A legnagyobb kriptovaluta bálnák nagy nyereségre gyűjtenek - DTX Exchange, Ethereum, Optimism és DOGE

A kriptovaluta piac két hónapos veszteségsorozatát megszakította, és a bikák arra készülnek, hogy több kriptovalutát új magasságokba repítsenek. A nagy mozgolódás előtt a bálnák már pozíciókat foglalnak, több vezető altcoint halmozva, amelyekről úgy vélik, hogy jelentős nyereséget hoznak majd a piac fellendülése során.

A legnagyobb kriptovaluta bálnák nagy nyereségre gyűjtenek - DTX Exchange, Ethereum, Optimism és DOGE

Az IntoTheBlock piaci hírszerző cég adatai alapján néhány kriptovaluta aktivitása megugrott a mély zsebü befektetők körében. Azok a kriptovaluták, amelyeknél a bálna aktivitás növekedése észlelhető, a következők: DTX Exchange (DTX), Ethereum (ETH), Optimism (OP) és Dogecoin (DOGE).

A következő nagy mozgás előtt a bálnák által felhalmozott legjobb érmék

A Santiment szintén megerősítette a bálna aktivitás növekedését, és azt állítja, hogy ez az emelkedés az ő hangulatukat tükrözi - egy nagy mozgás a küszöbön állhat. Az Ethereum ETF-ek lehetséges jóváhagyásával nézzük meg, hogyan teljesítenek ezek a bálna kedvencek.

DTX Exchange (DTX)

Az új innovatív hibrid tőzsde, a DTX Exchange (DTX) áll a bálnák által végrehajtott felvásárlások listájának élén. Néhány nappal a kriptovaluta ICO bevezetése után több millió $DTX tokent szereztek be, mivel a bálnák úgy vélik, hogy ez lehet a következő nagy dobás a tőzsdei térben. Ezt az érzetet az is erősíti, hogy a DTX az egyik kevés mindent egyben kereskedési platform.

A vezető kriptotőzsdékkel ellentétben, ahol a felhasználók csak digitális eszközökhöz férnek hozzá, a DTX több piacon is átível. Ezen az új tőzsdei platformon a felhasználók több mint 120 000 eszközhöz férhetnek hozzá, beleértve a részvényeket, a forexet, a kötvényeket, az árucikkeket és a kriptovalutákat. A DTX Exchange széles eszközválasztékát iparágvezető eszközökkel és nagy sebességű kereskedéssel támogatja.

Emellett a tőzsde felhasználói akár 1000x tőkeáttételhez is hozzáférhetnek, így a versenytársak mögött hagyva őket. Egy másik ok, amiért a befektetők a DTX Exchange felé fordulhatnak, az a nemrégiben bejelentett 1 millió dolláros nyereményjáték.

Tekintettel a DTX Exchange hatalmas potenciáljára, különösen a több pénzügyi piachoz való hozzáférésével, a szakértők úgy vélik, hogy a $DTX parabolikus áremelkedést érhet el, és az év végére 1-2 dollár magaslatokba emelkedhet. Ez az előrejelzés a DTX szerepén alapul, mint a DTX Exchange natív tokenje, amelyet díjak feldolgozására, kereskedési eszközök vásárlására és kereskedések végrehajtására használnak.

DTX Exchange kripto ICO

Ethereum (ETH)

Az IntoTheBlock láncon belüli jelentése szerint az Ethereum (ETH) bálna aktivitása jelentősen megemelkedett. Ez az emelkedés követi azokat a jelentéseket, amelyek azt sugallják, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) végre zöld utat ad az Ethereum ETF-eknek hónapok késlekedése után. A hírek az Ethereum árát az egekbe repítették, az ETH pedig március óta először lépte át a 3800 dollárt.

Az ETF-ek jóváhagyása, csakúgy, mint a Bitcoin esetében, nagy jelentőséggel bír, mivel az intézményi alapok beáramlanak az ETF-be. Már most, a Standard Chartered megerősítette Ethereum árfolyam előrejelzését, ami szerint az ETH 8000 dollárt is elérhet a jóváhagyás után. Ennek alapján az ETH az egyik legjobb befektetésnek számít most a bálnák körében.

Optimism (OP)

Az Optimism (OP), egy Ethereumhoz szorosan kapcsolódó projekt, szintén profitált a hírekből, és a bálna aktivitás itt is növekedést mutat. Az Optimism az egyik vezető layer-2 hálózat, amely az Ethereumra épült, és szintén részesülni fog az ETF jóváhagyásából.

Az OP-t az év egyik legjobb kriptójának tartják. Az év elején az Optimism ára parabolikus áremelkedést produkált, és új ATH-t (all-time high) ért el 4,85 dolláron. Bár az OP coin jelenlegi árfolyama 2,65 dollár körül mozog, a bálnák optimisták, hogy az OP új ATH-t érhet el a jóváhagyás után, és az árfolyam célpontja 8 dollár lehet.

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) egy másik altcoin, amelynél jelentős bálna aktivitás növekedés figyelhető meg. Az IntoTheBlock legfrissebb jelentése szerint a nagyobb, 100 000 dollárt meghaladó DOGE tranzakciók értéke 1,53 milliárd dollárról több mint 3 milliárd dollárra nőtt.

A piaci szakértők is nagyon optimisták a Dogecoin árfolyamát illetően a következő hetekben. A névtelen kereskedő, Flow Horse szerint a DOGE már egy ideje nagyon jó helyen van. A kereskedő technikai elemzése alapján a Dogecoin ára akár 4-szeresére is növekedhet, és 0,1600 dollárról 0,600 dollár fölé emelkedhet az év későbbi szakaszában.

Melyik érme lesz a legnyereségesebb?

A piaci szakértők előrejelzései alapján az Ethereum és az Optimism új all-time high értéket érhet el idén. Eközben a Dogecoin árfolyama több mint 4-szeresére emelkedhet, és a 2021 novemberi legmagasabb szintje fölé kerülhet.

Bár ezek a vezető kriptók szilárd teljesítményt mutatnak, egyikük sem hasonlítható a DTX Exchange robbanásszerű potenciáljához. Mint egy új projekt, amely új területet hódít meg a kriptotőzsde térben, az elemzők optimisták, hogy a $DTX token akár 2 dollárra is emelkedhet idén. Ez a hozam jelentősen magasabb, mint amit az ETH, a DOGE és az OP 2024-ben kínálhat a befektetőknek.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás:

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás: