A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

A kriptovaluta piac jelentős átrendeződésen megy keresztül. A Dogecoin (DOGE) és a Mantle (MNT) nemrégiben szélsebes növekedést mutattak, ám a hét végére ezek a nyereségek elolvadtak.

A DOGE és a Mantle veszteségeket könyveltek el, a befektetők figyelme az elemzők által ajánlott legjobb utilitás-mém érmére terelődik

Ezen volatilitás közepette egy új versenyző került az elemzők figyelmébe: Raboo, amely most a vezető utilitás érmeként tűnik fel. Egyedi jellemzőivel és ígéretes kilátásaival a Raboo vonzza a figyelmet és a befektetéseket a hagyományos kedvencek helyett. Maradjanak velünk, hogy felfedezzék, hogyan állít fel új standardokat a Raboo a kriptovaluta piacon, és miként formálhatja át a befektetési stratégiákat 2024-ben.

A Dogecoin egy hullámvasutas hetet élt meg

A Dogecoin (DOGE) nemrégiben egy vad hetet zárt, ami rendkívül ingadozó ármozgásokat jelez. A Dogecoin jelentős zuhanást szenvedett el az utóbbi kereskedési ülések során, miután viszonylag jelentős emelkedést tapasztalt, és az elmúlt hónapban 21,89%-ot veszített értékéből. Ez arra utal, hogy az összes mém alapú kriptovaluta rendkívül volatilis az értékét tekintve. Jelenleg a Dogecoin 0,1244 dollár körül kereskedik, ami a hét során tapasztalt ingadozások része.

Számos tényező járul hozzá a Dogecoin volatilis ármozgásaihoz. A piaci hangulat kulcsszerepet játszik, amit a Dogecoin Félelem & Kapzsiság Indexe is mutat, amely jelenleg az "Extrém Kapzsiság" zónában áll, jelezve a befektetők magas spekulatív érdeklődését. Ezenkívül a közösségi média és olyan prominens személyek, mint Elon Musk hatása is jelentősen befolyásolja a Dogecoin értékelését. Technikai tényezők, mint a kereskedési volumen és a legutóbbi ártrendek is betekintést nyújtanak volatilitásába, a Dogecoin rövid időszakon belül vegyes nyereséget és veszteséget mutatva.

Az MNT küzdelmei a lendület fenntartásáért

A Mantle (MNT) nemrégiben küzdött a kriptovaluta piaci lendület fenntartásával. Az elmúlt héten az MNT ára ingadozott, jelenleg körülbelül 0,8076 dolláron áll, de jelentős szintekről esett vissza, amint azt az elmúlt hónap 20%-os csökkenése is mutatja. Ez a teljesítmény egy tágabb trend része, amelyben a Mantle vegyes eredményeket mutat, rövid időszakok alatt szerény nyereséget és veszteséget tapasztalva.

Számos tényező befolyásolja a Mantle piaci helyzetét. A jelenlegi piaci elemzések azt sugallják, hogy az általános emelkedő trend ellenére az MNT nem tudja fenntartani piaci lendületét a kriptovaluta piacot érintő tágabb gazdasági feltételek miatt, mint például a nagyobb kriptovaluták, mint a Bitcoin ingadozásai és a befektetői hangulat változásai a kockázatosabb eszközök iránt. Ezenkívül, míg az MNT-nek vannak olyan innovatív szempontjai, amelyek potenciálisan növelhetik értékét, a kriptovaluta piac volatilitása és más kriptovaluták versenyének nyomása továbbra is jelentős kihívásokat jelent a növekedés és a stabilitás szempontjából.

Raboo: Az utilitás érmék feltörekvő csillaga

Raboo, Dogecoin és Mantle kriptovaluta árfolyam elemzés és ár előrejelzés

Innovatív megközelítésével és erős piaci belépésével a Raboo gyorsan kiemelkedővé vált a kriptovaluta piacon, különösen a mém érme szektorban. Előértékesítésének negyedik szakaszában a Raboo ára 0,0048 dolláron áll, ami 60%-os növekedést tükröz az ajánlat kezdetéhez képest. A projekt több mint 1,9 millió dollárt gyűjtött, több mint 10 000 regisztrált felhasználóval és 2900 aktív token tulajdonossal az ökoszisztémájában.

A Raboo az AI-alapú mém képességei és a közösségét aktívan bevonó SocialFi modell révén különbözteti meg magát. Az elemzők optimisták a potenciálját illetően, a presale fázisban 233%-os növekedést prognosztizálnak, és a teljes bevezetéskor figyelemre méltó 100x értéknövekedést jósolnak. Ez a növekedés a Raboo megfelelő piaci pozicionálásának és a befektetők általános érdeklődésének köszönhető a gyorsan fejlődő kriptovaluta területén.

Összegzés

Mint bármely más kriptovaluták a piacon, a Dogecoin és az MNT is megélték legjobb és legrosszabb teljesítményű pillanataikat. Azonban egyre inkább a Raboo kerül reflektorfénybe, egy friss arc a mém érme szektorban. Ez az újonc lenyűgöző presale időszakot zárt, amely jelentős potenciált mutat egyedi AI-alapú jellemzőivel és szilárd közösségvezérelt megközelítésével. Azoknak az ügyes befektetőknek, akik diverzifikálni kívánják portfóliójukat egy olyan lehetőséggel, amely egyszerre ígér szórakozást és megtérülést, a Raboo vonzó lehetőséget kínál. Tartsák szemmel a Raboót; ez lehet a 2024-es év áttörő csillaga a kriptouniverzumban.

Csatlakozhatsz a Raboo előértékesítéséhez ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás: