A héten a Bitcoin Minetrix és az Ondo projekt lehet a legnagyobb nyertes

A kriptopiacon a hét elején megerősödött a vásárlási nyomás, és néhány altcoin látványos felfelé ívelésbe kezdett.

A héten a Bitcoin Minetrix és az Ondo projekt lehet a legnagyobb nyertes

A legjobban teljesítők közé tartozik az Internet Computer (ICP), a Quant Network (QNT), az Ondo (ONDO) és a nemrég indult Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítése.

Az Internet Computer ára emelkedett, ahogy folytatódik az AI kriptók száguldása

Az Internet Computer (ICP) remekül indítja a hetet, a kripto az elmúlt 24 órában több mint 19 százalékot emelkedett, és 16,80 dollár körül kereskedik. Ez az ICP legmagasabb árfolyamát jelenti 2022 áprilisa óta, ahogy a mesterséges intelligenciára összpontosító kriptoprojektek körül egyre nagyobb a felhajtás.

Internet computer kriptó árfolyam

A kétszámjegyű emelkedés a kiskereskedelmi aktivitás hullámzását váltotta ki. A spot volumenek 133 százalékkal magasabbra, 159 millió dollárra szöktek a cikk írásának idejére. Ez azt jelzi, hogy az Internet Computer újra határozottan rajta van a spekulánsok radarján.

Bár a pontos katalizátor meghatározása nem könnyű, az Internet Computer mesterséges intelligenciával való társítása valószínűleg hozzájárult az emelkedéshez. Mivel a mesterséges intelligencia továbbra is uralja a technológiai címlapokat, a piaci spekulánsoknak vonzó célponttá vált minden olyan kripto, amelyről úgy vélik, hogy a mesterséges intelligencia hasznosítására szolgál.

A Quant Network 15 százalékos emelkedéssel tör felfelé

A Quant Network (QNT) erőteljes emelkedésen megy keresztül. A kriptopénz több mint 15 százalékot emelkedett, és elérte a 147,50 dolláros szintet. Ez az árfolyam-emelkedés a QNT toknet tavaly december óta a legmagasabb pontjára repítette. A token most egy kulcsfontosságú ellenállási szinthez közelít 150 dollár körül, amelynek meggyőző áttörése esetén megnyitja a további emelkedés kapuit.

Quant Network kriptó árfolyam grafikon

Az Internet Computerhez hasonlóan a Quant Network emelkedése a spot kereskedési volumen robbanásszerű növekedésének köszönhető. A kereskedési aktivitás elképesztő, 261 százalékos növekedést mutat. Ez azt jelzi, hogy a bálnák és az intézményi szereplők éppen felhalmozzák a QNT érmét.

Hogy a QNT magas árfolyama fenntartható-e, vagy csupán egy átmeneti emelkedés, azt még nem tudjuk. A körülötte lévő mozgás agresszivitása viszont rávilágít arra, hogy a kereskedők figyelmét eléggé felkeltette.

Az ONDO token ára emelkedik, miután a bálnák elindították a vételi hullámot

Ennek a projektnek a DeFi hitelezési protokollhoz kapcsolódó ONDO érméje egy másik kriptovaluta eszköz, amely a hét elejére 17 százalékos emelkedéssel hívta fel magára a figyelmet. Az ONDO token 0,89 dollár körül kereskedik, miután nem sokkal előtte 0,974 dolláron új történelmi csúcsot ért el.

Ondo kriptó árfolyam grafikon

Az Ondo projekt érméjét ez a parabolikus mozgás a CoinMarketCap legnagyobb emelkedésű kriptopénzek listájának 3. helyére repítette. A hamar felgyorsuló piaci kapitalizáció és a megnövekedett, spekulatív érdeklődés kombinációja arra utal, hogy a kereskedők egyre jobban érdeklődnek a projekt iránt.

A Lookonchain on-chain adatai megerősítik ezt, egész pontosan azt mutatják, hogy a bálnák agresszíven gyűjtik az ONDO tokeneket. Az elemzők megjegyezték, hogy az elmúlt hetekben több pénztárca is több millió dollárnyi ONDO-t vont ki olyan tőzsdékről, mint a Bybit és a Gate.io.

Mivel ezek a nagy szereplők további emelkedésre pozícionálják magukat, az ONDO lendülete talán még csak most kezdődik.

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítése az egyik legforróbb esemény

Miközben az olyan befutott kriptók, mint az ICP, a QNT és az ONDO szépen emelkednek, a bikás környezet kiváló hátszelet ad egy másik előértékesítési projektnek is. A Bitcoin Minetrix éppen egy új előértékesítési szakaszba lépett, a BTCMTX érme ára jelenleg 0,0143 dollár.

bitcoin

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy új felhőbányászati projekt és egyben kriptopénz, amely a forradalmi stake-to-mine mechanizmuson keresztül lehetőséget biztosít a befektetőknek arra, hogy ingyenes Bitcoinokat szerezzenek. Ez azt jelenti, hogy a projekt a piaci befektetőknek szakértelmet nem igénylő módot biztosít arra, hogy jutalmakat keressenek. Mindeközben pedig hozzájárul a Bitcoin számítási teljesítményéhez (hashrate) az Ethereum hálózatból.

A projekt jelenleg még az előértékesítési szakaszban tart, de már az első néhány hónap alatt is több mint 12 millió dollárt gyűjtött össze. A projekt lekötési mechanizmussal is rendelkezik, amely csökkenti az eladási nyomást, amint az érme elindul a tőzsdéken. Ez hatalmas növekedési potenciálra utal.

A projekt működése egyszerű. A felhasználók Bitcoin Minetrix tokeneket (BTCMTX) vásárolnak, majd a platform lekötési szerződésében tétbe helyezik azokat. Cserébe bányászati krediteket szereznek, amelyeket aztán elégethetnek, amelyért pedig bitcoint kapnak. A BTCMTX egy ERC-20-as token, így a felhasználók a MetaMask vagy más Ethereum-kompatibilis pénztárcáról kezdhetik meg a beszerzését.

bitcoin bányászat

A Bitcoin Minetrix egy elérhető módja a kezdőknek arra, hogy Bitcoin-bányászatba kezdjenek, és sokkal kisebb kockázat mellett járjanak sikerrel. Ennek köszönhetően a Bitcoin Minetrix komoly felhasználói bázist támogathat.

A bányászat másik előnye a Bitcoin Minetrix esetében, hogy a Bitcoin-bányászatnak egy környezetbarátabb megoldását valósítja meg. Ez fontos a Bitcoin általánosan elterjedt környezetvédelmi aggályai miatt, hiszen ez a bányászati módszer nem igényel helyet és hardver infrastruktúrát, így nincs is szüksége akkora energiára, mivel felhőalapú számítástechnikával működik.

Érdemes megfontolni ennek az érmének a vásárlását, egy színes portfólióban mindenképpen ott a helye.

Látogass el a Bitcoin Minetrix előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

A Bitcoin még márciusban elérheti a 80 ezer dollárt, míg egy másik projekt a tőzsdére megy

Elnyúlik a Bitcon rallija, mint a rétestészta

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Fedezd fel április ígéretes kriptovalutáit: TON, DTX, XRP

Meghatározni azt, hogy melyik digitális eszközökbe érdemes befektetni most, különösen kihívást jelenthet, mivel a piac turbulencián megy keresztül a Bitcoin felezési esemény előtti várakozások közepette. 2024 áprilisában azonban néhány kiemelt választás közé tartozik a Toncoin (TON) és az XRP, amelyek kitartásukat mutatják azzal, hogy megőrzik pozícióikat. Ezzel szemben egy új előértékesítési token, a DTX Exchange (DTX), is felbukkan, ami óriási nyereségpotenciállal rendelkezik.
2024. 04. 15. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 04. 15. 08:30
Megosztás:

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás: