3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A szélesebb körű piaci visszaesés közepette találni még olyan érméket a kripto piacon, amelyekkel nyereséget érhetünk el. A mém érmék tipikusan ezek közé tartoznak és akár minimális befektetésből hatalmas profitot csinálhatnak.

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

Ebben a cikkben 3 mém érmét ismerhetsz meg, amelyek elképesztő megtérülést hozhatnak, ha piacra lépnek: a Pepe sikerét kiaknázó Pepe Unchained-et ($PEPU), a Tamagotchi remake PlayDoge-ot ($PLAYDOGE) és az AI mém kripto WienerAI-t ($WAI). Vágjunk is bele!

1. Pepe Unchained

A Pepe minden idők egyik legsikeresebb mém érméje, közel 10 000%-os növekedést ért el a csúcspontján. Ezt az érmét gondolta újra a Pepe Unchained, amelynek előértékesítése még csak néhány napja indult.

A projekt az indulás napján már 200 ezer dollár feletti befektetésnél járt, ami jól mutatja, mennyire nagy érdeklődés övezi. Ez a token azonban nem csak egy újabb mém érme.

A Pepe Unchained egy Layer 2 blokklánc technológiát alkalmazva gyorsabb, olcsóbb és biztonságosabb tranzakciókat kínál, ráadásul megduplázza a letéti jutalmakat is. Kombináld ezt a Pepe bolondos hangulatával, és máris látod, mitől lesz aranybánya a projekt.

Pepe Unchained kriptodeviza ico

A Layer 2 egy másodlagos keretrendszer, amely egy meglévő blokkláncra (Layer 1) épül, mondjuk az Ethereumra. A Layer 2 javítja az elsődleges lánc skálázhatóságát, sebességét és hatékonyságát is. Ennek következtében a lánc gyorsabban és alacsonyabb költség mellett több tranzakció kezelésére képes.

Habár a Pepe Unchained előértékesítése csak néhány napja kezdődött, már több mint 500 000 dollárnyi befektetésnél jár. Az előértékesítés során az érmék ára folyamatosan emelkedik, így érdemes minél előbb beszállni a projektbe a profit maximalizálása érdekében. A $PEPU tokeneket a projekt hivatalos oldalán vásárolhatod meg, amelyeket a még nagyobb haszon reményében letétbe is helyezhetsz. 

Pepe Unchained kripto előértékesítés

A projekt jól átgondolt tokenomikával érkezik: az előértékesítésre a teljes készlet 20%-át, a letéti jutalmakra 30%-át, a marketingre 20%-át, a likviditási tartalékra 10%-át, a fejlesztésre 10%-át, a lánc infrastruktúrára pedig szintén 10%-át allokálták.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

2. PlayDoge

A PlayDoge ($PLAY) a BNB Smart Chainen futó egyik legújabb kutyás mém érme. Az előértékesítés elképesztő sikerességgel indult, mindössze egy hét alatt 2,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött. Ez a teljesítmény még a mém érmék világában is felkelti a figyelmet, és remekül mutatja, mennyire foglalkoztatja a közösséget a projekt. A befektetők tudják, hogy még az előértékesítés alatt érdemes beszállni, a tőzsdén ugyanis már csak a jelenlegi ár többszöröséért szerezhetik be az érmét.

A PlayDoge csapata egy old school, 8 bites P2E játékot kelt életre, amely mobilon lesz elérhető. A játék a ‘90-es években rendkívül népszerű Tamagotchi szellemében készült, és a fő feladat ugyanaz: gondoskodni a mém király Doge kutyáról. A projekt készített egy natív érmét is, a $PLAY-t, amelyet játékon belüli pénznemként használhatunk majd.

Playdoge kripto előértékesítés

Az alkalmazásban mini játékokat is találunk, a legfontosabb feladat azonban a kutyád ápolása, szórakoztatása, tanítása és etetése. Akárcsak egy “rendes” kutya esetében. Ne feledd, hogy mindig figyelj oda rá, mert ha elhanyagolod, akkor annak rossz vége lesz!

A játékok során $PLAY érméket szerezhetsz, amelyeket az appban is elkölthetsz, de becserélheted őket más kriptovalutákra is.

A $PLAY teljes kínálata 9,4 milliárd tokenből áll. Az érmék jelenleg előértékesítés keretében vásárolhatók meg, de jobb, ha sietsz, mert ahogy telik az idő, úgy lesznek egyre drágábbak.

Csatlakozz te is és vásárolj alacsony áron!

Megnézem a PlayDoge oldalát

3. WienerAI

A WienerAI ($WAI) is az újabb kutyás mém érmék közé tartozik. A projektben két, jelenleg igencsak felkapott trend, az MI és a mémek egyesülnek. A WienerAI híveit a „kolbász hadsereg” tömöríti, akik arra készülnek, hogy átrendezik a kripto piacon uralkodó erőviszonyokat.

A Wiener AI egészen 2132-ig repít előre minket, ahol egy őrült tudós ügyködéseinek lehetünk szemtanúi. A The Architect egy fejlett AI-n dolgozik, és az a célja, hogy egy mesterséges intelligenciával működő kiber kutyát hozzon létre.

A tervben azonban lett egy kis hiba, mivel az elegybe löttyent egy kis tacskó DNS is, ami a szuper okos robot tacskó, a WienerAI megszületéséhez vezetett.

weinerAI kriptodeviza előértékesítés

A WienerAI előértékesítés elképesztően sikeres, az egyik legfelkapottabb 2024-ben. A projekt körül hatalmas a felhajtás már a kezdetek óta, és cseppet sem csökken; csak úgy folynak a dollármilliók az érmébe. A cikk írásakor a befektetők már közel 6,5 millió dollár értékben fektettek be a projektbe.

WienerAI kripto ICO

Ahogy telik az idő és az előértékesítés halad előre, a $WAI érmékért egyre többet kell majd fizetni. Éppen ezért, ha szeretnél beszállni, tedd meg mielőbb. Az érmék nagyon gyorsan fogynak, erről a projektről pedig te sem akarsz lemaradni! A korai befektetők ráadásul amellett, hogy kedvezményes áron vásárolhatják meg az érmét, nagyobb letéti jutalmakban is részesülhetnek. Mindezek alapján talán nem lepődsz meg azon, hogy az elemzők a WienerAI-t az egyik legjobb mém érmének gondolják idén.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kormány is segíteni tudná a bankokat a Revoluttal szembeni versenyben

Ha a kormány mentességet biztosítana a pénzváltásra most kivetett extra tranzakciós illeték fizetése alól a lakossági ügyfeleknek középárfolyamon váltást kínáló bankok ilyen tranzakcióra, a jelenlegi 3 helyett több bank kínálna ilyen szolgáltatást az ügyfeleknek – véli Gergely Péter.
2024. 07. 15. 17:00
Megosztás:

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás: