A kripto elemző Ali Martinez optimista Cardano ár jóslata, a KangaMoon és a Litecoin az altcoinok nehézsúlyú versenyzői között

Egy kripto elemző, Ali Martinez, épp most osztotta meg Cardano (ADA) árjóslatát, mely kellő izgalmat keltett a kriptóközösség tagjaiban. Közben a KangaMoon (KANG) és a Litecoin (LTC) potenciális nehézsúlyúként emlegetik az altcoin térben. Néhányan még arra is utalnak, hogy a KANG, ami jelenleg az előérékesítés első szakaszában van, akár 100-szorosára is nőhet 2024-ben.

A kripto elemző Ali Martinez optimista Cardano ár jóslata, a KangaMoon és a Litecoin az altcoinok nehézsúlyú versenyzői között

Ali Martinez elemzős: A Cardano árfolyama el fogja érni a $0,68-at

A Cardano (ADA) árfolyama felfelé ível. A kiemelkedő kripto elemző, Ali Martinez szerint ez a felfelé mozgás hamarosan $0,68-as árfolyamot eredményezhet a Cardano árfolyamában. Tweetjében kijelenti, hogy a $0,54 és $0,56-os zónák legyőzése jelentős ugrást fog eredményezni.

A CoinGecko adatai szerint az altcoin értéke az elmúlt héten $0,50-ről $0,53-ra emelkedett. A piaci kapitalizációja is nőtt $17 milliárdról $18 milliárdra ezen időszak alatt. Az ADA érme hangulata bikás, 25 technikai mutató zöldben van. Ráadásul az ADA most már a 100 és 200 napos EMA fölött kereskedik.
Mindezek okán a kriptopiaci szakértők bikás Cardano árjóslatot adtak. Úgy vélekednek, hogy az ADA 2024 márciusára akár $0,55-ig is emelkedhet.

KangaMoon (KANG): Többmilliós piacra lép be

A KangaMoon (KANG) célja a meme érme szektor újradefiniálása. Ezt úgy fogja elérni, hogy a Play-to-Earn (P2E) és a Social-Fi elemeket egy DeFi projektbe kombinálja. Tekintve, hogy a P2E piac értéke 2028-ra elérheti az 885 millió dollárt (a Yahoo Finance adatai szerint), már annak mindössze 1%-ába való bekapcsolódás is milliókat hozhat.

A KangaMoonnak emellett van egy jutalmazási rendszere is, ami az aktív részvételt díjazza. Mindezt úgy teheted meg, hogy megvásárolod és tartod a KANG tokent. Amint ezt megteszed, bekerülsz egy heti, havi és negyedéves kihívásokból álló játékba. Minél jobban teljesítesz, annál több token és játékbeli tárgyat fog adni neked a KangaMoon. Ezeket a jutalmakat a KangaMoon piacterén is értékesítheted.

Azok a befektetők, akik korán beszállnak az 1. előértékestési szakaszban, az altcoint 0,005 dollárért vásárolhatják meg. Az alacsony belépési ár nagyszerű lehetőség azoknak a kereskedőknek, akik nem akarnak túl sokat kockáztatni kezdetben. Amint ez a meme érme 2024 második negyedévében a tőzsdékre kerül, a piaci elemzők egy potenciális 1000%-os ugrást jósolnak neki.

Tekintve az eddig összegyűlt több mint 100 000 dollárt és az összes fentebb említett tényezőt, a KangaMoon kriptopénz ICO eseménye lehet az elmúlt évek legjobbja.

Litecoin (LTC): Az első számú altcoin fizetésekre

Eközben a Litecoin (LTC) is izgalmas fejleményeket él át. Legfontosabb talán, hogy a Litecoin bejelentette, hogy az első számú kriptopénz fizetésekre (#1 crypto for payments). Valójában a Litecoinnak sikerült három hónapon keresztül megőriznie a legtöbbet használt kriptopénz státuszát a Bitpay által történő tranzakciók során.

Ez a Litecoin hír esetleg lendületet adhat az LTC-nek. Az elmúlt héten az LTC 67,91 és 70,68 dollár közötti árfolyamsávban kereskedett. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja is nőtt 5,03 milliárd dollárról 5,24 milliárd dollárra. Mivel a Litecoin 17/30 zöld kereskedési napot tapasztalt, jövője fényesnek tűnik. Szakértők 2024 márciusára a 75 dolláros szint elérését prognosztizálják az LTC-nek.

Mi teszi a KangaMoon-t vonzóbbá az Altcoinok között a Cardano és a Litecoin mellett?

A bemutatott összes token figyelemre méltó altcoinok. Azonban a KangaMoon piaci kapitalizációja mindössze 5 millió dollár, ami azt jelenti, hogy kisebb összegű új pénznek kell beáramolnia ahhoz, hogy az ára szárnyaljon. Ez lehetővé teheti számára, hogy versenytárs legyen a Cardano és a Litecoin mellett az altcoin térben.

Fedezd fel még ma a KangaMoon (KANG) előértékestés izgalmas lehetőségeit!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új terméket fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft.

Kecsketejből előállított tejpor felhasználásával hipoallergén húskészítmény termékcsaládot és annak gyártástechnológiáját fejlesztette ki a húsfeldolgozással- és értékesítéssel foglalkozó, teljes mértékben magyar tulajdonban levő, kunhegyesi Nagykun-Hús Húsipari és Kereskedelmi Kft. és a Szegedi Tudományegyetem alkotta konzorcium - közölte a cég pénteken közleményben az MTI-vel.
2024. 03. 04. 02:00
Megosztás:

Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Pénz és szerencse horoszkóp a most induló hétre vonatkozóan. A horoszkóp érvényessége: 2024. március 4. - 2024. március 10. között. Mire számíthatunk a csillagok állása alapján a pénz és szerencse területén? Lássuk!
2024. 03. 04. 01:00
Megosztás:

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

Úgy tűnik, a mém érme mánia visszatért, hiszen például a Solana-alapú dogwifhat (WIF) token látványos árfolyam-emelkedést produkált. A WIF ára 134 százalékot emelkedett az elmúlt három napban.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Régóta lejtmenetben van már a feldolgozóipar

Februárban tovább csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménymutatója a gyenge kereslet hatására, ugyanakkor a cégek optimisták a kilátásokat tekintve.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Nőtt a privátbanki vagyon

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023. és 2024. januárja között - közölte a pénzintézet pénteken.
2024. 03. 03. 23:00
Megosztás:

Már lehet licitálni az EM-nél

Új tőzsdén lehet kereskedni, még februárban lezajlott az energiamegtakarítások első aukciója - jelentette be pénteki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 03. 03. 22:00
Megosztás:

Nagyot futott tavaly az export

Ismét óriási rekordot döntött tavaly a magyar exportteljesítmény, miközben a külkereskedelmi mérleg is nagy nyereséggel zárt, így sikerült ledolgozni az energiaárak égbe szökése miatti 2022-es veszteséget - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a törökországi Antalyában.
2024. 03. 03. 21:00
Megosztás:

Magához tért valamelyest a lakáspiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet is jelentősen nőtt - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 20:00
Megosztás:

Megnyílt a Safari Hotel

Safari Hotel néven új, háromcsillagos szálloda nyílt Szegeden, a Szegedi Vadaspark szomszédságában.
2024. 03. 03. 19:00
Megosztás:

Új vezérigazgatója lett a Novartis Magyarországnak

Március 1-jétől Colette Matz lett a Novartis Magyarország új vezérigazgatója - közölte a Novartis Hungária Kft. pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 18:00
Megosztás:

Jócskán adakoztunk a postákon a tavalyi évben

A Magyar Posta Zrt. tavaly több mint 12,3 millió forint adományt gyűjtött a postai perselyekben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, amelyet ünnepélyes keretek között adott át a szervezet országos segélyközpontjában, Csepelen.
2024. 03. 03. 17:00
Megosztás:

Keresettek az egészséges reggelik

A gabonapelyhek közül az egészséges termékek a legkeresettebbek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképe szerint, amelyből kiderül az is, hogy az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott a gabonapelyhek összetétele: csökkent a szénhidrát- a cukor és sótartalmuk, míg a fehérje, zsír- és rosttartalom emelkedett, így egyes gyártók esetében a jelenleg forgalomban lévő termékek már nem tartoznak a népegészségügyi termékadó alá - ismertette a kamara pénteki közleményében.
2024. 03. 03. 16:00
Megosztás:

Zöldebb lett az ALDI

Az ALDI valamennyi áruházában üzembe álltak a visszaváltó automaták, a vásárlók pedig már megtalálhatják a polcokon az első visszaváltható palackokat, amelyeket a csomagoláson található visszaváltási logó és az ártáblán is feltüntetett pluszinformációk segítségével azonosíthatnak - közölte az áruházlánc az MTI-vel.
2024. 03. 03. 15:00
Megosztás:

Export-import - melyik országgal a legnagyobb Magyarország kereskedelme?

2023 negyedik negyedévében a szolgáltatások euróban számított exportja 5,8, importja 0,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2024. 03. 03. 14:00
Megosztás:

Felemás volt év elején az export-import

2023 decemberében a kivitel volumene 8,4, a behozatalé 0,8 százalékkal csökkent a megelőző év azonos időszakihoz viszonyítva.
2024. 03. 03. 13:00
Megosztás:

A 4iG Nyrt. hasított 2023-ban

A 4iG Nyrt. megduplázta árbevételét, és háromszorosára növelte EBITDA-eredményét tavaly, az infokommunikációs vállalatcsoport konszolidált árbevétele 594,4 milliárd forintra, pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti szokásos (EBITDA-) eredménye 197,4 milliárd forintra nőtt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közölt gyorsjelentés szerint.
2024. 03. 03. 12:00
Megosztás:

Az Európai Bizottság rábólintott a módosításokra

Az Európai Bizottság elfogadta a 2024-es uniós költségvetés módosítását, mely tükrözi az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa között a 2021-2027-es időszakra vonatkozó többéves pénzügyi keret felülvizsgálatáról létrejött megállapodás szerinti változtatásokat - tájékoztatott a brüsszeli testület csütörtökön.
2024. 03. 03. 11:00
Megosztás:

A BMI eredményei finom mozgást mutattak

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított februári értéke 52,2 pontra javult a januári 50,1 pontos értékről; februárban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt bővülésről számoltak be - közölte pénteken a Magyar logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 03. 03. 10:00
Megosztás:

Valaki nagyon belejött... Ismét volt öttalálatos a lottón!

Ismét sikerült valakinek mind az öt számot teliba trafálnia az ötöslottón, így a rekordnyeremény után újra van főnyeremény a legkedveltebb hazai lottójátékon. Vajon mennyi lehet az esélye annak, hogy ugyanaz a személy nyerte, mint a rekodnyereményt a múlt héten?
2024. 03. 03. 09:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 66 169,03 ponton zárt pénteken, 94,15 ponttal, 0,14 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 03. 03. 08:00
Megosztás: