A Grayscale 100 000 BTC-t értékesít, a Solana kulcsfontosságú szinteken, a Meme Moguls az 5. szakaszba rallyzik

100 000 Bitcoin eladását követően a Grayscale leállította a Bitcoin értékesítését. A Solana bikáknak időközben 80 dollár felett kell tartaniuk az árat, hogy megőrizzék esélyeiket a rallyra. Mindeközben a Meme Moguls belépett az előértékesítés 5. szakaszába, és azóta a legjobb kriptovalutának számít. A befektetők érdeklődése a meme coin iránt jelentősen megnövekedett azóta, hogy az elemzők egy közelgő újabb mémcoin fellendülésre számítanak.

A Grayscale 100 000 BTC-t értékesít, a Solana kulcsfontosságú szinteken, a Meme Moguls az 5. szakaszba rallyzik

A Grayscale Bitcoin (BTC) értékesítése felerősíti a medve-trendet

Az egyik legnagyobb Bitcoin Spot ETF kibocsátó, a Grayscale, befejezte a 100 000 BTC értékesítését. Ennek az intézkedésnek jelentős hatása volt a Bitcoin elmúlt időszakban tapasztalt árfolyammozgására. A legnépszerűbb kriptoérme lecsúszott 40 000 dollár alá, és elérte a 38 240 dollárt, ami három hónapja a legalacsonyabb pontja volt.

Ez a hatás rámutatott a Grayscale hatalmára a Bitcoin iparágában. Eközben a mintegy 3,98 milliárd dollár értékű tranzakció, 22%-os esést eredményezett a cég vagyonában. A Grayscale Bitcoin-tartalékai 619,220 BTC-ről körülbelül 519,220 BTC-re csökkentek.

Annak ellenére, hogy a Grayscale nagy mennyiségű értékesítést hajtott végre, más ETF-ek 108,117 BTC nagyságrendben felszippantottak belőle. Ez azt mutatta, hogy a nettó beáramlás tovább folytatódott még a Grayscale értékesítése mellett is.

Solana (SOL) Árfolyam Előrejelzés

A Solana (SOL) az elmúlt hetekben kihívásokkal teli időszakot élt meg, miután visszaesett a 125 dolláros éves csúcsáról. Az ára 21,9%-kal esett vissza a 30 napos árfolyamdiagramon.

Azonban ez változhat. Az árfolyamdiagram azt láthatjuk, hogy a Solana az elmúlt héten egy felfelé irányuló árfolyammozgásba kezdett. A DeFi érme ára átlépte a 80 dollárt, és tart a 88 dollár felé. Ahhoz, hogy a bullish hangulat fenntartható legyen, a 80 dollár feletti támasz-szint megtartása elengedhetetlen.

Ez azért fontos, mert annak letörése hosszabb ideig tartó lejtmenetet indíthat el, ami Solana árát akár 70 dollárig is leviheti. Az elemzők 16,47%-os emelkedést prognosztizálnak a Solana árában, és arra számítanak, hogy a következő hetekben eléri a 100,58 dollárt.

A Meme Moguls (MGLS) az 5. szakaszba lép

Jelenleg az 5. szakaszban a Meme Moguls DeFi coinok ára 0,0036 dollár, egy csábító 30%-os befizetési bónusszal. A befektetők élénken érdeklődnek a meme coinok iránt, különösen a Solana és Avalanche alapú meme coinok váltak népszerűvé. A legjobb meme coinok, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, korábban hatalmasat szárnyaltak. Azonban most a hangsúly a valódi hasznossággal rendelkező meme coinokon van, és a Meme Moguls ezek közül a legjobb választás lehet.

A Meme Moguls (MGLS) több, mint egy egyszerű memecoin; ez egy olyan play-to-earn token, amely valós értékkel rendelkezik, és úgy van pozícionálva, hogy forradalmasítsa a DeFi szektort. Mint a legjobb ICO, egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek a játékokon keresztüli pénzkeresetre, miközben tanulnak a befektetésekről és gyarapítják vagyonukat.

A játékosok virtuális 100 000 dollárral indulnak el, hogy fejlesszék befektetési készségeiket. A játék kihívásainak nyereményeit valódi pénzre lehet váltani, és a coinokat ki lehet venni valódi pénzként, ami még vonzóbbá teszi a Meme Moguls-t.

Ezenkívül ez a legjobb ICO újszerű szabályozást mutat be, amely ösztönzi a résztvevőket a befektetéseik diverzifikálására. Megtiltják például a felhasználóknak, hogy virtuális pénzük 20%-ánál nagyobb összeget fektessenek egyazon befektetési termékbe, így kényszerítve és tanítva őket a széleskörű diverzifikációra (kockázat porlasztásra).

Összegzés

Annak ellenére, hogy a Solana és a Bitcoin a két legnépszerűbb kripto a piacon, most a figyelem a Meme Moguls és hasonló meme coinok felé fordul. Szakértők szerint, amikor az előértékesítés lendületet vesz, a Meme Moguls ára 100-szorosára nőhet.

A Meme Moguls most a legjobb kriptovaluta befektetés lehet, ha az ára 0,0036 dollárról 0,36 dollárra emelkedik. Látogasson el a Meme Moguls weboldalára, ha részesülni szeretne ezekből a hatalmas előnyökből, és csatlakozzon az előértékesítéshez.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Indul a GINOP harmadik szakasza

A márciusban 70 milliárd forint kerettel induló munkahelyi képzéseket támogató GINOP plusz program újabb, harmadik szakaszában 15 milliárd forintra lehet pályázni minden vármegyéből, és a fővárosból - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 02. 28. 07:30
Megosztás:

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás:

Odavertek a forintnak rendesen - szakad az árfolyam a kamatdöntés után!

Gyengült kedden a forint a jegybanki kamatdöntést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 27. 20:00
Megosztás: