A Rollblock (RBLK) befektetés most olyan lehet, mint amikor a Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) még egy dollár alatt voltak

A kriptovaluták bebizonyították, hogy jó lehetőséget nyújtanak a pénzkeresésre azok számára, akik hajlandók vállalni a kockázatot. Ideális befektetési lehetőséget jelentenek azoknak, akik olcsón vásárolják meg őket. A Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) azon vezető kriptovaluták közé tartoznak, amelyek értéke az évek során növekedett.

A Rollblock (RBLK) befektetés most olyan lehet, mint amikor a Binance Coin (BNB) és a Solana (SOL) még egy dollár alatt voltak

Az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock (RBLK), egy új kriptó token, a Binance Coin és a Solana nyomdokaiba fog lépni az elkövetkező hónapokban. Éppen ezért az RBLK token vásárlása most, amikor ára 1 dollár alatt van, hosszú távon nyereséges lesz.

Rollblock (RBLK) ára várhatóan 880%-kal fog emelkedni az előértékesítés során, majd a bevezetés után 100-szorosára növekedhet

A Rollblock a világ első közösségi támogatású szerencsejáték alapú kriptója, amely hidat kíván képezni a DeFi és a CeFi játékok között, a legjobbat ötvözve mindkét világból. A Rollblock projekt forradalmasítani kívánja az online játék és kaszinó piacot azáltal, hogy megoldja a kaszinók átláthatósági problémáit. A Rollblock blokklánc technológiát használ, hogy minden tranzakció állandó és megváltoztathatatlan legyen, ezzel megnehezítve a fogadások módosítását.

Míg a Binance és a Solana hálózata KYC-t igényel, a Rollblock egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a regisztrációt, mivel csak egy e-mail címre van szükségük a KYC nélkül. A Rollblock platform több lehetőséget is kínál a felhasználóknak a profitálásra. A bevételmegosztási modell biztosítja, hogy a Rollblock bevételének egy részét a token tulajdonosai kapják meg. Ezt a Rollblock úgy éri el, hogy ezt a bevételt az nyílt piacon lévő tokenek visszavásárlására használja. Ezek felét véglegesen elégetik a kínálatból, a másik felét pedig a tulajdonosoknak adják a kriptoszektor egyik legjövedelmezőbb staking APY-jával.

Ezen túlmenően az $RBLK tokennek erős szerepe van az ökoszisztémában. Szükség lesz rá bizonyos játékok eléréséhez, illetve a játékosok tétként használhatják, hogy jutalmakat szerezzenek. A platform fizetőeszközeként szolgál a játékosok számára. Az RBLK jelenleg az előértékesítés első szakaszában van, és mindössze 0,01 dollárért vásárolható. Az elemzők 800%-os rallyt jósolnak a következő hónapokra, így most a legjobb idő felhalmozni belőle.

Ami a jogi megfelelést és a biztonságot illeti, a Rollblock teljesen engedélyezett egységként működik, miközben biztosítja a játékosok biztonságát, és globális közönséget ér el. A biztonság csúcsminőségű, mivel a játékosok minden adatát a legújabb titkosítási és blokklánc technológia védi. Mindezeken túl az RBLK jó kriptovaluta azoknak a kereskedőknek, akik a következő hónapokban szeretnék növelni a bevételeiket.

Binance Coin (BNB): a legjobb kriptobefektetés páratlan értéknövekedéssel

A Binance Coin (BNB) a Binance tőzsde natív tokene, amely a világ legnagyobb kriptotőzsdéje. Bár az anyatőzsde szabályozási problémákkal néz szembe az SEC-vel, a token zavartalanul növekedett az elmúlt hónapokban. A Binance Coin árfolyama 6%-kal emelkedett az elmúlt héten, ezzel felkerülve a legjobb kriptoérmék listájára.

A CoinMarketCap adatai szerint a Binance Coin kereskedési volumene és piaci kapitalizációja jelentős emelkedést mutatott. Hetekig tartó medvés piac után a BNB 580 dollár fölötti támogatást tudott kialakítani. Számos szakértő jósolja, hogy újra teszteli majd a 690 dolláros csúcsot. Annak ellenére, hogy a Binance Coin piaci hangulata medvés, erős jelek utalnak arra, hogy hamarosan emelkedés várható.

Solana (SOL) közelmúltbeli csökkenése nem változtat hosszú távú potenciálján

A Solana (SOL) továbbra is az egyik legjobb blokklánchálózat, lehetővé téve a nagyobb méretezhetőséget, ami növeli a platform használhatóságát. Megjelenése óta a Solana hatalmas növekedést ért el, a platformon épített tokenek pedig nagy elfogadottságot mutatnak. Miután januárban 85 dollár alá került, a Solana ára április elején 200 dollár fölé ugrott, először 2021 óta.

Az elmúlt héten a Solana ára 5%-kal emelkedett, ahogy kilábal a medvés trendből. Bár a Solana kereskedési volumene és piaci kapitalizációja csökkent, hosszú távú potenciálja nem kétséges. Az elmúlt héten a Solana tranzakciós díjak tekintetében megelőzte az Ethereumot. A folyamatos elfogadottsággal a Solana hamarosan fellendülni fog, így jó vételi lehetőség a csökkenés során.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

presale.rollblock.io

Közösségi média: linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás: