Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A Solana mém érme Sealana ($SEAL) nagy lendülettel fordul rá az előértékesítés utolsó hetére, hiszen már több mint 4 millió dollárnyi befektetést gyűjtött.

Már csak egy heted van: zárul a 4 milliós Sealana előértékesítés

A már több mint 4 millió dollárt gyűjtött Sealana ($SEAL) előértékesítés az utolsó hetébe lép, az elemzők pedig erős teljesítményre számítanak a bevezetés után.

Az előértékesítés zárása június 25-én esedékes, a befektetőknek így már csak nem egész nyolc napjuk maradt, ha 0,022 dolláros fix áron szeretnének Sealana tokeneket vásárolni. Ezután a SEAL tőzsdére lép, a vezető elemzők pedig arra számítanak, hogy folytatódik tovább az előértékesítés sikere.

Az elemzők szerint a Sealana a következő SLOTH

A Solana mém érmék körében már számos sikertörténet született. Ezek az érmék szintén előértékesítésben indultak, a tőzsdére lépés után pedig óriási nyereséget értek el. A Slothana az egyik legfrissebb ilyen token, ami az előértékesítése alatt 15 millió dollárt gyűjtött, a tőzsdére lépés után pedig hatszoros növekedést produkált.

Sok elemző fedezett fel hasonlóságot a Slothana és a Sealana között (a nevükön kívül), és a Sealana számára is hasonló tőzsdei sikerre számítanak. Egy nemrég készült YouTube videójában Zach Humphries egyenesen „a következő Slothanának” hívta a Sealanát.

Kiemelte, hogy a Slothana mennyire sikeres előértékesítést bonyolított, és azt is hozzátette, hogy hasonlóra számíthatunk a Sealana esetében is. „Szóval eddig SLOTH volt a Solanán, most SEAL van a Solanán. Sosem tudhatod, hogy mi lesz ezekkel a mém érmékkel. Ők lehetnek a következő Pepe, Dogwifhat vagy Bonk.”

Nem Zach az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy a fóka témájú mém érme többszörösére növekedhet. A Cryptonews YouTube csatorna például a Sealanát az új 100-szoros Solana mém érmének nevezte. Az izgalmat pedig nem csak a SLOTH hasonlóság okozza.

Megnézem a Sealana oldalát

A Sealana virágzik a közösségi médiában 

A Sealana vadiúj szintre emelte a „mém érme” kifejezést. A projekt közösségi média fiókjai dugig vannak humoros mém tartalmakkal.

Az Egyesült Államok politikai történéseivel összekapcsolt MAGA mozgalomra reflektáló utalások, a South Park hasonlóság és az általános bugyutaság érzése gyorsan elnyerte a rajongók szívét.

A Sealanát már több mint 11 000-en követik az X/Twitteren, a projekt Telegram csoportjában pedig 10 000 tag található. A Sealana weboldalán egy kicsit jobban megismerhetjük a közösségi média felhajtás mögötti okokat.

Sealana egy lelkes fóka, aki él-hal a gyorsételekért, ideje jelentős részét pedig az anyja pincéjében tölti, és mém érmékkel kereskedik. A degenektől mondhatni már megszokott életmódot éli, és azt reméli, hogy egyszer elég pénzt kereshet ahhoz, hogy kiköltözhessen a pincéből és vehessen egy Lambot.

Az ilyesfajta életstílus számos Solana mém érme kereskedővel rezonál, így hát nem meglepő, hogy ekkora támogatást kap a projekt. Az elmúlt hónapok során a Solana kivívta a kripto piacok elismerését.

Az alacsony díjak és a gyors tranzakciók megkönnyítik a mém érme kereskedést, sokan pedig a megosztóbb érmék felé fordulnak. A Sealana humoros posztjai ezzel a jelenséggel rezonálnak.

Megnézem a Sealana oldalát

A Solana mém érme meta egyre csak nő

Bőséges likviditás áll a Sealana rendelkezésére a Solanán, ez pedig valószínűleg még tovább fog nőni. A Solana mém érme piac a CoinGecko adatai szerint 7,6 milliárd dolláros értékkel bír.

A legnagyobb Solana mém érme, a Dogwifhat 2,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. Az elmúlt hónapok során pedig számtalan lehetőség kínálkozott a szemfüles befektetők előtt. A Beercoin előértékesítése például májusban zárult, mára pedig már több mint tízszeres áron forog, piaci kapitalizációja 155 millió dollár.

dogwifhat kriptó árfolyam grafikon

Eközben megjelent a Mother Iggy nevű mém érme is a Solanán, aminek jelenleg 142 milliós piaci kapitalizációja van. A mai napon elképesztő, 33%-os növekedést könyvelhet el.

Az ökoszisztéma folyamatos fejlődésben van, ami azt mutatja, hogy a Solana növekedése egy ideig még valószínűleg nem fog lelassulni, ez pedig remek hír a Sealana számára.

A legújabb hírek szerint a legnagyobb vagyonkezelő a világon, a BlackRock egy Solana tőzsdei alapra (ETF) pályázik.

Ezzel bárki – beleértve a Wall Street kereskedőit is – közvetlenül a tőzsdén keresztül zökkenőmentesen hozzáférhetne a Solanához. Ettől az érme likviditása az egekbe szökne, ami az ökoszisztéma többi tokenje számára is előnyös lehet.

Az Atlas névre hallgató népszerű elemző úgy gondolja, hogy a Solana megduplázhatja értékét, ha elfogadásra kerülnek a SOL ETF-ek. Arra számít, hogy számos Solana token 50-100-szoros növekedést produkál majd.

A Sealana rezonanciája a Solana közösséggel és az új ökoszisztéma által kínált likviditás hosszú távú növekedést kínálhat a projekt számára.

Mindemellett a token rövid távú kilátásai is fényesek, az előértékesítés hatalmas sikert aratott és a tőzsdei bevezetésig már csak néhány nap van.

A Sealana az előértékesítésben nemcsak a Solanán, de az Ethereumon is elérhető. Az oldal támogatja a SOL, ETH, USDC, USDT érméket, illetve a bank- és hitelkártyás fizetéseket.

Ha szeretnél többet megtudni a projektről, látogass el a Sealana előértékesítés oldalára. Csatlakozz te is a Sealana közösséghez és vásárolj $SEAL tokeneket most, amíg még kedvezményes áron teheted meg!

Megnézem a Sealana oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás: