A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

Az elmúlt hónapokban számos újdonság történt a kriptovaluta piacon, az egyik ilyen a Base érmék megjelenése és erősödése.

A szakértők egy új blokklánc érméire voksolnak

A Base lánc, amely 2024 áprilisában debütált, rövid története ellenére máris számos sikeres projektet tudhat magáénak.

Úgy látszik, hogy a lánc növekedése nem lassul, sőt, éppen ellenkezőleg. A szakértők kimondottan figyelnek a Base ökoszisztémára és a láncon megjelenő új projektekre.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Mekkorát nőtt a Base az indulás óta?

A Coinbase tavaly augusztusban mutatta be és indította el a Base blokkláncot, ami jelentős előrelépésnek számít a kripto és a blokklánc technológia területén. Az Ethereumra épített és az Optimism OP Stack-et használó Layer 2 megoldás révén a Base gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosít, miközben az Ethereum mainnet által kínált biztonsági előnyöket is megőrzi. 

A Layer 2 megoldások, mint a Base blokklánc alkalmazások, az Ethereum mainneten (Layer 1) kívül kezelik a tranzakciókat, és csak a végleges jóváhagyásokhoz veszik igénybe a fő láncot, megoldást adva ezzel a torlódásokra és a magas tranzakciós díjakra.

A Base az indulás óta számos sikeres és népszerű projektet integrált az ökoszisztémába. Elég csak az olyan mém érmékre gondolni, mint a Brett vagy az NPC, amelyek óriási teret hódítottak maguknak, és rövid idő alatt milliárdos piaci kapitalizációra tettek szert.

PostyXBT, egy közkedvelt kriptovaluta szakértő arról tweetelt, hogy a Base ökoszisztéma mekkora növekedés előtt áll. Azt mondja, hogy számos projektet lát eltolódni a Base irányába. Számára a projekt tuti befektetésnek tűnik, és potenciális profittól fosztja meg magát, aki nem fektet be az ökoszisztémába. Nagyjából erről szólt a tweetje, amely arra reflektálva született, hogy a Clearpool elindult a Base ökoszisztémában.

Több közkedvelt elemző videóiban és posztjaiban is rendszeresen megjelenik a Base blokklánc, és legtöbbször azt vitatják, hogy hogyan válhat a legjobb blokklánccá a jövő projektjei számára.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A Base ökoszisztéma

A Base ökoszisztéma alig egy év alatt több mint 3,5 milliárd dolláros összértéket vonzott. Több mint 120 kriptovaluta érhető el rajta jelenleg, és az egyik legkedveltebb blokklánc a fejlesztői közösségben.

A Base szeretné hatékonyabbá és elérhetőbbé tenni a decentralizált alkalmazások (dApp-ok) létrehozását, ezzel több fejlesztőt és felhasználót vonzva a kripto szférába. A működését az Optimistic Rollup technológia biztosítja, amely egyetlen kötegbe csomagol több tranzakciót, a láncon kívül végrehajtja őket, később pedig megerősíti őket az Ethereum mainneten. Ezzel a megoldással jelentősen felgyorsulnak a tranzakciók, miközben csökken a költségük is.

Leegyszerűsítve, képzeld el, hogy több terméket vásárolsz online több különböző eladótól. Általában minden tételért külön kell fizetned, ami nemcsak több időt vesz igénybe, de még tranzakciós díjakat is magában foglalhat. A Base révén az összes termék egyetlen megrendelésben egyesül, ami így gyors és olcsó feldolgozást eredményez. Ezután a rendelés végösszege megerősítésre kerül, majd biztonságosan rögzítik a fő rendszerben. Így tehát időt és pénzt takaríthatsz meg, miközben a tranzakciók továbbra is biztonságban vannak.

Ezek alapján már te is láthatod, mitől ekkora a Base-ben rejlő potenciál. A Base költséghatékony jellege miatt a felhasználók és a fejlesztők egyik kedvenc platformja lett, ami jó hatással van az ökoszisztéma életére.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A Base Dawgz lehet a következő nagy Base kripto

Ahogy azt már korábban is említettük, a Base láncra folyamatosan érkeznek az új projektek. Habár közülük sokan népszerű segédprogram projektek, a közelmúltban pár mém érme is bevezetésre került, amelyek óriási sikert értek el. Ilyen például a Brett, amely a néhány hónappal ezelőtti indulása óta több mint 10-szeresére növelte értékét.

base dawgz kriptovaluta előértékesítés

Egyre több pletyka kap szárnyra azzal kapcsolatban, hogy a Base Dawgz megismételheti a Brett sikerét, sőt, akár meg is előzheti azt. A projekt jelenleg előértékesítésben van, és közelít a 2,5 millió dollárhoz. A projekt a Top Gun-hoz hasonló stílusban érkezik, és számos népszerű mém érmét bemutat, ahogy éppen közösen bázisugranak.

A Base Dawgz egy airdrop programmal jutalmazza a közösség aktív tagjait, akik különböző közösségi média tevékenységekkel DAWGZ token jutalmakat szerezhetnek.

A projekt bevezette a letéteket is, amelyekkel a befektetők tekintélyes éves hozamot érhetnek el. Nem csoda, hogy a projekt már több népszerű online publikációban is megjelent.

basedawgz kriptodeviza ICO

A kripto YouTuberek figyelmét szintén felkeltette a projekt, egyesek 100-szoros növekedést jósolnak neki.

Az érmék gyorsan fogynak, és azt javasoljuk, hogy minél előbb csatlakozz a projekthez a maximális profit érdekében. A tokenek ára az előértékesítési szakaszokkal egyre nő, így azok járnak a legjobban, akik hamar beszállnak. Mivel a Base ökoszisztéma jó eséllyel bombaként robban majd be, a Base Dawgz pedig az egyik legfelkapottabb mém érme a láncon, a növekedés garantált. Ne maradj ki belőle te sem! 

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

Bitcoin-vérengzés: Megismétlődhet a 2021 májusi összeomlás?

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás:

Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma

Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
2024. 07. 22. 07:00
Megosztás:

A Delta Systems újítja meg az Állatorvostudományi Egyetem komplex audiovizuális rendszerét

Bemutatták az Állatorvostudományi Egyetem első, legmodernebb technikával felszerelt okostantermét. A komplex audiovizuális rendszert a Delta Systems Kft. újítja meg, miután elnyerte az erre kiírt, nyílt, Európai Uniós közbeszerzési eljárást. A mintegy 1,089 milliárd forint értékű beruházás új utat nyitott az egyetem számára. Az európai szinten is egyedülálló korszerűsítéssel 45 prezentációs térben 13 gyártó 1842 eszközét alakítják egy komplex, hallgatóközpontú rendszerré.
2024. 07. 22. 06:00
Megosztás:

Új vállalatirányítási szemlélet hódít: így készítheted fel a cégedet az AI-korszakra

Alig van túl a vállalati szektor az agilis átálláson, az egyre szélesebb körben alkalmazott forradalmi technológiai megoldások máris újabb szemléletváltást sürgetnek. Az előrejelzések szerint a mesterséges intelligencia 2030-ra 15,7 billió dollárral növeli majd a globális GDP-t, és ebből a „pénzesőből” senki nem szeretne kimaradni. Az AI-alapú vállalati rendszerek bevezetése azonban a világ nagy részén egyelőre gyerekcipőben jár, mert a cégek nem igazán tudják, hogyan fogjanak hozzá a technológia adaptálásának, míg a munkavállalók vagy azon aggódnak, hogy a mesterséges intelligencia elveszi a munkájukat, vagy hogy nem kapnak megfelelő felkészítést ehhez az új típusú ember-gép együttműködéshez. A munkahelyeket alapjaiban megrengető korszakváltáshoz egy újfajta gondolkodásmód, a First Principles Thinking nyújthat hatékony támogatást – a módszertan elsajátítására pedig tökéletes alkalmat adnak a csendesebb nyári hetek a tudatos vezetők számára.
2024. 07. 22. 05:00
Megosztás:

Indul az országos albérletvadászat!

Budapesten már hetekkel a július 24-i felvételi ponthatárhirdetés előtt érzékelhetően nőtt a bérlakáskeresők aktivitása. A vidéki iskolaközpontokban ennek egyelőre nincs sok nyoma. Farsang Sándor, az OTP Ingatlanpont észak-magyarországi régióvezetője ezt azzal magyarázza, hogy tapasztalat alapján a hallgatóknak csak egy kisebb része választja első helyen a térség egyetemeit, főiskoláit. A többiek inkább Budapestet preferálják, s csak ha az nem jött össze nekik, akkor lesznek gólyák Debrecenben, Miskolcon vagy Nyíregyházán.
2024. 07. 22. 04:00
Megosztás:

Kína autóipara: honnan jön, és hova tart?

Négy évtized elég volt ahhoz, hogy a semmiből a világ első számú autóipari nagyhatalmává emelkedjen Kína. Számaik kétségtelenül impozánsak, ám nem feltétlenül tükrözik, hogy mire is számíthatunk még a kínai autógyártóktól.
2024. 07. 22. 03:00
Megosztás:

Kis pénzből is csinálhatsz sokat a heti pénzhoroszkóp segítségével!

Szeretnél bepillantani a jövő heti szerencsédbe és pénzügyeid alakulásába? Most megteheted! Izgalmas és részletes heti horoszkópot készítettünk minden csillagjegy számára július 22-től július 28-ig. Olvasd el, milyen váratlan találkozások, kreatív üzleti lehetőségek és szerencsés események várnak rád. Fedezd fel, melyik nap érdemes szerencsét próbálnod a lottón, és tudd meg, melyik állat hoz szerencsét számodra a hét folyamán. Engedd, hogy a csillagok vezessenek az anyagi jólét felé!
2024. 07. 22. 02:00
Megosztás:

Itt a nyugdíj összeomlás! Ha nem hiszed, itt vannak hozzá a számok igazolásul

A magyar nyugdíjrendszer fenntarthatatlan, melyet demográfiai adatok és előrejelzések sokasága támaszt alá. Alig több, mint 30 év múlva 2 fő aktív korú magyar lakosra 1 fő 65 évnél idősebb, nyugdíjas korú ember jut majd.
2024. 07. 22. 01:00
Megosztás:

Mark Cuban szerint a Szilícium-völgy Trump-ot támogatja a kriptó álláspontja miatt; a szakértők optimisták a DeFi érmékkel kapcsolatban

Mark Cuban szerint a Szilícium-völgy Donald Trump-ot támogatja, és ennek az oka az elnökjelölt Bitcoin álláspontjában rejlik. Ez sok vitát váltott ki azok körében, akik digitális pénzzel dolgoznak. Ennek fényében a nagy befektetők különböző DeFi tokeneket halmoznak fel, mivel hatalmas nyereséget várnak tőlük.
2024. 07. 22. 00:30
Megosztás:

Az 5 legjobb altcoin, amit érdemes most azonnal megnézned

Habár a piac az utóbbi időkben erősödött egy kicsit, a medvés hangulatot ezzel még nem sikerült megtörni. Az elemzők szerint az előértékesítések még ilyen körülmények között is jó választásnak bizonyulnak. Alábbi cikkünkből 5 olyan projektet ismerhetsz meg, amelyek előértékesítése jelenleg is zajlik, egyesek ráadásul már dollármilliókat gyűjtöttek.
2024. 07. 22. 00:01
Megosztás:

Ingyenes dzsesszfesztivált rendeznek Székesfehérváron

Ismét megrendezik augusztus 8-10. között az Alba Regia Feszt jazzfesztivált, amely Székesfehérvár belvárosában két színpadon, ingyenes koncertekkel várja a jazz, pop, funky és világzene kedvelőit.
2024. 07. 21. 23:00
Megosztás:

Bő kétszeres forgalomnövekedés a budapesti újlakás-piacon

A tavalyi mélypont után az idei első fél évben látványos növekedést produkált a budapesti újlakás-piac. Éves alapon az új kínálat 90%-kal, a forgalom pedig bő kétszeresére bővült –derül ki az OTP legfrissebb, publikus beruházói és értékesítői adatokból összeállított Budapesti Újlakás Értéktérképéből.
2024. 07. 21. 22:00
Megosztás:

Donald Trump szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta választási gyűlését

Szigorított biztonsági intézkedések közepette tartotta Donald Trump választási gyűlését szombaton Michigan államban, az elsőt az után, hogy egy héttel korábban merényletkísérletet hajtottak végre ellene.
2024. 07. 21. 21:00
Megosztás:

Zöld hidrogént előállító berendezést fejleszt az SZTE és a Ganzair

Sorozatgyártásra alkalmas, 1 MW teljesítményű zöld hidrogént előállító vízelektrolizáló berendezést fejleszt a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Ganzair Kompresszortechnika Kft. egy uniós támogatással megvalósuló, 1,246 milliárd forint költségvetésű projekt keretében - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2024. 07. 21. 20:00
Megosztás: