A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

Számos altcoin piacán a kriptovaluták ára egyre ingadozóbbá válik. A mém érmék piacán a két vezető, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) konszolidációs jeleket mutat, amit a lendület hiányaként lehet értelmezni. Ezzel szemben egy másik előértékesítési érme azt jelzi, hogy ez lehet a legjobb kripto, amit ebben a negyedévben érdemes vásárolni. Ez az új gyöngyszem, a Rollblock (RBLK) vonzereje abban rejlik, hogy hogyan oldja meg az online játék világában felmerülő problémákat. Olvass tovább a részletes információkért!

A Dogecoin (DOGE) és Shiba Inu (SHIB) ára lemarad, miközben a Rollblocknak (RBLK) tízszeres nyereséget jósolnak júniusra

A Rollblock (RBLK) forradalmi megközelítése a legjobb altcoinok közé emeli

Az idei év előértékesítési piacán sok ígéretes token közül a Rollblock (RBLK) kiemelkedik, mint az egyik legjobb kripto, amit érdemes vásárolni. A Rollblock várhatóan túlteljesíti a blokklánc játékpiacán már meglévő számos tokent. Az online játék iparhoz való erős kötődésével, amely 2028-ra várhatóan eléri a 744 milliárd dollárt, a Rollblock teljes mértékben engedélyezett és működőképes kripto játéktere jelentős növekedésre számíthat júniusban.

Jelenleg a Rollblock token, $RBLK ára 0,012 dollár a második előértékesítési szakaszban, miután több mint 450 ezer dollárt gyűjtött. Ez az áremelkedés 20%-os megtérülést biztosított azoknak, akik a tokenbe a kezdeti 0,01 dolláros áron fektettek be. Az elemzők szerint a Rollblock akár 100-szoros növekedést is elérhet, amikor a CEX és DEX platformokon elkezdik jegyezni. Ez növeli majd a hírnevét az altcoin piacon.

Ami a Rollblockot erős kriptovalutává teszi, az az, hogy különbözik hagyományos versenytársaitól. A Rollblock felhasználóbarát regisztrációs folyamatot kínál, prioritásként kezelve a felhasználói adatvédelmet és kényelmet. KYC-ellenőrzés nélkül a platform zökkenőmentes beilleszkedést tesz lehetővé, ami vonzza a kriptovaluta piac széles körű felhasználóit.

Továbbá, a projekt tartalmaz egy bevételmegosztási modellt, amely heti bevételeinek akár 30%-át a nyílt piacon lévő RBLK tokenek visszavásárlására fordítja. Ezeknek a tokeneknek a felét kivonják a forgalomból, a másik felét pedig a staking jutalmakra fordítják, jelentősen növelve a megtérülést idővel. Ez, valamint az eddigi értékesítési rekordok azt mutatják, hogy ez az egyik legjobb befektetés lehet 2024-ben.

Rollblock, Dogecoin és Shiba Inu árfolyam előrejelzés és elemzés

A Dogecoin (DOGE) lendületet vesztett a márciusi csúcs után

Miután a Dogecoin (DOGE) ára március végén elérte a 0,225 dolláros csúcsot, a token ára jelentősen visszaesett, akárcsak a piaci kapitalizációja. A Dogecoin token továbbra is vezető pozíciót tölt be a top mém érmék között, így domináns potenciállal rendelkezik a következő hónapokban, különösen a DOGE token körüli legutóbbi fejlemények, mint például a Tesla partnerség figyelembevételével.

Ennek ellenére a Dogecoin token ára és hálózati aktivitása lassan lendületet veszít. Azonban, ha az altcoin piac egyértelmű aktivitási hullámot tapasztal, a Dogecoin visszanyerheti a lendületét.

A Shiba Inu token nehéz kihívással nézhet szembe a Pepe miatt

Abszolút! A Shiba Inu (SHIB) és a Pepe azóta versenytársak, mióta az utóbbi elindult, még ha inspirációt is merített a Dogecoin és a Shiba Inu tokenekből. Azonban, tekintettel a Shiba Inu árának és hálózati aktivitásának legutóbbi visszaesésére, a tokennek nagyobb erőfeszítést kell tennie, hogy megingassa a Pepe előretörő erejét.

A Shiba Inu token továbbra is szilárd második helyet tart a mém érmék piacán, ami fenntartja a relevanciáját. Azonban havi 11%-os veszteséggel a $SHIB egy rangot eshet a legjobb mém érmék listáján.

Mint a SHIB és DOGE tokenek esetében, mennyi potenciál rejlik a Rollblockban, hogy a GameFi piac élére kerüljön?

A Rollblock KYC-hitelesítés nélküli működése, visszavásárlási funkciója és több mint 150 játékot tartalmazó platformja jelentős vonzerőt jelent a GameFi piacon. Így a piac élére kerülve a korai befektetők jelentős hozamra számíthatnak, akár 1000-szeres megtérüléssel is.

Fedezd Fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/ 

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt., a tiltás szinte a teljes Gemenci erdőre, valamint Mohács és Paks környékén a Duna hullámterében lévő erdőterületekre és az erdőterületek közötti egyéb, erdőgazdálkodási tevékenységet szolgáló földterületekre - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
2024. 06. 14. 01:30
Megosztás:

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás: