vált a kriptovaluta piacon, különösen a mém érme szektorban. Előértékesítésének negyedik szakaszában a Raboo ára 0,0048 dolláron áll, ami 60%-os növekedést tükröz az ajánlat kezdetéhez képest. A projekt több mint 1,9 millió dollárt gyűjtött, több mint 10 000 regisztrált felhasználóval és 2900 aktív token tulajdonossal az ökoszisztémájában.

A Raboo az AI-alapú mém képességei és a közösségét aktívan bevonó SocialFi modell révén különbözteti meg magát. Az elemzők optimisták a potenciálját illetően, a presale fázisban 233%-os növekedést prognosztizálnak, és a teljes bevezetéskor figyelemre méltó 100x értéknövekedést jósolnak. Ez a növekedés a Raboo megfelelő piaci pozicionálásának és a befektetők általános érdeklődésének köszönhető a gyorsan fejlődő kriptovaluta területén.

Összegzés

Mint bármely más kriptovaluták a piacon, a Dogecoin és az MNT is megélték legjobb és legrosszabb teljesítményű pillanataikat. Azonban egyre inkább a Raboo kerül reflektorfénybe, egy friss arc a mém érme szektorban. Ez az újonc lenyűgöző presale időszakot zárt, amely jelentős potenciált mutat egyedi AI-alapú jellemzőivel és szilárd közösségvezérelt megközelítésével. Azoknak az ügyes befektetőknek, akik diverzifikálni kívánják portfóliójukat egy olyan lehetőséggel, amely egyszerre ígér szórakozást és megtérülést, a Raboo vonzó lehetőséget kínál. Tartsák szemmel a Raboót; ez lehet a 2024-es év áttörő csillaga a kriptouniverzumban.

Csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 04. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön. A londoni FTSE-100 index 0,42 százalék, a frankfurti DAX30 index 0,27 százalék, a párizsi CAC-40 index pedig 0,47 százalék növekedést jelzett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 04. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön, az amerikai piacok zárva tartása miatt azonban alacsony forgalomra számít az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője. A BUX 282,76 pontos, 0,4 százalékos emelkedéssel, 71 738,76 ponton zárt szerdán.
2024. 07. 04. 09:00
Megosztás:

Itt a Katasztrófavédelem VIDEÓ-ja a szörnyű Árpád-híd balesetről - 3 halott

Korábban arról számoltak be, hogy a balesetet egy forgalommal szemben haladó autós okozta szerda este 22 óra körül, a híd Pestről Budára vezető oldalán.
2024. 07. 04. 08:45
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 04. 08:30
Megosztás:

Közel tizenkétezer forint az utasbiztosítások átlagdíja

Júniusban az utasbiztosítások átlagdíja 11 800 forint volt. A legtöbben olaszországi és horvátországi utazásra kötöttek biztosítást, de az idén látszik a foci-Eb hatása is - ismertette felmérésének eredmányeit szerdán a Netrisk online biztosításközvetítő.
2024. 07. 04. 08:00
Megosztás:

Lugano elindítja a Plan ₿ Biz Iskolát; a szakértők továbbra is optimisták 5 kriptovalutát illetően, amelyek hatalmas nyári növekedési potenciállal rendelkeznek

Lugano új lépést tett a kriptovaluta piacon azzal, hogy bevezette a Plan ₿ Biz Iskolát, egy egyedülálló programot, amelynek célja a blokklánc oktatásának előmozdítása. Ez a lépés felkeltette a kereskedők és szakértők figyelmét.
2024. 07. 04. 07:40
Megosztás:

Csökkent az orosz szolgáltatóipar teljesítménye júniusban

Júniusban már a második egymást követő hónapban csökkent az orosz szolgáltatóipar teljesítménye, miután előzőleg, 2023. januárja óta folyamatosan nőtt.
2024. 07. 04. 07:30
Megosztás:

Kevesen ismerik, mégis sok banki ügyfél spórolhat vele, ha így utal

Az MNB legfrissebb adatai alapján 2024 első negyedévében több mint 136 ezer fizetési kérelemre indított azonnali tranzakció teljesült, közel 5,8 milliárd forint értékben. Ez 2023 azonos időszakához képest több mint 16-szoros, az előző negyedévhez képest pedig közel 3-szoros növekedés. A money.hu szakértője utánajárt, hogy ennek az egyszerű kiegészítő szolgáltatásnak a használatával mennyi pénzt spórolhatnak meg a banki ügyfelek.
2024. 07. 04. 07:00
Megosztás:

Nincs megállás a személyi kölcsönöknél, nagyon viszik a hiteleket a magyarok

Új rekordot hozott a május a személyi kölcsönöknél, miután egyetlen hónap alatt közel 72 milliárd forintnyi új szerződést kötöttek a bankok. Erős a kereslet a lakáshitelek iránt is, amelyekből csaknem 130 milliárd forintnyit adtak el májusban a pénzintézetek. Az első öt hónap adatai alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy az idei év egésze is új rekordot hoz a személyi kölcsönök piacán.
2024. 07. 04. 06:30
Megosztás:

Álláskeresés nyáron? Itt az idő a nézelődésre!

Bár nem ebben az időszakban a legszélesebb a kínálat a munkáltatói oldalon és lassul a kiválasztás folyamata is, de jellemzően nem húzzák le a rolót a vállalkozások. Igenis van esély álláskeresőként, bár szükség van egy kicsit több türelemre.
2024. 07. 04. 06:00
Megosztás:

Az AI már nemcsak kopogtat a kapun, hanem bedöntötte tokostól

Az idén 35 éves KPMG Magyarország szakértői a kerek évfordulóhoz kapcsolódóan összefoglalták a jövő digitális irányait és azt, hogyan tudnak mindehhez a vállalatok sikeresen kapcsolódni. Az AI jövőbemutató megoldásai jelentősen átalakítják a szakmákat, a vállalati középvezetők hatékonysága akár 40-50%-kal is javulhat. A KPMG saját AI-fejlesztéseit először saját szervezetén belül teszteli, amellyel például a dokumentumkezelési hatékonyság is jelentősen javul.
2024. 07. 04. 05:30
Megosztás:

Mennyibe kerül az utasbiztosítás, ha nyaralni megyünk?

Felpörgött a nyaralási szezon, ez jól látszik az utasbiztosításokon is - közölte saját adatai alapján a Netrisk. Júniusban az utasbiztosítások átlagdíja 11 800 forint volt. A legtöbben olaszországi és horvátországi utazásra kötöttek biztosítást, de az idén látszik a foci-Eb hatása is. 2024-ben a tavalyihoz képest előretörtek a repülős utak, itt pedig az akár 10-20 órás járatkésések miatt még nagyobb szerepet kapnak a jól megválasztott utasbiztosítások. A kártérítéshez azonban fontos, hogy a biztosítás az indulástól egészen a hazaérkezésig tartson, és az sem mindegy, hány órás késés esetén térít az adott társaság, ezért érdemes összehasonlítani az elérhető ajánlatokat.
2024. 07. 04. 05:00
Megosztás:

Lépett két nagybank: drágább lett a lakáshitel, olcsóbb a személyi kölcsön

Az MBH és az OTP is változtatott július elején a hitelkamatain. A MBH olcsóbbá tette a személyi kölcsönét, az OTP viszont a kamatplafon fölé drágította a lakáshiteleit. A személyi kölcsönök 12 százalék körüli THM-es élmezőnye ezzel még sűrűbb lett, a lakáshitelekben azonban a bankok többsége egyelőre tartja a csak június végéig kért 7,3 százalékos THM-plafont - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 07. 04. 03:00
Megosztás:

Új rezsitámogatás – döntött a Kormány, jár 41.760 forint/fő rezsikiegészítő támogatás!

A Magyar Közlönyben két olyan kormányrendelet is megjelent, amely egyes intézmények rezsitámogatását érinti.
2024. 07. 04. 02:00
Megosztás:

Az online játékokból származó nyeremények adózása

Az online játékok térnyerésével bizonyára benned is felmerült a kérdés, hogy pontosan milyen formában és mekkora mennyiségben kell elszámolni az innen származó jövedelemmel.
2024. 07. 04. 01:57
Megosztás:

A júliusi nyugdíjat miért ezen a napon utalják? Nyugdíj kifizetési időpont 2024. július

Fontos hír érkezett a júliusi nyugdíjak kifizetéséről! 2024-ben a legtöbb hónapban, az általános szabály szerint a hónap 12. napján érkezik a nyugdíj, de ha ez a nap hétvégére esik (vagy ünnepnapra), korábban is megkaphatják a nyugdíjasok. Mikor utalják tehát a 2024 július havi nyugdíjat?
2024. 07. 04. 01:00
Megosztás:

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A Shiba Inu ($SHIB) tulajdonosok nem kis veszteséget könyveltek el, miközben a mém érme próbálja visszaszerezni a korábbi támaszt.
2024. 07. 04. 00:01
Megosztás:

Öntözőrendszerek fejlesztésére kaptak támogatást a gazdák

A megváltozott klimatikus viszonyok miatt minden, gazdálkodók által megvalósítani kívánt öntözésfejlesztési projekt támogatást kapott az Agrárminisztériumtól (AM) - közölte a tárca keddi közleménye szerint Nagy István a közösségi oldalán.
2024. 07. 03. 23:30
Megosztás:

Meggazdagodásra alkalmas 5 legjobb altcoin 2024-ben: vedd meg a Ferraridat ezen a nyáron!

Jó hír a kriptó rajongóknak: úgy tűnik, hogy a Bitcoin (BTC) áll a piac újjáéledésének élén. A spot Bitcoin (BTC) ETF-ekbe történő beáramlás háromhetes csúcsra emelkedett, ami a piaci szereplők megújult érdeklődését és bizalmát jelzi.
2024. 07. 03. 23:00
Megosztás: