A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A PlayDoge ($PLAY) az egyik legjobban várt mém érme idén.

A korai támogatás fényében egyes elemzők szerint a PLAY óriási növekedést érhet el, ha bekerül a DEX-ekre.

A '90-es évek nosztalgiája hajtja a PlayDoge Token iránti korai keresletet

A PLAY népszerűsége gyorsan nő a mém érme piacon.

Ez az érme ötvözi a sokak által imádott mém kultúrát és a '90-es évek videojátékainak hangulatát, hogy egy magával ragadó gaming ökoszisztémát teremtsen.

A koncepció egyértelmű: a játékosok egy Doge-t fogadnak örökbe, és PLAY tokeneket gyűjtenek azáltal, hogy gondoskodnak róla.

Ez szinte teljesen megegyezik egy valódi kutyával: etetni, itatni, tanítani és szórakoztatni kell, többek között 8 bites mini játékokkal. A mini játékok között találunk oldalra szaladgálósakat is, amelyet sokak ismernek és szeretnek.

A fejlesztők egy ranglistát is készítettek, amely $PLAY tokenekkel jutalmazza a legjobb gazdikat.

playdoge kriptó előértékesírés

A PlayDoge azonban nem csak a szórakozásról és a játékról szól.

A játékosok letétbe is helyezhetik a PLAY tokenjeiket, ezzel pedig magas, 164%-os éves hozamot érhetnek el.

Mindezek fényében nem csoda, hogy a PlayDoge előértékesítése máris több millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

A korai befektetők a PLAY tokeneket jelenleg előértékesítésben vásárolhatják meg, a cikk írásakor darabját 0,0051 dollárért.

Ez az ár rövid időn belül emelkedik majd, ami a befektetőket a lehető legkorábbi beszállásra ösztönzi.

És ahogy véget ér az előértékesítés, a PlayDoge csapat szeretné egy vezető tőzsdén megjelentetni a PLAY-t, ahol a kereslet és a kínálat erejére bíznák a token értékét.

Irány a PlayDoge előértékesítés

A YouTuber hype egyre nő, és egyre vadabb árfolyam-előrejelzéseket eredményez

A projekt körüli felhajtás egyre csak nő, a PlayDoge pedig csak úgy halmozza az előértékesítési mérföldköveket.

Az eseményekbe népszerű YouTuberek is bekapcsolódnak, fokozva ezzel a projekt körüli hype-ot.

A 134 000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains szerint a PLAY „potenciálisan robbanhat”.

Jacob Bury szintén bikás volt, és megosztotta, hogy szerinte a PLAY ára akár 10-szeresére is nőhet a tőzsdei bevezetés után.

Matthew Perry is kommentálta az eseményeket, és elmondta, hogy ő maga is 500 dollárt tett a PlayDoge előértékesítésbe.

A kripto YouTuberek ajánlásai a kisbefektetők figyelmét is felkeltik.

Arról nem is beszélve, hogy jelentős szerepet játszanak a PlayDoge növekvő közösségi média jelenlétében.

A projekt hivatalos Twitter fiókját már közel 5000-en követik, a Telegram csatornához pedig szintén nagyjából ennyien csatlakoztak már.

A PlayDoge ráadásul az elismert ICOBench.com rangsorának első helyét is megszerezte, közel tökéletes pontszámmal.

Egy olyan projektbe, ami már indulása előtt ekkora figyelmet kap, a befektetők nagy örömmel és meglehetősen korán szállnak be.

A Retro P2E vibe óriási lehetőséget nyithat a PlayDoge előtt

Miközben a kriptovaluta piac bizonyos területei nehézségekkel találták szemben magukat, van egy szegmens, ami továbbra is remekül teljesít: a P2E gaming tokeneké.

A PlayDoge ráadásul nem is egy, hanem rögtön két nagy trendet egyesít – a P2E gaminget és a mém érméket.

Ez a kombináció olyan egyedülálló értékesítési pontot kínál, amilyennel csak kevés új érme rendelkezik.

A PLAY vonzereje még tovább nő a blokklánc rugalmasságával.

Míg az érme elsődleges blokklánca a Binance Smart Chain, a fejlesztők arról számoltak be, hogy a tulajdonosok az Ethereumra is áthidalhatják tokenjeiket.

kriptó token disztribúció

Ez a több láncos megközelítés azzal is jár, hogy a PLAY tulajdonosok különféle DeFi protokollokhoz és Web3 alkalmazásokhoz is hozzáférhetnek.

Az igazi áttörést azonban a PlayDoge old school hangulata hozhatja el.

A ‘90-es években gyerekeskedett kriptovaluta kereskedők valószínűleg jól emlékeznek a retro játékokra, és akaratlanul is vonzódnak a pixeles megjelenítéshez.

A PlayDoge által átélhetik a színtiszta nosztalgia érzését, ráadásul ez nagyban megkülönbözteti a projektet a piacon jelenleg elérhető P2E játékoktól.

Amennyiben a PlayDoge csapat ügyesen építkezik és ki tudja aknázni a nosztalgikus energiát, nyert ügye van. Arról nem is beszélve, hogy mindezt a mém érme trenddel kombinálva szinte biztos receptje van a sikerre.

Az előértékesítés sikeréből jól látszik, hogy mennyire hisznek a befektetők az érmében, ami a tőzsdére lépés után drasztikus árfolyam-emelkedéssel járhat.

Látogass el a PlayDoge előértékesítés oldalára és csatlakozz te is, amíg még kedvezményes áron teheted meg. Siess, mert az érmék gyorsan fogynak!

Irány a PlayDoge előértékesítés

Ezek is érdekelhetnek:

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

A legjobb kriptók 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Felgyorsíthat a távhőhálózat korszerűsítése

Az Energiaügyi Minisztérium (EM) javaslatait elfogadva három magyarországi energetikai programot támogat az Európai Bizottság közelmúltban meghozott döntése szerint az uniós Modernizációs Alap. A tárca kezdeményezéseinek jóváhagyásával egyidejűleg már ki is fizettek közel 30 milliárd forint forrást a fejlesztésekre - jelentette be csütörtöki közleményében a minisztérium.
2024. 06. 27. 16:30
Megosztás:

Megjelent a hazai kertészeti termelést fejlesztő új pályázati kiírás

Új pályázati felhívás jelent meg ötvenmilliárd forint keretösszeggel a kertészeti növényházak, hűtőházak, zöldségtárolók létrehozásának és korszerűsítésének, valamint a megtermelt zöldség és gyümölcs fogyasztói áruvá készítését szolgáló eszközök beszerzésének támogatására - jelentette be az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 27. 16:00
Megosztás:

Felújítják az orvosi rendelőt Acsán

Felújítják az orvosi rendelőt a Pest vármegyei Acsán, a beruházás a kivitelezési szakaszához érkezett - tájékoztatta a község polgármestere az MTI-t.
2024. 06. 27. 15:30
Megosztás:

Nőtt a kínai ipari nagyvállalatok nyeresége májusig bezárólag

A legnagyobb kínai ipari vállalatok 2700 milliárd jüan (371 milliárd dollár) nyereséget könyveltek el az idei első öt hónapban, ami 3,4 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit - áll a kínai statisztikai hivatal csütörtöki jelentésében. Az első négy hónapban az éves szintű bővülés nagyobb, 4,3 százalék volt.
2024. 06. 27. 15:00
Megosztás:

Az adópolitika, a bevándorlás és az EU-hoz fűződő viszony állt az utolsó tévévita középpontjában

Az adópolitika, a bevándorlás és az EU-hoz fűződő viszony állt a jövő heti nagy-britanniai parlamenti választások előtti utolsó televíziós vita középpontjában.
2024. 06. 27. 14:30
Megosztás:

A kastélytörvénnyel a kormány célja magántőke bevonása

A kastélytörvénnyel a kormány célja az volt, hogy magántőkét vonjon be a kastélyok hosszú távú és fenntartható működtetésébe - tájékoztatta Lánszki Regő, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építési államtitkára szerdán az MTI-t.
2024. 06. 27. 14:00
Megosztás:

Nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) űrkutatásért felelős miniszteri biztosa szerdán Nyíregyházán, kerekasztal-beszélgetésen.
2024. 06. 27. 13:30
Megosztás:

Budapest a legnagyobb ütemben javuló városok között van

Továbbra is Bécs nyújtja a legjobb életminőséget a világ nagyvárosai közül, Budapest a lenagyobb ütemben javuló városok között van és a lista felső ötödébe került az Economist Intelligence Unit (EIU) szerdán Londonban bemutatott idei globális rangsora szerint.
2024. 06. 27. 13:00
Megosztás:

A hazai cégek ötöde már alkalmaz mesterséges intelligencián alapuló megoldásokat

A magyar cégek húsz százaléka már alkalmaz, tizennyolc százaléka pedig két éven belül tervez bevezetni mesterséges intelligencián (MI) alapuló megoldásokat, 29 százalék még nem foglalkozik aktívan a kérdéssel - közölte nemzetközi kutatásának eredményei alapján az EY szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 27. 12:30
Megosztás:

Együttműködik a Debreceni Egyetem és a Hell Energy Magyarország

Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara és a Hell Energy Magyarország Kft. szerdán a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusán szerdán.
2024. 06. 27. 12:00
Megosztás:

Aszalt sárgabarackot hívott vissza a forgalomból az ALDI

Határérték feletti kén-dioxid lehetséges jelenléte miatt az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. visszahívta a forgalomból a Happy Harvest aszalt sárgabarackot - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 27. 11:30
Megosztás:

Felhőszakadások alakulhatnak ki csütörtökön és pénteken

Felhőszakadások alakulhatnak ki csütörtökön a Dunától keletre, pénteken pedig Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyékben - figyelmeztet a HungaroMet Zrt.
2024. 06. 27. 11:00
Megosztás:

Svájcban némileg romlott a gazdasági hangulat júniusban

Svájcban kissé romlott a gazdasági hangulat júniusban a májusban elért több mint két és féléves csúcshoz képest a UBS és a CFA Society Switzerland szerdán kiadott közös jelentése szerint.
2024. 06. 27. 10:30
Megosztás:

Díjnyertes gönczi barackpálinka, viharsarki kézműves sör, világbajnok kabai chiliszószok? Különleges kézműves ajándékok a magyar ízek kedvelőinek!

Már Hamvas Béla is megmondta, az Istenség ott van az ételben, az italban, körülöttünk szinte mindenhol – aminek egyik csúcsa a magyar bor. Hazánk gasztronómiai hungarikumairól pedig teljes joggal lehet ódákat zengeni: a debreceni kolbásztól kezdve a szegedi őrölt paprikáig és így tovább.
2024. 06. 27. 10:00
Megosztás:

70 éve helyezték üzembe a világ első atomerőművét

Hetven évvel ezelőtt az oroszországi Obnyinszk városában helyezték üzembe a világ első atomerőművét. Noha az 5 MW nemcsak mai, de akkori mércével mérve is kis teljesítménynek számított, a világ első atomerőművének elindítása korszakos jelentőségű volt, miután először állították a világon az atomenergiát az energiatermelés szolgálatába.
2024. 06. 27. 09:00
Megosztás:

A Binance India bírsága kérdéseket vet fel a BNB jövőjével kapcsolatban, a befektetők inkább a DTX Exchange és a Near Protocol mellett döntenek

Néhány nappal ezelőtt India Pénzügyi Hírszerzési Egysége (FIU-IND) 2,25 millió dolláros bírságot szabott ki a Binance-re, mert nem tartotta be az Indiában érvényes pénzmosás elleni szabályokat. A hír megjelenése után a BNB ára több mint 5%-kal esett, és a befektetők már pozícióikat zárják a Binance-ben, és új lehetőségek után néznek.
2024. 06. 27. 08:40
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 27. 08:30
Megosztás:

Profi befektetők több mint 150 millió dollár értékben vásároltak DOGE-t, SHIB-t és Algotech-et, hogy felkészüljenek a közelgő árfolyamemelkedésre

A tapasztalt befektetők nemrégiben több mint 150 millió dollárt fektettek három kriptovalutába: Dogecoinba (DOGE), Shiba Inu-ba (SHIB) és Algotech-be (ALGT). Ez a jelentős pénzáramlás egybeesik azzal, hogy a piaci elemzők a kriptovaluta szektor közelgő fellendülését jósolják, különösen ezen eszközökre fókuszálva.
2024. 06. 27. 08:06
Megosztás:

Altcoin szezon közeleg: 3 legjobb kripto, amelybe érdemes júliusban befektetni – Ethereum, Notcoin és Angry Pepe Fork

A legjobb kripto szakértők, mint <a href="https://x.com/SenseiBR_btc/status/1805147940287139936?t=76zd8JRKie_5HrE5gW640w&s=19" target="_blank">SenseiBR_BTC</a> és <a href="https://x.com/MikybullCrypto/status/1804494157248913697?t=bPSrBsZujlEjJbtuREkmXQ&s=19" target="_blank">MikybullCrypto</a> többször kijelentették, hogy egy altcoin piaci fellendülés közeleg, és mindenki készüljön fel rá. MikybullCrypto elmondta követőinek, hogy a 2020-as árminta ismétlődik, és egy robbanásszerű emelkedés bármikor megindulhat. Íme a három legjobb kripto, amelybe érdemes befektetni júliusban az árfolyam növekedés előtt: APORK, Ethereum és Notcoin.
2024. 06. 27. 07:45
Megosztás:

Kripto-hullámok: A The Graph stabilitása szemben a Shiba Inu volatilitásával - Félelmet nem ismerő új szereplő, a WW3 Shiba hullámokat kelt

A befektetők vegyes szerencsével találkoztak a kriptoszektorban. A Shiba Inu (SHIB) vezeti a mémérmék piacát, míg a The Graph (GRT) az AI-narratíva révén profitált. A WW3 Shiba (WW3S) egy új SocialFi mémérme, amely hullámokat kelt a Web3-ban a blokklánc-játék szándékaival.
2024. 06. 27. 07:15
Megosztás: