A kihagyhatatlan magas hozamú kriptovaluták felfedése: 2024 legjobb 3 kriptovalutája

A legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni, ha a legjobb kripto érme után kutatsz befektetési céllal, az a rövid és hosszú távú megtérülés (ROI). Az elemzők áttekintették a piac több mint 10 000 kriptovalutájának többségét, és azokat választották ki, amelyeknek magas az esélye a profit megtérülésére az év során.

 A kihagyhatatlan magas hozamú kriptovaluták felfedése: 2024 legjobb 3 kriptovalutája

A kripto elemzők kutatása alapján a KangaMoon (KANG), az Axelar (AXL) és a Mina Protocol (MINA) jelenleg a legjobb kriptovaluták közé tartoznak.

A KangaMoon (KANG) kiugrik a többi kriptó közül (hiszen kenguru), miközben szárnyalása lenyűgözi a kriptóbefektetőket

Miközben az Axelar és a Mina Protocol értéke növekedett, mégis a KangaMoon továbbra is sok kriptókereskedő számára az első választás marad. Ennek az az oka, hogy ez a projekt sok lehetőséget nyit meg mindazok számára, akik érdeklődnek a kriptók iránt. A KangaMoon projekt potenciálja hatalmas, és viharzásnak indult a mémérmék iparágában.

A KangaMoon platform integrálni fogja a social-fi közösséget a P2E NFT játékkal. Ennek következtében a platformon lévő játékosok versenyképesen tudnak részt venni minden tevékenységben, nyereményeket nyerni és hatalmas jutalmakat keresni. A játékosok képesek lesznek karaktereket létrehozni és kapcsolatot létesíteni a világ minden tájáról származó játékosokkal, ami elősegíti a mémrajongók szoros közösségének kialakulását.

A KANG ERC20 token jelenleg a harmadik előértékesítési szakaszban van, és mindössze $0,01125-ért kapható. A korai KANG vásárlók 125%-os megtérülést (ROI) kaptak. Azok, akik most vásárolják meg a tokent, 10%-os bónuszt kapnak minden vásárlásra. Eddig a platform kiárusította a második szakaszt, és ez segítette a KangaMoont több mint $646,566.447 összegyűjtésében a folyamatban lévő előértékesítés során.

gazdagság bőség milliomos

A felhasználók élvezhetik a KangaMoon ajánlórendszerét, amikor meghívják barátaikat, és azok megvásárolják a KANG tokent. A tokentulajdonosok további jutalmakat is kaphatnak azzal, hogy részt vesznek a közösségi tevékenységekben, például tweetek megosztásában és olyan posztokra való kommentálásban, amelyek népszerűsítik a platformot. A játékipar értéke $176 milliárd, és a KangaMoon nyitva fogja tartani kapuit a felhasználók számára. Ezért az elemzők a KANG-ot az egyik legjobb mémérmék közé választják befektetés céljából.

Az Axelar (AXL) token 16%-kal emelkedett azután, hogy listázták a Binance platformra

Annak ellenére, hogy jelenleg a kriptovaluta piac nagy volatilitást mutat, az Axelar token az elmúlt néhány napban jelentősen emelkedett. Az elemzők az emelkedést a Binance listázásra vezetik vissza, ami sok felhasználót ösztönzött a token vásárlására. Eközben az Axelar ára az elmúlt héten 35%-kal, az elmúlt hónapban pedig hatalmas 110%-kal emelkedett a CoinMarketCap adatai alapján.

Az befektetőket továbbá lenyűgözi az Axelar kereskedési volumenének növekedése is, amely az elmúlt néhány napban átlagosan napi 100%-kal emelkedett. A token népszerűségének emelkedésével az elemzők szerint az Axelar az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet hosszú távon érdemes megvenni és tartani (HODL).

A Mina Protocol (MINA) továbbra is ígéretes teljesítményt mutat egy 5,9%-os értéknövekedéssel

A Mina Protocol token lenyűgöző árfolyam teljesítményt mutat, ami arra enged következtetni, hogy az árfolyama a következő napokban el fogja érni a 2 dollárt. A Mina Protocol ára az elmúlt hónapban 10%-kal, az elmúlt héten pedig 8%-kal emelkedett. A Mina Protocol éves árfolyam-mutatója figyelemre méltó 35%-os nyereséget mutat.

Emellett az Mina Protocol kereskedési volumene és piaci tőkéje is emelkedik. Az elemzők szerint az egyetlen dolog, ami megállíthatná a tokent abban, hogy elérje a 2 dollárt a következő héten, az az lenne, ha a piacban történne komolyabb fordulat. De mivel a Bitcoin a hold felé tart, valószínű, hogy a népszerű alternatív érmék, mint a Mina Protocol is követni fogják.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: