A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A PlayDoge ($PLAY) az egyik legjobban várt mém érme idén.

A korai támogatás fényében egyes elemzők szerint a PLAY óriási növekedést érhet el, ha bekerül a DEX-ekre.

A '90-es évek nosztalgiája hajtja a PlayDoge Token iránti korai keresletet

A PLAY népszerűsége gyorsan nő a mém érme piacon.

Ez az érme ötvözi a sokak által imádott mém kultúrát és a '90-es évek videojátékainak hangulatát, hogy egy magával ragadó gaming ökoszisztémát teremtsen.

A koncepció egyértelmű: a játékosok egy Doge-t fogadnak örökbe, és PLAY tokeneket gyűjtenek azáltal, hogy gondoskodnak róla.

Ez szinte teljesen megegyezik egy valódi kutyával: etetni, itatni, tanítani és szórakoztatni kell, többek között 8 bites mini játékokkal. A mini játékok között találunk oldalra szaladgálósakat is, amelyet sokak ismernek és szeretnek.

A fejlesztők egy ranglistát is készítettek, amely $PLAY tokenekkel jutalmazza a legjobb gazdikat.

playdoge kriptó előértékesírés

A PlayDoge azonban nem csak a szórakozásról és a játékról szól.

A játékosok letétbe is helyezhetik a PLAY tokenjeiket, ezzel pedig magas, 164%-os éves hozamot érhetnek el.

Mindezek fényében nem csoda, hogy a PlayDoge előértékesítése máris több millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

A korai befektetők a PLAY tokeneket jelenleg előértékesítésben vásárolhatják meg, a cikk írásakor darabját 0,0051 dollárért.

Ez az ár rövid időn belül emelkedik majd, ami a befektetőket a lehető legkorábbi beszállásra ösztönzi.

És ahogy véget ér az előértékesítés, a PlayDoge csapat szeretné egy vezető tőzsdén megjelentetni a PLAY-t, ahol a kereslet és a kínálat erejére bíznák a token értékét.

Irány a PlayDoge előértékesítés

A YouTuber hype egyre nő, és egyre vadabb árfolyam-előrejelzéseket eredményez

A projekt körüli felhajtás egyre csak nő, a PlayDoge pedig csak úgy halmozza az előértékesítési mérföldköveket.

Az eseményekbe népszerű YouTuberek is bekapcsolódnak, fokozva ezzel a projekt körüli hype-ot.

A 134 000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains szerint a PLAY „potenciálisan robbanhat”.

Jacob Bury szintén bikás volt, és megosztotta, hogy szerinte a PLAY ára akár 10-szeresére is nőhet a tőzsdei bevezetés után.

Matthew Perry is kommentálta az eseményeket, és elmondta, hogy ő maga is 500 dollárt tett a PlayDoge előértékesítésbe.

A kripto YouTuberek ajánlásai a kisbefektetők figyelmét is felkeltik.

Arról nem is beszélve, hogy jelentős szerepet játszanak a PlayDoge növekvő közösségi média jelenlétében.

A projekt hivatalos Twitter fiókját már közel 5000-en követik, a Telegram csatornához pedig szintén nagyjából ennyien csatlakoztak már.

A PlayDoge ráadásul az elismert ICOBench.com rangsorának első helyét is megszerezte, közel tökéletes pontszámmal.

Egy olyan projektbe, ami már indulása előtt ekkora figyelmet kap, a befektetők nagy örömmel és meglehetősen korán szállnak be.

A Retro P2E vibe óriási lehetőséget nyithat a PlayDoge előtt

Miközben a kriptovaluta piac bizonyos területei nehézségekkel találták szemben magukat, van egy szegmens, ami továbbra is remekül teljesít: a P2E gaming tokeneké.

A PlayDoge ráadásul nem is egy, hanem rögtön két nagy trendet egyesít – a P2E gaminget és a mém érméket.

Ez a kombináció olyan egyedülálló értékesítési pontot kínál, amilyennel csak kevés új érme rendelkezik.

A PLAY vonzereje még tovább nő a blokklánc rugalmasságával.

Míg az érme elsődleges blokklánca a Binance Smart Chain, a fejlesztők arról számoltak be, hogy a tulajdonosok az Ethereumra is áthidalhatják tokenjeiket.

kriptó token disztribúció

Ez a több láncos megközelítés azzal is jár, hogy a PLAY tulajdonosok különféle DeFi protokollokhoz és Web3 alkalmazásokhoz is hozzáférhetnek.

Az igazi áttörést azonban a PlayDoge old school hangulata hozhatja el.

A ‘90-es években gyerekeskedett kriptovaluta kereskedők valószínűleg jól emlékeznek a retro játékokra, és akaratlanul is vonzódnak a pixeles megjelenítéshez.

A PlayDoge által átélhetik a színtiszta nosztalgia érzését, ráadásul ez nagyban megkülönbözteti a projektet a piacon jelenleg elérhető P2E játékoktól.

Amennyiben a PlayDoge csapat ügyesen építkezik és ki tudja aknázni a nosztalgikus energiát, nyert ügye van. Arról nem is beszélve, hogy mindezt a mém érme trenddel kombinálva szinte biztos receptje van a sikerre.

Az előértékesítés sikeréből jól látszik, hogy mennyire hisznek a befektetők az érmében, ami a tőzsdére lépés után drasztikus árfolyam-emelkedéssel járhat.

Látogass el a PlayDoge előértékesítés oldalára és csatlakozz te is, amíg még kedvezményes áron teheted meg. Siess, mert az érmék gyorsan fogynak!

Irány a PlayDoge előértékesítés

Ezek is érdekelhetnek:

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

1,5 millió dollárt gyűjtött az egyik legjobb gaming kriptó

A legjobb kriptók 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás: